Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Opět něco protistátního
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Jinak je škoda,že to co se děje na severu se nerozšiřuje
Bod číslo dva.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
MNO...
Neexistuje ŽÁDNÉ momentální řešení, ani v dlouhodobém horizontu....
Prostě si politici hrají na bohy, ale zde jsou ti rasisti v koncích. Šáhnout na cegána se nevyplácí, páč by byl smékanej kanálama médii a tím by si zlomil vaz. Nic nebude, bude se hrát o čas a o peníze....
dobré budou pevné okenice, dobrý plot s ostnáčem a puštěný pes s nabroušenejma zubama....
Zde návod na sousedské soužití v klidu, míru, porozumění a toleranci...v rámci asertivního autogenního tréningu.
O nic nejde, berte to jako hru. Netřeba se trápit něčím, co nemůžete ovlivnit.
Bylo mi divné, že mi nezmizlo letos jediné jehně....Já zapoměl na ty dvě tuny ostnáče, co jsem vymotal....
Vytvořil jsem dostatečně vzdálené nárazníkové pásmo a funguje to.....Oni nemůžou pracovat s nářadím, páč co kdyby se toho nemohli pustit, nebo jim to přirostlo ke kůži.... být mezi cikorkama vorkoholik je jako být malomocný.
Navíc se rodinka neb2 přestěhovala do prahy a vesnička je opět čistá jako květ jasmínu.
Problémy teprve přijdou, ale uvidíme,jak se kdo připraví.
Prostě si politici hrají na bohy, ale zde jsou ti rasisti v koncích. Šáhnout na cegána se nevyplácí, páč by byl smékanej kanálama médii a tím by si zlomil vaz. Nic nebude, bude se hrát o čas a o peníze....
dobré budou pevné okenice, dobrý plot s ostnáčem a puštěný pes s nabroušenejma zubama....
Zde návod na sousedské soužití v klidu, míru, porozumění a toleranci...v rámci asertivního autogenního tréningu.
O nic nejde, berte to jako hru. Netřeba se trápit něčím, co nemůžete ovlivnit.
Bylo mi divné, že mi nezmizlo letos jediné jehně....Já zapoměl na ty dvě tuny ostnáče, co jsem vymotal....
Vytvořil jsem dostatečně vzdálené nárazníkové pásmo a funguje to.....Oni nemůžou pracovat s nářadím, páč co kdyby se toho nemohli pustit, nebo jim to přirostlo ke kůži.... být mezi cikorkama vorkoholik je jako být malomocný.
Navíc se rodinka neb2 přestěhovala do prahy a vesnička je opět čistá jako květ jasmínu.
Problémy teprve přijdou, ale uvidíme,jak se kdo připraví.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: řešení rómské otázky ...
... áále existuje, Jardo Ovčáku ... ... dá se to vyřešit naprosto jednoduše ...... a jak ??? ... no přece SPORTEM !!! ... konkrétně vodním pólem ... ...... cikáni budou mít na hlavách modré koupací čepice a krokodýli červené ...... :D:D ...... ...jarda ovčák píše:Neexistuje ŽÁDNÉ momentální řešení, ani v dlouhodobém horizontu....
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Řešení
Řešení by bylo velmi jednoduché a to spravedlnost a to bez ohledu na rasu. Samo by pak z toho vzešlo která skupina by se se spravedlností více potýkala.
V čem to spočívá… Změna trestního řádu, tj.:
1) Vězeň má právo na práci 8,5-12h denně krom neděle.
2) Pokud splní bod jedna má právo na jídlo a nezbytné ošetření, pokud ne, nemá právo na nic.
3) Prací si vydělává na náklady nutné k pobytu ve výkonu trestu a na úhradu škody kterou způsobil.
4) Vyměřenou dobu trestu lze prodloužit či zkrátit podle toho kolik výdajů vězeň svojí prací uhradil.
Co by z toho plynulo…., žádný kafe, cigára a kulturní místnosti. Kdo by se flákal shnil by tam. Ušetřily by se náklady na vězně které jsou tuším měsíčně 12tis. Nebyla by recidiva atd. Vyhynul by rasismus a potažmo náckové.
Lidé by si nemuseli vymýšlet blbé vtípky takového stylu jaký jsem dal výše.
Je to opravdu tak složité že to tu bandu diletantů ve vládě nenapadne?
V čem to spočívá… Změna trestního řádu, tj.:
1) Vězeň má právo na práci 8,5-12h denně krom neděle.
2) Pokud splní bod jedna má právo na jídlo a nezbytné ošetření, pokud ne, nemá právo na nic.
3) Prací si vydělává na náklady nutné k pobytu ve výkonu trestu a na úhradu škody kterou způsobil.
