Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde... Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní.Více zde...
Podeľme sa so skúsenosťami ohľadne CDS - užívanie, príprava, využitie a iné potrebné rady
Vlákno jsem rozdělil anžto už se v tom nedalo vyznat. Bude sloužit pouze výměně klinických zkušeností, případně rad atd. Technické záležitosti výroby a měření dostaly své vlastní vlákno CDS - Výroba a Testování. SDK
keďže doteraz nikde nebol zverejnený postup, že ako dávkovať CDS do kúpeľa, tak som sa odhodlal na skúšku..
do napustenej vane som pridal približne 4 dl CDS..
po naliatí CDS do vane som v priebehu niekoľkých sekúnd badal očividnú zmenu..typická krikľavo-žltá farba CDS sa rozplynula a zrazu celá voda vo vani začala naberať nádych oranžovo hnedej..
s čím príde do kontaktu naša voda zo studne, tak na tom sa veľmi rýchle usadí aj vodný kameň..je možné, že je v nej aj veľa železa..
otázka teda je, že prečo sa farba vody zmenila, keď sa mi to pred tým s MMS nikdy nestalo???
Ahoj, 4 dl, to je nářez. Té reakci vody ve vaně se snad ani nedivím. Někde tady se mihla informace, že 1 ml CDS o koncentraci 500 ppm se údajně rovná tříkapkovému MMS1. 4 dl se rovnají 400 mililitrům. Podle té informace jsi do vany nalil ekvivalent 1200 kapek MMS1! To se asi lekla i ta vana.
PS - koukám, že Batles už experimentoval a dospěl k jiným výsledkům. Díky za ně!
Žádná budoucnost nenapraví, co zmeškáš v přítomnosti. A. Schweitzer.
Andreas Kalcker uvádza, že 1ccm CDS odpovedá asi 3 kvapkám MMS. Predpokladá sa, že sa ide o koncentráciu CDS cca 500ppm, ktoré ide uvedeným spôsobom výroby dosiahnuť, tak ako to pripravil a zmeral na svojom videu Pavel Eiselt. Na doporučenom dávkovaní "sa pracuje", doporučená koncentrácia by mohla byť údajne niekde medzi 150 až 400 ppm roztoku CDS.
pred štyrmi dňami ma začalo bolieť hrdlo..bez kašľa a teploty..len bolesť kĺbov a malátnosť..
počas prvého a druhého dňa som začal počas dňa kloktať s CDS približne 4-6 x počas dňa..pred tým som vypil bežne pred spaním nejaký glg či dva kvôli prevencii, ale aj tak ma navštívila tá bolesť hrdla-tak teraz ju musím vyriešiť..
na tretí deň bolesť v hrdle zosilnela a rozhodol som sa prvý krát v živote vyskúšať kloktať s "troj percentným peroxidom vodíka" - keďže som nedávno potreboval v domácnosti peroxid, tak som ho mal doma na polici..riedil som ho 1:1..troška vody a troška peroxidu..počas dňa som kloktal a vyplachoval ústa 3-4 krát pol hodinu pred jedlom a veľmi trochu som aj prehltol ( len tak mimochodom-na zuby mal ten peroxid vodíka perfektný účinok-ostali dokonale hladké a aj ďasno, ktoré mi niekoľko týždňov krvácalo pri umývaní zubov prestalo krvácať po druhom použití-už viem čo budem rodine odporúčať ako ústnu vodu )..
večer som si napustil horúcu vodu do vane a nalial CDS-30 minútový kúpeľ padol veľmi dobre..tesne pred spánkom som si dal ešte C-čko (získané z tropickej čerešne aceroly a čiernych ríbezlí)
Na štvrtý deň bolesť hrdla a predpokladám, že aj zapálených mandlí znova zosilnela a tak som pokračoval v kloktaní s CDS..za každým kloktaním som prehltol malý glg-a to približne hodinu pred a po jedle..spravil som si aj dávku klasického MMS-(3kvapky chloritan sodný a 15kvapiek kyseliny citrónovej) a zalial som približne deci vodou-tým počas dňa kloktám na striedačku s CDS..
teraz čakám na ďalší vývoj situácie, lebo ledva prehltávam od bolesti..
PRÍPADNE OCENÍM NEJAKÉ RADY, že čo z toho všetkého vysadiť a čo nasadiť vo väčšom množstve.
Svatá Anežko!! Měl jsem dojem, že tu někdo tvrdil, že jedna kapka MMS je ekvivalentní třem mililitrům CDS. Já toho do sebe láduju až 6 mililitrů na sklenici vody.
No toto
Doplněno http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 348#p94348
Tvrdí Andreas Kalcker, že 1ccm CDS odpovídá asi 3 kvapkám MMS.
Kapka je 1/20 ccm, takže jsem poučen. To se dá přepočítat na 1 kapka MMS = 7 kapek CDS
Potom 6ml se dá přepočítat na 120 kapek : 7 = 17 kapek MMS, ale bez citrátu sodného. To je OK.
Dík a ahoj, Slávek.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Jsem tady nový a tak sbírám zkušenosti. MMS beru 10 dní, z toho 5 dní MMS1, kdy při zvýšení na 2 kapky co hodinu průjem jako hrom,teď 5 dní na CDS bez jakýchkoliv komplikací,kdy naopak se cítím lépe,mám větší chuť k jídlu a to ktomu beru i MMS2 a to zatím ¨1/2 tobolky. Bohužel jsem se dočetl na jiném foru,že CDS neúčinkuje na všechno jako MMS1. Jelikož léčím rakovinu tlustého střeva s meta do jater a je to teď moje jediná léčba(32x chemo nepomohlo), je to pro mně zásadní informace,jestli se vrátit k tomu MMS1 a zas začít od 1 kapky. Pokud někdo o tom víte více,uvítal bych jakoukoliv informaci. Také bych přivítal radu co brát k této léčbě aby se podpořila účinnost. Děkuji za případnou odpověď. Jirka.
Mohl byste pro začátek ocitovat ten příspěvek na jiném fóru, kde se tvrdí, že CDS a MMS1 fungují jinak? Je to pro mne dosti překvapující informace ....
Mělo by jít o informaci od Humbla, který zkoušel CDS na malárii a bez účinku. Patrně CDS nefunguje v krvi tak jako MMS1, takže se neví na které nemoci bude CDS účinné. To bylo psáno na foru ZDRAVÍ-AZ, ale zatím nikde jinde to nebylo potvrzené.
Zdravím,
V souvislosti s údajnou neprostupností CDS do krve jukněte sem: http://mmsnews.org/all-newsletters/97-t ... -2012.html - velice zajímavé (jakási omluva Jima Humbla za patrně mylnou informaci o neprostupnosti CDS do krve). Ale opravdu asi došlo k jistému selhání CDS při léčení malárie někde v Africe. Jim Humble to v danou chvíli vnímal jako ostudu....
Dále jsou v článku zajímavé úvahy o dávkování CDS.
JasonX píše:Zdravím,
V souvislosti s údajnou neprostupností CDS do krve jukněte sem: http://mmsnews.org/all-newsletters/97-t ... -2012.html - velice zajímavé (jakási omluva Jima Humbla za patrně mylnou informaci o neprostupnosti CDS do krve). Ale opravdu asi došlo k jistému selhání CDS při léčení malárie někde v Africe. Jim Humble to v danou chvíli vnímal jako ostudu....
Dále jsou v článku zajímavé úvahy o dávkování CDS.
Co si o tom myslíte
Díky moc za odkaz. Velmi mne to potěšilo a vracím se zpět k CDS
Batles