Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
HCl-všeobecná diskuze
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Historie léčení HCl
Nazdar,
Původní tabulku přepočtů jsem odsud odstranil. Tabulky jsem opět rozšířil k 2 Září 2010 a přihodil znovu dále ve vláknu.
Ahoj, Slávek.
Původní tabulku přepočtů jsem odsud odstranil. Tabulky jsem opět rozšířil k 2 Září 2010 a přihodil znovu dále ve vláknu.
Ahoj, Slávek.
Naposledy upravil(a) Slavek Krepelka dne čtv 02 zář 2010 12:48, celkem upraveno 1 x.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Základní fakt
Nazdar,
Tak jak se v tom pořád ňoupu, maje ten prográmek, jsem si popočítal, protože to asi zatím nikdo neudělal a já hold nenechám kámen na kameni, to jsem celej já, podívám se taky pod tu lampu, scénář obsahu HCl v krvi v ppm (částic na milion). Vypadá to, že tohle přehlídli všichni, kteří se zatím tímto způsobem léčení zabývali, nebo alespoň co se dostalo na světlo boží.
Vezmeme-li v potaz, že člověk má v průměru 6 litrů krve = 96 000 kapek krve, pak 1 kapka 32% USP vytvoří v krevním řečišti koncentraci 3.33 ppm HCl, což se rovná zhruba šestinásobku oficiální průměrné koncentrace chlóru (0.5 ppm) v městské pitné vodě v USA. Více méně standartní žilní injekce HCl 10 c.c. 1/1500 obsahuje zhruba 0.1 kapky 32% HCl, takže tato injekce teoreticky ochloruje krev na 0.33 ppm. Jaký tedy div, že to vykynoží infekce všeho druhu naprosto nevybíravě a šmahem, bakterie, plísně, viry a asi i ty parazity? Bílé krvinky už akorát musí posbírat mrtvoly a zalepit díry.
Jaký antibiotika? Jaký anti-plísňový bejkárny a jak, že není nic účinného proti virům? Jaký očkování? Jaký předpisy a složitosti? Jaký pandemie? Jaký citráty? Jaký armády doktorů? Jaký miliardový farmaceutický výzkumy, laboratoře a vydírání? Vždyt' to bije do očí, proč to hajzli zazdili. My savci to nejen snesem, ale dělá nám to dobře na spoustu věcí, i na to regma, zatímco breberky to vykydlí. Kyselina solná, prudký jed, ani na to nekoukejte, at' vás ani nenapadne to náhodou píchnout do žil, na to vám dodáme heroin, i když pod rukou.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Tak jak se v tom pořád ňoupu, maje ten prográmek, jsem si popočítal, protože to asi zatím nikdo neudělal a já hold nenechám kámen na kameni, to jsem celej já, podívám se taky pod tu lampu, scénář obsahu HCl v krvi v ppm (částic na milion). Vypadá to, že tohle přehlídli všichni, kteří se zatím tímto způsobem léčení zabývali, nebo alespoň co se dostalo na světlo boží.
Vezmeme-li v potaz, že člověk má v průměru 6 litrů krve = 96 000 kapek krve, pak 1 kapka 32% USP vytvoří v krevním řečišti koncentraci 3.33 ppm HCl, což se rovná zhruba šestinásobku oficiální průměrné koncentrace chlóru (0.5 ppm) v městské pitné vodě v USA. Více méně standartní žilní injekce HCl 10 c.c. 1/1500 obsahuje zhruba 0.1 kapky 32% HCl, takže tato injekce teoreticky ochloruje krev na 0.33 ppm. Jaký tedy div, že to vykynoží infekce všeho druhu naprosto nevybíravě a šmahem, bakterie, plísně, viry a asi i ty parazity? Bílé krvinky už akorát musí posbírat mrtvoly a zalepit díry.
Jaký antibiotika? Jaký anti-plísňový bejkárny a jak, že není nic účinného proti virům? Jaký očkování? Jaký předpisy a složitosti? Jaký pandemie? Jaký citráty? Jaký armády doktorů? Jaký miliardový farmaceutický výzkumy, laboratoře a vydírání? Vždyt' to bije do očí, proč to hajzli zazdili. My savci to nejen snesem, ale dělá nám to dobře na spoustu věcí, i na to regma, zatímco breberky to vykydlí. Kyselina solná, prudký jed, ani na to nekoukejte, at' vás ani nenapadne to náhodou píchnout do žil, na to vám dodáme heroin, i když pod rukou.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
hm
Aby jste pánové daly dohromady nějakou naší obecnou "chemoterapii" Ta jejich je tak na smrt a ta naše jakákoliv může být k užitku a snad ani neškodit!!!! Není to trochu lepší alternativa??
