Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

davidekMTB
Stálý člen
Dal: 15 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od davidekMTB »

Srdečně zdravím :)
Rád bych se zeptal, zda byste mi někdo mohl doporučit nějakou slušnou diagnostiku se kterou máte zkušenost. nedávno jsem byl na Salvii a nebyl jsem příliš spokojen (paní mi neřekla skoro nic - jen že prý parazity mám a hodně, ale bohužel jsem se nedozvěděl kde a jaké). jsem z Ostravy, ale za kvalitní diagnostikou si rád dojedu :)

Moc díky,

Hezký večer
David

akvarista
Starší člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od akvarista »

akvarista píše:Ještě jsem to nezkoušel,čekám na výrobník ...

Tak dokument je to pěknej a to s těma krvinkama mě nadchlo a hned jsem zajel k JZ a vzal od něj 3 litry živé vody PH10 a max redox,za celý den jsem to i s přítelkyní vypil a opravdu oživuje,ale když jsem si pak doma kontroloval krev tak byla stejná.Možná že živá voda není to samé jako strukturovaná voda jako v tom dokumentu.JZ mi pak říkal že bych to asi musel pít dýl,i když ta paní v dokumentu měla tu krev horší než já.Pro mě je stěžejní rozlepení proto že pak může nastat kvalitní okysličení těla a možná tím způsobená lepší obrana proti plísním.

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od dancaa »

Mluvila jsem nedávno s Mgr. Kateřinou Konrádovou,
co se zybývá IRIS diagnostikou,
chtěla jsem vědět, zda někdy viděla přes oko parazity
jako MUDr. Jelisejevová, ale neviděla

http://www.irisdiagnostika.eu/

a říkala mi, že ještě dělají vyšetření z kapky krve:

http://www.kapickakrve.cz/fascinujici-ukazky.html

jsou tam různé uskupení krvinek s popisem,
třeba na to koukni

akvarista
Starší člen

Příspěvek od akvarista »

Tak to je zajímavý,já jsem fotky našel hlavně na zahraničních stránkách(jestli je zájem,hodím sem odkazy)ale tyhle úplně stačí.Podle těchto stránek mám kombinaci z obrázku 3-bakterie,5-plísně a 6-rouleau plus ještě občas větší parazity než bakterie.Ta cena za to vyšetření je hustá,když vemu že si to doma dělám sám a doporučení co dělat proti tomu a onomu najdeš na netu nebo přes Jardu Zajíčka.Kdybych aspoň věděl jestli mi poradí něco co stoprocentně zabere tak bych do toho asi šel,ale 1500 je fakt dost.Zatím budu pokračovat v opatřeních který jsem udělal a uvidíme,zatím se to lepší ale dokonalý to není.Asi se ve mě řeší něco dalšího protože čím víc mám tu krev rozlepenou,tím větší mám průjem(už 8 den),větší herx na HCL a bylinkové čaje a v mezičase se cítím o dost líp(ale nevím jestli to není tím průjmem-je to sice jen ráno ale je to dočista jak po klistýru)

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

akvarista píše: Kdybych aspoň věděl jestli mi poradí
Poslyš Akvaristo, chceš si to spravit, nebi si stěžovat?

Takhle nějak vypadala moje před Beckem 1. test (2 měsíce) (2. test) byl o dost lepší a pokračování Godzilou (6 neděl) (3 test). Byl jsem na třech tmavopolních mikroskopických testech a na třetím byly problémy, až na minimální deformaci jedné krvinky asi ve troj-čtyř násobně větším poli a zvýšený obsah nestrávených proteinů, všechny pryč. Shlukování červených, deformace červených, chuchvalce plísní, bakterie, i les z fibrinu.

Nestěžuj si a začni s tím něco dělat. Godzila Tě přijde na cenu 4 monočlánků, pár houbiček, kouda drátu a pár (2) vidliček. Navíc, to co vidíš pod normálním mikroskopem se nedá porovnat s tím, co vidíš pod černým polem a takový mikroskop slušné kvality je u vás za 65 000 Kč +.

Ahoj, Slávek.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Haanice
Nový člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Haanice »

Ahooj, peru se s alergií na kobalt a kdo ví co ještě, projevuje se mi to hrůzným desetiletým ekzémem na rukou a občasnou vyrážkou na různých místech těla, hlavně krku, pažích a obličeji. Začala jsem se léčit s MMS 2 a teď bych ráda vyzkoušela tu hřebíčkovou kůru, ale z té Herxheimrovky mám docela strach, jak velké dávky rozmletého hřebíčku mám zprvu užívat, prosím? Asi to tu již bylo nesčetněkrát řečeno, ale prokousat se těmi 98 stranami je docela záhul :help: A můžu to užívat současně s MMS 2? Díky vám za radu! :bye:

akvarista
Starší člen

Příspěvek od akvarista »

