Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Nechce se vám dělat na FE projektech? Jste líní?
Re: Depka
To mi mluvíš z duše.....Aquarius1 píše:Lidi zlatí,depka mnou lomcuje a já nevím proč.Nic se mi nechce nic mne netěší.Chybí mi slunce,teplo ,motýli v trávěMoje kavitačka čeká na vyzkoušení ale mám strach že se zase něco podělá a já to vzdám tak raději ani do dílny nechodím.Co s tím,Ještě před pár dny jsem se radoval jako malej že jsem sehnal krásnej novej nerez válec na finální stavbu nové kavitačky a teď se na něj práší.Je to ke vzteku ale donutit se k akci neumím.
Minulý víkend jsem byl nažhavený, ale nebyl proud - vichřice nám strhla dráty z Temelína.
Motor mám připravený, palivo také.
A raději jsem šel vyměňovat ložisko na zadní poloose traktoru, dílně jsem se vyhnul obloukem......na motor se práší......
A kdo někdy měnil to ložisko, ví o čem je řeč.......jen sundat to kolo je raubírna, už jsem se k tomu odhodlával půl roku......
Tak snad ten motor nakopnu příští víkend......chce to nějaký kladný impuls.
-
- Starší člen
- Dostal: 5 poděkování
Depka
Ahoj. Nic si z depky nedělej tak jako ta bouřka odfoukla třeba dráty nebo střechu,tak taky odfoukla spoustu negativní energie. Zeptej se sám sebe,kdo je ten co je v depce? Párkrát se tak zeptej sám sebe a bude se ti zase krásně žít. Blbá nálada se zvětšuje se čtvercem nasranosti a tak jde překonat Ahoj
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
recept na depku
... SLIVOVICE ... dneska si dám tupl....fotil jsem pohřeb...Martin11 

... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslel, ale máš pravdu. Zase tak moc podrobně jsem to neprohlížel. Největší Wifi sektorka co znám má cca 1007 mm a tohle vypadá tak na 1500 mm. Takže mobilní operátor. Zpravidla se WiFi taky nedělá v takových hejnech.pepo.bn píše:Ilem , s tým WiFi si to asi myslel zo srandi (dúfam). PePoIlem píše:To jsou sektorové antény. S největší pravděpodobností nějakého mobilního operátora. Taky by to mohl být provozvatel WiFi internetu.chiq píše:...zrejme slabý signál
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
No jo..
Máme nějako přeanténováno u nás na baráku je jich celí hejno 

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Stálý člen
- Dostal: 2 poděkování
Re: Nějak ak to je
Neco na tom bude. Neveril jsem tomu, pripadal si paranoidni. Ale pred dvema lety jsem delal novou strechu na baraku a tak muselo antenni "parozi" dolu. A nejak "nebyl cas" na nove anteny, takze jsme byli rok a pul bez televize. Neskutecny klid, pohoda, cas na sebe i deti. Pak jsem ale podlehl a udelal anteny...Aquarius1 píše:Co když už i nás takhle celá léta masírují naše mozky,nedělejte to a zase ono,nestarejte se,zadlužte se,sledujte telku ,poslouchejte vládu a nepřemýšlejte proč. To mne napadlo při pohledu na dnešní styl života a názorech omladiny (mám hned několik vzorků k pozorování doma)
To je jen můj názor ale co když...........
A tak to zacalo. Pry proc si nekoupime poradnou televizi (mame klasickou CRT s uhloprickou 88 cm, ale manzelka chce najednou 1,5m LCD), proc nejdeme na dovolenou k mori kdyz jde kazdy, 50 tisicovek uz rozhazela na teleshopingove voloviny a kdyz ji rikam ze na to nemame tak mi udela scenu ze proc si nepujcime jak vsichni....
Decka neustale u MTV, kaslou na vse a jedine co je zajima je s kym suka Britney Spears a koho prave obdelava James Blunt... Prave pred par dny jsem urval koaxial od anten, zrusil znova TV a doufam ze to jeste neni nevratne...