Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od poota »

KORKA píše:...těch informací je ale tolik,že absolutně nevím,jak a čím začít.poradí někdo?děkuji za každou odpověď
Rozhodně začni tím, že si uvědomíš, že stav, ve kterém je momentálně Tvůj organizmus a který Ti nevyhovuje, je výsledkem Tvého způsobu života, že sis ho tedy vlastně způsobila sama. Neříkám že vědomě, ale stačí poslouchat rodiče, reklamy, doktory a svoje vlastní chutě - a dostaneme se přesně tam, kde nás "systém" chce mít, to znamená v péči doktorů. Ti nám za nemalý peníz dokáží udělat většinu našich potíží jakž takž snesitelnou, a to až do našeho skonu.
Alternativní medicína se snaží nemoci vyléčit, ne je udělat jenom snesitelnými. Dá se posbírat spousta informací o skutečných příčinách chorob - většinou jsou dost překvapivé.
Ovšem i pokud se nám podaří zbavit se potíží, tak když budeme bez jakékoli změny svých návyků pokračovat, tak se zákonitě dřív nebo později tytéž potíže vrátí.
Jinak postup je celkem jednoduchý - vyčistit, co se dá. Ledviny, játra, zažívání. Odbourat příjem škodlivin, zejména chemických. Znepříjemnit život cizopasníkům natolik, že nás opustí nebo zahynou. Nastolit správnou hladinu kyselosti těla a posílit imunitní systém. Pít jenom čistou vodu, změnit stravování, náladu, téma hovorů, začít se konečně starat hlavně o sebe. Vrátit se k pohybu v přírodě - čím dál od lidí dojdeme, tím lépe.
Nevím, jestli sis představovala zrovna tohle, ale třeba Ti to pomůže "najít směr".

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
KORKA
Stálý člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od KORKA »

pooto,děkuji.děkuji za rady a že ses ozval.mám to asi tak,že když mi bylo 30 let a to už je čtvrt století zpět,nechal mě můj neurolog přechodit zápal mozkových blan,protože mi určil špatně diagnozu a léčil mě na vyhřezlou plotýnku.po zhruba 14 dnech-nevím už to přesně,mě lékařka z pohotovosti,která mi přijela píchnout injekci pro nesnesitelné bolesti,nechala odvéz do nemocnice,protože se jí můj stav vůbec nelíbil.nebudu popisovat,jak to bylo kruté,za těch 14 dnů jsem tehdy dala dolů 12kg.v nemocnici mi odebrali mozkomíšní mok a diagnoza byla na světě.potom následovala 3 měsíce léčba antibiotiky.v těhotenství jsem měla toxoplazmu-přenesla jsem ji i na dceru.později jsem podle dr.zřejmě vdechla chlamýdie a ty prý přecházejí do krve z plic.takže mám potvrzenou toxoplazmu,borelie a chlamýdie.nedávno měla vnučka roupy,nepozoruju nic,ale myslím si,že když se pusinkujeme,tak je docela možné,že je mám a nevím o nich-zatím.jako malá jsem měla něco,nevím co to bylo,ale natáhlo mě na zvracení a vyšlo něco růžového,asi 5 cm velkého,ale dětské oči to mohly vidět jinak.mám v poslední mnoho potíží,jsem v čid.tuším,že tady je zakopaný pes-ve mě,střevech,krvi,žaludku,co já vím,kde ještě.nevím,jak začít.rozhodně bych chtěla něco podniknout i když můj manžel se na mě dívá,když mu vyprávím tady o tom co jsem se dověděla poněkud divně.já hlavně chci poradit,co užívat.jestli si mám něco objednat-četla jsem o tinktuře z toho černého ořešáku,nebo koňak a ricinový olej.nevím co se hodí vyzkoušet nejprve a tady prosím o radu,ty,kteří už něco podnikli.jen nakonec-toxo mi diagnostikovali před 35 lety,borelie před 25 a chlamýdie před 18 lety.jezdila jsem na kontroly na infekční,ale zhruba před 11 lety jsem byla na odběrech naposledy a prý je vše v normě.tak asi tak

