Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Milan_Sk
Starší člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Milan_Sk »

čo je malá dávka pri CDS pár kvapiek, či pol deci ?

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Příspěvek od cimirek »

Batles píše: - je to česky mluveno a dokonale vysvětleno! Nemá to chybu, jen tak dál a Bigfarma se fakt zblázní
/
Jen mě napadlo malé vylepšení. Nebylo by vhodné ke zvýšení efektivity využití plynu, na konec hadičky v lahvi s vodou přidat vzduchovací akvaristický kámen? Maličké bublinky by lépe předávaly plyn do vody a mohly by být menší ztráty plynu.

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

CDS

Příspěvek od jeff »

Chtěl jsem se podívat na některé video o CDS a všechny odkazy jsou mrtvé. Kde soudruzi z východního německa udělali chybu? Pokud to má někdo stažené, mohl by to dát třeba na server "ulož to" ať se můžeme taky kouknout, teda pokud to neblbne jenom mě :D

Jeff

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: CDS

Příspěvek od cimirek »

jeff píše:Chtěl jsem se podívat na některé video o CDS a všechny odkazy jsou mrtvé.
Tady ty od Batlese mi fungují

- je to česky mluveno a dokonale vysvětleno! Nemá to chybu, jen tak dál a Bigfarma se fakt zblázní

Originál video Andrease Kalckera
... 9D7C79174B

Odkaz: http://www.czmms.net/

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

CDS

Příspěvek od jeff »

Dobrý, díky cimírku, na video jsem se podíval a dobrý, doufám, že už brzy pánové zveřejní dávkování, výroba je fakt jednoduchá, obával jsem se, že se to bude muset dělat pod tlakem, ale chlordioxidem se voda sytí velice dobře.
Ten odkaz na video jsem ale musel zadat přímo do horní lišty, napřímo to taky nešlo.

Jeff

arabela777
Starší člen
Dal: 61 poděkování
Dostal: 38 poděkování

Re: CDS

Příspěvek od arabela777 »

Elektro
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Dávkovanie CDS

Příspěvek od Elektro »

Zdravím všetkých.
Z videa o výrobe CDS a doporučenáho dávkovania MMS (8xdenne 3kv. MMS) som vypočítal dávku CDS takto: Východzie údaje sú: 8x3 kv. MMS denne = 24 kv. MMS denne. Veľkosť kvapky skleného kvapkátka = 17 kv. na 1 ml. Vo videu použil 20ml MMS a vyrobil z toho 3l = 3000 ml CDS.
Výpočet: 20 ml MMS = 20ml x 17kv. = 340 kvapiek. 340 kv. / 24 kv. denne = 14,166 dní zaokrúhlime na 14 dní.
14 dní x 8 dávok = 112 dávok. 3000 ml CDS/112 dávok = 26,7857 ml na 1 dávku. Zaokrúhlime na 27 ml = 111,1 dávok z 3000 ml. V prípade, že nechceme prekročiť 1 dávku 3 kv. MMS vychádza 1 dávka CDS na 26,8 ml. Ak pre jednoduché meranie 1 dávky použijeme štamperlík (ak sa nemýlim, tak je to 22 ml) nestane sa nič, lebo 1 štamperlík CDS vychádza na približne 2,5 kvapky MMS. Ak som niekde vo výpočte urobil chybu, prosím opravte ma.
Želám všetkým príjemný deň

Hľadajme možnosti ako sa to dá a nie ako sa to nedá.
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Čekám na objednané papírky na měření koncentrace ClO2 a pak zkusím porovnat klasiku a CDS.
Také mne to celé velmi zajímá, vypadá to dobře.
Ahoj

smajlicekk
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od smajlicekk »

Je to paráda.:o)

Milan_Sk
Starší člen

Příspěvek od Milan_Sk »

Prosím má niekto skúsenosti s MMS zo stránky http://www.webareal.sk/mms-kvapky ? Je o polovicu lacnejšie, ako na odporúčanej stránke.

