Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Koloidní stříbro

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Jednoduchý zapper

Příspěvek od Palo »

Veronika píše:...co myslíte, nebylo by fajn předat Vaše zkušenosti dál? Nemělo by to takto fungovat, vzájemně si pomáhat?
No a vo vo vo tom to je...

Připadá mi, že lidi jsou tu docela líní a už mě to neba :D (hehe)

Mají zkušenosti, jsou schopni si najít plánky (menšina), ale vypadá to, že nemají zájem se čímkoliv angažovat. Všichni, kdo přispívají do diskuze si zaslouží nějaké to ocenění, ale k čemu to je, když nikde žádný výsledek? Jen tlachání a lenost něco dělat, řešit, pomáhat...

Mnohým lidem křivdím, ale asi když vidí tu neochotu ostatních, tak jim připadá, že nikomu nebudou dělat vola, stejně jako právě ti ostatní...

Já se nabídl, že to zařízení můžu udělat, protože mám na to čas, ale nemám na to prašule. A po mě se nikdo další neozval...

To jsme do řiďky tým??? Takhle můžem tlachat dál a nic neuděláme. Jakoby tohle fórum ani neexistovalo...

Ok, takže pánové - trochu vás popíchnu - uděláme Koloider, uděláme kšeftík a budeme to prodávat a hodíme si na to marži 50% a lidi nám za to urvou ruce. Chcete jít někdo do toho?

Veroniko, ty bys to dostala za cenu nákladů - a všichni, co se na výrobě podíleli. Co vy na to?

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

koloider

Příspěvek od Merlin »

Palo, na straně 7 máš komplet návod jak na to. K napájení stačí obyč. nabíječka na mobily, nebo vhodnýadaptér do zásuvky. Mně to funguje už dva roky a v pohodě. Do té doby jsem dělal koloid zdrojem. Bereme to, společně s preventivním používáním zapperu, už skoro šest let. Za celou tu dobu nebyl nikdo nemocný....

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: koloider

Příspěvek od Palo »

Jo, za to díky... ...akorát už teď mám napočítáno výdaje na tři až čtyři měsíce dopředu...

GeWo, jak bys řešil poptávku po Koloideru? Souhlasil bys s výrobou a prodejem?

Merlin
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Merlin »

Schema i deska byly zveřejněny ve WM magazínu, je to tedy takříkajíc veřejný mejetek. Co si uděláte, budete mít... ledaže byste spolu s koloidérem nabízeli předplatné na WM... :)
Přidal jsem přehlednější schema, jsou na něm lépe čitelné hodnoty součástek.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Myslím, že určitě není špatný nápad - pokud se výroba a prodej rozjede, tak na to napsat, že se vycházelo ze zdroje WM a odkaz na možnost předplatného, event. předplatné jako takové :)

ga
Stálý člen

Příspěvek od ga »

gewo píše:Schema i deska byly zveřejněny ve WM magazínu, ..
sorry asi jsem natvrdlej, nemuzes sem dat primy link? Fakt to schema nemuzu najit.... :roll:

Merlin
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Merlin »

Jdi v tomhle threadu o stránku zpět. U mne je to stránka sedm na přepínací liště dole.
(problémy s počítačem tohoto typu je třeba nejčastěji hledat mezi židlí a klávesnicí...)

http://www.upramene.cz/forum/download.php?id=759
uff..

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Mimo téma (offtopic)
gewo píše:...problémy s počítačem tohoto typu je třeba nejčastěji hledat mezi židlí a klávesnicí...)
To je zajímavé, to už je druhý člověk, o kterým vím, že s tím má problémy...

Nemáte lidi třeba vypnutý přílohy nebo něco?

ga
Stálý člen

Příspěvek od ga »

gewo píše: Jdi v tomhle threadu o stránku zpět. U mne je to stránka sedm na přepínací liště dole.
(problémy s počítačem tohoto typu je třeba nejčastěji hledat mezi židlí a klávesnicí...)

http://www.upramene.cz/forum/download.php?id=759
uff..
diky moc.
Mno mne se z neznamyho duvodu bohuzel tadyhle na tom foru nezobrazi 90% priloh... (Firefox)

Jelikoz nejsem elektronik budu si to muset nechat postavit. Rad bych aby to zarizeni bylo schopne vyrobit i kolloidy zlata. K tomu je alespon pokud jsem sprave pochopil info z netu potreba daleko vyssi napeti. Jakym jednoduchym zpusobem by se dalo zarizeni modifikovat-doplnit aby z toho vylezlo trosku vic voltu ? (3-5x vic)

jeste jeden dotaz: znate ty elektricky placacky na mouchy co vypadaji jako mala badmingtonova raketa? Jsou v tom jenom 2ks AA baterek. Kdyz se toho clovek dotkne dostane presto peknou perdu. Mate nekdo tuseni kolik V z toho leze nebo to umite zmerit? Dalo by se to pouzit jako zdroje k vyrobe kollodidniho zlata?
Predem diky za shovivavost za moje asi dost technicky hloupe otazky...

P.S: i kdyz jsem zatim pouzival baterkovou metodu (2-3ks 9V baterky) a meril PPM levnym PPM merakem do akvarek. Zasadne pouzivam kvalitni stribro (nikdo o tom tady zatim nepsal).
Safina je dle meho nazoru naprosto predrazena a ani nejsou schopny vyrobit kvalitni stribro. Pouzivam desticky o rozmeru 80x15x1mm a cistotou: 99.9999% (Ag 6N). Do tedka jsem bral destilku z lekarny ovsem kvalita velmi kolisava. Zkusil jsem ted jak se tu doporucovalo aqua iniectione (voda na ocni kapicky) Jediny co se mi nelibi ze 250ml toho stoji 70,- Kc. Ve 3 lekarnach mi odmitli predestilovat vodu 2x ze pry jim to to zarizeni neumoznuje. Takze budu shanet asi destilacni pristroj...

