Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Ne jedná se o tuto knihu.Tady ji mají asi o 40 Kč ještě levnější
http://www.planetaknih.cz/index/detail/auto/18116
http://www.planetaknih.cz/index/detail/auto/18116
Změň sebe sama a změníš svět :-)
Dobrý den, chci se zeptat zda někdo z Vás či Vašich blízkých nemá vlastní zkušenost s MMS v případě onemocnění dolních končetin. Jedná se o hereditární spastickou paraparézu (ochrnutí) dolních končetin, které bohužel postupně progreduje až Vás to nakonec upoutá na invalidní vozík, protože už nejste schopni postupem času chůze ani s pomocí holí. Což je akutně můj případ, s nemocí už se peru víc než 12 let, akorát mě mrška jedna v poslední době začíná pomalu porážet. Momentálně jsem po zánětlivém onemocnění horních cest dýchacích tak oslaben, že defacto nejsem schopný samostatné chůze a s bídou jsem schopný doma dokulhat na záchod. Jelikož doposud pracuji a pracovat bych ještě "nějaký ten pátek" chtěl, tak se na ty 2 kouzelný lahvičky schovaný v rohu kuchyňský linky začínám pomalu, ale jistě dívat jako na možnost poslední záchrany. Mám ale trochu strach z průjmu a nevolností, protože s tím mám poslední 2 roky problémy vzhledem k ne úplně dobrému duševnímu rozpoložení a špatnému spánku, díky tomu, jak se mi zhoršuje chůze. Můžete mi někdo prosím sdělit, zda je šance pomocí MMS s tímto pohnout a eventuelně i dávkování, se kterým a jak často bych měl začít? Díky moc všem.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
to luki
to luki:
pokud se nebudeš snažit jenom navyšovat dávky, ale budeš postupovat pomalu a opatrně, tak se průjmů a nevolnosti nemusíš obávat. Jak to bude účinné Ti nikdo předem a na dálku neřekne, ale vyzkoušíš si to sám. Nenech se znervóznit tím, že se ze začátku nic neděje - to že přímé účinky MMS necítíš je jenom příznak toho, že postupuješ správně - a že zatím necítíš nějaké markantní zlepšení je taky v pořádku, protože než se to projeví, tak to holt chvíli trvá.
Zdravím - poota
pokud se nebudeš snažit jenom navyšovat dávky, ale budeš postupovat pomalu a opatrně, tak se průjmů a nevolnosti nemusíš obávat. Jak to bude účinné Ti nikdo předem a na dálku neřekne, ale vyzkoušíš si to sám. Nenech se znervóznit tím, že se ze začátku nic neděje - to že přímé účinky MMS necítíš je jenom příznak toho, že postupuješ správně - a že zatím necítíš nějaké markantní zlepšení je taky v pořádku, protože než se to projeví, tak to holt chvíli trvá.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Lukiluki píše:Dobrý den, chci se zeptat zda někdo z Vás či Vašich blízkých nemá vlastní zkušenost s MMS v případě onemocnění dolních končetin. Jedná se o hereditární spastickou paraparézu (ochrnutí) dolních končetin, které bohužel postupně progreduje až Vás to nakonec upoutá na invalidní vozík, .... Díky moc všem.
Na tu dědičnost bych se moc nespoléhal a i kdyby, ještě to neznamená že jsi nezdedil infekci. Pokud možno si prober MMS vlákna aby ses dostal k různým způsobům míchání. jsou i takové, ze kterých zle není. Najdi si taky vlákna o PMS a VMS. Je dost toho, co je dobré vědět, ale začít hned se dá.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Ahoj Luki,
MMS je dobré rozhodnutí, rozhodně ano a s rozumem, není kam spěchat, přesně jak píše Poota.
Trošku si pamatuji, že potíže, které způsobují tvoje poruchy, obvykle pocházejí z nedostatečné izolace nervů (myelin) a proto se signály z mozku ztrácejí do tkání a nedorazí v čisté podobě do svalů, atd... Podle reakcí na povel se dá poznat stav myelinových obalů. U tebe to vidím dost dobře, pozitivně.
Pokud je to konstituční problém, pro doktory neřešitelné, ale pro přírodu řešitelné. Protože co příroda způsobila, příroda dovede napravit.