Slavek Krepelka píše:Poslyš Akvaristo, chceš si to spravit, nebi si stěžovat?
Ahoj!
Neboj,nestěžuju si :lol: To spíš byla narážka na ty stránky jestli za tu cenu vyšetření vědí víc než JZ nebo co se dá dohledat na netu.Jinak godzilka i výrobník na živou vodu se mi už vyrábí :jump: To že by mi od slepení pomohla godzila jsem nevěděl,myslel jsem že jen vraždí všechny šmejdy.Je to příjemná zpráva.
Vým že pod normálním mikroskopem nevidím všechno ale slepenou krev,parazty a plísně vydím krásně a nic jinýho špatnýho tam nemám-na vyšetření pod temným polem jsem byl po vánocích a teď v neděli.Až budu mít foto v mailu tak to sem hodim.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Haanice píše:teď bych ráda vyzkoušela tu hřebíčkovou kůru, ale z té Herxheimrovky mám docela strach
Pokud chceš postupovat dle mých doporučení, návod je v příloze. Herxky se neboj, pokud budeš doplňovat HCl dle tohoto návodu, prakticky k ní nedochází.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Haanice
Nový člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Haanice »

Děkujii, proštuduju a vrhnu se na to, díky, Palo! :eclap:

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

akvarista píše: Ahoj! Neboj, nestěžuju si .....
:D :good: :pivko: Jarda toho ví zatraceně hodně. Někdy se sice taky sekne, ale velice málo, a kdo ne. To je přirozené a všichni se učíme, akorát že někteří lépe a rychleji, než jiní.

Ahoj, Slávek.

stendas
Nový člen

Příspěvek od stendas »

Dobrý deň,
chcem sa spýtať, či zlé prastredie v ktorom dosť často spím a denne trávim dosť veľa času (všade veľa prachu, nečudoval by som sa ak by tu boli plesne + stara posteľ) či spôsobujú adekvátne podmienky pre ďalšie rozmnožovanie parazitov v tele....
ak sa v tomto prostredí nachádzam čo i len 24 hodín, tak sa mi zvyšuje plynatosť (aj ich zápach) a takisto moja silna astma..
chcem vedieť, či nie som náhodou hypochonder, ktorý si to len vsugeruje?

dasa
Nový člen

Příspěvek od dasa »

nevím jak parazity, ale zdraví to zhorší určitě.
Před časem se mi jakoby z ničeho nic objevily silné alergie a astma. Předcházel tomu všemu velice silný stres. K tomu se přidal každodenní pobyt v kanceláři se psem kolegyně. Asi po roce neúspěšné léčby u mudrů i čarodějů mi náhodou sundali lino v kanclu a objevila se úplně černá plesnivá dřevěná podlaha... Dostala jsem jinou kancelář, bez plísní a psa a bylo najednou líp. Začala zabírat i altern léčba a dneska jsem už bez alergií i astmatu.
ahoj
Dáša

akvarista
Starší člen

Příspěvek od akvarista »

stendas píše:.. chcem sa spýtať, či zlé prastredie v ktorom dosť často spím a denne trávim dosť veľa času (všade veľa prachu, nečudoval by som sa ak by tu boli plesne + stara posteľ) či spôsobujú adekvátne podmienky pre ďalšie rozmnožovanie parazitov v tele....
Tady máš pěkný povídání o plísních a vůbec i parazitech http://www.cancerchecklist.com/purification/mold.html tedy pokud máš překladač nebo umíš řeč.Jsem na tom podobně-v práci plísně,doma ve starym baráku určitě taky.Řešim to zatím čajema a už se mi dělá i godzilka a v hlavě roste plán jak změnit práci a přestěhovat se jinam.
Mimochodem někde na těch stránkách píše že našla plíseň ze starýho baráku v krvi ještě 5 let po přestěhování což je docela hustý.

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Ahoj, to je humus... s tou podlahou a bytem. Bydleli jsme v podobném bytě, děsný. Možná trochu pomůže dávat do rohů hrstku soli a vyměňovat ji - i jiné nasávače. V kanclu teď máme síťku s cibulí - prý nedostanem chřipku a řekla bych, že docela funguje. Také mi radili, udělat si homeopatikum z těch plísní - no, po opuštění bytu to není špatný nápad..
A pak mi také radili - měla jsem waw a vypadlý komínek ze zdi- a prosím, přežili jsme, díky, - nachytat do obrácené skleničky kysl. uhelnatý - nad pl. hořákem - hned zalít vodou, tam prý se rozpustí a zase z toho homeopatikum....

Co se týká hnědého uhlí, nějak jsem nepochodila, kde se sežene?...KAmoška má CitroCarb, jestli někdo má zkušenost.

K citlivosti na kobalt pomohou např. koupele na bazi dubové kůry, dub.listí, nebo bez.větviček a pod. - detox. koupele dle pátera Ferdy ale v tomto případě, nebude tam psych. blok?
Mimochodem mladé dub. listí - koupel, prý snižuje radioakt. zamoření.

A ještě, prosím, Godzila, jak se sežene nebo je to "udělátko"? Jak jsem to zatím chápu, tak asi ano. Je možné se s někým domluvit?
Dík
:-)

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Gaia píše: A ještě, prosím, Godzila, jak se sežene nebo je to "udělátko"? Jak jsem to zatím chápu, tak asi ano. Je možné se s někým domluvit? Dík :-)
Otevři si některou tu přílohu.
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... a&start=30
Možná, že jsi šikovná ženská a umotáš si to aj sama. Návod je velice pečlivý a s fotkama.
Ahoj, Slávek.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“