Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Palo »

Že se mi Hanka ještě nepochlubila, že jí to už vyšlo... Asi měla jiný starosti ;) Plánuji ji mít taky na prodej, uvidím, jak se s Hankou domluvím.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

dancaa píše: Dnes jsem si koupila knihu Ing. Hany Bláhové " Deník poradce ",
je tam vše o parazitech, popsán případ od případu,
diagnostika, detoxikace a vyléčení

http://www.zapper.cz/index.php?page=sho ... &Itemid=70

Heh vsetko co tu pisu je pekne,ale ma to jeden hacik.Ja som tiez pred MMS skusal rozne veci a poviem vam dal som za to riadne prachy,oleje super drahe,vitaminy,ocisty vseho druhu,kratke hladovky a vysledok bol =0.Nepredavam MMS a ni s tym nexeftujem ,ale ako som to spoznal bola to bomba,nic ucinejsie som nikdy v zivote nevidel.Poviem vam stalo to za tie hnacky,co sa potom stalo bol zazrak,co sa tyka vykonnosti dostal som sa na vykon 25 rokov stareho muza.Spim asi 4 hodiny a som odpocinuty, vsetky choroby stare zmizli.Myslite ze to ucinkuje iba tak na mna?Je to mozne vraj ucinky su rozdielne,ale bez MMS by som do ineho niecoho/ocisty ,odcervenie a zbavovanie parazitov nesiel/su to vyhodene prachy.

Howgh

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Tyto případy jsou známé a není to nic zvláštního ;) To co tu popisuješ je úplně normální. Jen jsi měl štěstí a zřejmě všechny Tvé problémy byly v zažívacím traktu. Kdybys měl Echinokoka v uchu jako já, asi bys si tolik nepískal ;) Holt když jsou cizáci tam, kde se nedostatane jak Praziquantel, Albendazol tak ani Ivermectin, tak je to bída.

Z toho důvodu mě napadlo udělat si protiparazitické masti a roztoky, testuji teprve pár dní sám na sobě. Zatím nemám žádnou významnou zprávu.

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od dancaa »

Co zapper nebo plazma, zkoušel jsi s tím to ucho ?
Jak dlouho na tom pracuješ na tom uchu palo ?

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nick34 píše:Ahoj, jsem tu novy a tak bych vas rad pozadal o radu.

Posledni dobou se citim mizerne, jsem strasne unaveny, psychicky nic moc a tak jsem si nechal udelat testy na imunologii a mam vysoke hodnoty papilomaviru, EBV viru, Herpes viru atd. Obecne imunita v haji.
Rad bych nejak zacal ale nejsem si uplne jisty jak. Snazil jsem se precist co slo ale mam v tom trosku zmatek.
Trochu. Máš v tom bordel a nemáš se za co stydět. Je v tom bordel.

Hele, tímhle nic nezkazíš a mnohému pomůžeš. Kup si lacinka vitamín D3 a cpi do sebe s klidem 10000 UI toho déčka. Uvidíš, jak se (Kruci, zapoměl jsem se s ním dnes nacpat) Ti spraví ta únava a s ní i psychika. Neber to dýl než dva týdny v těhle dávkách, ale 2000 udržovačka pomůže.

Pak si to můžeš rovnat v hlavě daleko snadněji. Funguje to skoro hned.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
lena

Příspěvek od lena »

Nick34 píše: Posledni dobou se citim mizerne, jsem strasne unaveny, psychicky nic moc a tak jsem si nechal udelat testy na imunologii a mam vysoke hodnoty papilomaviru, EBV viru, Herpes viru atd. Obecne imunita v haji.
Rad bych nejak zacal ale nejsem si uplne jisty jak. Snazil jsem se precist co slo ale mam v tom trosku zmatek.
ja beru MUMIO a muzu rici, ze me to dela moc dobre prave na psychiku, unavu, imunitu jsem hodne vitalnejsi, co je dobre nemusis mumio brat stale, staci si udelat kuru jak je to popsano na baleni nebo jsou informace na internetu.

k tomu jiste sem tam beru MMS, asi tak jednou tydne v prumeru 6 aktivovanych kapek + sem tam koupel, zalezi na tom jak se citim.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

dancaa píše: Co zapper nebo plazma, zkoušel jsi s tím to ucho ?
Jak dlouho na tom pracuješ na tom uchu palo ?
Zatím ještě ne, když nebudu úspěšný se svými postupy, zkusím. Problémy s uchem mám už přes 20 let.

Habbs
Nový člen

Parazity od psa.

