Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Aj o tomto to je.

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Aj o tomto to je

Příspěvek od Aquarius1 »

Tak si myslím že klidně mohli do seznamu zemí zahrnout i Česko,nedávno jsem byl na diskusi o Čunkovi a ani jeden můj kritický příspěvek se nezobrazil a to jsem nebyl vůbec vulgární jen hodně kritický.Nehledě na to že v mnoha případech se na diskusích vyžaduje registrace i přes to že se člověk přihlásí přes svůj nick.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Orgány ČR budou číst lidem emaily a poslouchat telefony

Příspěvek od rival »

Česká republika: V rámci boje proti terorismu bude od 15. března 2009 platit v České republice zákon, podle kterého musí mobilní operátoři a poskytovatelé internetových služeb uchovávat veškeré záznamy o spojení svých klientů nejméně 6 měsíců, ale raději rok. A tyto záznamy musí předat represivním složkám státní moci, kdykoliv se tyto rozhodnou je vidět.

Nejde jen o emailovou poštu a smsky, ale o každé kliknutí, o každou adresu, kterou český občan na internetu navštíví.

Státní kasa zaplatí operátorům náklady na nové diskové jednotky, hovoří se o částce 170 milionů ročně. Je to tedy klasická situace, kdy si vězni sami budují kolem svého tábora zátarasy a mříže.

Opatření prý vyžaduje Evropská unie a čeští lokajové nemají možnost se mu vzepřít, píše se v článku.

Zdroj: http://hn.ihned.cz/c1-23529810-stat-bud ... -i-telefon

rival - živý člověk - suverén
Aquarius1
Zasloužilý člen

Orgány ČR

Příspěvek od Aquarius1 »

Tak to nezbude nic jiného než skouknout starý CDčka a vyhrabat ten program na výměnu IP adresy funguje automaticky stačí jen nastavit čas (je to v sekundách) kdy má zafungovat.Vymysleli ho hackeři aby zabránili možnosti sledování jednotlivce na netu,někde ho mám tak pohledám.Bohužel s těma emajlama a telefonováním to nepomůže.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Žiadne strachy, veď je to len na 4roky ;)

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Orgány ČR

Příspěvek od Ilem »

Aquarius1 píše:Tak to nezbude nic jiného než skouknout starý CDčka a vyhrabat ten program na výměnu IP adresy funguje automaticky stačí jen nastavit čas (je to v sekundách) kdy má zafungovat.Vymysleli ho hackeři aby zabránili možnosti sledování jednotlivce na netu,někde ho mám tak pohledám.Bohužel s těma emajlama a telefonováním to nepomůže.
Výměna IP adresy ti nepomůže. DNS server musí vědět, jakou adresu v tu danou chvíli máš, jinak by sis na internetu ani neuprdnul. A když to ví DNS server, má to samozřejmě v logu a ten log se musí uchovávat. Výměnou IP adresy dosáhneš pouze natažení logu.
Ale to není nic nového, ten log se uchovává pro potřeby policie už dávno. Uchovávají se i logy z dynamického překladu adres. Nové jsou ty mobilní telefony a všechna spojení.A natáhli to z půl roku na rok.
Prostě, jakmile vlezeš na internet, jseš nahatej.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

Příspěvek od Pego »

Pravda, pravda. Mne akorat neni jasne, proc dyz echelon pracuje von 98meho bez Back-loguu, t.j. online, si to ty ... z vlady nevyzadaj vod svych a... pratel/nadrizenych a chtej to mit samy nahrane....

Pego ;)

PS tohle podle potreby smazat.....

PPS Snad pomuze tohle:
http://www.bladox.com/index.php?lang=cz

Aquarius1
Zasloužilý člen

Příspěvek od Aquarius1 »

Hm :ethink: a já včera sosnul Anonymizer,takže je mi vlastně k ničemu :evil:

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Se systémem je nutné bojovat jeho zbraněmi. Prahne li po informacích, je třeba mu je poskytnout. Kamarád vytvořil program, který dokáže bez jeho přítomnosti navšívit náhodně tisíce stránek. Roztřídění těchto informací bude zajímevá činnost a systém se sám brzy zahltí. Osobně to beru jako útok na moje soukromí a budu se bránit všemi možnými prostředky.

