Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od hanka »

pergy píše: ...Ráda bych se s vámi podělila o své zkušenosti s MMS a hlavně tím dodala sílu všem, kdo bojují proti zákeřným nemocem...
Rozhodně se chystám, jakmile se po operaci trochu zotavím, v další alternativní léčbě pokračovat... vím, kudy vede cesta………..!!! :bye:
Jsem tak ráda, pergy, že jsi nepodlehla strachu a zabojovala jsi!!! Měla jsi skvělého průvodce, který ví, co dělá a Ty jsi živým důkazem toho, že skutečně umí ... :good: :lol: . Dobře děláš, že budeš pokračovat dále - držím Ti palečky, aby jsi už byla a zůstala zdravá :good:
LenkaX má pravdu, teď ještě zapracuj na psychické příčině, je důležité uvědomit si to a zneutralizovat. Není to tak těžké, jak se zdá, hodně napovídá už umístění, tělo samo ukazuje, kde se má hledat ... Až to budeš zpracovávat, a budeš potřebovat poradit, ozvi se, rády Ti pomůžeme (snad Lence nebude vadit, že mluvím i za ni) - já jenom radou, Lenka zná možná více ...
Každopádně Ti přeji hodně úspěchů v další léčbě! :lol:
Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

LenkaX píše:Ted píši sama za sebe , chtěla bych se zeptat ,jestli nemá někdo takovou zkušenost s okem jako já.MMS beru dnes 23. den, již 8x 2 kapky a dnes mi v levém oku(jsem krátkozraká -3D) začali od rána plavat takové velké černé stočené nitky nebo chuchvalce a dost mi to při dívání vadí.Může to být průběh čištění oční tekutiny a očních kanálků ? má někdo zkušenost se zrakem ? MOC díky předem Lenka
Leni ahojky.
Potěším tě páč se mi stalo něco podobnýho. Dělám se železem a myslel sem si jak se mi občas zapráší z brusky, že mám ten prach zaryté v té oční bláně. Při pohledu do stropu a rozostření zraku mi před okem "plavalyl" takové tmavé shluky, zrovinka jak píšeš.
Ve tvém případě to jsou prvoci (je jich asi 200 druhů-grrr) páč na ně je mmsko krátký ale "utíkají" z jeho dosahu..... (si myslím :oops: )
Mám jiné problémy a tak sem mimo jiné nasadil prášky proti prvokům kteří mě podporovali Candii (to je na delší řeč ...) Když sem mluvil s kamarádem co to měl taky, tak jsme se shodli na tom že ty shluky z očí sou pryč :hip: :jump:
Je to z veteriny ENTIZOL 20 tabl. 250 mg. a bere se to jedna ráno a jedna večer s jídlem. V lékárně to mají taky, ale na předpis kolem 40,- Kč.(nahoď si to do google).
Jsem vděčný tomuto fóru za vlákno o parazitech, ti jsou také příčinou většiny nemocí (sem se dočet že prvoci jsou např. příčinou infarktu :shock:)
Zkus to a určitě se ti uleví i jinak...
Měj se
H.v.
PS- pergy držím palce a na klasickó chemoterapii nechoď, mmska só lepší ;)

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

ahojky H.V. kutile :-)
Moc jsi mě potěšil svou zkušeností mrknu se na to, ale trápí mě to že je to na předpis. Já nerada chodím na oční.Nedá se to jinak sehnat ? nebo co třeba derivační koupele ? nemo MMS 2 ? Jak jsi to sehnal Ty ? Moc díky Lenka :eclap: :P

Změň sebe sama a změníš svět :-)
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

LenkaX píše:...dnes mi v levém oku(jsem krátkozraká -3D) začali od rána plavat takové velké černé stočené nitky nebo chuchvalce a dost mi to při dívání vadí.Může to být průběh čištění oční tekutiny a očních kanálků ? ...
Ahoj Lenko, vypadá to, že jsi tam snad měla nějakého parazita, ale jak ho dostat z oka ven ... :ethink:

P.S. Vidím, že kutil už poradil.. :) . kutile, tím Entizolem se ti prvoci usmrtili, a pak jsi oči něčím vyplachova? Anebo jednoduše vyplavali sami?
Naposledy upravil(a) hanka dne sob 11 úno 2012 14:40, celkem upraveno 1 x.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