Má ožralecká ranní otázka?? Ducha svatého jsem dnes nepotkal, tím pádem mně ani nežhavil.
Má ožralecká ranní otázka?? Ducha svatého jsem dnes nepotkal, tím pádem mně ani nežhavil.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: Zkušenost s HCl.
Nazdar Hanko,hanka píše: No nazdar, já se chystala na podkožní aplikaci, injekce hluboko do svalu mě totiž vůbec neláká.... ! Možná, kdybych dávala 1/1500 tak by to snad nepálilo... ? Ale to bych asi musela dávat takových 5 kubíků nejmíň, aby mi to něco dalo, ne?
Díky za zprávu, Slávku.
Hanka.
Jedinná zmínka v té literatuře o podkožní injekci je Dr. Ferguson, který ji dal jako druhou injekci (po hodině, první byla do žíly) člověku umírajícímu na Anginu Pectoris. Nezmínil se ale, kolik kubíků. To ještě nevěděl, že HCl injekce do žíly okysličí na chvíli krev a alceleruje výměnu CO2.
002 - Dr. Ferguson - Angina Pectoris
Pohotovostní telefonát, muž 55 umírající na anginu pectoris, sám v hotelové místnosti a v bezvědomí, napůl prázdná lahvička digitalisu na skříňce, těžký dech vodou naplněných plic znemožňil vyšetření srdce
- I.V. 10 c.c. 1/250 HCl, dech se vylepšil než byla injekce hotova, pacient se probral v několika minutách. Potvrdil mi anginu trvající 4 roky. Vzal digitalis chvilku před tím, než jsem byl zavolán, ale bezvýsledně. Přes jeho obtížný dech se jeho stav lepšil a dokonce během dalších 40 minut použil dvakrát WC. Pak se jeho stav náhle zhoršil, plíce se mu začaly zaplavovat, opět padl do bezvědomí a během další hodiny zemřel i přes druhou podkožní injekci HCl
Vůbec to nevypadá, že by podkožní injekce HCl tenkrát kdo používal. Nemohu tedy sloužit. 5 kubíků pod kůži Ti asi urve dost velkej kus kůže a udělá velký puchýř, ale nevím, nejsem doktor. Možná tak po kubíku na 5 míst, ale zase nevím. Zdá se mi to sado-masochistické.
1/1500 nebyla považována za bolestivou ani do žíly, ani do svalu. Hádám, že pod kůži bude zase velmi snesitelná, kromě toho případného puchejře a mechanického zranění. Já jsem kromě očkování nic podkožního nedostal a to byly vždy daleko menší dávky, určitě ne víc než kubík. Stejně to dost lidem nechalo na ramenech jizvy.
O dávkách méně než 10 kubíků 1/1500 do žíly či do svalu se pokud si dobře pamatuju nezmiňuje nikdo. Standartně to bylo 10 ccm a mnohdy, do žíly, i dost víc. To by nejspíš znamenalo, že 5 kubíků je málo.
O menších celkových dávkách HCl v injekci se zmiňuje Dr. Beszeditz. Uvádí 1/4 až 1/3 ccm 1/500 do svalu (IM). To je relativně dost málo 32% kyseliny v injekci, nehledě na koncentraci. Léčil s tím děcka. Jenže to dával dohromady s ústní Guyovou kompletní formulí, arsenik, železo a draselné solí, která léčila podobné problémy sama o sobě bez dodávání HCl injekcemi. Guy v podstatě do léčení HCl ani nepatří. Pro jeho způsob jí bylo jenom tolik, aby zaručila vstřebávání jeho dalších složek a neměla v jeho směsích terapeutický význam. Už ve formuli jí bylo jenom jedno promile, a ta se dále ředila at' už pro injekci, nebo pro pití.
Nedovedu si představit, že bych chtěl zkoušet a trápit se něčím, co ti chlapi neuvádějí jako praxi a o čem se dá vydedukovat, že to nepracuje, protože to není v okně terapeutické efektivnosti, dokonce ani nad ním, kde by byla jakási šance, ale pod ním.
