Palo píše:- chléb z obchodu (domácí je OK)
- cokoliv, co obsahuje glutamát/glutaman sodný
Co se ke mě dostala kniha od Huldy Clarkové, zjistil jsem, že se vyjadřuje ohledně chlebu v tom smyslu, že je v něm plíseň. Je zajímavé, že povídá o tom, že plíseň není v toustovém chlebu (již jsem o tom psal).
Glutaman sodný považuje za jed. Pak dále upozorňuje na drogerii, obsahující nepřipozené látky pro tělo, a tehdy mě napadlo, že jak se dělají bezcholesterolové másla (Rama, Flora,...), používá se na výrobu toluen či benzín (jedno z toho), což, jak popisuje Clarková, právě tato látka může způsobit rozvinutí rakoviny (parazita do konečné fáze - způsobující rakovinu) apod...
Takže bezcholesterolová másla NEŽRAT! - jestli chcete zůstat zdraví
Více informací v tématu Paraziti...
