Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

akvarista
Starší člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od akvarista »

Jinak z hřebíčkovou kůrou jsem začal jednak protože jsem se necítil už delší dobu fit a druhá věc je že si sleduju krev pod mikroskopem protože trpím na slepení červených krvinek(rouleau) a snažím se zjistit co na to zabírá tak zkouším různé dietní postupy a bylinky a sleduju si 1 týdně krev.No a při každém tom sledování pozoruju parazity a plísně v přímém přenosu.Kdo na ně moc nevěří tak ať si šoupne krev pod mikroskop a uvidí!
Nevím přesně jaké parazity a plísně mám ale zatím jsou tam i po hřebíčku,pelyňku a lugolu(asi malé dávky).
Můžu jich do sebe nachytat opravdu plno:Pracuji v prostředí s plesnivým stropem a 90% vlhkostí,denně jsem v kontaktu s exotickým ptactvem,laboratorními hlodavci,hmyzem.Denně si máčím ruce v akváriích s tropickými rybami.Jednou týdně mi chodí zásilka vodních a baheních rostlin z indonesie a thajska a bůhví odkud.Další věcí je že jsem tak ze 70ti % na syrové stravě a nemyslím si že bych ze zeleniny všechny parazity opláchnul.No doma mi běhají volně po bytě 2 morčata která zavírám jen na noc a o víkendech jezdim k přítelkyni která má 2 pejsky který se válej na gauči v bytě. :roll: Takže nákaza je u mě téměř stoprocentní.
Z věcí které mě trápí je špatné trávení a občas bolesti břicha,nenálada,loupání kůže na tváři a lupy,větší únavnost než dřív.Myslím že candidu nemám protože jsem půl roku na dietě a candida ustoupila už po 14 dnech.Takže ty plísně v krvi budou něco jiného.
Na plísně jsem si naordinoval kombinaci vilcacory,lapacha,kozince,lichořeřešnice a česnekové tinktury-budu to muset asi pít do té doby co budu pracovat v tomto zaplísněném prostředí no a proti parazitů to trojčátko ale asi mi nebude stačit kůra jednou ročně ale neustále třeba 2 krát týdně.Do toho HCL a vit. C.
Až mi přestane bejt blbě po trojčátku(budu dostatečně odparazitován) tak asi vyzkouším ještě peroxid vodíku a VMS.
Máte nějaké další typy co můžu dělat a nebo nevíte jak odstranit to slepení červených krvinek?Alkalická strava,lněný ani rybí olej nezabírají,dýchání taky ne.Jarda Zajíček mi radil ať zkusim živou vodu nebo detox vaničku(že by to mohlo zabrat) jenže jak to zkusit naslepo a neutratit při to majlant?Co kdyby to náhodou nezabralo.Pokud se někomu tady podařilo tento problém nějak vyřešit tak dejte vědět.Díky!

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

akvarista píše:Nevím přesně jaké parazity a plísně mám ale zatím jsou tam i po hřebíčku,pelyňku a lugolu(asi malé dávky)...
Plísně milují vlhkost... Chlordioxid nemají rády, ale pokud pracuješ ve vlhkém prostředí, tzn. jsi v zaplísněném prostředí, pak se jich zřejmě vůbec nezbavíš - opětovná reinfekce. Tuhle práce považuji za životu nebezpečnou.
Slyšel jsem o jednom případu, kdy jeden prodavač ze zverimexu ve své podstatě pomalu umíral kvůli klovnutí nějakým papagájem. Doktoři nic nesvedli...

Když je problém pro zdraví mít doma psa, jaké to asi bude ve zmerimexu? Já bych si kvůli tomu zdraví radši našel jiný místo...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

akvarista píše:Jinak z hřebíčkovou kůrou jsem začal jednak protože jsem se necítil už delší dobu fit a druhá věc je že si sleduju krev pod mikroskopem protože trpím na slepení červených krvinek(rouleau) a snažím se zjistit co na to zabírá tak zkouším různé dietní postupy a bylinky a sleduju si 1 týdně krev.No a při každém tom sledování pozoruju parazity a plísně v přímém přenosu.Kdo na ně moc nevěří tak ať si šoupne krev pod mikroskop a uvidí!
Nevím přesně jaké parazity a plísně mám ale zatím jsou tam i po hřebíčku,pelyňku a lugolu(asi malé dávky).