Příspěvek od Habbs »

Ahojte vsetci.
Moja manzelka(29 rokov) ma uz dlhe roky problemy s ekzemom s chronickym ekzemom.Poslednu dobu to zacina byt horsie citi stale unavu.Uz zo zufalstva sa objednala na vysetrenie pristrojom diacom.Mozno ze to niekto bude odsudzovat,ale o tom som sa neprisiel bavit.Ten pristroj jej zistil v tele parazita od psa co moze byt pravda.Mne vychadza ,ze toho parazita musi mat uz od detstva,kedze od detstva zacala mat problemy.Po vysetreni jednotlivych organov na tomto pristroji jej ukazovalo stale na prvom mieste toho parazita.Je rozsireny po celom tele a napadnute su vsetke organy.Dost sa zaoberam zdravim uz roky a viem ze organy cloveka maju detoxikacne vlastnosti a ked nefunguju normalne ,ten odpad ktory by mal vyjst tymi organmi nieje schopny a tak ten odpad -mam na mysli vsetke toxiny,jedy a vsetko co do tela nepatri putuje vonku cez najvacsi detoxikacny organ -cez pokozku.Po rokoch si viete predstavit ako taka pokozka moze vyzerat a neplni uz funkciu obrany tela od vonkajsich jedov.Clovek sa stava nachylnejsim ku chorobam.Cez popraskanu pokozku preniknu lahko skodliviny do tela.Nechapal som tomu ked sa moja manzelka aj celkom dobre stravuje preco ma take problemy.
Tak isto jej namerali zvysenu kyslost v zaludku.
Mna dost prekvapil a tak povediac aj sokol ten parazit od psa.
Mna zaujima vas nazor ci je schopne MMS toho parazita odstranit na 100 percent a za aku dlhu dobu?MMS mam uz rok doma,dufam,ze bude fungovat normalne,ze nestratil na sile.
Momentalne ak je manzelka z prace doma ,tak jej "ordinujem" kazdu hodinu 4 kvapky.Vela volneho casu nieje ale aspon kedy sa da.Vlastne este len od soboty.Po prvom dni ju uz chytaju hnacky mozno jedna na den,co by to mohol byt ten cistiaci proces.
Mne by pomohli od Vas nejake cenne rady a napady ohladom MMS a tohto problemu.
Dakujem

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Parazity od psa.

Příspěvek od milda »

Habbs píše: Mna zaujima vas nazor ci je schopne MMS toho parazita odstranit na 100 percent a za aku dlhu dobu?MMS mam uz rok doma,dufam,ze bude fungovat normalne,ze nestratil na sile.
Nenapsal jsi, o jakého parazita se jedná, ale je tady obsáhlé vlákno o parazitech. Všechno ale MMS nezničí.
MMS, pokud je dobře skladované vydrží hodně dlouho. Poznáš to, když bude fungovat: po namíchání zežloutne a začne "vonět" :D

Co se týká ekzému, pravděpodobně nebudou v pořádku játra a trávení vůbec....
(http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=24&t=558)
http://www.urinoterapie.eu/index_top.htm

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Parazity od psa.

Příspěvek od poota »

Habbs píše:..tak jej "ordinujem" kazdu hodinu 4 kvapky.Vela volneho casu nieje ale aspon kedy sa da.Vlastne este len od soboty.Po prvom dni ju uz chytaju hnacky mozno jedna na den,co by to mohol byt ten cistiaci proces.
Hnačky jsou příznakem toho, že je Tvoje dávkování privysoké. Nemusíte přece nikam pospíchat. Sniž dávkování na takové, které se nebude vůbec ničím nepříjemným projevovat a pár dní na něm setrvej. Pak můžeš opatrně zvýšit, ale zase s ničím nespěchej.
Překyselení žaludku může způsobovat i helicobakter pylori, nejsnáz se té potvory zbavíš, či lépe řečeno zaženeš ji tam, kam správně patří, dodáváním kyseliny chlorovodíkové, kterou můžeš chloritan rovnou aktivovat. Raději si o tom ještě tady na fóru počti, zkus to přes funkci "hledat".

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

lena píše: ja beru MUMIO a muzu rici, ze me to dela moc dobre prave na psychiku, unavu, imunitu jsem hodne vitalnejsi, co je dobre nemusis mumio brat stale, staci si udelat kuru jak je to popsano na baleni nebo jsou informace na internetu.

k tomu jiste sem tam beru MMS, asi tak jednou tydne v prumeru 6 aktivovanych kapek + sem tam koupel, zalezi na tom jak se citim.

heh ak si myslis ze to poriesi mumio,asi nie , ja som ho tiez bral a nic z toho, nula ucinok,bolo to asi pred 10 rokmi.Skus to MMs premoz sa skus to,ja som pred uzivanim MMS velmi zle stavy,vecne unaveny,nemohol som sa dospat,staval som unaveny a z toho aj potom samozrejme nevykonny v praci aj doma.........................

ono niekto na fore o MMS pisal , ze treba ist do toho razne , ziadne setrenie na kvapkach ,ja som prisiel az na 30 ,najprv velmi zle a potom prislo slnko,neskutocne slnko....................

