Sorry, ale neotevírám.. Rád ten čas strávím jinak. Chtěl jsem ti jenom jednu věc a tu jsem ti vyjádřil, jinak mě tvé botky zajímají asi tak, jako tebe zajímají ty mé ponuky. Takže nazdar... a předsudkovému zaujetí vůči vám S. se pokusím nepropadnout i bez domluvy, kterou jsem ti navrhoval. Tedy pokud mě svým jednáním zde k tomu nebudeš sám dostrkávat. Tím končím.hunter píše:O botku z mojej strany za tebou... . Hunteradam.benda píše:O co ti jde?
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Ring volný-boxovárna
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Re: Hunter...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Adame,adam.benda píše:A zase další.. v podobném stylu jako ti předchozí... (lebo je to stále jen jeden mulťák..?)
Já si nechci vypěstovat špatné předsudky k našim slovenským přátelům.. Nechci, nechci........
Samozřejmě ten samej skůtr. Ještě se tu pod tímhle nickem ani poprvé nevysejřil, když jsem ho na portálu zahlídl jako nejnovějšího člena. Víš jak, na nic moc zrovna nemyslíš a něco Ti skočí do týla a ty víš, s kým máš tu čest, třeba i po telefonu bez displeje čísla.
Má jich tady, tedy těch nicků, momentálně alespoň 6 nezastřelených. OK, to je koltem od pasu ale spočítat se to dá. S tím zanevřením na Slováky bych si dal oddech. On tu straší i v jaksi češtině i v dobré češtině. To bys musel pak zanevřít i sám na sebe. Nenene.
Cigán není, i když tedy cigání jak Bangla Dežo. Jenže podle toho by museli být cigáni taky všichni politici.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Ahoj Slávku, však ano, zanevřít nechci, to je jen takový ten vnitřní hlas, co ti čas od času radí (často pěkný pitomosti...) ...Slavek Krepelka píše:S tím zanevřením na Slováky bych si dal oddech. On tu straší i v jaksi češtině i v dobré češtině. To bys musel pak zanevřít i sám na sebe. Nenene.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Někdy kouknu, pořád to stejné divadlo.
Ahoj Slávku a Adame, musím se tomu dotyčnému smát, je to opravdu ztráta času a nebo už to tam má vymyté jak podlahu, to bych bral spíše: http://energieupramene.blogspot.com/201 ... rolni.html , pro takové mám klávesu Esc a už by necek ani jednu destruktivní myšlenku.
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Re: Někdy kouknu, pořád to stejné divadlo.
Aha ho, ďalší komediant čo sa hrá na niečo čím ani zďaleka nie je. Aj pre teba tu mám jednu . Byť na tvojom mieste bol by som oveľa opatrnejší v rozdávaní "pečiatok" ľudom ktorých osobne nepoznáš... . HunterIv píše:Ahoj Slávku a Adame, musím se tomu dotyčnému smát, je to opravdu ztráta času a nebo už to tam má vymyté jak podlahu, to bych bral spíše: http://energieupramene.blogspot.com/201 ... rolni.html , pro takové mám klávesu Esc a už by necek ani jednu destruktivní myšlenku.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Iv píše:Ahoj Slávku a Adame, musím se tomu dotyčnému smát, je to opravdu ztráta času a nebo už to tam má vymyté jak podlahu, to bych bral spíše: http://energieupramene.blogspot.com/201 ... rolni.html , pro takové mám klávesu Esc a už by necek ani jednu destruktivní myšlenku.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Ivane to see you.Iv píše:Ahoj Slávku a Adame, musím se tomu dotyčnému smát, je to opravdu ztráta času a nebo už to tam má vymyté jak podlahu, to bych bral spíše: http://energieupramene.blogspot.com/201 ... rolni.html , pro takové mám klávesu Esc a už by necek ani jednu destruktivní myšlenku.
Ten čudák (nejde o překlep) to nemá vymyté. Dělá co může, aby vymyl druhým. Škoda času? Pro mne asi ano, ztráta snad ne. Děkujeme za odkaz 1+
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Re: Nařízení ...
