Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Naše vláda a co k tomu patří - nic nového pod sluncem

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ahoj brácho.

Příspěvek od Palo »

jarda ovčák svitavy píše:No jasně že nad 5 procent. Jenže mě zajímá to reálné číslo.
Chceš vědět, kolik anonymů čte tohle vlákno? :lol: Třeba víc než těch 5 procent ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

jarda ovčák svitavy píše:No jasně že nad 5 procent. Jenže mě zajímá to reálné číslo.
To se asi nedá takhle odpovědět. Když půjde k volbám 50 lidí, tak stačí 3, aby měl víc, než 5 procent. Když jich půjde volit 1000 musí mít 51 hlasů. Nepodařilo se mi zjistit počet oprávněných voličů v ČR, odhaduju 8 000 000. Předpokládaná volební účast je cca 60 procent, takže k volbám půjde cca 4 800 000 ovčanů. Takže Cibulka potřebuje asi 240 001 hlasů

"Dum spiro spero"
Ciceron
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Ilem píše:Takže Cibulka potřebuje asi 240 001 hlasů
To je brnkárna, naposledy dostal nějakých skoro dvě procenta, tak když se přidáme my tady z fóra, tak to bude třeba i 8 procent :lol:

Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Cibulka

Příspěvek od Jim68 »

Jsem asi zcela ponořen do salmiaku a dehtu. Jak se jmenuje jeho strana? :oops:

Jim68
Be happy!
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: Cibulka

Příspěvek od NAVAR »

Jim68 píše:Jsem asi zcela ponořen do salmiaku a dehtu. Jak se jmenuje jeho strana? :oops:
Pravý Blok.
http://www.cibulka.net/petr/index.php

A jeho slavné:
Vašku, jsi hovado!

Vašku, jsi svině, jsi svině, jsi hovado! zaznělo z reproduktoru Českého rozhlasu v odpoledních hodinách, dne 14. 12. 1993. Bylo to jako vystřižené. A ono bylo! Nic z toho, co Petr Cibulka u soudu řekl, se v nezávislých a svobodných sdělovacích prostředcích neobjevilo. Až na ten výkřik. Projev V. Havla zde však byl téměř celý.

Dnes, s krátkým, ale potřebným odstupem času, po bližších informacích o celém případu, je možné hodnotit. Subjektivně, to přiznávám. Ale kde je objektivita, a to zvlášť v tomto rozporuplném případu. Ano, rozpory tu jsou a to docela vyhraněné. Vězte, co vím já.

Petr Cibulka (vydavatel a šéfredaktor NN) a Luboš Vydra (redaktor NN) podali na Václava Havla žalobu proto, že V. Havel prohlásil, že zveřejnění seznamů spolupracovníků StB v NECENZUROVANÝCH NOVINÁCH přineslo řadu lidských tragédií, aniž uvedl jeden jediný konkrétní případ. Zde mi dovolte poznámku. NECENZUROVANÉ NOVINY ani jejich zaměstnanci či spolupracovníci nevymyslily žádné jméno v těchto seznamech zařazené. 160 000 jmen (a to nejsou zdaleka všechna) sloužilo deptajícímu, ubíjejícímu, vraždícímu a samolibému režimu. Kolik lidských tragédií (a prokazatelných) tento režim způsobil snad není nutno připomínat. Přesto všechno do dnešního dne nebyl ani jediný z těch, kteří tyto seznamy sestavovali a kteří se na zločinech přímo či nepřímo podíleli souzen, ani obžalován. Zato se množí hlasy, včetně hlasu pana Havla, které žádají hlavy redaktorů NN, které výsostně zajímá, kdo umožnil, aby seznamy byly zveřejněny. Tedy nikoliv kdo je sestavil a zneužíval, ale kdo byl ten zločinec, který tato svinstva zveřejnil. Kde je právo, kde je trest? Kde je odpovědnost a kde je morálka? Kam se ztratila paměť těch, kteří na neomezenou vládu KSČ dopláceli? Opět jsou rovnější mezi rovnými? A nejsou náhodou totožní? Ne, nejde mi o to, aby všichni, kteří se podíleli na "prosperitě" vládnoucí strany minulého režimu byli tvrdě trestáni. Jde mi o to, aby nebyli znovu u moci a nepřivedli tuto zemi a její obyvatele tam, odkud není návratu. Bohužel vše tomu nasvědčuje a pan Havel to jen potvrdil. Noviny, které informují tak pravdivě, až je z toho člověku špatně, jsou stokou a jejich tvůrci jsou spodina národa. Je jedno, že velice často tato "spodina" nosí vysokoškolské tituly, ovšem získané tvrdou prací, nikoliv darem nebo "za zásluhy". Vraťme se ale k "případu" Petra Cibulky. Znám ho osobně asi rok. Po roce 89 jsem jeho počínání pozoroval spíš zpovzdálí a nemohu říci, že jsem s ním ve všem souhlasil. Ani dnes tomu tak není. Petr je impulsivní extrovert, který si pro slova nechodí daleko. To se mu dá jistě vyčítat. Není to diplomatické ani "politické". Jde jen o to jestli si pod "diplomacií" a "politikou" nepředstavujeme náhodou manipulaci a dobře skrývanou lež, dokonce za slovy "láska a pravda". Václava Havla osobně neznám, i když jsem se s ním již setkal. Mohu jen říci, že mě silně zklamal. Nejvíce snad svojí poslední řečí u tohoto soudu. Přestává mi být divné, že Petr Cibulka byl vězněn a mučen za šíření hudebních nahrávek z nenáviděného Západu, zatímco Václav Havel, vězněný za odpor k režimu, mohl psát z vězení "Dopisy Olze".