Dám Ti příklad:
Úkolem výzkumného ústavu je zjistit, jestli se dá kladivem zatlouct kůl v průměru 10 cm do hlíny, protože jisté staré pověsti praví, že to lze a že se to dělalo minimálně 5 kg kladivem. Vědec který dostal problém k vyzkoumání je knihomol a 5 kg kladivo ani neuzvedne (nebo dostal za úkol dokázat, že to nejde). Vezme tedy 1 kg kladivo a mydlí a mydlí do kůlu a nic. Závěrem vědeckého výzkumu je, že kůl se kladivem do země zatlouct nedá. Starým pověstem tudíž není radno věřit.
Za zmínku stojí, že takhle se provádí spousta oficiálního vědeckého farmaceutického výzkumu, aby se "dokázalo" že něco nefunguje. Pauling a vitamín C jsou toho nejznímějším příkladem. No a když to nedej bože i tak funguje, zachrání se pověst a příjmy oligarchie i "vědecká" práce tím, že se trochu načančaj čísla, nebo se zamlží vysvětlení, nejčastěji oboje.
Tím nechci říct Hanko, že se o takový vědecký výzkum snažíš. Tím chci jenom říct, že to nejspíš nikam nepovede a že se budeš zbytečně trápit.
S tím, že jsem se eventuelně podíval do těch ppm jsem zjistil, že všechny terapeutické dávky HCl jak byly používané, bez současného použití Guyovi formule, byly teoreticky na 0.355 ppm HCl v krevním řečišti, nebo víc. To by tak nějak fungovalo, kdyby to bylo do žíly. Do svalu to samozřejmě potrvá, než se to po těle roznese, ale má to jednu ohromnou výhodu proti žilní aplikaci. Ony svaly jsou hodně závislé na lymfatickém toku a injekce do svalu dostává HCl do lymfatického systému asi o něco víc než do krve. To by znamenalo, že injekcí do svalu IM se čistí hlavně lymfatický, mízní systém, zatímco žilní injekce čistí především krev. Proto asi byly výsledky s IM velice často efektivnější než IV do žil. K tomu IM se také ještě přidáva svalové trauma, které samo o sobě podporuje imunní systém.
Jsou to sice dohady, ale vycházejí z praxe. Příklad 002 Ferguson, co tu uvádím, jasně říká, že okysličení krve díky první žilní HCl postavilo pacienta se srdeční a plicní krizí na nohy. Podkožní injekce o hodinu později už tento zázrak nedokázala zopakovat ani vzdáleně. Je tedy na snadě, že ta podkožní (což se nutně týká i svalové), do krve moc rychle nepřechází. Nicméně, svalová injekce (s vysokou koncentrací) přestane během hodiny skoro úplně bolet. Z toho vyplývá, že HCl byla do hodiny z této lokality roznesena dále, ale určitě ne jenom krví a určitě víc než krví mízou.
Pokud tedy jde o akutní, náhlé infekce, je žilní IV injekce pravděpodobně daleko účinnější, protože breberky ještě řádí hlavně v krvi. U chronických infekcí bude účinnější IM, tedy svalová, protože zasáhne hlavně mízní systém. Podkožní možná vůbec není na místě, pokud nejde o velice lokální kožní problém.
Takže asi takhle.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: hm
Nazdar Lajoši,lajos píše:Aby jste pánové daly dohromady nějakou naší obecnou "chemoterapii"
Tu dal dohromady Dr. Guy před 78 rokama. Ted' ještě kde se dostat k tomu Fowlerovu arseniku. Jinak se to dá sehnat všechno.
Ahoj, Slávek.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Dolomit
Místo dolomitu lze s úspěchem použít vyvařené vaječné skořápky, které kromě vápníku obsahují i jiné potřebné prvky. Vzniklý roztok má vysokou biologickou vstřebatelnost. Skořápky lze rozpustit i ve šťávě z čerstvě vylisovaných citronů, a potom pít ve formě citronády.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
Re: Dolomit
Hele, vaječné skořápky asi ano, chci se ale s vámi podělit o jedno překvapení.
Onehdá v mé domácnosti vyvstala potřeba uvařit vejce natvrdo. Tudíž jsem sáhl po metodě, kterou mám naučenou z hlubokého mládí a leta jsem jí nepoužil. Nebyla totiž potřeba vajec natvrdo.
Totiž - do vody na vaření vajec jsem přidal sůl a OCET.
A co se nestalo? během vaření se z hnědých vajec najednou vyloupla bílá skořápka a hnědej sajrajt ve vodě.
