Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Reakce

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Animal píše:Potešim ťa , s takýmito radami naozaj nemám problém s nimi dla tvojéj radi aj takto naložiť... . A vraj je ten Animal "neprisposobivý".. . Animal
Takže snad nejen kabát, ale i ty posrávačky a čepici. :lol:

Haf haf.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Reakce

Příspěvek od A(&F) »

Animal píše:Potešim ťa , s takýmito radami naozaj nemám problém s nimi dla tvojéj radi aj takto naložiť... . A vraj je ten Animal "neprisposobyvý".. . Animal
... nepřispůsobivý ??? ... no vůči slovenské gramatice určitě ... :lol:

... Pepe ... víš co ??? ... raději se dál věnuj obhajování "romske otazky na Slovensku" + boji proti "Slovenskej pospolitosti" (což by ti mohlo sebrat tolik času, aby si sem potom už více nelezl) ... :P

PeS: ... a mozes k tomu aj "citovat verše z biblie" ... např. "chrán blížného svojho jak na zemi tak na neby" ... :evil: :evil: :evil:

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Animal
Starší člen

Re : Reakce

Příspěvek od Animal »

Vieš kam si možeš konkrétne ty "posunúť " svoje rady bez rozdielu na to čoho sa v akéjkolvek súvyslosti s mojou osobou týkajú ?... - ano , tam . Ver mi , nebudem ti to mať za zlé . Mimochodom , bodaj bi som bol ako pepe - to bi tu bola jak on hovorieva "iná sranda"... . Animal

Život nie je o počte nadýchnutí ale o chvýlkach ktoré ti dych berú...
A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Re : Reakce

Příspěvek od A(&F) »

Animal píše:Vieš kam si možeš konkrétne ty "posunúť " svoje rady bez rozdielu na to čoho sa v akéjkolvek súvyslosti s mojou osobou týkajú ?... - ano , tam . Ver mi , nebudem ti to mať za zlé . Mimochodom , bodaj bi som bol ako pepe - to bi tu bola jak on hovorieva "iná sranda"... . Animal
... abys to nechápal špatně, ... tvé výše zmíněné netové aktivity mne nijak nezajímají ... ty sám musíš posoudit nakolik budou pro tebe přínosem ... co však nemohu přehlédnout, je jakým způsobem neustále vnášíš neklid do diskuzí na zdejším foru ... pro příště: chceš-li jinému diskutujícímu cokoliv vytknout, udělej to tak, aby bylo jasné, o co se ti jedná ... tzn. buď konkrétní a zdůvodni to ... napsat někomu pouze "že je chytrej jak rádio" není zrovna adekvátní způsob ... považuj to jako další již několikáté napomenutí ze strany administrativy ... A(&F) ...

PeS: ... ke zvýrazněnému v citaci se raději ani nebudu nevyjadřovat ... 8) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

enem tak

Příspěvek od kutil »

Kucí, zabrousil sem do tohoto vlákna a kulím :roll:
Stojí vám to za to? Alfa znám osobně, vím o koho jde a to vzájemné osočování je úplně na nic :!:
Je Nový rok, snažte se myslet pozitivně, vždyť tím zvyšováním adrenalínu škodíte enem sami sobě......

Hezké a pohodové dny v roce 2011 přeje
H.v.

Animal
Starší člen

Re: enem tak

Příspěvek od Animal »

Kutil , nevedel som že sposob komunikácie "Čo na srdci to na jaziku" sa tu medzi vami považuje za osočovanie . Možeš mi prosím ťa prezradiť kde sa praktikám tu zaužîvaným tj."Na jaziku med na srdci jed" učí ? Tejto "školy" mi nebolo doposial dopranéj a i já bi som sa rád niečomu novému na staré kolená priučil - veď v konečnom dôsledku i "kolektýv moderátorov" z tohto fora bi takúto zmenu postoju k diskutujúcim tj."do miestného normálu" i u mňa velmi pravdepodobne len uvýtal . Animal