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

KORKA píše:...četla jsem o tinktuře z toho černého ořešáku,nebo koňak a ricinový olej.nevím co se hodí vyzkoušet nejprve a tady prosím o radu,ty,kteří už něco podnikli.jen nakonec-toxo mi diagnostikovali před 35 lety,borelie před 25 a chlamýdie před 18 lety.jezdila jsem na kontroly na infekční,ale zhruba před 11 lety jsem byla na odběrech naposledy a prý je vše v normě.tak asi tak
Pokud se ptáš jak začít, doporučil bych si zvyknout na ostrá jídla - chilli + česnek. Pak bych volil přírodní odčervovadla - hlavně hřebíček, ten ořešák by mohl být také dobrý, popř. pelyněk, mohl by být dobrý i hořec a další. Pokud máš problémy s trávením, pak doplňovat trávicí kyselinu chlorovodíkovou. Až potom, když bys měla pocit, že to nestačí, tak bych šáhl po Praziquantelu, Albendazolu, popř. Ivermectinu. Také by stálo za to tělo trochu čistit desinfekcemi (koloidní stříbro, MMS/VMS/PMS1). Také by nebylo od věci doplňovat minerály, o kterých se zmiňoval Slávek, mám pocit, že to byl draslík, hořčík a selen (jestli se nepletu - je to tak?).

Na infekčním nezjistí nic, je úplně zbytečné tam chodit - vlastní zkušenost.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »

[.takže mám potvrzenou toxoplazmu,borelie a chlamýdie.

Korko,když to tak čtu,tak si myslím,že Tvůj hlavní problém je toxoplasmóza a borelie.Ostatní se nabalí,když imunita nefunguje.Samozřejmě nějaké parazity další člověk za život nachytá taky.Zkus postudovat web boreliotiků-ne proto,aby jsi brala dlouhodobě ATB,na ty si ani já netroufám,ale jsou tam i zmínky o alternativě-Petr,Ewelyn...Tady by možná nejlépe poradil Craft,který zkušenosti s boreliózou má.A možná ještě další,nevím.

KORKA
Stálý člen

Příspěvek od KORKA »

dobrý večer přeju.Palo a milnem-děkuji.každopádně jsem rozhodnutá zabojovat a to pořádně.chci se jen zeptat ještě ohledně toho hřebíčku.namlít-tomu rozumím a potom plnit do kapsí-to už nemám ponětí.kolik?kde ty kapsle seženu,jak dávkovat?možná se ptám blbě,tak promiňte

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

milnem píše:Korko,když to tak čtu,tak si myslím,že Tvůj hlavní problém je toxoplasmóza a borelie.Ostatní se nabalí,když imunita nefunguje.Samozřejmě nějaké parazity další člověk za život nachytá taky.Zkus postudovat web boreliotiků-ne proto,aby jsi brala dlouhodobě ATB,na ty si ani já netroufám,ale jsou tam i zmínky o alternativě-Petr,Ewelyn...Tady by možná nejlépe poradil Craft,který zkušenosti s boreliózou má.A možná ještě další,nevím.
Osobně mám zas takové zkušenosti, že ikdyž se jedinec zbaví boreliozy a chlamydií (dle nejrůznějších diagnostik), tak příznaky pokračují dále a stejně se následně přijde na to, že jsou v organizmu cizopasníci. Jako by to bylo přesně naopak - prvně jedinec nachytá cizopasníky a pak až chytne borelku a toxo. Když se pak zlikvidují cizopasníci, pak až se vše uklidní. Bohužel jsou případy, kdy je problém zlikvidovat i ty cizopasníky, když jsou například v páteři... Ohledně tohoto jsem přemýšlel a napadlo mě udělat odčervovací mast pro vnější použití. Zatím jsem udělal jen pár kousků mastí, a čekám, až to pár lidí vyzkouší, abych měl nějaké důvody k doporučování.

Jednoduše řečeno - když má někdo borelku, toxo, popř. chlamydie, likvidace těchto samotných se rapidně urychlí, pokud se zlikvidují nejprve cizopaníci.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

KORKA píše:dobrý večer přeju.Palo a milnem-děkuji.každopádně jsem rozhodnutá zabojovat a to pořádně.chci se jen zeptat ještě ohledně toho hřebíčku.namlít-tomu rozumím a potom plnit do kapsí-to už nemám ponětí.kolik?kde ty kapsle seženu,jak dávkovat?možná se ptám blbě,tak promiňte
Kapsle (tobolky) seženeš v lékárně, pokud ne, napiš mi soukromou zprávu, pošlu potřebné množství.

