jvj56 píše:Já jako aktivní ovčan jsem chtěl vyplnit sčítací listy po netu.
Pořád mě to odkazuje, že si musím instalovat Acrobat Reader 9 a vyšší. Proč ???
To nejsou za ten "mrzký" peníz udělat svoji webovou aplikaci, ať jdo někam, se.u na to.
Pěkný den všem

No ten Adobe 9 sosneš, startneš, nahodíš formulář, vyplníš, odešleš. Žádný peníze na to nejsou potřeba. Já to vlastně neřešil, část za mě pořešila žena.
Výhoda elektronického podání je neuvěřitelná, páč jaksi po "odEntrování" to napíše "formulář je správně vyplněn". Takže jaksi když mě někdo bude osočovat, že jsem ho vyplnil špatně, tak budu silně protestovat, že mi to hlásilo, že je správně vyplněn, tak jsem to dále neřešil. Ani nevím, jestli tam nejsou nějaké překlepy, jestli ten "soft" kecá, tak mají hoši nahoře smůlu, nemají mít prolhanej formulář

Těch překlepů tam bude zcela jistě požehnaně, páč jsem to vyplňoval nesoustředěný, s odporem a vztekem.
No název sám o sobě je lživej. Někam se jim v názvu vytratilo slůvo "majetku". Tedy správný název je "Sčítání majetku lidu".
Na co je tohle sčítání? Aby měli zhruba představu o tom, co si ještě můžou k nám dovolit.
Zadal jsem tam, že jsem budhista, aby pánové pochopili, že mě do práce nedostanou dřív, než budu šťastný. A to se nestane, dokud budou mít potřebu víc a víc okrádat své ovčany (tedy mě). Nejsem přeci vůl, abych pracoval na někoho, kdo mě okrade a nafinále ještě zadluží s tím, že s tím nic neudělám, ani k soudu to dát nemůžu.
Navíc - nevím o tom, že bych podepisoval nějakej papír, že jim patřím a že jim budu dělat otroka.