Ježiš lidi, voni ty vajíčka barvěj, jinak to neni možný!!! To sou ale hajzlové. Než aby si pořídili chov slepic, který zvládaj plodit hnědá vejce, voni je ty grázlové radši vobarvěj.
Takže bacha, takto použít asi jen VEJCE, která jsou již na prodejně BÍLÁ....
Takže to vypadá tak na velikonoce.
Onehdá v mé domácnosti vyvstala potřeba uvařit vejce natvrdo. Tudíž jsem sáhl po metodě, kterou mám naučenou z hlubokého mládí a leta jsem jí nepoužil. Nebyla totiž potřeba vajec natvrdo.
Totiž - do vody na vaření vajec jsem přidal sůl a OCET.
A co se nestalo? během vaření se z hnědých vajec najednou vyloupla bílá skořápka a hnědej sajrajt ve vodě.
Ježiš lidi, voni ty vajíčka barvěj, jinak to neni možný!!! To sou ale hajzlové. Než aby si pořídili chov slepic, který zvládaj plodit hnědá vejce, voni je ty grázlové radši vobarvěj.
Takže bacha, takto použít asi jen VEJCE, která jsou již na prodejně BÍLÁ....
Takže to vypadá tak na velikonoce.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: Dolomit
Nazdar Jiří,Merlin píše:Místo dolomitu lze s úspěchem použít vyvařené vaječné skořápky, které kromě vápníku obsahují i jiné potřebné prvky. Vzniklý roztok má vysokou biologickou vstřebatelnost. Skořápky lze rozpustit i ve šťávě z čerstvě vylisovaných citronů, a potom pít ve formě citronády.
Pravdu díš, nicméně jsem šel po dolomitu hlavně kvůli hořčíku a železu, i když i po vápníku. Hořčíku a železa člověk ve skořápkách takové množství, a to ani zdaleka, nenajde.
Jinak to absolutně nikomu nedoporučuju. Jednak nevím co v tom všechno je a jednak můj dolomit nebude ničí jiný dolomit, takže se nedá předpovědět, co v kterém bude a kolik. HCl může navíc některé složky změnit na dost dobré jedovatiny a nedá se to k dolomitické vodě moc přirovnat co do sloučenin prvků. Hraju si tu poněkud s ohněm, vím o tom, a co z toho vyleze se uvidí. Pokud někdo chce jít jenom po hořčíku, vápníku a železe, dají se na to koupit a "uvařit" čisté chemikálie. Takže bacha na to. To, že to dělám neznamená, že to je k něčemu dobré, zkouším. Zbytek je ověřený i s poměry.
Ahoj, Slávek.
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Guyova formule a problémy
Ahoj Slávku!
Chci se tě zeptat jestli si neměl někdy ty nebo někdo kdo tuto formuly používá problémy.Spolupracuji s panem Jardou a uďál jsem si formuli podle jeho stránek tedy jen HCL,síran draselný a chlorid draselný přesně podle návodu,dávkování mělo být cca 1ml(20 kapek) 6x denně vždy 1 dávka před jídlem a 1 po jídle.Chci to brát kvuli nedostatku HCL v žaludku(zjištěno krkacím testem),předtím než jsem formuli namíchal tak jsem bral pouze HCL podle Jardova návodu.Jenže se mi stal takový problém který v určité míře občas pokračuje:Vzal jsem první dávku formule tedy 1ml dal do zhruba 1,5dl vody a vypil,asi za 10 minut potom jsem začal snídat-ovoce,sirná patlanina,kefír no a ještě jsem ani nedojedl a už začaly problémy:cítil jsem nejdřív takovou mírnou změnu stavu,pak byla razantnější a pak jsem málem upad ze židle,bylo to jak rána do hlavy,naježené chlupy,zimnice,mírně výraznější srdeční stah,motání hlavy,pak to už postupně odeznívalo a nastal stav kdy jsem nemohl zůstat v klidu,musel jsem stále něco dělat nebo s někým hovořit jen nešlo být v klidu.Po telefonátu s panem Jardou který mi vysvětlil že touto formulí se v tak malé dávce nemohu něčím předávkovat(moje první úvaha když jsem byl v tom stavu padla na draslík) a že to zřejmě jen zabilo v žaludku velké množství bakterií a toto byla jen detox reakce pokračuji v užívání.Bral jsem teď pár dnů jen polovinu dávky a vše se zdálo ok i když vždy po požití jsem cítil mírnou změnu stavu a jakési zachvění po těle,no a včera večer po jídle se mi to stalo znova ve větší síle i když né jako poprvé na té plné dávce.Co si o tom myslíš?