No jasné, "Vrana k vrane sadá..."A(&F) píše:... důrazně žádám přítomné, aby svá osobní invektiva netýkající se přímo zde probíraného tématu řešili pomocí SZ nebo ve vlákně Boxovárna !!! ...hunter píše:Len tak zo srandy daj si do Googlu "Slavek Krepelka" a prejdi si tam pár fór čo tam o tebe píšu iní čo s tebou už "mali tú česť"... Hunter
vysvětlivky:
- uživatel "Slávek Křepelka" se pochybení nedopustil, jelikož jeho reakce byla v přímé návaznosti na reakci uživatele "Hunter" k probíranému tématu (přestože tuto jeho reakci bych raději už viděl v Boxovárně) ...
- uživatel "Hunter" se však pochybení dopustil, jelikož začal s nesouvisejícím poukazováním činnosti jiného uživatele na ostatních fórech ... to Hunter -1 ... = veřejné napomenutí ...
... pokud bude kdokoliv chtít reagovat na tento příspěvek, učiňte tak v příslušném vlákně a nikoliv zde !!! ... za tým administrace FuP ... A(&F) ...
Slávak tu uplne mimo tému hovadí mňa a nie naopak ako to ty v tejto veci tvrdíš. A&F vidím že objektívnosť je ti ako človeku cudzia vlastnosť, čo ma podla toho ako sa tu prezentuješ (defacto je to jedno či sa hráš na "komedianta" alebo na moderátora) vôbec neprekvapuje - nič nové pod slnkom. Žeby to bol (objektivita) nejaký špecifický Česky komplex keď že u Slovákov som sa zatiaľ tu na fore voči mne s takým niečim ešte nestretol? To že on sám sa hovadi po iných fórach bez môjho pričinenia je tiež len jeho vlastný "podpis"... . Hunterhunter píše:No jasné, zrovna ty mi tu niečo hovor o "s hůry dáno & apotékach". Len tak zo srandy daj si do Googlu "Slavek Krepelka" a prejdi si tam pár fór čo tam o tebe píšu iní čo s tebou už "mali tú česť"... . Tak že špeciálne pre teba z mojéj strany ešte jedno repetééé:Slavek Krepelka píše:Komu není s hůry dáno v apatyce nekoupí.hunter píše:Nejak mi nedochádza prečo mi namiesto podania vecných argumentov prepisuješ nick na animala (???)... . Hunter
Slávek
P.S. ten tvůj nejčerstvějí nick máš blbě vyspelovanejHunterhunter píše: Čo môže normálny človek vo výmene názorov čakať od primitíva? Žeby to bolo v konečnom dôsledku len hovadenie?
Výsada magorov je všímať si formu pred obsahom...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... pokud budeš i nadále veřejně hodnotit administrační činnost kteréhokoliv moderátora, můžeš si vysloužit i něco víc než je druhé napomenutí ... A(&F) ...hunter píše:No jasné, "Vrana k vrane sadá..."A(&F) píše:... důrazně žádám přítomné, aby svá osobní invektiva netýkající se přímo zde probíraného tématu řešili pomocí SZ nebo ve vlákně Boxovárna !!! ...hunter píše:Len tak zo srandy daj si do Googlu "Slavek Krepelka" a prejdi si tam pár fór čo tam o tebe píšu iní čo s tebou už "mali tú česť"... Hunter
vysvětlivky:
- uživatel "Slávek Křepelka" se pochybení nedopustil, jelikož jeho reakce byla v přímé návaznosti na reakci uživatele "Hunter" k probíranému tématu (přestože tuto jeho reakci bych raději už viděl v Boxovárně) ...
- uživatel "Hunter" se však pochybení dopustil, jelikož začal s nesouvisejícím poukazováním činnosti jiného uživatele na ostatních fórech ... to Hunter -1 ... = veřejné napomenutí ...