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
lev48
Nový člen

MMS1

Příspěvek od lev48 »

dotaz- užívám 8 den mms 1 za 4dny jsem se dostal na 3kapky co hodinu. 5den průjem, nevolnost celková. snížil jsem kapky na polovinu. druhý den jsem navýšil z 16kapek na 20 opět nevolnost.poradte, užívat pouze 16kapek? MM.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS1

Příspěvek od poota »

lev48 píše:dotaz- užívám 8 den mms 1 za 4dny jsem se dostal na 3kapky co hodinu. 5den průjem, nevolnost celková. snížil jsem kapky na polovinu. druhý den jsem navýšil z 16kapek na 20 opět nevolnost.poradte, užívat pouze 16kapek? MM.
Používej jenom takové množství, které Ti nezpůsobuje žádné potíže!
S nikým a s ničím nezávodíš!
Na "bezpečné" dávce můžeš zůstat tak dlouho, dokud nebudeš mít chuť ji zvednout - a taky na ní můžeš zůstat až do vyřešení Tvého problému, kvůli kterému jsi s tím začal.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
sirius01
Stálý člen
Dal: 135 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Příspěvek od sirius01 »

Milan_Sk píše:Wau CDS znie veľmi zaujimavo. Ešte nijaké rady koľko CDS brať.
Andreas Kalcker uvádí že 1ccm CDS odpovídá asi 3 kapkám MMS. Předpokládám, že se jedná o koncentraci CDS cca 500ppm, které lze uvedeným způsoben výroby dosáhnout a jak změřil na svém videu Pavel Eiselt. Na doporučeném dávkování "se pracuje", doporučená koncentrace by mohla být údajně někde mezi 150 až 400 ppm roztoku CDS. Zdraví Honza.

Milan_Sk
Starší člen

Příspěvek od Milan_Sk »

Zdravím, chcel by som Vás odborníkov poprosiť o radu s Exémom a MMS. Exém sa mi vracia zhruba 10 rokov vždy na jeseň a na jar. Dával som kortokoidnú masť a exem zmizol do pár dní a ukázal sa až o pol roka a tak dookola. No tentokrát kortokoidna masť nezabrala, respektíve zabrala čiastočne ale potom sa exem rozrástol a vyzerá tak ako vidno na fotkách zhruba 2 mesiace rovnako. Kortokoidnu masť som prestal používať, nemá to zmysel. Skúšal som kalciovú masť Calcium pantotenat, ktorá sa zdala, že čiastočne pomáha, no po čase mi tiež nerobila dobre. Ďalej som skúšal prírodný kokosový olej, ktorý tiež nerieši situáciu, síce je to účastná vec. Kokosový olej veľmi dobre vsakuje do pokožky a hĺbkovo ju premastí. Teraz na exém nedávam nič okrem koloidného striebra 10ppm a k tomu pijem 25ml. denne koloidné striebro 20ppm. Skúšal som na exém dávať aj koloidné striebro 20ppm, no nerobilo mi až tak dobre ako 10ppm, čomu tiež nerozumiem. Čiže exém postrekujem asi 20 x denne len koloidným striebrom 10ppm čo sa zdá, že mi robí zatiaľ najlepšie zo všetkého. Zhruba 10 ty deň vyzerá exém rovnako.
Chcel by som sa spýtať či má niekto tu skúsenosť s potieraním MMS pokožky v mieste exému. Taktiež by ma zaujímalo koľko kvapiek MMS si na potieranie exému mám aktivovať a hlavne ako dlho to nechať na pokožke. Či to mám potom zmyť vodou, alebo nechať uschnúť.
Veľmi pekne ďakujem za Vaše rady a názory.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

arabela777
Starší člen
Dal: 61 poděkování
Dostal: 38 poděkování

Příspěvek od arabela777 »

Svědí tě to ?

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“