inac blizko nas to predava nejaky pan za slusnu cenu,asi 20eciek za asi 250ml,ja sa v tom aj kupem je to super,posobi to na mna...

terz som presiel na peroxyd a skusam prve vysledky super,klasicke cistenie jazyka zubnou kefkou s peroxydom /ze by joga v tvrdsom prevedeni?/ a zacal som ho pit podla ruskych navodov 3x10 kvapiek denne, uvidime co bude dalej

Howgh

jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

Early,
všetko záleží na podmienkach, koľko máš rokov, akú stravu si mal počas tých rokov,
akú telesnú dispozíciu, váhu, a neviem čo ešte máš.
Niekto môže začať s MMS rýchlo a nič mu to nespraví.
Ale niekto začne jednou kvapkou a môžu nastať prejavy veľkých zdravotných problémov.
Viem, že to myslíš dobre s MMS, ale to čo platí na jedného, neplatí na druhého.
Napr. u mňa prebieha detox, po pár kvapkách už druhý týždeň a stále je slnko ďaľeko.

Pekný deň.

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
lena

Příspěvek od lena »

early123 píše: ono niekto na fore o MMS pisal , ze treba ist do toho razne , ziadne setrenie na kvapkach ,ja som prisiel az na 30 ,najprv velmi zle a potom prislo slnko,neskutocne slnko....................
zde nejde o to, ze musim brat MMS vetsi davky, to uz mam za sebou. Nekomu je to ve prospech druhemu ne. Dulezite je najit si tu spravnou cestu. Jako jedinec si muzeme pomoci do 75-80 %, zbytek musime ale nechat nekomu jinemu, kdo se lecenim zabyva. Navstevovala jsem vyuku po dobu 3 let, mluvim ze zkusenosti.

Pisu jenom informaci, ktera muze nekomu pomoci. Jeden reaguje, ze se nic nedeje nebo je mu jeste hure a druhemu to pomuze. Zajimam se alternativnim lecenim na spirituelnim ebene a pokud me prijde informace, kterou muzu nekomu dat a je to take ve prospech tak to pisu, bez nejakych umyslu.

Peroxid jsem vyzkousela take, ale to je zase neco jineho. Mohla bych k tomu neco napsat, ale nebudu.

Hezky den

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

lena píše:...ze musim brat MMS vetsi davky, to uz mam za sebou. Nekomu je to ve prospech druhemu ne. Dulezite je najit si tu spravnou cestu.
No otázkou je, jak zjistit, jestli MMS velké dávky dávat nebo nedávat. Asi to prostě zkusit a uvidí se.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Palo píše:No otázkou je, jak zjistit, jestli MMS velké dávky dávat nebo nedávat. Asi to prostě zkusit a uvidí se.
Trochu matoucí přitom je, že se to skládá, abych tak řekl, ze dvou okruhů.
Ten první je to, že chlordioxid odvádí svoji práci, dokud se "nevycmrdne". Když ho dáváme malé dávky, tak likviduje přednostně to, co má rovnou po ruce. Když to vyžere, tak potom musí jít za "potravou" o kus dál a tak to pokračuje až do té doby, kdy už nemá co likvidovat. Pro tenhle okruh je úplně jedno, jaké je množství chordioxidu k dispozici v jedné dávce - bude to fungovat jak po troškách, tak i jako celé potřebné množství najednou. Takže se dá říct, že tomuhle okruhu je velikost dávkování úplně lhostejná.
Druhý okruh je odklízení chlordioxidem vyrobeného odpadu. Naše tělo je na tuhle práci zvyklé a odpady likviduje průběžně. Ovšem náš čisticí aparát má určitou kapacitu, kterou využíváme každý na různé procento. Dá se říct, že někdo má rezervu značnou, někdo malou a někdo vůbec žádnou a přitom se ani nestačí správně čistit. Za této situace přidáváme další odpad, který se musí vyčistit ještě k tomu našemu běžnému. Pokud to náš čisticí aparát "stíhá", pak je všechno v pořádku. Jakmile to nestíhá, zdvihne se hladina toxinů v krvi nad únosnou mez a prakticky dochází k otravě. Otravu řeší organizmus "nouzovým čištěním", to znamená, že především se zbavuje co nejdůsledněji všeho, co je kdekoli v trávicím traktu, a to jak horem, tak i dolem.
Můj názor je ten, že pokud není kam pospíchat, tak je rozhodně lepší používat malé až směšné dávky a na vyléčení si trpělivě počkat. Názor, že malé dávky "nic nedělají" je opravdu jenom subjektivní dojem. A ověřovat si účinnost průjmem považuji za čirý nerozum - i když "proti gustu žádný dišputát".

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“