Nazdar Abule,
Poslyš, jak to napsal Jarda Ovčák, hned mi došel Becker. Dokázal elektrikou a stříbrnýma elektrodama zregenerovat kde co. Přes 30 let výzkumu, naprosto vyjimečně napsané dva patenty, které přesně popisují co je potřeba udělat se všemi čísly atd. Právník se to sice pokusil osliznout neustálým opakováním a hatmatilkou, ale je to tam. Pokud Vám vyšla v češtině kniha Roberta O. Beckera "
Body Electric" snad "
Elektrické Tělo", asi si to schrasti a přečti. Potvrdil to do jisté míry jeho skoro jmenovec Rober Beck, vynálezce elektrického fotoblesku a jednoho ze způsobů elektrificace krve a tím její vyléčení. Narostl si lví hřívu snad v sedumdesáti letech Beckerovou metodou.
Ale čert vzal vlasy. Ono je to hlavně o mase a kostech a
nervech. Taky je to o těch tak zvaných stem cells. Ony se daj vyrobit bar kde v těle slabounkým stejnosměrným proudem a stříbrem. Šlaka, někde jsem se tu o tom už zmínil a nevím kde. V kostce, Stříbro z negativní elektrody je ionickým pohybem dopravováno do těla. Mění bílé krvinky v ranách, ale podle Beckova případu s vlasy i přes kůži, tam, kde je elektroda aplikovaná, a nejdříve je mění na embryonické. Ty pak se vyvíjí přesně podle toho, co v té části těla má být. V ruce struktura ruky atd.
Což by mohlo být větrem na Craftovy plachty. Být v jeho botách, byla by to pro mne vichřice.
Doktoři o tom povětšinou nemaj tuchy a samozřejmě to nikdy neudělalo titulky ani v Dikouši. Tohle ty armády felčarů nemají zapotřebí. Potřebují odstrašující, či spíše strašící majáky nemocnosti, aby prokázali svou důležitost a mohli upířit na lidském neštěstí ve vší veleváženosti a blahobytu, většina natolik mozkově vymydlená universitou a fráternictvím, že sami se těmi majáky stávají zrovna tak jako jejich jiné oběti. To je svět
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.