V příloze posílám (aktalizovanou) hřebíčkovou kúru, kterou doporučuji.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

KORKA
Stálý člen

Příspěvek od KORKA »

Palo děkuji.zítra jedu do města,tak se hned poptám v lékárně.dnes mám podle Tvé rady začít něčím ostrým v sobě dvě feferonky a 4 velké stroužky česneku.rozdrtila jsem to a udělala s ostatníma ingrediencema pomazánku na topinky-manžel to odmítnul,bylo to fakt dost ostré,ale já to dala.uvidíme,co bude zítra. :)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

No doporučil bych pomalu, u lidí nezvyklých na ostré to může vyvolat třídenní nevolnosti s následným opuštěním např. tasemnice - už se to stalo, povídal mi o tom NAVAR ;) Sice zbavení se tasemnice je vítané, ale otázkou je, jestli ty tři dny nevolností za to stojí (pro někoho zřejmě ano) ;)

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

KORKA píše:.. bylo to fakt dost ostré,ale já to dala.uvidíme,co bude zítra. :)
Kdyby Ti náhodou bylo zle a nebo ouvej, tak se můžeš utěšovat pomyšlením, jak je asi těm potvorám, které jsou mnohem mrňavější :lol:

Zdravím - poota

KORKA
Stálý člen

Příspěvek od KORKA »

no,nějak mě pobolívá břicho,ale žaludek je v pohodě.teď si jdu uvařit projímavý čaj.ten vařím jednou týdně už roky.mám nějaké problémy(hypofunkce štítné žlázy),tak tělo nepracuje,jak má.a zrovinka teď si dávám panáčka ořechovice :)jinak ostré mi nevadí,pěstuju si chilli papričky a pojídám feferonky normálně.když je mám zavařené,tak si loknu i toho nálevu.a česnekem v kuchyni taky nešetřím-ale nejúčinnější je zajisté čerstvý
pooto-takže když mi bude ouvej,pokračovat v česnekovofeferonové ,,akci"?

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

KORKA píše:..takže když mi bude ouvej,pokračovat v česnekovofeferonové ,,akci"?
Jsi větší, než ty potvory, takže se z toho budeš vzpamatovávat asi dřív - myslím, že můžeš počkat, až Ti zase "otrne" a teprve pak jim dopřát další dávku. Ale nejsem směrodatný, třeba Ti někdo znalejší poradí líp.
Ono by také mohlo být dobré držet takovou hladinu, která Ti trvale nevadí, ale těm bestiím zkazí chuť na množení, takže za nějaký čas vyhynou a další generace už nebude. Ale jistě to nevím, tyhle příšery nejsou "moje parketa".

Zdravím - poota

Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Příspěvek od Magnea »

Ahojte....

DLhsiu dobu som tu nebola tak pozeeram ze je prave v obehu Iveremcitin :)

Tu je taky link na vraj "komercne dostupne testy co sa tyka kadecoho, aj parazitov :

konkretne ja riesim strongyloidazu, tusim po slovensky " hadatko crevne" . Bolo mi diagnostikovane asi pred rokom, odvetdy som presal roznymi kurami, aj praziquantel (ale ten vraj velmi nie je na hadatka), ten som mala v prasku z nemecka, vela veci a smtomov mi subjektivne odislo, ale creva a natecene brucho (vyzeram ako v 5 meisaci) ma celkom nalakalo.Som mimo Sk a potrebujem nejakym spsoobom presvedcit lekarov ze Strongyloidy mam, kedze som bola 2 krat na diagnostike a stale sa mi tam potvrdzuju, mam dojem ze sa celkom radostne roznozuju. Pozerala som aj na inych mulikulturnych forach a tam pouzivaju albendazol aj ivermecitin naraz dost dlhu dobu .. ten protokol je tu :
http://curezone.com/forums/fm.asp?i=1586882#i
Mne osobne celkom nahana tento parazit strach lebo pokial som sa spravne docitala cez ine fora, tazko sa dostava z tela von. Kedze mam aj silnu automunitu... hlavne silen pozitivne p ANCA- Vaskulitida .. zacala som rozmyslat ci to nemoze byt nejaka suvislost kedze moja homeopatka mi povedala ze hadatka "cicaju krv" ... Islandsky doktor , ktory bral krv mi hned povedal ze taka sivislost nepripada do uvahy. Vyggoglila som toto :
http://meeting.chestpubs.org/cgi/conten ... 132/4/698a
Takze pokial spravne rozumiem, vaskulitidu kluden mozu sposoboovat hadatka... Nuz a kedze na tomto ostrove som daleko od vsetkych moznyz zdrojov, ako sa nelegalne dostat k parazitikam, xcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s tymito testami na parazity:
http://www.rapidtest.com/index.php?i=St ... 168&cat=17

