Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Stálý člen
- Dal: 15 poděkování
- Dostal: 11 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Srdečně zdravím
Rád bych se zeptal, zda byste mi někdo mohl doporučit nějakou slušnou diagnostiku se kterou máte zkušenost. nedávno jsem byl na Salvii a nebyl jsem příliš spokojen (paní mi neřekla skoro nic - jen že prý parazity mám a hodně, ale bohužel jsem se nedozvěděl kde a jaké). jsem z Ostravy, ale za kvalitní diagnostikou si rád dojedu
Moc díky,
Hezký večer
David
Rád bych se zeptal, zda byste mi někdo mohl doporučit nějakou slušnou diagnostiku se kterou máte zkušenost. nedávno jsem byl na Salvii a nebyl jsem příliš spokojen (paní mi neřekla skoro nic - jen že prý parazity mám a hodně, ale bohužel jsem se nedozvěděl kde a jaké). jsem z Ostravy, ale za kvalitní diagnostikou si rád dojedu
Moc díky,
Hezký večer
David
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
akvarista píše:Ještě jsem to nezkoušel,čekám na výrobník ...
Tak dokument je to pěknej a to s těma krvinkama mě nadchlo a hned jsem zajel k JZ a vzal od něj 3 litry živé vody PH10 a max redox,za celý den jsem to i s přítelkyní vypil a opravdu oživuje,ale když jsem si pak doma kontroloval krev tak byla stejná.Možná že živá voda není to samé jako strukturovaná voda jako v tom dokumentu.JZ mi pak říkal že bych to asi musel pít dýl,i když ta paní v dokumentu měla tu krev horší než já.Pro mě je stěžejní rozlepení proto že pak může nastat kvalitní okysličení těla a možná tím způsobená lepší obrana proti plísním.
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Mluvila jsem nedávno s Mgr. Kateřinou Konrádovou,
co se zybývá IRIS diagnostikou,
chtěla jsem vědět, zda někdy viděla přes oko parazity
jako MUDr. Jelisejevová, ale neviděla
http://www.irisdiagnostika.eu/
a říkala mi, že ještě dělají vyšetření z kapky krve:
http://www.kapickakrve.cz/fascinujici-ukazky.html
jsou tam různé uskupení krvinek s popisem,
třeba na to koukni
co se zybývá IRIS diagnostikou,
chtěla jsem vědět, zda někdy viděla přes oko parazity
jako MUDr. Jelisejevová, ale neviděla
http://www.irisdiagnostika.eu/
a říkala mi, že ještě dělají vyšetření z kapky krve:
http://www.kapickakrve.cz/fascinujici-ukazky.html
jsou tam různé uskupení krvinek s popisem,
třeba na to koukni
-
- Starší člen
Tak to je zajímavý,já jsem fotky našel hlavně na zahraničních stránkách(jestli je zájem,hodím sem odkazy)ale tyhle úplně stačí.Podle těchto stránek mám kombinaci z obrázku 3-bakterie,5-plísně a 6-rouleau plus ještě občas větší parazity než bakterie.Ta cena za to vyšetření je hustá,když vemu že si to doma dělám sám a doporučení co dělat proti tomu a onomu najdeš na netu nebo přes Jardu Zajíčka.Kdybych aspoň věděl jestli mi poradí něco co stoprocentně zabere tak bych do toho asi šel,ale 1500 je fakt dost.Zatím budu pokračovat v opatřeních který jsem udělal a uvidíme,zatím se to lepší ale dokonalý to není.Asi se ve mě řeší něco dalšího protože čím víc mám tu krev rozlepenou,tím větší mám průjem(už 8 den),větší herx na HCL a bylinkové čaje a v mezičase se cítím o dost líp(ale nevím jestli to není tím průjmem-je to sice jen ráno ale je to dočista jak po klistýru)
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Poslyš Akvaristo, chceš si to spravit, nebi si stěžovat?akvarista píše: Kdybych aspoň věděl jestli mi poradí
Takhle nějak vypadala moje před Beckem 1. test (2 měsíce) (2. test) byl o dost lepší a pokračování Godzilou (6 neděl) (3 test). Byl jsem na třech tmavopolních mikroskopických testech a na třetím byly problémy, až na minimální deformaci jedné krvinky asi ve troj-čtyř násobně větším poli a zvýšený obsah nestrávených proteinů, všechny pryč. Shlukování červených, deformace červených, chuchvalce plísní, bakterie, i les z fibrinu.