Abych to, zatím, nějak ukončil. Asi bych nevolil jména zvířat, být v postavení Petra Cibulky. Zvířat si příliš vážím. Nedovedu ani odhadnout, jak bych se zachoval a jaká slova bych volil, kdybych se dostal do situace naprosté bezmoci proti neomezené moci tak, jak to bylo v případě causy Cibulka versus Havel. V okamžiku, kdy by mne "nezávislý a objektivní" soud nenechal dokončit jedinou větu a odmítal zaprotokolovat moje slova, bych asi nemlčel. Nehodlám tak činit ani dnes. Prohlašuji proto, že "z vyššího principu mravního i já schvaluji slovní atentát na říšského protektora Václava Havla".

Josef SLEZÁČEK

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Jim68
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Pravý blok

Příspěvek od Jim68 »

Musím říci, že jsem o nich deset let neslyšel. Jak to? Proč mají tak strašné webovky? A co ty šest let staré aktuality na titulce? Myslíš, že existují? Já se s jejich programem ztotožňuji, ale nechci, aby mě zastupoval ve vládě někdo, kdo pro zvýraznění zkopíruje svůj vlastní text na svoje webovky dvakrát pod sebe :roll: .... červeně... Jakým odpůrcem by byl pro tu masívní chobotnici, která to tam má obsazené? Když ani teď se nedostane do novin...? (to je, myslím, jeho vina..). :shock:

Omlouvám se, že jsem tak povrchní. Ale jsou jisté atributy civilizace, které ani anarchista nemusí odkládat - jako například vkus...
http://brno.idnes.cz/brno-zpravy.asp?c= ... 6_brno_krc

Jim68
Be happy!
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: Pravý blok

Příspěvek od NAVAR »

Díky za odkaz na článek. Ti kdo někdy narazili na estébáky a kované soudruhy Cibulku pochopí. Jsem čím dál více přesvědčen že Pan Cibulka je "můj člověk".
Ty webovky jsou asi tak to poslední co by mi na něm mohlo vadit.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Jim68
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Pravý blok

Příspěvek od Jim68 »

Hm, já mám problém spíš s jeho destrukcí struktury spolupracovníků v PB po každých volbách, asi prostě není týmový hráč. V Brně jsem ho poznal a přestože jsem hodně tolerantní, jevil se mi jako egocentrik zahleděný do minulosti, snad se někam posunul, ale o jeho prezentacích se to říct nedá.

Jeho webovky jsou naopak zcela zásadní pro pochopení jej samého (myslím psychiky) - tam totiž není korigován ani cenzurován. Tam je to on sám. Tak jako Ty na svém webu. Analýzu si udělej podle sebe. U mě to není dobrý. :shock: Ale ten program je dobrej!

Jim68
Be happy!
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Pravý blok

Příspěvek od Palo »

Jim68 píše:Jeho webovky jsou naopak zcela zásadní pro pochopení jej samého (myslím psychiky) - tam totiž není korigován ani cenzurován. Tam je to on sám. Tak jako Ty na svém webu. Analýzu si udělej podle sebe. U mě to není dobrý. :shock: Ale ten program je dobrej!
No udělat krásné webky stojí někdy ranec, když to dáš nějaké renomované firmě. Já to beru aspoň jako důkaz, že nevyhazuje zbytečně peníze :lol:

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

kdo kandiduje...

Příspěvek od martin11 »

Jim68 píše:Hm, já mám problém spíš s jeho destrukcí struktury spolupracovníků v PB po každých volbách, asi prostě není týmový hráč. V Brně jsem ho poznal a přestože jsem hodně tolerantní, jevil se mi jako egocentrik zahleděný do minulosti, snad se někam posunul, ale o jeho prezentacích se to říct nedá.