Ja viem asi sa vela rozpisujem ale este xcem pridat prieh s Giardiou Lambliou (protoza), tu mi zase diagnostikovali na slovensku cez Diacom.. tak som vysurfovala, ze najviac na nu zabera MSM, GSE (extrakt z grapovych jadierok), YUKKA, Oreganovy olej, a vela probiotik... Nejaky Veterinar radil pre liecbu psov , davat im traviace enzymi na lacny zaludok, cito iba enzymy bez nicoho , rano aj vecer. Vysvetlene po anglicky : http://www.littlebigcat.com/health/giar ... -protocol/
Vsteko som to cca mediac brala... najskor velmi poctivo, rano budik uz na pol siestu aby som vsteko mohla postupne davat an lacny zaludok....
Dnes som bola na diagnostike a vraj Giardia je fuc..... nie je. Tak aspon to.
Prajem pekny vecer a dakujem za odpovede.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše: Také by nebylo od věci doplňovat minerály, o kterých se zmiňoval Slávek, mám pocit, že to byl draslík, hořčík a selen (jestli se nepletu - je to tak?).
Jaksi ano i ne. Selén a jód jaksi ruku v ruce a co jsem o tom pozjištoval je na vlákně Jód - základní fakta. Jak to skutečně dávkovat nevím. Pokud vím, snad jenom vyzkoušet, jak to pro koho nejlépe pracuje. Lékařské normy jsou podle mne nepoužitelné a přitom je to tak nějak to nejlepší, co se dá pozjišťovat. Je poněkud lépe známo, co nepracuje vždy, než co pracuje a kdy a za jakých okolnosí a pro koho. Kdybych byl na to machr, nepotřeboval bych se v tom dál rýpat. Něco, dost se povedlo, ale něco, a to dost podstatné se drží.

S tím draslíkem se ještě snad ozvu, něco tu dal Cina, což chytilo mou pozornost. Mimo to,l začínám trpět utkvělou představou, že nám neschází žádné minerály, ale že nám jich spousta přebývá a že jsme obětmi nikoliv nedostatků, ale špatných poměrů. Skoro mi to začíná připadat, že by si člověk měl nechat dělaz rozbory moče a co se v ní vyskytuje, tak utnout. Nějak si nedovedu představit, že se tělo zbavuje toho, co vlastně potřebuje. Ale i to je vachrlaté, protože přebytek něčeho může být jenom zdánlivý díky přebytku dalšího minerálu. Prase aby se v tom vyznalo. Nicméně dlouhá hladovka o destilované vodě vypadá jako jedna z nejůčinnějších metod očisty a zde se nabízí velice závažný námět k přemýšlení, jak je to s tou potřebou minerálů, hlavně jejich množství, která se do sebe snažíme ať už na rady druhých, či své vlastní, cpát. Pokud se tím zabývám čistě intuitivně, bez ohledu na to, co kdy kdo o nějakém doplňování napsal, vidím organismus těla hlavně jako soustavu různých potrubí a čím starší, tím zasranější. Zde možná je důležitá role MMS, že to do nějaké míry protáhne. Hladovka určitě a skoro si říkám, jestli by cukrová dieta (rozumná), nakonec nevylezla jako decentní kompromis mezi hladovkou a nehladovkou, pokud člověk musí makat jak uhlíř. Má zkušenost s hladovkou s klystýrama je ta, že tak každý třetí den je na chcípnutí slabostí a různými bolístkami. Jde o hladovění jako takové? Jde o herxku? Jde o kombinaci? Nevím, ale bouchat při tom do železa mi připadá jako velice rizikové, člověk by taky mohl někde nechat kus těla, kde by o něj přišel, nebo se odněkud zřítit. Na židli, nebo v posteli se to dá, i když zase bude záležet, pokud jde o herxku, kolik toho půjde do háje a jak rychle.

