Myslím, že se najde dostatek "soudných lidí", kteří budou předpokládat, že se na to dívali jenom dokonalí pitomci, kteří se nedokázali ani na něco podstatného zeptat - takoví se přece na "Delft Univerzity" nutně musí předpokládat. Takovým blbečkům se přece dá nabulíkovt úplně cokoli. Takže ti moudří, znalí a zkušení to prostě odhalí jako podvod a manipulaci - ostatně co jiného by to mohlo být? Přírodní zákony se přece ošálit nedají a nedají, i kdyby se ten bazmek rozebral třeba na molekuly.Waldes píše:Neviem či to náhodou už tu niekde je ale pozrite si toto
http://pesn.com/2010/04/22/9501639_Yild ... niversity/
Čo si myslíte dostane sa ešte domov ? Ak to bude chcieť vyrábať tak asi dlho nie ...
Waldes.
Othello v závěru kusu: "Já jako hloupý Mameluk jsem zahodil perlu cennější, než celý jeho kmen."
Někteří také budou bagatelizovat pohon vrtule jako pouhou bezvýznamnou hříčku. Ovšem dalo by se na to pohlížet i tak, že je to současně omezovač, který nedovolí motoru dosáhnout nebezpečných otáček, pokud tento nemá jinou regulaci jejich maxima - ovšem to je primitivum, známé snad opravdu každému, kdo zná poměr mezi příkonem a výkonem vrtule.
Zaujal mě i způsob startování, ovšem nějak jsem nepostřehl, že by tam byl způsob zastavení.
Zdravím - poota