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Animal píše:Kutil , nevedel som že sposob komunikácie "Čo na srdci to na jaziku" sa tu medzi vami považuje za osočovanie . Možeš mi prosím ťa prezradiť kde sa praktikám tu zaužîvaným tj."Na jaziku med na srdci jed" učí ? Tejto "školy" mi nebolo doposial dopranéj a i já bi som sa rád niečomu novému na staré kolená priučil - veď v konečnom dôsledku i "kolektýv moderátorov" z tohto fora bi takúto zmenu postoju k diskutujúcim tj."do miestného normálu" i u mňa velmi pravdepodobne len uvýtal. Animal
... omezil-li by ses pouze na prvou větu, považoval bych to za (pokus o vstřícné) gesto komunikace ... zbytek tvého příspěvku však tento dojem okamžitě smazává ...

... pokud bys k tomu vždy rovnou napsal i konkrétní důvod (co tě vedlo k "vylití srdce na obrazovku"), nebylo by to pak rozhodně bráno jako "osočování" ...

... a budeš-li "neustále překrucovat" význam vyřčeného, můj postoj se k tobě nijak nezmění ... viz např. "Na jaziku med na srdci jed" ... máš snad pocit, že ti tu někdo "maže med kolem huby, přestože k tobě chová vnitřní nenávist" ??? ... :? ... já myslím, že určitě ne ... ;)

... ve zkratce: ... připadá-li ti snad něco z dříve "vytknutého ti" jako "dvojí metr", je tomu opravdu tak ... bude totiž v důsledku jinak pohlíženo na způsob komunikace členů, kteří jsou pro forum "skutečným přínosem" ... a jinak potom na ty, kteří mají tendenci ho pouze "rozkolit" ... zamysli se nad tím ... A(&F) ...
Naposledy upravil(a) A(&F) dne ned 02 led 2011 12:08, celkem upraveno 1 x.

Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

A&F pekne ti to píše ej veru pekne , no o inom bi som chcel . Každá minca má dve strany + i hranu zároveň . Tu medzi vami je jaksi zaužívané pozerať a lubovať si na tú dla vášho usúdenia krajšiu stranu len a každý kto i len naznačíl bi že táktorá minca i druhú stranu mala bi mať , hneď zatrateným i nehodným zároveň staby veci neznalým kritykom krási vašej strany mince danéj sa stáva . Do tohto súboja jednostranosti obojstranéj vstupujeme mi s naším na hranu postavenîm mince a smerom náležitým krútiacim sťa bi obe strany téjktoréj mince sa do váhy rovným dielom prináležati k poctate maly . Tak sa veci majú , bo len tak to i k životu prináleží . Animal
Naposledy upravil(a) Animal dne ned 02 led 2011 12:13, celkem upraveno 1 x.

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Animal píše:Kutil , nevedel som že sposob komunikácie "Čo na srdci to na jaziku" sa tu medzi vami považuje za osočovanie . Možeš mi prosím ťa prezradiť kde sa praktikám tu zaužîvaným tj."Na jaziku med na srdci jed" učí ? Tejto "školy" mi nebolo doposial dopranéj a i já bi som sa rád niečomu novému na staré kolená priučil - veď v konečnom dôsledku i "kolektýv moderátorov" z tohto fora bi takúto zmenu postoju k diskutujúcim tj."do miestného normálu" i u mňa velmi pravdepodobne len uvýtal . Animal
Ach jo,
je mi tě akorát líto ........nic víc, nic míň.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Animal píše:A&F pekne ti to píše ej veru pekne , no o inom bi som chcel . Každá minca má dve strany + i hranu zároveň . Tu medzi vami je jaksi zaužívané pozerať a lubovať si na tú dla Vás usúdenia krajšiu stranu len a každý kto i len naznačíl bi že táktorá minca i druhú stranu mala bi mať , hneď zatrateným i nehodným zároveň staby veci neznalým kritykom krási vašej strany mince danéj sa stáva . Do tohto súboja jednostranosti obojstranéj vstupujeme mi s naším na hranu postavenîm mince a smerom náležitým krútiacim sťa bi obe strany téjktoréj mince sa do váhy rovným dielom prináležati k poctate maly . Tak sa veci majú , bo len tak to i k životu prináleží . Animal
... to jsem tu neřešil ... :roll: :roll: :roll: ... a to ti tu také nyní nebylo vytýkáno ... jaxi mi uchází důvod, proč to sem momentálně píšeš ...

Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

Kutil to je v pohode , i mi už sme zvikli že nás lutovaný lutujú . Animal

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Odpověď Animalovi

Příspěvek od martin11 »

martin11 píše:
Animal píše:
A&F píše:..."Uprimný smiech lieči"...
Na tomto sa určite zhodneme , to ano , takže v tomto problém s tebou nevydím . No problém bi som súdiac dla tvojích "manévrov" tu na fore vydel skôr v tom , či ty vlasne vieš čo to je ten úprimný smiech a to teraz nemám na mysli jeho teoretyckú časť . Animal

Dobrý tema...to se mě líbí...Teorie smíchu

sleduju taty vaše kočkování...Anriho znám osobně :bye: tak vím , co si mám myslet...Animala neznám...tak nevím....ale...
...to je jedno....
...rád bych dostal vysvětlení...od Animala....co že myslel touto svojí větou....či ty vlasne vieš čo to je ten úprimný smiech a to teraz nemám na mysli jeho teoretyckú časť . Animal

kdysi jsem se s tím zabýval...teorie humoru....a s tím i související chování lidí....
krásně to popisoval ve svých knihách Jaroslav Žák....a potom...Šimek - Grosman...
na této pozoruhodné dvojici bylo krásné sledovat jejich nenápadný průnik do mysli lidí....a jejich odhalování...
...když se nad problemem zamyslíme....tak , jak pravil Mir.Šimek...cizí neštěstí potěší....všimejte si ftípků...někdo někam spadne, něco rozbije....Chaplin v bance a scena s koštětem...hlavně , že se to nestalo nám...
a v této souvislosti....pobavili jste někdy sami sabe....svojí blbostí....zasmáli jste se někdy sami sobě....svému činu nebo situaci....
neznám moc lidí, kteří to sami sobě dovedou provést..../ já sám sobě včera, když jsem vlezl do frízový vesty , která byla naruby....hledal jsem kapsu a byl jsem udiven, že to kapsu nemá, a ještě včera tam byla.... :shock: /...je to divný, ale sám sebe jsem pobavil..../ takovou blbostí /..

Takže, co je vlastně upřímný smích.....Animale napiš....mooooc mě to zajímá, co si pod tímto představuješ. A ještě....např v Bibli...nikde , v celé knize / ve všech knihách / není ani jednou, že by se někdo upřímně zasmál....asi to o něčem vypovídá. :idea: ...tak....a máte všichni čtoucí důvod k zamyšlení......Animal nejvíce......hezké a úsměvné dny přeje martin11 :lol:[/quote]

Animale....já si pamatuju...!!!....mlčením jsi přešel můj dotaz.....přečti si, co jsi napsal, co jsem odpověděl a na co jsem se tě ptal....a nekličkuj....tvoje odpověď je v další diskusi s tebou dost důležitá... :idea: martin11 :lol: p.s. a jestli odpovědět neumíš, nebo z jakéhokoli důvodu nechceš, tak alespoň napiš..."lituju"...i to bude jako odpověď stačit.... :idea: dront ...tedy já...a Dronti spřátelení si to přeberou... :idea:

... věřím, že se " TO " povede ......
Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