No jo ale já jich vidím víc asi 3 tam lítají a jde mi to na nervy .Pořád je vidím.Uf.

kutil
Zasloužilý člen

Příspěvek od kutil »

LenkaX píše:No jo ale já jich vidím víc asi 3 tam lítají a jde mi to na nervy .Pořád je vidím.Uf.
hanka píše:P.S. Vidím, že kutil už poradil.. :) . kutile, tím Entizolem se ti prvoci usmrtili, a pak jsi oči něčím vyplachova? Anebo jednoduše vyplavali sami?
Ahoj cholký ...
Já to měl v obou očích snad 5-10 roků a už sem si na to tak zvyknul že jsem to ani nevnímal. Až mi o tom řekl ten kámoš, tak koukám do stropu a oči čistý :roll:
Tož to vypadá že se to vyplaví samo.....
Jani mě poradila že mám asi bičenku, tak sem řek tomu kámoši, ať řekne veterinářovi (má ho naproti domu) že mám nemocný holuby, že maj holubí bičenku ať mu dá recept... no a MuDr šáhl do regálu a za 40 Kč byly prášky bez předpisu jeho :eclap: :lol: (info o holubech v google).
Leni, zaměř se na parazity !
Ten Entizol je něco jako MMS, taky moc nerozlišuje co je to zrovinka za prvoka ;)
Mě dělali enem shluky bez většího pohybu, jestli se to hemží tak to bude možná něco jinýho.... ale očividně na to mmska nestačí - grrr
Zkus tu hřebíčkovou kůru od pala... já si nyní beru každý den pár tobolek s hřebíčkem a zatím je klid .... uvidíme za pár dnů až působení prášků odezní....
Entizol zatěžuje ledviny, další dávka až po 6 ti týdnech (kdyby byla potřeba).

Ať se daří
H.v.

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Ahoj a díky :-) mě se to tam nehemží ale plave jak pohnu okem.V parazitech se neorientuji.
Brala bych raději něco nezatěžující ledviny :-)Doufám že hřebíčkový recept od Pla snadno najdu.Jinak jsem na netu objevila od B.Tichanovského http://www.epam.eu/cz/online_obchod/tob ... _parazitum
V tobolce je hřebíček,pelyněk a žen-šen zřejmě do toho půjdu .Pokud neobjevím něco přímo tu na foru :-)přijde mi jestli zbytečně nepanikařím, třeba ta MMS je zahubila pustili se proto pevné stěny oka a proto nebožáci plavou mrtví :-)ted je ot. jak se jich zbavím ouplně :-)
Lenka

kutil
Zasloužilý člen

Příspěvek od kutil »

LenkaX píše:Ahoj a díky :-) mě se to tam nehemží ale plave jak pohnu okem.V parazitech se neorientuji.
Brala bych raději něco nezatěžující ledviny :-)Doufám že hřebíčkový recept od Pla snadno najdu.Jinak jsem na netu objevila od B.Tichanovského http://www.epam.eu/cz/online_obchod/tob ... _parazitum Lenka
Leni ahojky,
tak to s tím plaváním v oku je jasný = ouplně stejný jak u mně ;)
To značí že tam sou a sou živí, páč já je tam měl několikero roků ......grrr
S těmi parazity je to stejně tak těžký jako s kvasinkama a jinou havětí :cry:
Léčení je běh na dlouhou trať a já mám perfektní výsledky až po roce a více......
Zaměř se na ty parazity, mmska a posilování imunity např žužláním oleje nebo kávovým klismatem s balonkem atd....(vše se dá vyguglovat, enem vědět na co se zeptat...)
Pokud budeš spěchat tak vždy zatěžuješ ledviny a játra a to především tím množstvím mrtvých breberek. Musíš brát v úvahu že žiješ v prostředí kde je jich neurekom a každý den do sebe získáváš nové a nové. Když jednorázově vymlátíš některou skupinu tak okamžitě ten uvolněný prostor obsadí jiní prevíti. To se mi stalo s tou Candií, kdy po první mmskové očistné kůře získaly kvasinky prostor a hurá na volné pole-grrr
Ale na druhou stranu, jinak bych nevěděl že tu kandidózu mám.....
Takže cílem není enem se těch breberek zbavit, ale vytvořit v těle takové podmínky aby se jim u tebe nelíbilo :laugh:
No a to je především posílením vlastního imunitního systému!
Ale ne práškama jak do nás horem dolem pumpují Mudrci :bhead:
S mmskama začalas dobře, nyní se zaměř na ty parazity (palo to dobře rozebral ve vlákně o parazitech a je tam příloha o té hřebíčkové kůře..) No a imunita je jasná záležitost, nejjednodušší je to žužlání oleje .....
My jsme s manželkou jako důchodci nejzdravější z celé rodiny... nachlazeniny se nám vyhýbají velikým obloukem :good:
Tak se měj a vydržať
H.

