...měří se vlastním nosem...a hodnotí se vlastními pocity..tvlastní tělo se ti stává měřákem.....já to zkusil...a měřil .....již dříve.. ...Karbane zkus to ...a napiš jaké máš vnitřní pocity....vjemové.....jestli tam je volná energie.....nebo " NĚCO "...jiného....Martin11Karban píše:Aha, ty seš nějakej školáček....la píše:Pečlivě sestavený domácí úkol.Promiň prosím za skratku.
Tak to už chápu, že máš zatím potíže s tvorbou vět.
To z tebe asi nedostanu, čím bych měl měřit a co měřit...
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Vodní Spoření Paliva - Oponentura
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: pro Karbana
... věřím, že se " TO " povede ......
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Re: pro Karbana
Já stárnu opačně , je mi skoro šedesát ,vzdělání ti neřeknu ,musíš sám a sám jako všichni co se zabývají volnou energií (bolí to uznávám),má to svá úskalí a ber to prosím vážně ,měřit vším co je ti dostupné.Vážím každé slovo co napíšu.Karban píše:Aha, ty seš nějakej školáček....la píše:Pečlivě sestavený domácí úkol.Promiň prosím za skratku.
Tak to už chápu, že máš zatím potíže s tvorbou vět.
To z tebe asi nedostanu, čím bych měl měřit a co měřit...
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
...je mi tě líto Karbane!!!
Ty totiž vůbec netušíš o čem se tu bavíme a co děláme. Dám ti sem, jako veliký dobrák odkaz na JPN a GEET. Pokud to pochopíš a přidáš ultrazvukovou mlhu, tak se můžeme bavit. Jinak není o čem. A mimochodem, je mi dost přes čtyřicet, takže za puberťáka se nepovažuji.
Vystudoval jsem vysokou a leteckými motory se dodnes zabývám profesionálně.
http://bingofuel.online.fr/bingofuel/pmcjln.htm
Tak to tady máš, pokud jsi to nenašel na fóru. Studuj a alespoň chvíli dej pokoj.
Mim
Vystudoval jsem vysokou a leteckými motory se dodnes zabývám profesionálně.
http://bingofuel.online.fr/bingofuel/pmcjln.htm
Tak to tady máš, pokud jsi to nenašel na fóru. Studuj a alespoň chvíli dej pokoj.
Mim
Však ono to půjde!!!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pyčový ultrazvuk
Karban píše:Ne, neuspoří to palivo, spotřeba zůstává stejná.
A voda není palivo a ani jím být nemůže - voda totiž nehoří, je to jen spálený vodík.
Tak to by chtělo Karbanáne asi zjistit, jak ten GEET skutečně funguje, protože tam do válců rozhodně žádná obyčejná voda nejde...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pyčový ultrazvuk
Mlha není voda, je to vodní mlhaKarban píše:Jo, to už jsem se tu taky od nějakého trumbelína dočetl, že mlha není voda - blábolil něco o nemrznoucích kapičkách...
U GEETu nejde do válců ani vodní mlha...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
voda
Karban píše: napsal:
Jo, to už jsem se tu taky od nějakého trumbelína dočetl, že mlha není voda - blábolil něco o nemrznoucích kapičkách...
...asi víš , co to je sublimace...co se děje když vodní led sublimuje...???....
...asi víš, co to je ostrá pára....a když má 780°C...tak se děje co....???...víš to...Karbane..!!!!..a když dáš pod misku s vodou magnet....na mráz...co se stane....víš to....
...víš , že existule voda asi v 50ti podobách....je to stále H2O....
a víš ještě o dalších anomáliích vody...např o její hustotě se změnou teploty.....jojojo...hochu....ještě budeš muset mooooc učit.....martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Není kouře bez ohně
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
- Mim
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
-
- Zasloužilý člen
Gewo, prosím Tě,
Mohl bys sem dát odkaz na ten obrázek, co se vlastně děje v reaktoru u GEET?? Myslím ten, kde jsou krásně názorně vysvětleny již prozkoumané děje na hraně tyče. Dík Non.
.
.
-
- Zasloužilý člen
Znali to již starověcí kováři.
Je to sice možná trochu zavádějící, ale některé souvislosti je možno hledat i v tomto. Již první kováři věděli, že pokud použijí k rozdmýchání ohniště vlhký vzduch, tak dosáhnou mnohem vyšších teplot než při použití vzduchu suchého. Proč??? Na to si už odpovězte sami.
Anebo třeba koukněte sem (viz kapitola Použití): http://mve.energetika.cz/jineturbiny/dmychadlo.htm
Pár malých kapiček vody. Podobnost čistě náhodná. Non
(pozn. pro Karbana: O ochlazování ani v tomto případě rozhodně nešlo )
.
Anebo třeba koukněte sem (viz kapitola Použití): http://mve.energetika.cz/jineturbiny/dmychadlo.htm
Pár malých kapiček vody. Podobnost čistě náhodná. Non
(pozn. pro Karbana: O ochlazování ani v tomto případě rozhodně nešlo )
.
- Mim
- Zasloužilý člen
Re: Znali to již starověcí kováři.
Ahoj.Akord píše:Mel bys to doložit spotrebou uhlí pro stejnou situaci. Nebo spotrebou energie pro oba prípady. Jinak je výrok bez souvislosti. Spotreba energie s teplotou souviset vubec nemusí.aNONym píše:Je to sice možná trochu zavádějící, ale některé souvislosti je možno hledat i v tomto. Již první kováři věděli, že pokud použijí k rozdmýchání ohniště vlhký vzduch, tak dosáhnou mnohem vyšších teplot než při použití vzduchu suchého. Proč??? Na to si už odpovězte sami
Trochu to s tím souvisí. Nedávno jsem otevřel časopis Česká flora z roku 1911. (Trochu staré časopisy sbírám) Zaujal mě článek o úspoře paliva, ve kterém se praví, no nakonec to asi ofotím a pošlu, bude to lepší.
Mim
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Však ono to půjde!!!
- Mim
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
Probůh. Proč to mám dokládat. Copak já jsem středověkej kovář??? Dal jsem to sem jako info a jak si tím naložíte je už jenom vaše věc. Nicméně, mám ale kamaráda, který to již dlouhá léta takto používá při svých metalurgických pokusech a dosahuje tak mnohem vyšších teplot než bez mlhy. A dalšího, který za využití tohoto principu i topí a šetří. A velmi úspěšně.Akord píše:Mel bys to doložit spotrebou uhlí pro stejnou situaci. Nebo spotrebou energie pro oba prípady. Jinak je výrok bez souvislosti.
Ptám se (naprosto vážně). A v tomto případě by to pak souviselo s čím?? (možná, že teď momentálně každý mluvíme o něčem jiném)Akord píše:Spotreba energie s teplotou nebo s vedením tepla souviset vubec nemusí.
Koneckonců. Dřevěný uhlí se dnes prodává na každým rohu. A je na každém z vás, aby si sám ověřil účinnost tohoto mého tvrzení. Vždyť je to investice za pár pětek + trošky času. A ještě si u toho experimentování může upíct i buřtíky . Non
.
-
- Zasloužilý člen
Dík. NonMim píše:Nedávno jsem otevřel časopis Česká flora z roku 1911. Zaujal mě článek o úspoře paliva, ve kterém se praví,....... Mim