Nestěžuj si a začni s tím něco dělat. Godzila Tě přijde na cenu 4 monočlánků, pár houbiček, kouda drátu a pár (2) vidliček. Navíc, to co vidíš pod normálním mikroskopem se nedá porovnat s tím, co vidíš pod černým polem a takový mikroskop slušné kvality je u vás za 65 000 Kč +.
Ahoj, Slávek.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Ahooj, peru se s alergií na kobalt a kdo ví co ještě, projevuje se mi to hrůzným desetiletým ekzémem na rukou a občasnou vyrážkou na různých místech těla, hlavně krku, pažích a obličeji. Začala jsem se léčit s MMS 2 a teď bych ráda vyzkoušela tu hřebíčkovou kůru, ale z té Herxheimrovky mám docela strach, jak velké dávky rozmletého hřebíčku mám zprvu užívat, prosím? Asi to tu již bylo nesčetněkrát řečeno, ale prokousat se těmi 98 stranami je docela záhul A můžu to užívat současně s MMS 2? Díky vám za radu!
-
- Starší člen
Ahoj!Slavek Krepelka píše:Poslyš Akvaristo, chceš si to spravit, nebi si stěžovat?
Neboj,nestěžuju si To spíš byla narážka na ty stránky jestli za tu cenu vyšetření vědí víc než JZ nebo co se dá dohledat na netu.Jinak godzilka i výrobník na živou vodu se mi už vyrábí To že by mi od slepení pomohla godzila jsem nevěděl,myslel jsem že jen vraždí všechny šmejdy.Je to příjemná zpráva.
Vým že pod normálním mikroskopem nevidím všechno ale slepenou krev,parazty a plísně vydím krásně a nic jinýho špatnýho tam nemám-na vyšetření pod temným polem jsem byl po vánocích a teď v neděli.Až budu mít foto v mailu tak to sem hodim.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pokud chceš postupovat dle mých doporučení, návod je v příloze. Herxky se neboj, pokud budeš doplňovat HCl dle tohoto návodu, prakticky k ní nedochází.Haanice píše:teď bych ráda vyzkoušela tu hřebíčkovou kůru, ale z té Herxheimrovky mám docela strach
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Jarda toho ví zatraceně hodně. Někdy se sice taky sekne, ale velice málo, a kdo ne. To je přirozené a všichni se učíme, akorát že někteří lépe a rychleji, než jiní.akvarista píše: Ahoj! Neboj, nestěžuju si .....
Ahoj, Slávek.
Dobrý deň,
chcem sa spýtať, či zlé prastredie v ktorom dosť často spím a denne trávim dosť veľa času (všade veľa prachu, nečudoval by som sa ak by tu boli plesne + stara posteľ) či spôsobujú adekvátne podmienky pre ďalšie rozmnožovanie parazitov v tele....
ak sa v tomto prostredí nachádzam čo i len 24 hodín, tak sa mi zvyšuje plynatosť (aj ich zápach) a takisto moja silna astma..
chcem vedieť, či nie som náhodou hypochonder, ktorý si to len vsugeruje?
chcem sa spýtať, či zlé prastredie v ktorom dosť často spím a denne trávim dosť veľa času (všade veľa prachu, nečudoval by som sa ak by tu boli plesne + stara posteľ) či spôsobujú adekvátne podmienky pre ďalšie rozmnožovanie parazitov v tele....
ak sa v tomto prostredí nachádzam čo i len 24 hodín, tak sa mi zvyšuje plynatosť (aj ich zápach) a takisto moja silna astma..
chcem vedieť, či nie som náhodou hypochonder, ktorý si to len vsugeruje?
-
- Nový člen
nevím jak parazity, ale zdraví to zhorší určitě.