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Děkuji děkuji, ano olej a žužlání znám:-)
jenže dělám toho vícero a jedno pro druhé pak zapomínám.Vím jak se na 100% zbavit parazitů.Prostě žít a zvedat se duchovně tak, abych si zvedla vibrace, pak už na mě nebudou moci.Ale je to trochu delší cesta . :eclap: :angel:
Mě ale dnes spíš zaskočilo, že se mi to v oku objevilo ze dne na den.Nějaké ty plovoucí malinké tečky jsem tam měla vždy ale TOTO je na mě moc.
Kdyby se mi to objevovalo pomalu a nenápadně, to pochopím.Ale ze dne na den ? Shodou okolností beru 2 dny tu zvýšenou dávku MMS1 8x2 kapky.Asi se jim to nelíbí:-)
přemýšlím jestli to nezvednout zítra...je volno na 8x 3 kapky ale budou zřejmě následovat průjmy, které jsem měla i dnes.Děkuji za rady jdu hledat na vlákno parazitech L.

milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »

Zdravím a přispívám k "černým muškám nebo plavání" v oku.Trpí s tím spousta boreliotiků a po zkušenostech z webu i mých vlastních objeví se vždy když je tělo zamořeno toxiny ať už z vybitých breberek po lécích nebo z rozjeté nemoci.Po detoxu nebo když je stabilizovaněji zmiznou.Jde o vratný proces.

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Díky ,to mě uklidnilo :-)ale zapracuji :-)

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Námět k zamyšlení:
6kapek chloritanu+2kap.kys.citr.50%+3kap.HCl10%lék = :good:
Sám pro sebe jsem vyřešil vnitřní pochybnosti čím aktivovat :laugh:
Není nad svalový kineziologický test.....Doporučuji zkoušet a je po ptákách :hip:
Batles :D

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Já jsem si o tom popřemýšlel a považoval bych tuto metodu asi za velice rozumnou. Nicméně, je mezi námi :oops: mnoho typů, pro které to asi takto testovatelné z mnoha důvodů nebude. Pro ty, co se radši spolehnou na vědu, bych to viděl takhle:
popřemýšlel jsem si, jestli bych dokázal namyslet chemické a poměrové rovnice a sice dokázal, ale je to spřaženo s problémem přesného ustanovení jednak koncentrací míchaných složek, jednak teploty a jednak s přesným měřením vah a objemů. Přitom se to dá řešit velice jednoduše tím, že pro otestování budeme za neustálého míchání pomalu přikapávat kyselinu citronovou do danného objemu roztoku chloritanu, až dosáhneme pH7. Oběmy bych dělal v kapkách tak nějak za běžných kuchyňských podmínek, v relativně malém množství a nechal ClO2 vesele unikat (větrat). Jakmile dosáhneme pH7, máme celkem přesný poměr složek bez ohledu na to, jaké jsou výchozí koncentrace. Dálší, ostré dávky, bych pak míchal podle tohoto testovacího poměru.

Samozřejmě to je také do značné míry orientační procedura a je potřeba brát ohled na to, že naše složky časem slábnou a že složky nenamícháme pokaždé stejně, takže test by se měl občas zopakovat, ale z praktického hlediska mi to připadá jako to nejrozumnější, co můžeme udělat. Stejně víme prd, kolik toho vlastně potřebujeme a zkoušíme, nicméně odpadá alespoň problém se špatným poměrem složek. Jinak s dávkováním bych byl opatrný. Nevypadá to, že člověk až už v jakémkoliv stavu potřebuje víc než řekněme 20 aktivovaných kapek 28% chloritanu za den. Vše nad tuto dávku bych považoval v tomto momentě za riskantní. Také bych se držel počátečního systému navyšování dávek, jednak kvůli Herxce a jednak kvůli možnosti, že máme v nepořádku některý z kritických orgánů a doufaje, že se ozvou dříve, než je potrápíme příliš.

