Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

sčítání...

Společenské dění u nás i ve světě.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: RE: NAVAR- čiarkový kód

Příspěvek od NAVAR »

sano píše:Navarovi.
1. Prosím, kde sa dá nájsť deaktivačný kód? Píšeš o ňom vo svojom príspevku.

2. Sľubujem že v priebehu mája otestujem na prístroji EAV- akupunktúra podľa Volla, energetiku čiarkového kódu, resp. jeho vplyv na potraviny. Výsledky budem publikovať na fóru.
Buď zdráv,
čerpal jsem z toho co mi došlo mailem ale dohledal jsem odkaz kde je vyobrazená i deaktivace.
Viz. http://www.osud.cz/skutecny-vyznam-cark ... itani-lidu

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

sčítání

Příspěvek od laik »

Zdravím...
někdy se mě články z osudu zadají až moc paranoidní...ale na každým šprochu pravdy trochu....
každopádně na sčítacím formuláři nepozoruji znak tří švestek (úmyslně píši "švestek" abych neoznačíl znakem šelmy toto forum :) )
no, ale to nemění nic na věci, že nabádám veřejně k občanské neposlušnosti....... aby jsme se nenechali taky semlet touto mašinérií.......
a snažili se být těmi co budou nést světlo v temnotě.......
co by si o nás pomyslel Žižka, nebo Hus???.....ty se musí hanbou v hrobě obracet.......
a hlavně co řeknem sami sobě???....

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Hellraiser17
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

hmm

Příspěvek od Hellraiser17 »

ja se nesečtu, sic rodič papír v dobré víře vyplnil, nicméně jim to pošlu max skartované a rozstříhané na drobné prvočinitele, možná, že jim místo toho pošlu dopis, kde jen napíšu, že "jsem doma jeden".
Bojkotu kokotin zdar.

Svoboda začíná tam, kde končí civilizace řízená penězi...
laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: hmm

Příspěvek od laik »

:good:

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
NAVAR
Zasloužilý člen

Re: sčítání

Příspěvek od NAVAR »

Ahoj,
jsem téhož názoru. Osobně s ďáblem hraji každý den ať už si člověk sedne do auta, dá cigáro a nebo pustí cirkulárku.
Podle mne se spíš jedná o naplnění proroctví které je jako většina proroctvích psána v připodobněních. Nejde o ďábla, ten se nemá personifikovat, to není nějakej strejda s rohama a ocasem, stejně jako Bůh není šedivý děda na obláčku. Ďábel a Bůh to je zlo a dobro. A to že je psáno že každého lidského jídla se bude ďábel účastnit, stejně jako že lidé budou mít číslo šelmy, je to spíše popis systému nezdravého konzumního života, odtržení od přírody, globalizace atd, což považuji za krajně nezdravé.
U mne je v rámci možností ďábel vyhublej, protože s ním moc nestoluji, vybrané lahůdky si zajišťuji sám bez čárového kódu (dnes se tomu říká ekopotraviny).
Když si třeba dávám králíka na smetaně, tak ďábel jenom slintá a prosí abych si k tomu dal něco komerčního, já na něj vždycky "huš hajzle" nic nebude :D
A chovám se tak že bude čím dál hladovější. S tím že bych měl u toho strejdy na obláčku za toto nějaké plus s tím nepočítám, plus mám tak možná sám vůči sobě.
A to že Ti kteří nepřijmou číslo šelmy budou spaseni s tím nepočítám vůbec, příroda moc nerozlišuje a naštvali jsme ji dost a stále jí štveme.

To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
NAVAR
Zasloužilý člen

Životní zkušenost

Příspěvek od NAVAR »

Ještě k tomu sčítání.
Za život jsem si zkušenostmi vybudoval jeden instinkt.
Vždy když se někdo sám od sebe nabídne že pro mne sám od sebe učiní nějaké dobro, skončí tak že dobro učiní především pro sebe a mne oškube.
Tak to bude i se sčítáním a jejich přiblblým zdůvodněním jaká všechna pofidérní zlepšení by to mělo zaštítit. Ne ne, škubat se bude. Když ovčák (brácha sorry :D ) začne sčítat ovce tak už počítá v duchu s tím kolik bude za maso, vlnu, mléko atd. a kolik musí investovat ale ne pro dobro ovcí ale proto aby na nich co nejvíce vydělal.
Vidím jim skrze jejich prolhaná hrdla až do řiti a to jsem ještě vcelku naivní člověk.

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

MNO...

Příspěvek od jarda ovčák »

Bratře, vidím to stejně..
Potíž je v tom, že mnozí mí známí i blízcí, i cizí chápou současný stav jako přechodné období.
že se něco musí změnit. Nedivme se, systém začíná klopýtat a opoziční hlasy z lidu, nemyslím sobotku či ransdorfa začínají hřímat cosi o defenestraci. Jak psal kdesi tuším laik.. Žižka či hus by se z nás pozvraceli. Tak dokurvenou vrchnost neměli ani oni, i když počítám církev svatou.Vlastně jsem nenašel slušné synonymum...
Na druhou stranu systém těží z té převeliké a drtivé většiny těch, kteří si změnu nedovedou představit.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Životní zkušenost

Příspěvek od poota »

Myslíš, že se u nás najde někdo, kdo by věřil tomu, že to sčítání může být pro jeho dobro?
A myslíš, že se u nás najde někdo tak blbej, aby naší vládě vůbec něco věřil?

Tady je právě ten rozdíl mezi vládou a ovčákem.
Když se ovčák nepostará, aby se měly ovce dobře, tak na nich nevydělá.
Vláda nutí lidi, aby se sami starali o přežití, které jim umožní jenom tehdy, když se nechají oškubávat.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Abakuk
Starší člen

Bojkot sčítání

Příspěvek od Abakuk »

Z diskuze na internetu:
U otázky na mateřský jazyk můžu zaškrtnout i znakovou řeč, a pokud bude chtít sčítací komisař abych to prokázal tak mu ukážu prostředníček.