Před časem se mi jakoby z ničeho nic objevily silné alergie a astma. Předcházel tomu všemu velice silný stres. K tomu se přidal každodenní pobyt v kanceláři se psem kolegyně. Asi po roce neúspěšné léčby u mudrů i čarodějů mi náhodou sundali lino v kanclu a objevila se úplně černá plesnivá dřevěná podlaha... Dostala jsem jinou kancelář, bez plísní a psa a bylo najednou líp. Začala zabírat i altern léčba a dneska jsem už bez alergií i astmatu.
ahoj
Dáša
Před časem se mi jakoby z ničeho nic objevily silné alergie a astma. Předcházel tomu všemu velice silný stres. K tomu se přidal každodenní pobyt v kanceláři se psem kolegyně. Asi po roce neúspěšné léčby u mudrů i čarodějů mi náhodou sundali lino v kanclu a objevila se úplně černá plesnivá dřevěná podlaha... Dostala jsem jinou kancelář, bez plísní a psa a bylo najednou líp. Začala zabírat i altern léčba a dneska jsem už bez alergií i astmatu.
ahoj
Dáša
-
- Starší člen
Tady máš pěkný povídání o plísních a vůbec i parazitech http://www.cancerchecklist.com/purification/mold.html tedy pokud máš překladač nebo umíš řeč.Jsem na tom podobně-v práci plísně,doma ve starym baráku určitě taky.Řešim to zatím čajema a už se mi dělá i godzilka a v hlavě roste plán jak změnit práci a přestěhovat se jinam.stendas píše:.. chcem sa spýtať, či zlé prastredie v ktorom dosť často spím a denne trávim dosť veľa času (všade veľa prachu, nečudoval by som sa ak by tu boli plesne + stara posteľ) či spôsobujú adekvátne podmienky pre ďalšie rozmnožovanie parazitov v tele....
Mimochodem někde na těch stránkách píše že našla plíseň ze starýho baráku v krvi ještě 5 let po přestěhování což je docela hustý.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Ahoj, to je humus... s tou podlahou a bytem. Bydleli jsme v podobném bytě, děsný. Možná trochu pomůže dávat do rohů hrstku soli a vyměňovat ji - i jiné nasávače. V kanclu teď máme síťku s cibulí - prý nedostanem chřipku a řekla bych, že docela funguje. Také mi radili, udělat si homeopatikum z těch plísní - no, po opuštění bytu to není špatný nápad..
A pak mi také radili - měla jsem waw a vypadlý komínek ze zdi- a prosím, přežili jsme, díky, - nachytat do obrácené skleničky kysl. uhelnatý - nad pl. hořákem - hned zalít vodou, tam prý se rozpustí a zase z toho homeopatikum....
Co se týká hnědého uhlí, nějak jsem nepochodila, kde se sežene?...KAmoška má CitroCarb, jestli někdo má zkušenost.
K citlivosti na kobalt pomohou např. koupele na bazi dubové kůry, dub.listí, nebo bez.větviček a pod. - detox. koupele dle pátera Ferdy ale v tomto případě, nebude tam psych. blok?
Mimochodem mladé dub. listí - koupel, prý snižuje radioakt. zamoření.
A ještě, prosím, Godzila, jak se sežene nebo je to "udělátko"? Jak jsem to zatím chápu, tak asi ano. Je možné se s někým domluvit?
Dík
:-)
A pak mi také radili - měla jsem waw a vypadlý komínek ze zdi- a prosím, přežili jsme, díky, - nachytat do obrácené skleničky kysl. uhelnatý - nad pl. hořákem - hned zalít vodou, tam prý se rozpustí a zase z toho homeopatikum....
Co se týká hnědého uhlí, nějak jsem nepochodila, kde se sežene?...KAmoška má CitroCarb, jestli někdo má zkušenost.
K citlivosti na kobalt pomohou např. koupele na bazi dubové kůry, dub.listí, nebo bez.větviček a pod. - detox. koupele dle pátera Ferdy ale v tomto případě, nebude tam psych. blok?
Mimochodem mladé dub. listí - koupel, prý snižuje radioakt. zamoření.
A ještě, prosím, Godzila, jak se sežene nebo je to "udělátko"? Jak jsem to zatím chápu, tak asi ano. Je možné se s někým domluvit?
Dík
:-)
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Otevři si některou tu přílohu.Gaia píše: A ještě, prosím, Godzila, jak se sežene nebo je to "udělátko"? Jak jsem to zatím chápu, tak asi ano. Je možné se s někým domluvit? Dík :-)
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... a&start=30
Možná, že jsi šikovná ženská a umotáš si to aj sama. Návod je velice pečlivý a s fotkama.
Ahoj, Slávek.