No a vo vo vo tom to je...Veronika píše:...co myslíte, nebylo by fajn předat Vaše zkušenosti dál? Nemělo by to takto fungovat, vzájemně si pomáhat?
Připadá mi, že lidi jsou tu docela líní a už mě to neba (hehe)
Mají zkušenosti, jsou schopni si najít plánky (menšina), ale vypadá to, že nemají zájem se čímkoliv angažovat. Všichni, kdo přispívají do diskuze si zaslouží nějaké to ocenění, ale k čemu to je, když nikde žádný výsledek? Jen tlachání a lenost něco dělat, řešit, pomáhat...
Mnohým lidem křivdím, ale asi když vidí tu neochotu ostatních, tak jim připadá, že nikomu nebudou dělat vola, stejně jako právě ti ostatní...
Já se nabídl, že to zařízení můžu udělat, protože mám na to čas, ale nemám na to prašule. A po mě se nikdo další neozval...
To jsme do řiďky tým??? Takhle můžem tlachat dál a nic neuděláme. Jakoby tohle fórum ani neexistovalo...
Ok, takže pánové - trochu vás popíchnu - uděláme Koloider, uděláme kšeftík a budeme to prodávat a hodíme si na to marži 50% a lidi nám za to urvou ruce. Chcete jít někdo do toho?
Veroniko, ty bys to dostala za cenu nákladů - a všichni, co se na výrobě podíleli. Co vy na to?