Už nějakou chvíli sedím u PC a snažím se vytáhnout ze své paměti postup a způsob léčby.
Vím, že existuje, protože mě to před léty zaujalo a doslova jsem to studoval. Proto si pamatuji, že to když nejde úplně uzdravit, tak se to dá zastavit bez dalšího zhoršování a pomalu vylepšovat.
Snad se rozpomenu a napíšu.
Rozhodně si zkontroluj pH svého organismu, já si pamatuji, že čím kyselejší prostředí, tím víc běží elektrické vzruchy mimo cíl.
Asi tak nějak.
Měj se hezky,
Batles
MMS je dobré rozhodnutí, rozhodně ano a s rozumem, není kam spěchat, přesně jak píše Poota.
Trošku si pamatuji, že potíže, které způsobují tvoje poruchy, obvykle pocházejí z nedostatečné izolace nervů (myelin) a proto se signály z mozku ztrácejí do tkání a nedorazí v čisté podobě do svalů, atd... Podle reakcí na povel se dá poznat stav myelinových obalů. U tebe to vidím dost dobře, pozitivně.
Pokud je to konstituční problém, pro doktory neřešitelné, ale pro přírodu řešitelné. Protože co příroda způsobila, příroda dovede napravit.
Už nějakou chvíli sedím u PC a snažím se vytáhnout ze své paměti postup a způsob léčby.
Vím, že existuje, protože mě to před léty zaujalo a doslova jsem to studoval. Proto si pamatuji, že to když nejde úplně uzdravit, tak se to dá zastavit bez dalšího zhoršování a pomalu vylepšovat.
Snad se rozpomenu a napíšu.
Rozhodně si zkontroluj pH svého organismu, já si pamatuji, že čím kyselejší prostředí, tím víc běží elektrické vzruchy mimo cíl.
Asi tak nějak.
Měj se hezky,
Batles
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 100 poděkování
- Dostal: 127 poděkování
Luki, viem Ťa pochopiť, ako si na tom po psychickej stránke. Ja bojujem s problémami celého pohybového aparátu. Od 9.1. ma Mudr.ci testujú na všetko možné, ale až na moju žiadosť mi urobili test na borreliozu. Samozrejme s pozitívnym výsledkom, takže musím niečo vymyslieť, ako sa tých zvieratiek zbaviť. Ale pochopil som jedno. Ak budem bojovať proti chorobe, choroba bude bojovať proti mne. Je to aj v zákonoch fyziky. Takže sa treba s chorobou skamarátiť a potom sa to už zlepšuje nejako automaticky.
Ja som začal s MMS1 formou kúpeľov, ktoré mi veľmi pomáhajú aj teraz. Dávam si do horúcej vody 30 aktivovaných kvapiek a krochkám si tam tak 40 min. Po kúpeli sa nesprchujem a idem do postele. Zaspím ako drevo, ale nadránom ma už zobudí bolesť. Viem, že je to trochu technický problém, ale možno by to bol opatrný začiatok aj pre Teba, skúsenejší Ti určite poradia viac.
Držím palce.
Ja som začal s MMS1 formou kúpeľov, ktoré mi veľmi pomáhajú aj teraz. Dávam si do horúcej vody 30 aktivovaných kvapiek a krochkám si tam tak 40 min. Po kúpeli sa nesprchujem a idem do postele. Zaspím ako drevo, ale nadránom ma už zobudí bolesť. Viem, že je to trochu technický problém, ale možno by to bol opatrný začiatok aj pre Teba, skúsenejší Ti určite poradia viac.
Držím palce.
Radšej byť špirálou, ako kruhom.
uvedené kontakty na MMS
Ahoj, rád bych věděl váš názor na kontakty uvedené na stránkách MMS?
já tam psal 3x a nikdy nikdo neodepsal, na číslo z knihy volal asi 10x nikdy nikdo nezved telefon, jen to vyzvání, pro SK hlásí číslo neexistuje a na stránkách genesis jsem chtěl vytvořit účet pro Chat, zkoušel jsem použít dva různé emaily pro registaci, přihlašovací údaje jsem mailem dostal a použil ale ani jedny ze dvou mě na chat nepustí...
Co vy na to?