Merlin
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Merlin »

ga píše:Zkusil jsem ted jak se tu doporucovalo aqua iniectione (voda na ocni kapicky) Jediny co se mi nelibi ze 250ml toho stoji 70,- Kc.
Voda na oční kapky je, alespoň v naší lékárně, normální fyziologický roztok! To znamená roztok s vyváženým obsahem solí. Naprosto nevhodné pro koloidní stříbro.

Neprozradil jsi nám odkud máš své stříbro. V destičkách by bylo zajímavé... neloupáš ho náhodou ze stříbrozinkových leteckých baterií, jako perníček? ;)

P.S. FFox mi taky takhle blbnul, ale po posledním upgrade je to v pořádku.

Pro takové případy je nejlepší nainstalovat si Browzar. Přikládám.
Stačí udělat adresář, mrsknout to tam a odtamtud spouštět. Nic se neinstaluje.
Maličké a spolehlivé.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

ga
Stálý člen

Příspěvek od ga »

Mno jmenuje se to Aqua pro iniectione od firmy Ardeapharma. Neda se to normalne otevrit jenom prorazit a nasat injekcni strikackou. Jakmile se jednou otevre musi se spotrebovat ... Samozrejme jsem hned na zacatku zmeril PPM a pekne jsem CUMEL. Poprvy mi to ukazalo skutecne 0 PPM !!!! Ta voda musi byt fakt ciste H2O....
Co se tyka vyrobce tech desticek: je to jeden vyzkumny ustav .. malinko slozitejsi komunikace. Nevim jestli budou nadseni kdyz se jim ozvou desitky lidi se specielnimi pozadavky na takove ci makove desticky atd. protoze to je pro ne spis pritez. Jestli te to zajima poslu ti to radeji do PN..

Myslim ze ty desticky jsou dobre protoze maji velkou plochu a cely proces se urychli.
Nechal jsem si vyrobit i jednu placicku malou kerou jsem si nalepil zevnitr na zadni stranu lednicky. Mozna si to namlouvam ale mam pocit ze to v lednici daleko min smrdi
:lol:

@gewo: Je nejaka jednoducha moznost modifikace toho zarizeni na vyssi napeti kvuli vyrobe kolodniho zlata ?

Merlin
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Merlin »

Hmm. Tak to je jiná voda. V jakých baleních to mají?

Pokud vím, koloidní zlato se dělá jinak než elysou. Nejspíš otěrem a rozmělňováním. Alespoň jsem zatím o žádném takovém postupu neslyšel, možná proto, že jsem po něm moc nepátral. Nemám o tom ani ponětí.

V zařízení je násobič napětí, ale asi by bylo lepší použít jiný, s vyšším vstupem. Ale jak říkám, nevím jestli to jde a jestli ano, netuším při kolika voltech.

ga
Stálý člen

Příspěvek od ga »

maji to v balenich 250ml rekl jsem si ze to vyzkousim jak je to skutecne cisty. .a ejhle ono to fakt uz cistejsi uz byt asi ani nemuze..
Mno jedine mozna odpadni voda pri pohonu motoru na H2O :lol: :lol:

Jo koloidni zlato se tak da delat.. trva to ale navic nekolikanasobne dele (snad cely tyden) ucinky koloidniho zlata maji byt "jeste zajimavejsi" nez koloidniho stribra... taxem to chtel vyzkouset.
hlavni problem bude asi sehnat levne ciste zlato... zatim se cloveku z tech cen protaci panenky a bude hur...

Merlin
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Colloidal Aurum

Příspěvek od Merlin »

http://www.madsci.org/posts/archives/oc ... .Ch.q.html

Information on the electrical method of production of gold/platinum is non-existent. Some information describes this as also being done by laser ablation (whatever this means)?

Informace o výrobě koloidního zlata/platiny elektrickou cestou neexistuje. Některé prameny se zmiňují, že se to dělá pomocí o laserové ablace (ať už je to co chce)..
-----------------------

L. ablace je odpařování částic kovů a jejich jímání probubláváním odsávaného vzduchu nějakým roztokem.

Dělá se to jinou cestou, asi takhle
http://grad.uprm.edu/tesis/herrerabarros.pdf

ga
Stálý člen

Re: Colloidal Aurum

Příspěvek od ga »

sorry to zes to ted behem par minut nenasel neznamena ze se to tak nedela a ze ta informace NEEXISTUJE ;)
je pravdou ze se to tak nedela PRUMYSLOVE a vic rozsirena bude asi ta metoda jakou zminujes nahore.
Jsou ale v prodeji pristroje ktere maji vyssi napeti a umoznuji tim jak vyrobu kolloidniho stribra tak i zlata.
Mozna muzes zabrousit na nejake nemecky hovorici stranky treba tam o tom neco najdes ;)

priklady:
http://www.kolloidales-silber.at/kolloidales_gold.html
http://www.kolloidales-silber.de/faq10.htm

Bohuzel nemuzu ted zrovna najit tu info jake napeti je minimalne zapotrebi resp. optimalni pro vyrobu kolloidniho zlata... az to najdu tak to sem doplnim pokud by to nekoho zajimalo.

nasel jsem pouze v jedne diskusi, ze pri stejnem napeti jako u vyroby kolloidniho stribra je zapotrebi priblizne 100x delsi cas na vyrobu stejneho mnozstvi kolloidnio zlata !

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“