Jeho webovky jsou naopak zcela zásadní pro pochopení jej samého (myslím psychiky) - tam totiž není korigován ani cenzurován. Tam je to on sám. Tak jako Ty na svém webu. Analýzu si udělej podle sebe. U mě to není dobrý. :shock: Ale ten program je dobrej!
...prosím má někdo přehled, kolik stran vlastně kandiduje.....jestli existuje seznam.. :shock: ..tak prosím sem...když u toho bude jméno předsedy strany ...tak ještě lépe.....díííík...martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
jarda ovčák svitavy

mno...

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Nebylo by jednoduší založit vlastní stranu obyčejných lidí.... nebo tak něco... už to tady někdo psal. Každej přesvědčíme svoje okolí a nějaké ty hlasy taky dáme dokupy. ultraradikálí jádro se vypraví s obrovskejma transparentama a vidlema na venzelplatz a tím o sobě dá vědět.V televizním dokumentu označí paroubka za mocichtivou pohlavně neukojenou bestii a dostane se nám nebývalé pozornosti médií.
Upřímně, vůbec nechápu, že ti voličové nevidí jako já tu nehoráznou snůšku lží a klamstva.
Jak to, že to lidi nevidí tak průhledné, jako já. Jak to, že necítí tu neupřímnost???
Každýho kašpara v politice na detektor lži. Bez toho by nemohl kandidovat ani na starostu zastrčené lhoty. Punto, finito.

jarda ovčák svitavy

JEŽÍŠMARJÁ...

Co jsem to napsal...... korupce kolem potvrzení z detektoru lži by zatočila pořádně kolem dějin. Fujtajxl. Jak je možný, že tenhle režim je mnohem prohnilejší, než cokoli si dokážu představit????

jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: mno...

Příspěvek od jvj56 »

jarda ovčák svitavy píše:Nebylo by jednoduší založit vlastní stranu obyčejných lidí.... nebo tak něco... už to tady někdo psal. Každej přesvědčíme svoje okolí a nějaké ty hlasy taky dáme dokupy. ultraradikálí jádro se vypraví s obrovskejma transparentama a vidlema na venzelplatz a tím o sobě dá vědět.V televizním dokumentu označí paroubka za mocichtivou pohlavně neukojenou bestii a dostane se nám nebývalé pozornosti médií.
Upřímně, vůbec nechápu, že ti voličové nevidí jako já tu nehoráznou snůšku lží a klamstva.
Jak to, že to lidi nevidí tak průhledné, jako já. Jak to, že necítí tu neupřímnost???
Každýho kašpara v politice na detektor lži. Bez toho by nemohl kandidovat ani na starostu zastrčené lhoty. Punto, finito.
No tisíc podpisů asi seženem ale s těma vidlema to nepůjde.
"Strany a hnutí nesmějí být ozbrojeny a nesmějí zřizovat ozbrojené složky"
Kdo se hlásí do přípravného výbor (min.3) :D

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: mno...

Příspěvek od martin11 »

jarda ovčák svitavy píše:Nebylo by jednoduší založit vlastní stranu obyčejných lidí.... nebo tak něco... už to tady někdo psal. Každej přesvědčíme svoje okolí a nějaké ty hlasy taky dáme dokupy. ultraradikálí jádro se vypraví s obrovskejma transparentama a vidlema na venzelplatz a tím o sobě dá vědět.V televizním dokumentu označí paroubka za mocichtivou pohlavně neukojenou bestii a dostane se nám nebývalé pozornosti médií.
...není problem založit stranu...Vandas jednu má a druhou v záloze o 2 patra níže na svoji matku....
..ale....kdo , když tu stranu založíš....půjde do té politiky...???..budeš jezdit do Práglu a prudit v senátu....???....stejně bys tam poslal někoho za sebe....a když se nebudeš chovat podle foršliftu, tak tě na něco otáhnou....hele, tady u nás...nebo od nás....nějakej Morava...za ODS.....mladej slušnej kluk.....mohl mít krásnou politickou karieru....dobrá minulost...i rodiče solidní....znám je osobně....no..co...něco na něj nahráli....nebo křišťálovej Standa....to samý.....
...nechci malovat čerty...ale nevím nevím.....jsem s toho smutnej..a nejsem sám....grrrrr :evil: m11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
jarda ovčák svitavy

MNO,

Takže,vidle, cepy ani motyky nejsou dle zákona zbraněmi, takže bych se tím netrápil.
Horší je, co píše martin. Míra znechucení přesahuje práh snesitelnosti a tento je v přímé neúměře možnosti pohnout s tím zkorumpovaným molochem. Když ono to mnoha lidem vyhovuje. a obávám se, že je nikdy nepřehlasujem.
Ale mohli by si alespoň cvrknout do trenclí.....když hajzlovi vezmeš jistotu zítřka, bude v troubě.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“