Jinak kromě toho nedostatku HCL a mírné kandidozy jsem zdravý člověk,amatérský sportovec,dobře naladěný pohodář.
Chci se tě zeptat jestli si neměl někdy ty nebo někdo kdo tuto formuly používá problémy.Spolupracuji s panem Jardou a uďál jsem si formuli podle jeho stránek tedy jen HCL,síran draselný a chlorid draselný přesně podle návodu,dávkování mělo být cca 1ml(20 kapek) 6x denně vždy 1 dávka před jídlem a 1 po jídle.Chci to brát kvuli nedostatku HCL v žaludku(zjištěno krkacím testem),předtím než jsem formuli namíchal tak jsem bral pouze HCL podle Jardova návodu.Jenže se mi stal takový problém který v určité míře občas pokračuje:Vzal jsem první dávku formule tedy 1ml dal do zhruba 1,5dl vody a vypil,asi za 10 minut potom jsem začal snídat-ovoce,sirná patlanina,kefír no a ještě jsem ani nedojedl a už začaly problémy:cítil jsem nejdřív takovou mírnou změnu stavu,pak byla razantnější a pak jsem málem upad ze židle,bylo to jak rána do hlavy,naježené chlupy,zimnice,mírně výraznější srdeční stah,motání hlavy,pak to už postupně odeznívalo a nastal stav kdy jsem nemohl zůstat v klidu,musel jsem stále něco dělat nebo s někým hovořit jen nešlo být v klidu.Po telefonátu s panem Jardou který mi vysvětlil že touto formulí se v tak malé dávce nemohu něčím předávkovat(moje první úvaha když jsem byl v tom stavu padla na draslík) a že to zřejmě jen zabilo v žaludku velké množství bakterií a toto byla jen detox reakce pokračuji v užívání.Bral jsem teď pár dnů jen polovinu dávky a vše se zdálo ok i když vždy po požití jsem cítil mírnou změnu stavu a jakési zachvění po těle,no a včera večer po jídle se mi to stalo znova ve větší síle i když né jako poprvé na té plné dávce.Co si o tom myslíš?
Jinak kromě toho nedostatku HCL a mírné kandidozy jsem zdravý člověk,amatérský sportovec,dobře naladěný pohodář.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: Guyova formule a problémy
Nazdar Akvaristo,akvarista píše:Ahoj Slávku!
Chci se tě zeptat jestli si neměl někdy ty nebo někdo kdo tuto formuly používá problémy.
Za prvé nevím, jak tu formuli Jarda má popsanou v jeho návodu, takže pokud bys alespoň dal odkaz, kde to popisuje, měl bych přesnou informaci. Takhle ji nemám. Dost by mne to zajímalo stejně. Já jsem si to poněkud upravil a může to být blbost. Pokud je to co máš namíchané přesně podle Dr. Guye, potom musím říct, že ji tak (jaksi) používám s tím, že v tom mám pár věcí navíc, takže zase moje zkušenost je s trochu něčím jiným, i když základní složky jsou stejné. Rozhodně mám daleko víc kyseliny a k tomu vápník, hořčík, jód, železo a pár neznámých. Beru to ke dnešku nějaké 4 týdny.
Co se týče mne, jedinnou rekcí na užívání, kterou mám, je perfektní trávení. Alespoň to skrzevá mne jde ve správném čase a formě. Taky se musím držet, abych se nepřežíral.
Co se týče tvých reakcí, a vlastně reakcí včech lidí na jakoukoliv léčbu, je třeba si uvědonit, že jakmile máme zdravotní problémy, tělo nějak kompenzuje a dá se to přirovnat k tomu, že tlačíš kámen do kopce tak, aby tě nezavalil. ale nejseš schopen s ním hnout nahoru. Držíš ho v jakési rovnováze. Pak do toho skočí léčba a vše je jinak. Je to jakoby přiskočil kámoš Franta a začal vehementně pomáhat. No, a to pak člověk může i ztratit balanc, ba i sebou šlehnout. Proto je zásadou pomalu. Každý máme nastřádáno něco jiného a v jiných poměrech a každý se s takovou Frantovou pomocí srovnáváme jinak, protože ne každý podpíráme stejně těžký kámen do stejného kopce a Franta si nevybírá a zabere vždy stejně. Proto stejná pomoc Franty má u každého z nás jiný výsledek a nedej bože, aby byl Franta osel a zatlačil z blbé strany.
