Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Zničí příchod VE stávající společnost ?

Filosofie přírodních jevů.
Odpovědět
MilMAX
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Twistr, ale jděte.

Příspěvek od MilMAX »

Byl jste v poslední době třeba v Egyptě? - otázka je není o tom jak se "budou vyjímat" - ony už tam jsou!!! a není jich málo - a všechny se točí.
Takže : "Buďto nám to bude vadit opticky však žít budem jak opičky"
Nevím jak sledujete dění kolem ekopolitiky ale EU dotuje každý projekt obnovitelných zdrojů energie takže na můj projekt (budu-li úspěšný) od EU peníze dostanu ale na projekt auta na vodu ho nedostanete (asi) protože to už mají vyvinuto a schováno (až nás úplně vyždímají za ropu)

MilMAX
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MilMAX »

Karel m píše:Před cca 17 lety jsem obětoval téměř cenu BMW na vývoj VE. Tyto peníze a ještě trochu z dotace nestačily, víc jsem neměl, a bylo to asi dobře.
Každý svého štěstí strůjce, jenom nevím jak se taková elektrárna bude
vyjímat v poušti. Obloha již rudne pane, a voda stoupá zatím jenom v moři. Matrix je o progresu v jiné oblasti, než hodně lidí chápe a konec konců jen 4 procenta vesmíru jsou pro nás viditelné, protože jsme nedorostli. To fakt nemyslím ve zlým.
Každopádně pokud jste investoval čas a peníze do projektu větrné elektrárny jste snad nějakých výsledků dosáhl?
- Zajímalo by mě jakou jste šel cestou - podělte se s náma

Děkuji

xzzzx
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xzzzx »

MilMaxy delas tady v tom pekny gulas.
Co gulas primo bordel.
pro tebe jsou tyto stranky http://chat.lide.cz/
Vetr do vody nepatri
:!:

Svět zboř! Já budu stát.
xzzzx
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MilMAX

Příspěvek od xzzzx »

MilMAX píše:
peter610 píše:zbožňujem darebákov čo len zdierajú ľudí a vozia sa v BMW!!!
To je MATRIX - buďto se podřídíš nebo si vykop díru :?
Ty si všude jak se divam taky vetr do vody???
Nechtej vedet co si myslim.

Svět zboř! Já budu stát.
jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

ale pánové....

Příspěvek od jeff »

Jako téma to není špatné, ale patří to do jiného vlákna, to ať si rozhodne Rival. Jinak si myslím, že neše snažení nemůže nijak ohrozit globální system, ten se nejvíc ohrožuje sám, i kdyby třeba 10% domácností topilo a svítilo vodíkem vlastní výroby a stejný poměr soukromých aut na něj jezdilo, nemá to prokticky žádný vliv na celek, ani ropáci, ani energetici nezemřou na úbytě. Hlavními spotřebiteli jsou průmysl, nákladní doprava, železnice...... Uzavřel bych to jedním starým vtipem od Renčína. Doktor povídá pacientovi: "Já bych z té Vaší zácpy zase takovou tragédii nedělal, stejně se za chvíli celej svět po..re."

Jeff

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MATRIX

Příspěvek od Ilem »

MilMAX píše:Obávám se, že ani není o čem diskutovat protože stávající zákony o daních hovoří o zdaňení veškerých pohonných hmot - takže vlastně už dnes jste v pozici výroby štočků pro tisk pětitisícovek - co myslíte je to trestné nebo ne? :lol:

A co vzduch? nevím o autě, které by jezdilo bez vzduchu. Je to taky PHM?

"Dum spiro spero"
Ciceron
MilMAX
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MilMAX »

Ale já se s Vámi nepřu :? jenom jsem Vám připoměl že jste mimo zákon
- hádejte se s poslanci co ten paragraf schválili
- fandím Vám ;)

omikron
Stálý člen

Příspěvek od omikron »

A neobdivuješ se takhle náhodou cizopasníkům, kteří si říkají vrcholní politici? :?

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Jen se snažím naznačit, že to není tak jednoznačné, že jsme mimo zákon. Je to slovíčkaření a chtělo by to dobrého právníka. Ale ze vzduchu se daň z PHM neplatí a to dokonce přes to, že tento vzduch obsahuje vodu. Takže vzdušná vlhkost není PHM. A zkondenzovaná vzdušná vlhkost PHM je? Já myslím, že ne. V některých autech je přisávání vody pro snížení spotřeby. Ještě jsem neslyšel, že by některému majiteli vozidla Saab danili vodu, že na ni jezdí. A je to sériový výrobek. My se jen snažíme tento způsob šetření PHM dovést k dokonalosti. Nejlépe až na nulu. Kde je hranice toho, jestli je to snížení spotřeby nebo nový druh PHM. Můžou nám zdanit hliník, který potřebujeme k vyloučení kyslíku. Ale vodu? Nebo vzduch? Z tohoto pohledu neděláme nic nezákonného.

"Dum spiro spero"
Ciceron
hyna
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyna »

Zatím není opravdu co řešit, když na to nejezdíme. Navíc daň bych platil jen z toho, co tam naliju, takže bych si chytal ještě vodu vzniklou hořením a použil ji znova.

Navíc na čistá biopaliva má být (možná už je schváleno) nulová spotřební daň. Taktéž stlačený zemní plyn bude osvobozen a to až do roku 2020.
Takže třeba se dostane na řadu i voda/vodík.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Jó, sliby... ...těch bylo...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
MilMAX
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MilMAX »

omikron píše:A neobdivuješ se takhle náhodou cizopasníkům, kteří si říkají vrcholní politici? :?
NAOPAK :enaughty:

MilMAX
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

RE

Příspěvek od MilMAX »

:bhead: dříve nebo později po tom systém vystartuje (pokud ne hned) protože jak už zde bylo mnohokrát řečeno jakmile se to rozšíří a oni zjistí že jim klesají příjmy z daní za PHM budou to řešit

Takže: jediné řešení je si to v tichosti vymyslet a pěkně potichoučku si sám sobě bublat od studny ke studni

:enaughty: ale já chci taky! - nebo to na Vás vykecám !!!

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

A co vzduch? nevím o autě, které by jezdilo bez vzduchu. Je to taky PHM?[/quote]
... http://www.autonavzduch.cz ... sice je už několik let hezky "uspinkaný", ... ale ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: RE

Příspěvek od Ilem »

MilMAX píše::bhead: dříve nebo později po tom systém vystartuje (pokud ne hned) protože jak už zde bylo mnohokrát řečeno jakmile se to rozšíří a oni zjistí že jim klesají příjmy z daní za PHM budou to řešit

Takže: jediné řešení je si to v tichosti vymyslet a pěkně potichoučku si sám sobě bublat od studny ke studni

:enaughty: ale já chci taky! - nebo to na Vás vykecám !!!
Zdá se, že dostáváš rozum :D

"Dum spiro spero"
Ciceron
Odpovědět

Zpět na „Universum“