Keďže toto vlákno je o skúsenostiach s MMS, rád by som sa podelil aj ja.
O MMS som sa dozvedel z videa na YT v ktorom kazateľ informoval o chemtrails, MMS a iných "konšpiráciách". :-)
V tom čase som sa veľmi trápil so zdravím mojich šesťročných dcér.
Nekonečný kolotoč návštev bielych plášťov ma už dostával do zúfalstva.
Problémy s kašlom, soplíkmi a alergickými reakciami.
A stále tie isté lieky a bez zlepšenia zdravotného stavu.
A to ich lekárka ešte chcela zaočkovať povinným očkovaním v 6. rokoch.
To som samozrejme odmietol a odvtedy sa lekárka kumne správa ako k nepriateľovi.
Preto som za posledný rok prečítal o zdraví toľko, že už pomaly si musím defragmentovať hlavu od toľkých informácií.
Keď som počul tú prednášku o tom MMS, mal som pocit, že by to mohlo byť riešenie.
Zakúpil som MMS1 a samozrejme začal testovať na sebe. Mám alergickú reakciu na prach a sezónne trávy. Začal som jednou aktivovanou kvapkou a postupne som pridával. Deti som začal kúpať v 15 akt. kvapkách. Večer som im dával 1 kvapku. Pekne sa z toho dostávajú, soplíky zmizli skoro úplne, chrápanie jednej dcéry sa zredukovalo o 70 % a konečne dýcha voľnejšie. Dávam im tekutý vitamín D3 a vitamín C. Je to na dobrej ceste.
Somnou to je žiaľ trochu zložitejšie.
Keď som bol tak na 6 kvapkách 2x denne, dal som si prvý kúpeľ s 30 akt. kvapkami.
V piatok večer pohodička, ale sobotu a nedeľu som mal príznaky silnej chrípky.
V pondelok už v poriadku. Tak som pokračoval vnútorným užívaním na 6 kvapkách 2x denne.
Vyskúšal som aj inhalovať 2 kvapky a následne som išiel upratovať jeden sklad, kde sa veľmi práši.
Vždy tam vydržím tak hodinu a potom mám pár dní nádchu a bolenie hlavy. Po inhalácii MMS nemám s prachom žiadne problémy ! Super . Uvidím ešte na jar, ako to bude so sennou nádchou.
Po týždni som si zopakoval kúpeľ s 30 akt. kvapkami, ale to som si preplachoval oči, ústne a nosné dutiny (kedysi som aktívne cvičil jogu a robil očisty).
Znovu v piatok večer super, no v sobotu som sa nadránom zobudil s teplotami 40 °C.
Tak veľké a pokryté bielym povlakom som mandle ešte nemal. Bolesti hrdla pri každom prehltnutí.
Bolesti celého pohybového aparátu, zášklby svalstva. Tak som začal cez deň s 2 kvapkami každé dve hodiny a večer po 3 hodinách KS a vit. C. Dnes v pondelok teplota mierne zvýšená.
Ale mandle ešte v horšom stave.
Žeby chlamýdie ?
Inak vôňa a chuť MMS mi je zatiaľ príjemná a dokonca mi chutí. Vôňa chlordyoxidu na mňa pôsobí nostalgicky, keďže celé detstvo a mládežnícke roky som prežil v bazénoch, vtedy ešte poriadne chlórovaných.
Pekný deň všetkým.
![Obrázek](left)
Radšej byť špirálou, ako kruhom.