Co se týče aktivace kombinací citrónové a HCl, stále jsem utvrzován v dojmu, že je tou správnou cestou. Nicméně bych si nedovolil si z této kůry udělat doživotní styl. On by nemusel dlouho trvat. Pořád zde bude asi platít alespoň to, že MMS1 aktivovaný citrónovou nejspíše překysličuje a ničí železo v hemoglobinu, i když to není jisté. Červené krvinky se mění zhruba jednou za stodvacet dní, tedy za čtyři měsíce. To je dost dlouhá doba. V době kůry se zřejmě o extra okysličování stará kyslík z rozpadu ClO2 a podle všeho více než dostatečně, ale není známo, co z toho vzejde při příliš dlouhém a intenzivním požívání MMS. Navíc, co je fajn pro Jardu, nemusí být fajn pro Zdenka. S J.Humblovým dávkováním jsou tyto potíže evidentně velice vzácné a zároveň se jeho dávkování ukazuje dostatečným, takže bych přes jeho doporučené dávkování rozhodně nešel.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Příspěvek od MIRKO »

Ahoj.Trochu jsem přemyšlel proč j.Humble prosazuje aktivací kys. citronovou.Podle mne je to pro to, že mu dalo obrovskou práci prosadit MMS v zemích 3. světa /kde je nakonec nejvíce zapotřebí/.Z důvodu dostupnosti a jednoduchosti zvolil kys.citronovou.I tak byl pro něj mnohdy nadlidský úkol, obyčejným nevzdělaným lidem toto řádně vysvětlit.Oni jsi již zažili určitý postup kdy černá je černá a bílá je bílá...Ted nemůže příjít s nějakýma novotama, rozhodně by to nemocným lidem neprospělo, spíše vneslo zmatek do jejich duší.Zřejmě z toho důvodu vzniklo oklikou CDS, které v Africe těžko někdo prosadí.Navíc tam nějaké dlouhodobé užívání je spíše vyjímkou, takže nějaké velké problémy nehrozí...My máme možnost volby, já se chystám vyzkoušet Batlesův postup...uvidím jak to bude....třeba CDS mi nesedlo.Mirko

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Batles píše:Námět k zamyšlení:
6kapek chloritanu+2kap.kys.citr.50%+3kap.HCl10%lék = :good:
Sám pro sebe jsem vyřešil vnitřní pochybnosti čím aktivovat :laugh:
Není nad svalový kineziologický test.....Doporučuji zkoušet a je po ptákách :hip:
Batles :D
Ahoj Batlesi, zkoušel jsi to na sobě ? Snášíš to lépe ?
já mám na Tebe 2 otázky:-)
1) kde se dá sehnat lékárenská 10% HCl ? U vás, kde jsem se ptala říkali,že bez předpisu ani náhodou a neo že to neprodávají.Koupila jsem si tedostala jsem se na chnickou, ale nemám na to odvahu.
2) beru 26.den MMS1 aktiv.citronem,posledních 8 dní jsem plynule zvyšovala na 8x2 kapky ,o víkendu mírný průjem, myslela jsem si ,že si tělo zvyklo,ale včera jsem prodělala těžký detox .Celé odpoledne průjem,únava a v noci těžko od žaludku. Dnes jsem snížila na 8x1.Je mi jasné, že se něco nahromadilo a tělo nestíhalo se zbavovat patogenů, ale po tak dlouhé době co to beru ? Každý píše jak to docela rychle zvedal...počet kapek.A já mám problém dlouhodobě udržet se na 2 kapkách.Jakou máš - máte s tímto zkušenost ?
Díky Lenka

:) Nazdar Lenko, nezlob se, ale modrá je vyhrazena moderátorům pro jejich poznámky k příspěvku. Ahoj, Slávek.
Naposledy upravil(a) LenkaX dne úte 14 úno 2012 19:13, celkem upraveno 2 x.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“