Co je zač?to chci ono je totiž těžký něco updatovat pokud neběží modemPeter píše:Nedávno jsem si nainstaloval nějaký linux a po spuštění chodil i internet. Nic jsem nenastavoval, všechno si to načetlo samo.Aquarius1 píše: Člověče,já mám doma snad všechny distribuce Linuxu od Manrake 10 po ty novější a nemůžu na nich rozchodit modem(je to GPRS-EDGE přes USB) jinak už bych na mrkvosoft dávno prděl.Děcka s ním umí ze školy a já na kompu už jen makám ale s tím modemem si nevím rady
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Relax u kávičky
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Re: A vlezou nám i domů...
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Já mám : Mandriva Linux 2008.1 Spring a běželo to na notebooku hned i internet. Ještš to dám manželce na stolní a wokna asi pořídím liveCD a bude.Aquarius1 píše:Co je zač?to chci ono je totiž těžký něco updatovat pokud neběží modemPeter píše:Nedávno jsem si nainstaloval nějaký linux a po spuštění chodil i internet. Nic jsem nenastavoval, všechno si to načetlo samo.Aquarius1 píše: Člověče,já mám doma snad všechny distribuce Linuxu od Manrake 10 po ty novější a nemůžu na nich rozchodit modem(je to GPRS-EDGE přes USB) jinak už bych na mrkvosoft dávno prděl.Děcka s ním umí ze školy a já na kompu už jen makám ale s tím modemem si nevím rady
Zatím si zvykám.
- Pego
- Zasloužilý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
David Adair
http://www.godlikeproductions.com/forum ... 543281/pg1
Only 5 parts.
DAVID ADAIR -FOR HIS HISTORY YOU MUST SEE FOR YOURSELF - SPEAKS OF UNITED STATES UFO CRAFTS, FIRST STRIKE USING " Advanced Symbiotic Alien Engine" MIND CONTROLED CRAFTS, AND ALIEN VISITORS.
Only 5 parts.
DAVID ADAIR -FOR HIS HISTORY YOU MUST SEE FOR YOURSELF - SPEAKS OF UNITED STATES UFO CRAFTS, FIRST STRIKE USING " Advanced Symbiotic Alien Engine" MIND CONTROLED CRAFTS, AND ALIEN VISITORS.
...
Naposledy upravil(a) Peter dne sob 18 říj 2008 15:31, celkem upraveno 1 x.
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Su rád že je toto fórum
Zdravím.Taky vás ženy už obvinují ze závislosti na internetu?nebo aspoň ze závyslosti na tomto foru?A když říkám že je to stejný jako číst časopis nebo knihu,jen je to na elektriku,tak ten argument neprojde.ani to že je to lepší než kdybych chodil do hospody.Ale sami víte kolik se tady nahromadí příspěvků už za dva dny nepřítomnosti.....Ale to sem nechtěl psat,původně sem chtěl,.. že mě potěšit SAO a jeho nové vlákno, ale taky i to že,...ale to už určitě někoho napadlo... aby si každy kdo něco má ,založil svoje vlákno něco jako třeba : IV a jeho seriál.kam dá může dávat svoje udělátka a bastly a pod..které bude pro pořádek zamčené a souběžně s tím podtéma kde bude místo na otázky,odpovědi a ruzné nápady k věcem v tomto vláknu.Tak by se člověk tady pořád neztrácel,byl by pořádek a vůbec....Né že bych byl línej si proštudovat toto fórum celí,o to se snažím už od února,abych se vyvaroval pokládání zbytečných otázek.ale je kolem všeho ještě hodně balastu,a mimo jiné aji těch žabomyších sporů....Ale jinak si vážím lidí co se tady a vůbec všude snaží něco dělat a nejdou jen slepě v davu,kterej si jen stěžuje u piva, jak je všechno hrozný,ale jinak nic.......No nic ,přeji všem at se dílo daří......
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: ocet
NAVAR zdravím Ťa. Pokjal sa ten prídavný cukor pred pridaním do kvasu "neinvertuje" (mám na mysli sacharozu z repy) , tak sa s ním viac pokazí (z pohladu senzorických vlastností daného produktu) ako zachráni . CO2 pod mierním tlakom je velmi dobré a aj velmi šetrné riešenie. Pokjal ide o ten "zbytkový cukor" , ak to bude z predtým neinvertovanéj sacharozi z repy , nedoporučujem , produkt bude "mierne ostrejší" a takmer stratí "povod" . Ano , vyššia liehovitosť velmi dobre konzervuje kvas "ale" má v sebe aj isté riziká z pohladu aromi (výluh temperou a iných "drobností" - vyšší podiel taších frakcijí na ukor aromi). Z pohladu arom a "pribudliny" je idealný sistem vedenia kvasu (i ked nie najlacnejsí) známi pod názvom "cez 4". PePoNAVAR píše: kvas dosladit na 20%... CO2 než to půjde na pálení. A nebo pálit při zbytkovém obsahu cukrů tak do 2%.
... Vyšší lihovatost se nekazí a díky ní se rozpouští více aromatických látek.
Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
...jsme tu samí chlapi...
...pánové....tak tohle se musím naučit....myslím,že tím odzbrojíme všechny ženský....zdraví martin11 " magnetickej motor "
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
složit tričko
...táááááááááák....přišel jsem domů...vzal tričko...a za 5 minut jsem uměl perfektně složit triko za 5 vteřin....volám tu mojí...hele co umím.....áááááááááááááááá...panáček umíííííííííí.....hele tady máš žehličku...a zkus ho i vyžehlit...!!!!!!!!!!.....pánové je to dobrej trik, ale radím hoďte triko jako doteď přes židli...ono se to uklidí....Martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: složit tričko
martin11 píše:...táááááááááák....přišel jsem domů...vzal tričko...a za 5 minut jsem uměl perfektně složit triko za 5 vteřin....volám tu mojí...hele co umím.....áááááááááááááááá...panáček umíííííííííí.....hele tady máš žehličku...a zkus ho i vyžehlit...!!!!!!!!!!.....pánové je to dobrej trik, ale radím hoďte triko jako doteď přes židli...ono se to uklidí....Martin11