Dále, a tady jsem naprosto mimo otázku i téma, ale jaksi mi to souvisí. Autohemoterapie. Absolutně není jedinný chemický důvod, proč by tohle mělo fachat, ale faktem je, že to fachá. Proč tedy? Hodil jsem sem odkaz na práci nějakého http://montagnier.net/montagnier/index. ... oundation/ a něci mi vysvitlo. Imunní systém, specielně T cels normálně nenapadají červené krvinky a asi spoustu jinných složek krve, včetně volných složek její plasmy, pokud se vyskytují v krevním řečišti. Jakmile se však vyskytují v krevním výronu, napadají a čistí všechno. Naprosto všechno, včetně těch červených krvinek. Proč? Nezbývá mi než tyto bílé krvinky vidět jako autonomní stvoření, které v nás žijí, a které nám prokazují neocenitelné služby, ale které nejsou pod naší kontrolou, míněno hlavně nervovou kontrolou. Nějaká kontrola tam nutně je, ale nic, na co by současná věda byla schopna byť i jen poukázat. 6e si naše různé buňky nějak povídají mimo naši vědomou i podvědomou mozkovou činnost je každému soudnému člověku sice jasné, ale s tímto Lucem se to posunulo do oblasti prokazatelné vědy. Ale abych se moc nerozpoutal a nezabloudil. Jaksi mne napadlo, že ta atohemoterapie vlastně učí bílé krvinky, při každé aplikaci novou generaci, co je vlastně v těle, co do krevního a asi i lymfatického atd. řečiště nepatří. Že jim umožní identifikovat patogeny právě tou mymosmyslovou, i pro buňky mimosmyslovou komunikací. V "trubkách" mohou patogeny unikat identifikaci díky něčemu, co identifikuje systém, který bílým krvinkám říká, tohle vše necte na pokoji a na které jsou bílé krvinky jaksi zvyklé, že se v "trubkách" vyskytují, stejně jako červené krvinky, ale jakmile si jednou čuchnou k příkazu mimo trubky ničit, do konce své existence ničí poté, co skončili svou aktivitu liquiduje krevní výron způsobený autohemoterapií. Tomu by odpovídala i nutnost injekce autohemoterapie opakovat. učíce nové a nové generace ničit co normálně nechávají na pokoji, tedy chronické patogeny. Také by tomu odpovídala quantitativní závislost účinnosti autohemoterapie, tedy čím větší dávka, tím rychlejší průběh uzdravování.

Že to účinné je by snad mohlo doložit to, že Brazilská MuDrovací Asociace prosadila, že autohemoterapie je v Brazílii nelegální. Veřejnou figurou, gdo portugalští, nebo je schopen vzít Anglické titulky, je série videí primáře

http://www.youtube.com/user/Autohemothe ... iYWj4GNGoY

http://www.dailymotion.com/video/x9q6un ... o-aut_tech

Jde i o rakoviny!!!!
Co je to autohemoterapie?
píchne se do žíly stříkačka, natáhne se krev a píchne se třeba do zadnice. Každé dva dny až do uzdravení. Používané množství je 5 až 20 ccm na jeden zátah.

Takže se omlouvám za poněkud plevelení. Ahoj, Slávek.

Pokud se někdo nemůže smířit s překlepy, ať si to přepíše. Já jdu spat. :smoke:

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Igi
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 12 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: jak na to?

Příspěvek od Igi »

Igi píše:Prošel jsem si tady na upramene docela dost o parazitech i na fóru p. Zajíčka, který radí trojčátko, ale to mi přijde příliš komplikované a tady je tolik rad, že nevím které použít. V podstatě jsem zdravý, ale i tak si myslím, že by pročištění od parazitů prospělo. Jak to co nejjednodušeji udělat? Zatím beru MMS1 podle protokolu 1000, tj. 3 kapky co hodinu, občas dám naráz 6 kapek, mám zapper s frekvencí 2390Hz(chtěl jsem 2,5kHz ale nešlo mi sehnat přesnější součástky), az budu MMS1 užívat tři týdny tak chci dát několik dní MMS2 a taky chci ještě koupit MSM, to je prý taky dobré na parazity. Bude mi tento postup stačit nebo co byste mi doporučili ? Díky.
Trošku se připomínám, jste na mě zapomněli nejspíš. Nebo jsem napsal něco blbě? Každopádně nakonec udělám i to trojčátko.
Ale nedávno jsem četl článek, že parazité jsou i na jednu stranu prospěšní, že žerou zbytky jídla, které člověk nestráví, tak o tom trošku přemýšlím. Co myslíte vy? díky

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“