Vleť do vlákna zapery, tak někde 3 strana, najdi si Godzilu a počti. Mě Godzila dorazila co načal Beckův stejnosměrný zapper a kdybych o ní býval věděl, Beckovo udělátko bych nekupoval. Jinak to taky podle známého řeší IV HCl. S tím tvým zaměstnáním to máš ale asi na doživotí a být Tebou, šel bych s tou Godzilou. Kyselina je o mnoho rychlejší, ale Godzila není násilná a dá se dělat pořád.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

Palo píše:Síla je konzumovat MMS2 po hodině a ještě s tím brát i MMS ;)
Palo,

udaj presné davkovanie MMS2 a MMS resp.VMS

Vďaka

jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Příspěvek od jani »

A já prosím o dávkování PMS - mám ho už víc jak rok doma, vybuchl mi v lahvičce peroxid 35% a ve skřínce kde byl, bylo více věcí, ale i návod k PMS ( nejlépe na váhu 49kg ). DĚKUJI.
Já jsem tu nějaké bližší info k PMS nenašla. Nepatří to do parazitů, prosím o případné založení nového vlákna PMS, v případě, že je již založeno a jej přehlídla předem děkuji za jeho odkaz.

akvarista
Starší člen

Příspěvek od akvarista »

Ahoj!
Zajímal by mě váš názor na to jestli při vybíjení parazitů(hřebíček,pelyněk,lugol) je vhodné současně vybíjet i plísně(lichořeřešnicí,lapachem,vilcacorou).Někde jsem četl že určité množství plísní v krvi je normální a imunita si je hlídá a oni pak odklízejí zbytky potravy a nějaké jiné věci co do krve nepatří-pracují jako v simbioze s tělem.
Napadlo mě co rozloží mrtvé parazity po použití antiparazitik když zároveň používám i uvedené bylinky?Všiml jsem si že po druhé dávce hřebíčku se mi na 2 dny docela rozjela kandida i když jsem na dietě(tu ale dodržuju z jiného důvodu),poznal jsem to podle extrémní chuti na sladké,nafouklého břicha,nadýmání,nenálada,povlaku na jazyku.Po dvou dnech jsem od ní měl zase klid.Jednou,asi před rokem jsem zase zažil extrémní herx při současném použití pelyňku a lichořeřišnice :bhead: -málem mě odvezla sanitka,pomohlo mi asi 10 klistýrů a hluboké dýchání se soustředěním na 1 místo nad postelí jinak jsem šel do mdlob.Tak mě napadá jestli není lepší nejdřív dát za uši parazitům a s nějakým odstupem pak plísním,které se možná přemnoží vlivem napasení na mrtvých parazitech?
Možná je to blbost ale jsem akvarista tak mě tyhle různý simbiozy napadaj vždycky když čučim do akvárek a vydim jak to ty vodní organismy maj spolu domluvený :lol:

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Ahoj Palo, díky za odkaz a jasně, o kořalu mám zájem.... :-)
Akvaristo , už jsem psala, co ti pomůže při rozkladu parazitů - ta homeopatika a také vůbec černé uhlí. čistící čaje, čistící techniky.., sauna.., možná další vědí víc..
Takhle homeopatika jsou k sehnání - užívat v potencích nejlépe 9, možno i5 CH v delším intervalu. A Palo má asi pravdu, jestli je ovšem jiné místo..

cherry
Starší člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 16 poděkování

Příspěvek od cherry »

ahoj akvartiso, přemýšlím o té likvidaci parazitů a myslím si, že jsou bílkovinní, tedy je enzymy rozloží na aminokyseliny a ty se přes játra a ledviny dostanou ven z těla. Bude to tak, protože se mi na herxky osvědčil wobenzym, jinak tak jako tak piji urologický a jaterní čaje.
Já stále ještě bojuji. 8)

Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
akvarista
Starší člen

Příspěvek od akvarista »

Gaia píše:Ahoj Palo, díky za odkaz a jasně, o kořalu mám zájem.... :-)
Akvaristo , už jsem psala, co ti pomůže při rozkladu parazitů - ta homeopatika a také vůbec černé uhlí. čistící čaje, čistící techniky.., sauna.., možná další vědí víc..
Takhle homeopatika jsou k sehnání - užívat v potencích nejlépe 9, možno i5 CH v delším intervalu. A Palo má asi pravdu, jestli je ovšem jiné místo..
Díky za rady!
Prolít jsem to na netu a není to ani tak drahé tak se v lékárně zeptám.S tou prací je to horší protože je to v podstatě moje vysněná práce a ještě navíc jsem se šéfem také v jakési simbioze a vzájemě si ve všem vyhovíme-mám čas na sportování-moje druhé největší hoby(po práci) a od září na dálkové studium které mi zajistí jinou práci úplně jinde(v přírodě na maloměstě,v útulném domku na který si tady našetřim :D ).Takže to tady mám asi tak ještě na 3 roky a potu dobu se potřebuju udržet jakýmkoliv způsobem fit,protože by se taky mohlo stát že koupim domek a za měsíc zdechnu na plíseň a nějakýho šmejda v játrech :evil:

akvarista
Starší člen

Příspěvek od akvarista »