Martin11 máš to tam na liste č.94 tohto vlákna takže dodám ti k tomu už len "Dobré ráno starâ mama":
Animal píše:
martin11 píše:...Animale napiš....mooooc mě to zajímá, co si pod tímto představuješ. A ještě....např v Bibli...nikde , v celé knize / ve všech knihách / není ani jednou, že by se někdo upřímně zasmál....asi to o něčem vypovídá...
Martin11 uprimný smiech je ten ktorý výchádza zo srdca , nie z rozumu . Tvoja neznalosť naozaj v tvojom pripade (ty sa pítaš , tebe odpovedám) o niečom vypovedá . Neprekvapilo bi ma tvoj "vybuch" prí pošmiknutí sa hoc i tvojéj vlastné babky na zladovatelom chodníku . Dla tvojích reakcií k oponentom ("Kade vietor , tade plášť") nevarím tomu že poznáš rozdiel medzi tým babkyným a Čaplinovým pošmiknutím . Animal
Byť tebou , drontstvom sa tu moc neoháňam , keď nevieš o čom to drontstvo v skutočnosti je . Dľa tu predvádzaných počinov tých tu samovyhlásených "drontov" niet medzi nimi jediného dronta... . Animal

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

Animal píše:Martin11 máš to tam na liste č.94 tohto vlákna takže dodám ti k tomu už len "Dobré ráno starâ mama":
Animal píše:
martin11 píše:...Animale napiš....mooooc mě to zajímá, co si pod tímto představuješ. A ještě....např v Bibli...nikde , v celé knize / ve všech knihách / není ani jednou, že by se někdo upřímně zasmál....asi to o něčem vypovídá...
Martin11 uprimný smiech je ten ktorý výchádza zo srdca , nie z rozumu . Tvoja neznalosť naozaj v tvojom pripade (ty sa pítaš , tebe odpovedám) o niečom vypovedá . Neprekvapilo bi ma tvoj "vybuch" prí pošmiknutí sa hoc i tvojéj vlastné babky na zladovatelom chodníku . Dla tvojích reakcií k oponentom ("Kade vietor , tade plášť") nevarím tomu že poznáš rozdiel medzi tým babkyným a Čaplinovým pošmiknutím . Animal
Byť tebou , drontstvom sa tu moc neoháňam , keď nevieš o čom to drontstvo v skutočnosti je . Dľa tu predvádzaných počinov tých tu samovyhlásených "drontov" niet tu jediného dronta... . Animal
hm...tak jsem se zmohl je na to hm...jsem z tebe "nějak" mimo
...odpověděl jsi mě šalamounsky....snažíce se ze mě udělat Trotla...../ blbečka/
tak , řekl ji si o to, tak tady to máš....
...ze srdce nemůže vycházet upřímný smích....ze srdce může vycházet jen láska a porozumění....
...uvědom si....smích je....cokoli jiného než radost...pokud víš , co je to srdečná radost./ upřímná a lidská...tak se třeba smějí malé děti...neposkvrněné civilisací...//...asi nevíš, protože jsi to nikdy nezažil.... :idea:

takže...hochu...s tebou jsem skončil, protože mě nestojíš ani za blbej magnet z kuchyňský linky..../ pro čtoucí....magnet ze dvířek/
...k tomu dronství....vůbec nevíš o čem mluvíš....ale to ti musí vysvětlit někdo jiný..... :idea:
...závěr....na moji otázku jsi neodpověděl....zkoušku jsi neudělal....jestli zde chceš pokračovat....vymysli si nějaké jiné tema....ale ne o lidské duši....a už vůbec ne o její radosti ze života.....nazdar :evil: martin11 :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

... věřím, že se " TO " povede ......
Animal
Starší člen

Re:odpoveď Animalovi

Příspěvek od Animal »

Martin11 nehladal si odpoveď tak nie je mi prekvapením že si ju tam nenašiel . Drontstvo do toho nemiešaj , nevieš o čom to je . Animal

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“