Díky
Richard
Nezakládej kvůli dotazu nové vlákno!
Použij [Hledání] a napiš příspěvek do nejvhodnějšího vlákna z těch, které Ti dotaz vybere. poo.
já tam psal 3x a nikdy nikdo neodepsal, na číslo z knihy volal asi 10x nikdy nikdo nezved telefon, jen to vyzvání, pro SK hlásí číslo neexistuje a na stránkách genesis jsem chtěl vytvořit účet pro Chat, zkoušel jsem použít dva různé emaily pro registaci, přihlašovací údaje jsem mailem dostal a použil ale ani jedny ze dvou mě na chat nepustí...
Co vy na to?
Díky
Richard
Nezakládej kvůli dotazu nové vlákno!
Použij [Hledání] a napiš příspěvek do nejvhodnějšího vlákna z těch, které Ti dotaz vybere. poo.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Pro luki...Ahoj.S tvého popisu mám dojem, že trpíš další s plejády degenerativních chorob...Na dedičnost já osobně při těchto nemocech nevěřím, je to jen další blud lékářů, kdy etiologie nemocí je oficiálně neznámá, oficiální medicína léčí tyto nemoci většinou drahou biologickou léčbou, ze které profitují hlavně farma firmy...Já mám RS ,biologická léčba byla k ničemu,kortikoidy mně jenom uškodily.Vše již delší dobu odmítám.Naštěstí jsem narazil na MMS, které mi velice pomáhá...Nasadil jsem i antihelmintickou kůru...podle Pala..., změnil životosprávu a můj stav se již delší dobu lepší...Po cca deseti letech kdy jsem měl pořád v nepořádku většinu krevních testů /hlavně jaterních/,je mám opět v normě... cítím se dobře a vím, že RS porazím...Možná to bude ještě nějaký pátek trvat, ale dlouho a pomalu nemoc přichází...dejmě ji čas odejít.Rozhodně s MMS nemáš co stratit, jen to chce to nepřehánět.Hlavu vzhůru.M.
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Pro Batles: Ahoj, podařilo se Ti prosím z PC vytáhnout postup a způsob léčby mé nemoci - HSP DK? Jinak jsi mě tedy překvapil, že o tom tolik víš, ta nemoc je dost vzácná - ekvivalence výskytu v populaci je cca 2-3 případy na 100 tis. obyvatel, proto se tím taky klasická medicína podle mne nechce zaobírat, není to pro ně zkrátka ekonomicky zajímavé... Níže Ti zasílám odkaz na jediné funkční web.stránky o této nemoci, které existují (spravuje je žena s tímto onemocněním), díky nimž jsem se o své nemoci dozvěděl za pár hodin čtení více, než za 5 let dohromady od všech doktorů. Jestli Ti to nebude vadit, napiš mi prosím kontakt na sebe na email: lukas.studeny@seznam.cz. Díky moc. Luki
Pro Batles:
A ještě ten odkaz, na který jsem před chvilkou zapomněl...
http://www.vaclavka.estranky.cz/clanky/ ... hsp-_.html
Pro poota, Slavek Krepelka, jao, MIRKO:
Uvítám a předem děkuji za sdělené vlastní poznatky a zkušenosti s MMS na můj výše uvedený e-mail.
Já už totiž nemám skoro co ztratit, momentálně jsem totiž asi v poslední "přechodové" fázi mezi francouzskými holemi
a invalidním vozíkem, pak už to horší ani být nemůže...
Luki
Rychlejší komunikace je pomocí SZ - Soukromé Zprávy, od toho je u každého příspěvku dole příslušné tlačítko. poo.
A ještě ten odkaz, na který jsem před chvilkou zapomněl...
http://www.vaclavka.estranky.cz/clanky/ ... hsp-_.html
Pro poota, Slavek Krepelka, jao, MIRKO:
Uvítám a předem děkuji za sdělené vlastní poznatky a zkušenosti s MMS na můj výše uvedený e-mail.
Já už totiž nemám skoro co ztratit, momentálně jsem totiž asi v poslední "přechodové" fázi mezi francouzskými holemi
a invalidním vozíkem, pak už to horší ani být nemůže...
