Takže snad nejen kabát, ale i ty posrávačky a čepici.Animal píše:Potešim ťa , s takýmito radami naozaj nemám problém s nimi dla tvojéj radi aj takto naložiť... . A vraj je ten Animal "neprisposobivý".. . Animal
Haf haf.
Takže snad nejen kabát, ale i ty posrávačky a čepici.Animal píše:Potešim ťa , s takýmito radami naozaj nemám problém s nimi dla tvojéj radi aj takto naložiť... . A vraj je ten Animal "neprisposobivý".. . Animal
... nepřispůsobivý ??? ... no vůči slovenské gramatice určitě ...Animal píše:Potešim ťa , s takýmito radami naozaj nemám problém s nimi dla tvojéj radi aj takto naložiť... . A vraj je ten Animal "neprisposobyvý".. . Animal
... abys to nechápal špatně, ... tvé výše zmíněné netové aktivity mne nijak nezajímají ... ty sám musíš posoudit nakolik budou pro tebe přínosem ... co však nemohu přehlédnout, je jakým způsobem neustále vnášíš neklid do diskuzí na zdejším foru ... pro příště: chceš-li jinému diskutujícímu cokoliv vytknout, udělej to tak, aby bylo jasné, o co se ti jedná ... tzn. buď konkrétní a zdůvodni to ... napsat někomu pouze "že je chytrej jak rádio" není zrovna adekvátní způsob ... považuj to jako další již několikáté napomenutí ze strany administrativy ... A(&F) ...Animal píše:Vieš kam si možeš konkrétne ty "posunúť " svoje rady bez rozdielu na to čoho sa v akéjkolvek súvyslosti s mojou osobou týkajú ?... - ano , tam . Ver mi , nebudem ti to mať za zlé . Mimochodom , bodaj bi som bol ako pepe - to bi tu bola jak on hovorieva "iná sranda"... . Animal
... omezil-li by ses pouze na prvou větu, považoval bych to za (pokus o vstřícné) gesto komunikace ... zbytek tvého příspěvku však tento dojem okamžitě smazává ...Animal píše:Kutil , nevedel som že sposob komunikácie "Čo na srdci to na jaziku" sa tu medzi vami považuje za osočovanie . Možeš mi prosím ťa prezradiť kde sa praktikám tu zaužîvaným tj."Na jaziku med na srdci jed" učí ? Tejto "školy" mi nebolo doposial dopranéj a i já bi som sa rád niečomu novému na staré kolená priučil - veď v konečnom dôsledku i "kolektýv moderátorov" z tohto fora bi takúto zmenu postoju k diskutujúcim tj."do miestného normálu" i u mňa velmi pravdepodobne len uvýtal. Animal
Ach jo,Animal píše:Kutil , nevedel som že sposob komunikácie "Čo na srdci to na jaziku" sa tu medzi vami považuje za osočovanie . Možeš mi prosím ťa prezradiť kde sa praktikám tu zaužîvaným tj."Na jaziku med na srdci jed" učí ? Tejto "školy" mi nebolo doposial dopranéj a i já bi som sa rád niečomu novému na staré kolená priučil - veď v konečnom dôsledku i "kolektýv moderátorov" z tohto fora bi takúto zmenu postoju k diskutujúcim tj."do miestného normálu" i u mňa velmi pravdepodobne len uvýtal . Animal
... to jsem tu neřešil ... ... a to ti tu také nyní nebylo vytýkáno ... jaxi mi uchází důvod, proč to sem momentálně píšeš ...Animal píše:A&F pekne ti to píše ej veru pekne , no o inom bi som chcel . Každá minca má dve strany + i hranu zároveň . Tu medzi vami je jaksi zaužívané pozerať a lubovať si na tú dla Vás usúdenia krajšiu stranu len a každý kto i len naznačíl bi že táktorá minca i druhú stranu mala bi mať , hneď zatrateným i nehodným zároveň staby veci neznalým kritykom krási vašej strany mince danéj sa stáva . Do tohto súboja jednostranosti obojstranéj vstupujeme mi s naším na hranu postavenîm mince a smerom náležitým krútiacim sťa bi obe strany téjktoréj mince sa do váhy rovným dielom prináležati k poctate maly . Tak sa veci majú , bo len tak to i k životu prináleží . Animal
martin11 píše:Animal píše:Na tomto sa určite zhodneme , to ano , takže v tomto problém s tebou nevydím . No problém bi som súdiac dla tvojích "manévrov" tu na fore vydel skôr v tom , či ty vlasne vieš čo to je ten úprimný smiech a to teraz nemám na mysli jeho teoretyckú časť . AnimalA&F píše:..."Uprimný smiech lieči"...
Dobrý tema...to se mě líbí...Teorie smíchu
sleduju taty vaše kočkování...Anriho znám osobně tak vím , co si mám myslet...Animala neznám...tak nevím....ale...
...to je jedno....
...rád bych dostal vysvětlení...od Animala....co že myslel touto svojí větou....či ty vlasne vieš čo to je ten úprimný smiech a to teraz nemám na mysli jeho teoretyckú časť . Animal
Byť tebou , drontstvom sa tu moc neoháňam , keď nevieš o čom to drontstvo v skutočnosti je . Dľa tu predvádzaných počinov tých tu samovyhlásených "drontov" niet medzi nimi jediného dronta... . AnimalAnimal píše:Martin11 uprimný smiech je ten ktorý výchádza zo srdca , nie z rozumu . Tvoja neznalosť naozaj v tvojom pripade (ty sa pítaš , tebe odpovedám) o niečom vypovedá . Neprekvapilo bi ma tvoj "vybuch" prí pošmiknutí sa hoc i tvojéj vlastné babky na zladovatelom chodníku . Dla tvojích reakcií k oponentom ("Kade vietor , tade plášť") nevarím tomu že poznáš rozdiel medzi tým babkyným a Čaplinovým pošmiknutím . Animalmartin11 píše:...Animale napiš....mooooc mě to zajímá, co si pod tímto představuješ. A ještě....např v Bibli...nikde , v celé knize / ve všech knihách / není ani jednou, že by se někdo upřímně zasmál....asi to o něčem vypovídá...
hm...tak jsem se zmohl je na to hm...jsem z tebe "nějak" mimoAnimal píše:Martin11 máš to tam na liste č.94 tohto vlákna takže dodám ti k tomu už len "Dobré ráno starâ mama":Byť tebou , drontstvom sa tu moc neoháňam , keď nevieš o čom to drontstvo v skutočnosti je . Dľa tu predvádzaných počinov tých tu samovyhlásených "drontov" niet tu jediného dronta... . AnimalAnimal píše:Martin11 uprimný smiech je ten ktorý výchádza zo srdca , nie z rozumu . Tvoja neznalosť naozaj v tvojom pripade (ty sa pítaš , tebe odpovedám) o niečom vypovedá . Neprekvapilo bi ma tvoj "vybuch" prí pošmiknutí sa hoc i tvojéj vlastné babky na zladovatelom chodníku . Dla tvojích reakcií k oponentom ("Kade vietor , tade plášť") nevarím tomu že poznáš rozdiel medzi tým babkyným a Čaplinovým pošmiknutím . Animalmartin11 píše:...Animale napiš....mooooc mě to zajímá, co si pod tímto představuješ. A ještě....např v Bibli...nikde , v celé knize / ve všech knihách / není ani jednou, že by se někdo upřímně zasmál....asi to o něčem vypovídá...