cherry píše:ahoj akvartiso, přemýšlím o té likvidaci parazitů a myslím si, že jsou bílkovinní, tedy je enzymy rozloží na aminokyseliny a ty se přes játra a ledviny dostanou ven z těla. Bude to tak, protože se mi na herxky osvědčil wobenzym, jinak tak jako tak piji urologický a jaterní čaje.
Já stále ještě bojuji. 8)
To by asi odpovídalo,protože když vypiju za den tak 2 litry šťáv ze zeleniny(živé enzymy)podle rady J.Zajíčka tak je mi líp a druhý den taky.Ale stojí to teď v zimě dost peněz.Wobenzym je pro mě moc drahej a ještě navíc jsem jednou měl sportovní úraz a koupil jsem si nějaké mega balení za ranec peněz a myslim že mi to moc nepomohlo(ale třeba jo a bez toho bych se opravdu léčil dýl),spíš bych věřil tělu a dal mu možnost se opravit-půstem,správným ph,poctivou rehabilitací.Ale to jsem tenkrát nevěděl a ten wobenzym jsem koupil no.V knize Mým marodům se do wobenzymu dost naváží pan Hnízdil.Nebudu to tady rozebírat,kdo chce stáhne knihu a najde.Jinak měl jsem nějaký trávící problémy tak jsem zkoušel pancreolan braný 20 minut před jídlem a zapitý HCL(10kapek do decky) a pak 1 hned po jídle a myslim že by to mohlo fungovat podobně jako ten wobenzym.Nevíte jestli se nedá pancreolanem s HCL braným nalačno něco zkazit?Na to trávení to pomáhá parádně ale jednou jsem měl pocit že mi to žere střeva ale to bylo jen jednou a možná za to mohlo i něco jinýho.

cherry
Starší člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 16 poděkování

Příspěvek od cherry »

k wobenzymu: já s ním jsem spokojená, beru ho jen občas, když je nějaký problém. Kdysi mi zachránil koleno, které jsem měla dva týdny plné krve a nedalo se ohnout víc než 120st. Jen se potřeba se dobře soustředit a intuicí poznat, kdy a kolik dražé vzít, víc než dvě 2-4x denně neberu. Jinak složením je podobný pancreolanu, který je také složený s enzymů. pancreolan atd (podobné věci) se ale berou k jídlu, aby pomohly rozštěpit bílkoviny ze stravy a tělo získalo ty aminokyseliny, naopak wobenzym se bere mimo jídlo, aby nebyl využit k trávení, ale byl distribuován do tkání a tam rozkládal a čistil zánětlivá ložiska. Jsem s ním skutečně spokojená.

Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od dancaa »

akvarista píše:Jinak z hřebíčkovou kůrou jsem začal jednak protože jsem se necítil už delší dobu fit a druhá věc je že si sleduju krev pod mikroskopem protože trpím na slepení červených krvinek(rouleau) a snažím se zjistit co na to zabírá tak zkouším různé dietní postupy a bylinky a sleduju si 1 týdně krev.No a při každém tom sledování pozoruju parazity a plísně v přímém přenosu.Kdo na ně moc nevěří tak ať si šoupne krev pod mikroskop a uvidí!
Jarda Zajíček mi radil ať zkusim živou vodu nebo detox vaničku

Když máš ten mikroskop, už jsi zkusil vypít „živou“ (strukturovanou vodu)
a cca za 12 minut se kouknout mikroskopem na krev ?

V tomto úžasným ruským dokumentu to ukazují asi cca na 44 minutě,
jak živá voda mění strukturu krve a ještě jiný kouzelný fakta o vodě:

http://orgo-net.blogspot.com/2011/06/vo ... -film.html

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od dancaa »

V pátek jsem byla na plazmě a tam mi řekli,
že likvidaci patogenů teď dělají šetrnějším způsobem,
a to nejdříve viry, bakterie a nakonec parazity,
při ničení virů a bakterií ničí plazma i viry a bakterie v těle parazitů.

K zabránění nežádoucích reakcí doporučují HNĚDÉ DŘEVĚNÉ uhlí (ne černé)
a PSYLLIUM (obsahuje vlákninu).

akvarista
Starší člen

Příspěvek od akvarista »

dancaa píše: Když máš ten mikroskop, už jsi zkusil vypít „živou“ (strukturovanou vodu)
a cca za 12 minut se kouknout mikroskopem na krev ?
Ahoj!
Ještě jsem to nezkoušel,čekám na výrobník takže teď jedu na šťávách a alkalické stravě.Dneska si možná přivezu vodu od známého tak pak schválně zkusim a dám vědět.Bylo by dobrý kdyby to zabralo.Řešil jsem na jiném fóru kde může být příčina,když člověk dodržuje vše jak má,ale ničemu jsme se nedobrali.

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Jen ještě doplňuji, - hom. léky se vybírají dle symptomů - např. ..
http://www.homeopatickepripravky.cz/pouziti-homeopatik/
http://vilcakul.extra.hu/index.php

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“