Správně se tomu říká houževnatá vytrvalost.huhu píše:že s tím furt otravuju ......
Většině populace je to věc naprosto neznámá, což je jeden z důvodů, proč to na tom světě takhle vypadá.
+1
Zdravím - poota
Správně se tomu říká houževnatá vytrvalost.huhu píše:že s tím furt otravuju ......
huhu píše:Náznak tam je, ale myslet si , že to poběží s jakoukoliv cívkou by asi bylo naivní.
V první řadě bych už asi hrábnul do toho jádra... pryč se šroubem a zaměřil bych se na magneticky měkké materiály, ale aby měly co nejvyšší permeabilitu. Výkonová feritová jádra do transformátorů můžou mít vysokou permeabilitu (1500 až 15000), potíž možná asi bude v tom, kde sehnat tyto vysokopermeabilitní ferity coby plné válečky. Zatím jsem všude viděl spíš trubičky, což nevím, jestli by do Tiziana bylo košér.huhu píše:Je tu někdo , kdo by dokázal navrhnout cívku pro tiziano design tak , aby v uvedené konfiguraci naindukovala co největší výkon?
Nyní řeknu, že podle tohoto videa se pomocí LED vybíjí back EMF ( electromagneticfield ). a že cívky i diody jsou protisměrné. Zřejmě lepší framerate než Tizziano.PeTr1 píše: a co nato řeknete nyní?
Ano. Bylo to tu, ale jak se tu furt něco šibuje a přejmenovává, kdoví kde to je. Taky jsem tam tenkrát psal, že baterky můžou být v cívkách ( hledat to nebudu, ztráta času )Slavek Krepelka píše:Tiziano replikace, možná už to tu někde bylo.
Na Perendeva je tu celé vlákno. Torian tu mám pocit ještě nebyl. Nicméně, s těmahle grafickýma simulacema je stejný problém jako s papírem. Snesou cokoliv.machec píše:Co Vy na to? ...