... pokud bude kdokoliv chtít reagovat na tento příspěvek, učiňte tak v příslušném vlákně a nikoliv zde !!! ... za tým administrace FuP ... A(&F) ...Slávak tu uplne mimo tému hovadí mňa a nie naopak ako to ty v tejto veci tvrdíš. A&F vidím že objektívnosť je ti ako človeku cudzia vlastnosť, čo ma podla toho ako sa tu prezentuješ (defacto je to jedno či sa hráš na "komedianta" alebo na moderátora) vôbec neprekvapuje - nič nové pod slnkom. Žeby to bol (objektivita) nejaký špecifický Česky komplex keď že u Slovákov som sa zatiaľ tu na fore voči mne s takým niečim ešte nestretol? To že on sám sa hovadi po iných fórach bez môjho pričinenia je tiež len jeho vlastný "podpis"... . Hunterhunter píše:No jasné, zrovna ty mi tu niečo hovor o "s hůry dáno & apotékach". Len tak zo srandy daj si do Googlu "Slavek Krepelka" a prejdi si tam pár fór čo tam o tebe píšu iní čo s tebou už "mali tú česť"... . Tak že špeciálne pre teba z mojéj strany ešte jedno repetééé:Slavek Krepelka píše:
Komu není s hůry dáno v apatyce nekoupí.
Slávek
P.S. ten tvůj nejčerstvějí nick máš blbě vyspelovanejHunterhunter píše: Čo môže normálny človek vo výmene názorov čakať od primitíva? Žeby to bolo v konečnom dôsledku len hovadenie?
PeS: ... pokud ses chtěl ohradit proti tomu, že Slávek zaměnil tvůj nick "Hunter" za "animal", měl si to s ním vyřešit třeba zde nebo přes SZ ... a neřešit to v nepříslušném vláknu ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
Keby si ako človek nebol mimo rozsah ktorým u mňa osobne i ako moderátor tohto fóra si, pucoval by si žalúdok Slávkovkovi a nie sa ho zastával keď že on začal kurviť svojími vstupmi uplne mimo tému to vlákno. Mne zostala už len adekvátna obrana... . A&F ak máš predstavivosť, predstav si ako ťa teraz hladkám po hlavičke a od srdca ti vravým "Anri já vým, blbý lidi taky lidi...". HuntertA(&F) píše:PeS: ... pokud ses chtěl ohradit proti tomu, že Slávek zaměnil tvůj nick "Hunter" za "animal", měl si to s ním vyřešit třeba zde nebo přes SZ ... a neřešit to v nepříslušném vláknu ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... no hlavně že výš ... :lol::lol: ...hunter píše:Keby si ako človek nebol mimo rozsah ktorým u mňa osobne i ako moderátor tohto fóra si, pucoval by si žalúdok Slávkovi keď že on začal kurviť svojími vstupmi uplne mimo tému to vlákno. Mne zostala už len adekvátna obrana... . A&F ak máš predstavivosť, predstav si ako ťa teraz hladkám po hlavičke a od srdca ti vravým "Anri já vým, blbý lidi taky lidi...". HuntertA(&F) píše:PeS: ... pokud ses chtěl ohradit proti tomu, že Slávek zaměnil tvůj nick "Hunter" za "animal", měl si to s ním vyřešit třeba zde nebo přes SZ ... a neřešit to v nepříslušném vláknu ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
Výsada magorov je všímať si formu pred obsahom... . HunterA(&F) píše:... no hlavně že výš...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... ... Hantře, můžeš nás klidně i nadále horem dolem krmit tezemi o vysoké inteligencci rómů ... my však víme své ... ty sám jsi toho jasným dokladem ... :D:D ...hunter píše:Výsada magorov je všímať si formu pred obsahom... . Hunter
PeS: ... lidi se od póvlu liší především schopností uznat svou provedenou chybu, ... tato schopnost však tobě i tvému etniku evidentně schází ...
Peknú blbosť si sem napísal čo ma pri tvojich znalostiach o evolúcií ani veľmi neprekvapuje. Ak by tomu tak naozaj bolo, neskrýval by si sa zbabelo za "moderátora" a i ako moderátor by si uznal že sa mýliš. Ja viem, zbabelosť je ľuďom blízka, bližšia ako odvaha... . I preto má večina ľudí (gadžov) v živote na výber len jedinú možnosť - kráčať vpred a pekne do kolečka... . Žeby to malo niečo spoločné s "vezením"...? . HunterA(&F) píše:PeS: ... lidi se od póvlu liší především schopností uznat svou provedenou chybu, ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... no to je zase blábol ... ale co iného od tebe čekat ... :D:D ...hunter píše:I preto má večina ľudí v živote na výber len jedinú možnosť - kráčať vpred a pekne do kolečka... . Žeby to malo niečo spoločné s "vezením"...? . Hunter