Takže, vrátím se k té formuli. To co v tom je podle Dr. Guye je při tom dávkování tak slabounké (co se týče obsahu kyseliny a solí), že MuDr a oligarchie vůbec by to považovala (naprosto nesprávně) za homeopatii. Jsem tedy rád, že jsi se ozval, protože to třeba píchne i mně si pár věcí dalších věcí uvědomit.
Líbí se mi, že Jarda to doporučuje hodinu před, a hodinu po jídle. Ono to totiž jednak leze dovnitř daleko účinněji na lačno před jídlem a jednak to po jídle neorá s první fází trávená, která je enzymatická.
To, že to s tebou (pokud tedy je formule skutečně a la Dr. Guy) mává, by mi napovídalo, že tvůj "kámen" je dost malý a hlavně velice specifický tomu, na co ta formule "Franta" tlačí. Tady tedy nejspíš půjde o ten draslík, i když síra ve spolupráci a podporou železa podle Dr. Guye může vyplavovaného železa z mízních uzlin by Ti dala dost kyslíku navrch, díky napravování nedostatku železa v hemoglobinu a asi Ti momentálně poupravila výměnu CO2.
To ja tak to nejlepší, co Ti k tomu s tím, co jsi poskytl za informaci, mohu říct. S Jardou si sice povídám, ale jeho web nesleduji a nehodlám se mu do toho motat, takže se tam nevyskytuju. Velmi si vážím jeho úsudku a práce. Bohužel jak Jarda, tak všichni dálkoví informátoři jsme v nezáviděníhodné pozici, protože absolutně nemáme kontrolu nad tím, jak si kdokoliv vyloží naše slova a co s nimi udělá, co udělá přesně podle informace a co si jenom myslí, že tak udělal. Proto je nesmírně důležité se tázat s co nejpřesnějšími údaji a uvést je. Nemoho ted' všeho nechat a jít a zkoumat, co přesně Jarda udáva jako formuli, nemluvě o tom, že to ještě neznamená, že jsi ji přesně dodržel. Dokážeme věci pomotat všichni, ale pokud nedáme do placu, jak jsme co jsme vyrobili a použili, nemusíme na to nikdy přijít.
Ahoj, Slávek.
P.S. S tou sebediagnozou bych byl taky opatrný. Podívej se na doktory, vyškolené, odzkoušené a já nevím co, se spoustou různých testů, s jednotným systémem, které mají k dispozici, a stejně se vtom těžko orientují, tedy alespoň většina z nich. To, že s něčím nemáme ještě viditelné problémy, i když tím trpíme, jenom znamená, že naše tělíčko je ještě stále schopno kompenzovat, a ne to, že nemáme problém. Tělíčko ještě ten kámen udrží bez extrémní námahy, aby nás nezavalil, ale kámen tam je a snaží se.
Re: tabulky přepočtů elementů ve sloučenině
Na "rozkaz" Habany tedy přidám návod k použití. Tady je naprosto smyšlená formule čehosi, jenom jako příklad.
2(KCl)SnN3OH2(SO6)
Velká dvojka před skupinou (KCl) znamená, že máme dvě molekuly skupiny KCl, takže..............
Díky slávku, to je VONO !!!!
habana
2(KCl)SnN3OH2(SO6)
Velká dvojka před skupinou (KCl) znamená, že máme dvě molekuly skupiny KCl, takže..............
Díky slávku, to je VONO !!!!
habana
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
HCl upřesnění...