Tma na to vrhá nové světlo
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

uplně a přesně

Příspěvek od huhu »

tož jsem si sehnal ten lísteček , ale ty otázky jsou na dnešní dobu nějaké pobóchané .......
to fungovalo , když měl každý právo na práci a povinnost pracovat . a jak teprve to musí zamotat hlavu lidem se svobodným povoláním potulného kejklíře třeba .....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Druhá Kniha Samuelova, 24. kapitola

Příspěvek od chiq »

...zaujímavé - raz je to "satan", druhý raz "ktosi"...
http://www.ceit.sk/wwwisis/biblia.htm
http://www.svatepismo.sk/listovat.php?k ... apitola=24
...ale to nie je podstatné... podstatné je zľahčovanie problému, miernenie nátlaku...
Pritom, je to už celkom komplexný systém nového zotročovania - "dobrovoľné" prehliadky (i telesných dutín) na letiskách, sústavné sledovanie kamerovým systémom vo všetkých centrách miest, sledovanie toku každého vášho centu, či haliera, oblbovanie detí masmédiami, v školách, v tzv. CVČ (centrách voľného času) - až nám pred očami vyrastá samý Pavlik Morozov, špicľovanie korešpodencie, telefonátov, internetu, ožarovanie vysielačmi v rôznych vytipovaných lokalitách...
Pred časom som písal o riziku zaťahovania siete, o nástupe Matrixu... Dnes je to už, bohužiaľ, nezvratná skutočnosť...

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno...

Příspěvek od jarda ovčák »

Já žádný tělesný dutiny nemám, krom huby.....Vy někde máte nějakou dutinu?Ešli nejsem nějaká anomálie....
Nikam nejezdit, nikomu nevolat, nic nedělat a je klid.....
Pokud něco děláš, někde rajzujješ, je to v lamprdonu.
Můžou utahovat šrouby ve jménu čehokoli...ovčani jim to žerou a těch pár volnomyšlenkářů to nevytrhne.

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: mno...

Příspěvek od chiq »

jarda ovčák píše:Já žádný tělesný dutiny nemám, krom huby.....Vy někde máte nějakou dutinu?Ešli nejsem nějaká anomálie....
...nie si, nem-bój :lol:
ale ten pojem sa používa: http://magazin.libimseti.cz/cestovani/6 ... podprsence
jarda ovčák píše:Nikam nejezdit, nikomu nevolat, nic nedělat a je klid.....
Pokud něco děláš, někde rajzujješ, je to v lamprdonu.
Můžou utahovat šrouby ve jménu čehokoli...ovčani jim to žerou a těch pár volnomyšlenkářů to nevytrhne.
No, naposledy som sedel v lietadle cestou z Domodedova v 1987... Absolútne žiadna kontrola, až sme si všetci pripadali ako pri nástupe do autobusu. Ale to ešte nebol exportovaný terorizmus za hranice Bronxu...
Jo! skvelé výdobytky amíkov! http://orgo-net.blogspot.com/2010/11/am ... stnim.html

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

doporučeně

Příspěvek od huhu »

tak jsem to poslal doporučeně
kdyby vám na poště tvrdili , že to nejde , tak jen nechcou
tuta babka tež nechtěla , ale já trval na potvrzení s tím , že je v tom lístků za devadesát tisíc.....

sice jsem tím nic nedokázal , ale pobavil jsem půlku pošty , druhou naštval zdržováním a mám potvrzení , každý mi může ....

:-)

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Sčítání ovčanů 2011

Příspěvek od Palo »

jvj56 píše:Já jako aktivní ovčan jsem chtěl vyplnit sčítací listy po netu.
Pořád mě to odkazuje, že si musím instalovat Acrobat Reader 9 a vyšší. Proč ???
To nejsou za ten "mrzký" peníz udělat svoji webovou aplikaci, ať jdo někam, se.u na to.
Pěkný den všem :D
No ten Adobe 9 sosneš, startneš, nahodíš formulář, vyplníš, odešleš. Žádný peníze na to nejsou potřeba. Já to vlastně neřešil, část za mě pořešila žena.

Výhoda elektronického podání je neuvěřitelná, páč jaksi po "odEntrování" to napíše "formulář je správně vyplněn". Takže jaksi když mě někdo bude osočovat, že jsem ho vyplnil špatně, tak budu silně protestovat, že mi to hlásilo, že je správně vyplněn, tak jsem to dále neřešil. Ani nevím, jestli tam nejsou nějaké překlepy, jestli ten "soft" kecá, tak mají hoši nahoře smůlu, nemají mít prolhanej formulář :? Těch překlepů tam bude zcela jistě požehnaně, páč jsem to vyplňoval nesoustředěný, s odporem a vztekem.

No název sám o sobě je lživej. Někam se jim v názvu vytratilo slůvo "majetku". Tedy správný název je "Sčítání majetku lidu".
Na co je tohle sčítání? Aby měli zhruba představu o tom, co si ještě můžou k nám dovolit.

Zadal jsem tam, že jsem budhista, aby pánové pochopili, že mě do práce nedostanou dřív, než budu šťastný. A to se nestane, dokud budou mít potřebu víc a víc okrádat své ovčany (tedy mě). Nejsem přeci vůl, abych pracoval na někoho, kdo mě okrade a nafinále ještě zadluží s tím, že s tím nic neudělám, ani k soudu to dát nemůžu.

Navíc - nevím o tom, že bych podepisoval nějakej papír, že jim patřím a že jim budu dělat otroka.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“