Luki
Rychlejší komunikace je pomocí SZ - Soukromé Zprávy, od toho je u každého příspěvku dole příslušné tlačítko. poo.
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Ahoj Luki,luki píše:Pro Batles: Ahoj, podařilo se Ti prosím z PC vytáhnout postup a způsob léčby mé nemoci - HSP DK? Jinak jsi mě tedy překvapil, že o tom tolik víš, ta nemoc je dost vzácná - ekvivalence výskytu v populaci je cca 2-3 případy na 100 tis. obyvatel, proto se tím taky klasická medicína podle mne nechce zaobírat, není to pro ně zkrátka ekonomicky zajímavé... Níže Ti zasílám odkaz na jediné funkční web.stránky o této nemoci, které existují (spravuje je žena s tímto onemocněním), díky nimž jsem se o své nemoci dozvěděl za pár hodin čtení více, než za 5 let dohromady od všech doktorů. Jestli Ti to nebude vadit, napiš mi prosím kontakt na sebe na email: lukas.studeny@seznam.cz. Díky moc. Luki
já si tvoji adresu uložím a v případě, že se rozpomenu, kde jsem tu léčbu četl, ti ihned pošlu informace.
Téměř veškerý svůj volný čas věnuji lidem s rakovinou, proto málo kdy diskutuji, ale tobě teď odpovědět musím.
Tuhle léčbu na netu těžko najdeš. Mě to zaujalo jako bývalého elektrikáře, nervy=dráty, myelin=izolace.....
Je to už dost let, ale vím že tam byl popis a způsob, čím myelinové obaly obnovit.
Podívám se po tom, slibuji ti to.
MMS určitě začni brát.
Batles
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Poslyš Luki, moje osobní zkušenosti s MMS jsou poněkud neurčité co se týče výsledků. Co mně osobně pomáhá udržovat nejspíše podobný problém, i když zdaleka ne ve Tvém stadiu je CDS. Piju ho zhruba 5ml 3x denně. Problém ale neřeší. Co se týče nervů, rozhodně bych se podíval na Johanu Budwigovou a její dietu. On je hodně problém v tucích, které pojídáme a tahle Paní to probádala do velikého detailu na co jak a proč. Cpát do sebe jenom MMS v nějaké podobě asi situaci řešit nebude. Myelin je záležitostí vhodných tuků a bez nich to nejspíš nepůjde. Taky to nepůjde rychle.
Ahoj, Slávek.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 100 poděkování
- Dostal: 127 poděkování
Každý organizmus reaguje inak, je to predsalen zložitá chemická továreň.
Mne MMS1 (neskôr podľa Pala upravené na VMS a nejaké ďaľšie doplnky stravy) pomohlo pri zápale cca za mesiac znížiť
ASLO z 1261 na 986 IU/ml
CRP z 52,85 na 29 mg/l
Inak dnes som narazil na prvú Mudr. ktorá mi pozitívne podporila alternatívu. Pani dochtorová na reumatológii po zistení, že som žiadne antibiotiká nebral chcela vedieť, čo som to teda užíval, keď sa mi zápalové markery pekne znižujú. Tak som jej to celé vyklopil a predstavte si, že jej odpoveď bola - to je veľmi dobré.
Mne MMS1 (neskôr podľa Pala upravené na VMS a nejaké ďaľšie doplnky stravy) pomohlo pri zápale cca za mesiac znížiť
ASLO z 1261 na 986 IU/ml
CRP z 52,85 na 29 mg/l
Inak dnes som narazil na prvú Mudr. ktorá mi pozitívne podporila alternatívu. Pani dochtorová na reumatológii po zistení, že som žiadne antibiotiká nebral chcela vedieť, čo som to teda užíval, keď sa mi zápalové markery pekne znižujú. Tak som jej to celé vyklopil a predstavte si, že jej odpoveď bola - to je veľmi dobré.
Radšej byť špirálou, ako kruhom.
-
- Starší člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
Jao mám strašnú radosť, že si sa stretol s MUDr. čo podporuje liečbu MMS Keby bolo nás viac takých čo sa sa radia s lekármi, proste je potrebné hľadať takých, čo sú zasvetený do MMS. Liečenie by bolo omnoho jednoduchšie a hlavne bezpečnejšie.
Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325