Nějak se nemůžu dopátrat, jaká koncentrace HCl je vlastně vhodná k vnitřnímu užívání. Slávek uvádí 0,003%, což je údajně i koncentrace HCl v žaludku, ale před nějakou dobou jsem našel na netu z nějaké lékařské učebnice údaj, že hodnota koncentrace HCl v žaludku je dokonce 5%. Proto jsem před nějakým časem naředil 35% HCl P.A na 3,5% a započal užívat nejdříve 8 kapek na 150ml vody a bez problému došel až na 3 x 10 kapek 3,5% HCl na 150ml vody. Ale ta kyselina už tam byla chuťově znát. Pak jsem skočil na 12 kapek ráno, 12 kapek v poledne a 14 kapek večer, ale to už bylo moc a druhý den mě nějak pobolíval žaludek. Ale dávka 10 kapek na 150ml vody 3 x denně naprosto bez problémů a pomalu ji vždy upíjel při jídle a dopil jsem to po jídle. Podle Slávkovi tabulky, za kterou musím Slávka pochválit (je to opravdu bezva pomůcka, než to přepočítávat ručně), jsem zjistil, že jsem si dopřával vyšší koncentraci než je tady doporučováno 0,003%, konkrétně u 10 kapek 3,5% HCl na 150ml je to 0,015% a 14 kapek 0,020%, pokud vycházím z chemické koncentrace a ne lékařské. Tak mě zajímá, jaká je vlastně ona rozumná hranice koncentrace kyseliny, když v učebnicích je něco jiného a Slávek ve svoji tabulce v bodě 10) uvádí už spíše homeopatickou hodnota, tj. 0,003%. A taky zda je lepší vycházet v přepočtové kalkulačce z chemické nebo lékařské koncentrace, protože je to trochu matoucí.
Prostě pokud bych to někomu ze známých doporučil, chci mít jistotu, že si nevypálí díru do žaludku nebo jinak nepřiotráví a přesto to bude mít stále znatelný léčebný efekt.
Jinak u mě to žádný efekt nemělo, snad jen výraznější chuť k jídlu, která i tak byla dobrá. Plísně a jiní paraziti byli už před užíváním HCl u mě na minimálních hodnotách, takže to HCl moc práce asi u mě nemělo. Spíše mám deficity v minerálech a vitamínech a to je důvod proč mě HCl zajímá, tj. jejich lepší vstřebávání do organismu.
Prostě pokud bych to někomu ze známých doporučil, chci mít jistotu, že si nevypálí díru do žaludku nebo jinak nepřiotráví a přesto to bude mít stále znatelný léčebný efekt.
Jinak u mě to žádný efekt nemělo, snad jen výraznější chuť k jídlu, která i tak byla dobrá. Plísně a jiní paraziti byli už před užíváním HCl u mě na minimálních hodnotách, takže to HCl moc práce asi u mě nemělo. Spíše mám deficity v minerálech a vitamínech a to je důvod proč mě HCl zajímá, tj. jejich lepší vstřebávání do organismu.
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Re: HCl upřesnění...
Já mám z lékárenské 3,5% naředěnou další v lahvi a tu přidávám do vody jako šťávu tak, že má chuť jako voda s citronem...Craft píše:Nějak se nemůžu dopátrat, jaká koncentrace HCl je vlastně vhodná k vnitřnímu užívání.
Funguje to jak píšeš - větší chuť k jídlu, ale to zřejmě znamená lepší trávení, takže tím zřejmě byl splněn účel...
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že jsem teda používal dokonce 11% HCl z hlediska lékařské koncentrace, což je 3,5% chemická, ale žijuJá mám z lékárenské 3,5% naředěnou další v lahvi a tu přidávám do vody jako šťávu tak, že má chuť jako voda s citronem...
Takže lékařská 10% je vlastně 3,2% chemická, už mám v tom konečně jasno.
Myslím, že by bylo dobré to tady někde tučně hned v úvodu uvést, že se má tedy brát v potaz lékařská koncentrace a ne chemická, protože to fakt dost mate a kdo nemá žaludek v pořádku, může to být pro něj průser.
Ředit už se mi to ale nechce, tak když budu dávat 3 kapky chemické 3,5% na 250ml vody, dostanu 0,003 chemické, což je 0,008% lékařské, o které píše Slávek.
A ten údaj z učebnice by byl potom taky o něčem jiném, i když stále větší, než uvádí Slávek, tj. 5% lékařské = 1,6% chemické koncentrace.
Díky za nakopnutí
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nazdar Crafte,Craft píše:Nějak se nemůžu dopátrat, jaká koncentrace HCl je vlastně vhodná k vnitřnímu užívání.
Já osobně nedoporučuju víc než ty 3 promile. Důvody:
1) Odborná literatuta tvrdí, na rozdíl od školských vědomostí, že 3 promile jsou HCl v obsahu žaludku. Jestli je žaludek schopen produkovat až 5% kyselinu ze svých žláz nevím, i když produkovaní koncentrace musí být vyšší, když se to má v obsahu žaludku ředit a reagovat, jenže jde o dvě rozdílná čísla. Jedno je před ředěním a reakcemi s jídlem a druhé je po ředění a reakcích s jídlem. To pro mne až do odvolání znamená 3 promile ve 2-3 deci vody maximum na jeden zátah, protože prázdný žaludek nemá vodovodní kohoutek, aby si silnější kyselinu doředil.