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Pokud chceš bojovat se systémem jeho zbraněmi, měl bys nejdřív jeho zbraně znát. Kamarád nedělá nic jiného, než že zatěžuje síť. Takhle to totiž nefunguje. Nikdo žádné informace netřídí. Pouze se hledají klíčová slova a klíčové IP adresy. Zbytek prochází bez povšimnutí. Na to v pohodě stačí jakýkoli počítač, který vyhrabeš na půdě.

"Dum spiro spero"
Ciceron
jarda ovčák svitavy

Zcela chápu, že těžko se v informacích na netu bude někdo orientovat. Jde pouze o princip, že oni mohou vše, co se jim zamane. Kontrolovat komunikaci je to nejhorší, co může systém nabídnout. Tohle je dle mého špička ledovce v kontrole osobních svobod jednotlivce. Ohledně počítačových a komunikačních technologií jsem pouze uživatel. Mýtní brány budou monitorovat pohyb lidí a komunikační brány pohyb informací. Daňový systém kontroluje pohyb zboží . Vše musí být kontrolováno. ostatně, pohyb mých zvířat na pastvině kontroluje satelitní systém užívaný kontrolními orgány ministerstva zemědělství. Cítíte se svobodnými? Možná ano, já však nechci být bakterií na sklíčku mikroskopu nějakého .......kohokoli.

jarda ovčák svitavy

Ahoj pepo. Sice ti nerozumím, ale věřím ti.

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování

Re: Hon na čarodejnice.

Příspěvek od chiq »

pepo.bn píše:Páni , pokjal nerobíte "rižu" , tak sistému ste silne ukradnutý . Nie sistém je ten "kto sa postará" ale váš najbliší sused , kolega v práci alebo najblišia "rodina" vás bude riešiť a aj sa postaré aby "spravodlivosti" bolo zadosťučinené . Oni budú "tý" čo použijú sistém proti Vám !!! A medzi nami páni , ruku na srdce . Ozaj si myslíte , že keď "sistém" prejde toto forum vlákno po vlákne , že sa má naozaj čoho báť ? Tak že aj o tomto to je. PePo
Pepo, systému nie je nikto "ukradnutý". Dá ti to vedieť práve cez toho tvojho suseda, kolegu, etc. A aj z toho "vedomia" na tomto fóre má systém strach. Strach z pravdy.
Mimochodom, o Nibiru sa vie od začiatku 20.teho storočia, teda viac ako 100 rokov. A nič. Teda nieže nič, skoro by som zabudol na tie podzemné betónové mestá pre vyvolených. A na úpravu stavebného zákona o budovaní úkrytov pri obytných domoch.

belamachina
Zasloužilý člen

Příspěvek od belamachina »

no vyborne takze podzemny kryt v dome zabrani katostrofe planetarnych rozmerov? ;-) to mi trosku pripomina ako sme sa na brannej vychove dozvedeli ze ked si lahneme na zem patami k vybuchu atomovej bomby a zakryjeme si hlavu tak sme zachraneni:-))
mam taky pocit ze ked teleso mesiaca dokaze svojou pritazlivou silou pohnut zemskou korou a obrovskymi masami vody , aky bordel dokaze narobit nubiru? a este jedna vec co ma tak napadla je ze ak je to periodicky sa opakujuca zalezitost a sme stale tu tak to nebude az taka katastrofa ;-))

Peter
Zasloužilý člen

Příspěvek od Peter »

Uvedomelí jedinci sa môžu premeniť na rádioaktívny prach a tým ďalej účinne ničiť nepriateľa.
(Tajný dodatok pre členov strany).
Naposledy upravil(a) Peter dne sob 18 říj 2008 15:49, celkem upraveno 1 x.

belamachina
Zasloužilý člen

Příspěvek od belamachina »

a o tom to je ;-)))
dovlecies k jeffovi ten svoj zazrak?

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“