hanka píše:Poslední dobou j.... Co se to proboha děje, vypadá to, jako kdyby se na fóru rozjela kampaň proti J. Humblemu
, který CELÝ SVĚT léčí pomocí svého postupu (aktivace MMS1 kyselinou citrónovou). NIKDE JINDE na světě kvůli tomu proti němu nerozjeli takovou kampaň, jako na zdejším fóru :.... spolek MUDrců proti MMS si může mnout ruce - ani oni by nezlikvidovali J. Humbleho a jeho MMS1 lépe ... Možná to nepíšu do správného vlákna, ale ono je to stejně jedno - jak říkám,
všude se píše jedno a totéž, je to únavné i pro zdravého člověka ...chudáci nemocní, kteří hledají pomoc ...
Hmm, jsi to Hanko skutečně ty? V každém případě asi takhle:
Jaká kampaň proti Humblovi? V součastné době veřejně jenom Palo dost zásadně proti aktivaci citronovou, nikoliv proti MMS1, nikdo jiný. Dva z nás, kteří do toho dost kecaj, já a Batles, to vidíme tak nějak napůl, něco na té citronové je, ale alespoň já si nejsem zdaleka jistý, kdy je rozumnější aktivovat HCl a kdy citrónovou.
Z toho co z Humbla znám, je tvrzení, že: "Chloritan aktivovaný jinou kyselinou než citrónovou není MMS1", falešné. Jim Humble nikdy nikde neuvedl, alespoň pokud já jsem se v tom šťoural, že MMS1 je MMS1 pouze, když je chloritan aktivovaný citróvou, naopak. Citronová do toho přišla jaksi z nelékařských důvodů, tedy jak slepej k houslím, díky své skladnosti, skladovatelnosti a přepravovatelnosti. Nicméně, nejnovější informace, které se mi dostaly do drápků (zdrojem je J. Humble) potvrzují, že citrát sodný, který při reakci MMS1 s citrónovou vzniká, má veliký vliv na účinnost ClO2 alespoň u některých chorob, u kterýchžto se CDS míjí s účinkem. Zde bych si tedy povšiml toho, co jsem již dříve na fóru uváděl o citrátech sodných, že podle výzkumu, který jsem měl tu čest si přečíst, citrát sodný velice napomáhá výměně látek přes buněčné stěny, dokonce do takové míry, že se může stát nebezpečným.
Pokud se u člověka děje to co u králíků, protože ten výzkum byl dělaný na králících, tak asi takhle: I relativně nízké dávky citrátu sodného (formule nebyla uvedena) způsobily zvýšení vstupu vápníku do buněk až o 76%. O ničem jiném než vápníku se pojednání nezmiňovalo. No, a ti králíci po tom chcípali. Zde však chybí mnoho údajů, například jak se to chová spolu s ClO2 a s produkty rozpadu ClO2 atp. Nicméně se zde vrací znovu otázka, kolik toho citrátu je málo, kolik tak akorát a kolik je ho příliš. Pokud CDS u některých specifických nemocí selhává, kde MMS (s citrónovou) pracuje nesmírně efektivně, je nasnadě, že pokud je ho příliš, existuje zde nebezpečně vysoká pravděpodobnost, že citrát sodný zatraceně rozhází buňečný metabolismus, místo aby mu pomohl. Na straně druhé Humblova velice upřímná zpráva o selhání CDS u určitého onemocnění jasně dokazuje, že aktivování citrónovou a následovné užívání citrátu sodného má silný, v tomto případě dokonce kritický význam pro funkci ClO2. Dobrá a přesná informace na citrát sodný a všech jeho aspektech v metabolismu navíc s ohledem na současné působení ClO2 mi však není k dispozici.
Palo definitivně netáhne proti MMS1 a kromě neandrtálců ani nikdo jiný, naopak. Jde o odvozený a nezávislý klinický průzkum a výzkum. Pokud se zde mezi námi všemi rozcházíme v názoru na to, čím aktivovat, je to způsobeno jednak nedostatkem informací toho kterého z nás, nedostatkem důsledného výzkumu, který by byl hozen v plen veřejnosti a rozličnými reakcemi nemocných s jejích specifickými nemocemi, různorodostí přidružených metod léčení používaných zárověň s MMS, placebo efektem, felčarovou schopností vzbudit důvěru a víru v pacientovi atd, atd.
S tím, že nikde jinde na světě proti J.Humblovi nerozjeli takovou kampaň jako v Česku a specielně zde U Pramene bych se zatraceně brzdil. Naopak, není otevřeného fóra, tedy takového, které není jen pro pozvané, nebo alespoň striktně moderované, kde by neandrtálci nedělali vše možné i nemožné, aby fórum rozdrobili na prach. Podívej se na Českou doktorku
http://diskuse.doktorka.cz/mms-jim-humble a za hranicemi, alespoň v Severní Americe, je to většinou o dost horší. Vždy je tam nasazený alespoň jeden schizofrenický neandrtálec, který tam vede internickový dimonolog a dost často je jich i víc.
A co se týče MuDrců? Naopak. Pokud se bude MMS dále vyvíjet, ať už v rukou kohokoliv, budou si zabednění MuDrci moct ty jejich tituly přitlouct hřebíkem mezi oči. Tady snad nejde o nějaké zachování čistoty metod Jima Humbla, nebo ano? Já bych osobně daleko radši viděl co nejůspěšnější léčení nemocí svépomocí. Podívej se na program Linux, na jeho filosofii rozvoje, a možná pochopíš, co tím myslím.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.