2) Nerad bych se dožil, že někdo s žaludečním vředem, nebo se zápalem žaludeční vystýlky do sebe kopne kyselinu v koncentraci, která může poškozenému žaludku zatraceně ublížít. Žaludek je sliznice a sliznice zdaleka neunesou koncentrace třeba i otevřené rány. Ty snesou definitivně Fergusonovu 1/1500 = 0.067% lékařská, nebo 0.021% chemická koncentrace, a dělá jim to dobře. Podle těch injekcí co píchám snese sval 2-3 ccm 1/150 = 0.668 lékařskou = 0.214% chemickou koncentraci s poškozením, které se dá opakovaně (zatím) tolerovat každý 3-4 den. Takže, levá pravá se dá dělat jedna injekce každý 2 den. Je to trochu hodně na jeden kopanec, ale chtěl jsem vědět. Jeden kubík 1/150 je dostatečná efektivní dávka jedné injekce (ekvivalentní 10 ccm 1/1500) na kterou jsem dnes spadl. Dostat do sebe 10 kubíků považuji ne za nemožné, tedy do svalu, ale za naprosto nepraktické a s možností poškození svalu mechanicky.
3) Víc kyseliny, pokud se jedná o doplňování pouze za účelem "kompletního" nebo alespoň vysoce efektivního vstřebávání živin, není nezbytně lepší. Přečíst Dr. Allena kvůli teorii a uvědomit si, že Dr. Guy měl ve své formuli nakapaných 20 kapek ve 2 dcl vody na požití. V té sklenici bylo cca 0.00003% lékařské koncentrace HCl. To už bylo dostatečné, aby se jeho minerálie úspěšně vstřebávaly.
4) Sám jsem dělal nejvíc cca 1 kapku 37% HCl na půl litru vody a po několika dnech se mi začal ozývat žaludek mírnou bolestí, i když si nejsem vědom, že bych s ním měl mít nějaké potíže jako vředy atp. To je 0.014% lékařská = 0.005 chemická koncentrace.
Takže, pokud do sebe chce někdo lejt vyšší koncentraci, než ty 3 promile, je to jeho věc a pěkných pár lidí, jak to vypadá, snáší 1 kapku 35% na dvě deci vody 3x denně nějakou dobu fajn. Jenže taky vím, že lidi šli i na 4 kapky 3.5% ve štamprli. Nemohu se zmiňovat kdo, ale jeden to dost odnesl po 3, nebo 4 dnech, protože už měl rozesraný bachorek, který si tím doufal vyléčit. Takže, s vyššími koncentracemi než 3 promile nechci mít nic společného. pokud nezjistím, že jsem se někde sekl.
Člověk by měl za den vypít cca 2 litry vody, to je 10x 2dcl vody. To je cca 5 kapek 3.5% (Chemické) HCl za den. Není to na žádné přímé kurýrování akutních problémů, tam nastupuje stříkačka, ale na aktivaci vstřebávání minerálů a všeho, co je schopno projít žaludeční stěnou, je to víc než dost a na trávení taky.
Absolutně neplatí, že čím víc, tím líp, přes určité meze. Má to léčit, nebo spíš pomoct tělu, aby si vzalo co je potřeba v dostatečném množství at' už z ubohého jídla, nebo z doplňků, a ne ublížít.
Pokud se tím někdo chce kurýrovat přímo, situace je zatím taková, že bud' podle Fergusona píchat at' už do žíly, nebo do svalu, nebo si sehnat Fowlerův arsenite a jít, byt' i pomalu ústně, podle Guyovy plné formule. Ten arsenite vypadá jako kritická sloučenina. Fowler kápl na něco z arzenových sloučenin, co tělo relativně dobře snáší. Naprostá většina z nich vás spíš otráví, i když to je taky otázka. Historicky se tím dost lidí relativně dost cpalo, co by nás dnes na fleku zabilo, alespoň podle odborné literatury, jenže tady budou platit ještě taky vztahy dostatečné hcl v těle a mnoho jinných. Ted' to budeme zkoušet s J. s boronem, protože je jistá šance, že udělá to co dělal ten arsenik. Už je v poště.
Ahoj, Slávek.