4) Vyměřenou dobu trestu lze prodloužit či zkrátit podle toho kolik výdajů vězeň svojí prací uhradil.
Co by z toho plynulo…., žádný kafe, cigára a kulturní místnosti. Kdo by se flákal shnil by tam. Ušetřily by se náklady na vězně které jsou tuším měsíčně 12tis. Nebyla by recidiva atd. Vyhynul by rasismus a potažmo náckové.
Lidé by si nemuseli vymýšlet blbé vtípky takového stylu jaký jsem dal výše.
Je to opravdu tak složité že to tu bandu diletantů ve vládě nenapadne?
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řešení
To musí být, samozřejmě...NAVAR píše:...spravedlnost a to bez ohledu na rasu.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
.... kde to žiješ NAVARE !!! ... ... náklady na jednoho vězně se měsíčně pohybují od 28 tisíc až do částky 45 tisíc !!!!! ... záleží na druhu (způsobu) a místě ubytování ... v průměru to potom přibližně vychází na částku 32.850 Kč / měsíc / ks ... a proč přibližně ??? ... oni v tom ještě nejsou zahrnuty i nemalé náklady spojené s údržbou vězeňských budov (placeno rovněž státem) ... a další neskutečné úhrady (viz níže) ...NAVAR píše:Ušetřily by se náklady na vězně které jsou tuším měsíčně 12tis.
... to by totiž nejdříve tito "diletanti" museli zrušit vyplácení sociálních dávek všem, včetně příspěvků na ubytování a energie (obojí v plné výši) ... ať je to sebevíc k nevíře, tak stejně jako má na tyto nárok kterýkoliv nepřizpůsobivý, stejný nárok má i vězeň, kterému se nechce pracovat !!!!! ... stát proto krom těchto požitků za ně platí i sociální a zdravotní pojištění (tj. jako u všech se flákajících rómů a bezdomovců) !!! ... a pokud mají tito vězni vyživovací povinnosti, tak za ně stát samozřejmě platí i alimenty, a to buď přímo nebo formou dalších sociálních dávek pro potomky a jejich zploditelky (které jsou však rády, když otcové jejich dětí sedí, protože je to na rozdíl od jejich žádných nebo nepravidelných plateb alespoň nějaká jistota ... dokonce se toho často i zneužívá) !!! ...NAVAR píše:Je to opravdu tak složité že to tu bandu diletantů ve vládě nenapadne?
... to je fakt postavený na hlavu ... ...
PeS: ... je velmi pravděpodobné, že pokud by se ty vtípky začaly realizovat v praxi, tak by se rychle změnilo mnohé ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
MNO....
Myslím si, že česká vězení nemají ten korektní pedagogický entuziasmus. Ten spatřuji mnohem mnohem východněji. Ruská firma by jistě subdodavatelsky připravila pár gulagů na kopání solviny, rašeliny nebo čehokoli.Sibiř je veliká a tak by ani ploty nemusily být tak festovní...Kdo by chtěl jít, ten by šel. Vlci a rosomáci mají taky právo na život.....
Vězni by pracovali zdarma a kdo by nepracoval, ten by nejedl.Vlci a rosomáci.....Kdo by trvale překračoval normu o 100%, zkrátil by se mu trest. Kdo by se pak vrátil, přičetly by se odpuštěné roky.
Signál mobilů by nebyl a návštěvní dny taky ne. A ruští dozorci tuším uměli umravnit.....
Jediná kulturní místnost by byla latrína a posilovna v práci.
Spravedlnost pro všechny stejná.Návrat k přírodě a zlepšení populace rosomáků a vlků....
Vězni by pracovali zdarma a kdo by nepracoval, ten by nejedl.Vlci a rosomáci.....Kdo by trvale překračoval normu o 100%, zkrátil by se mu trest. Kdo by se pak vrátil, přičetly by se odpuštěné roky.
Signál mobilů by nebyl a návštěvní dny taky ne. A ruští dozorci tuším uměli umravnit.....
Jediná kulturní místnost by byla latrína a posilovna v práci.
Spravedlnost pro všechny stejná.Návrat k přírodě a zlepšení populace rosomáků a vlků....
-
- Zasloužilý člen
No vida ono je to dokonce více. Ale dle mých zkušeností záleží na tom kdo a jako co provozuje. Třeba tuším afére promopro atd. Když si najmu vrtulník za 20000kč na hodinu tak pokud budu mít známé tak můžu pro státní správu létat za 100000kč na hodinu atd.A(&F) píše: .... kde to žiješ NAVARE !!! ... ... náklady na jednoho vězně se měsíčně pohybují od 28 tisíc až do částky 45 tisíc !!!!! ...
To není jenom promopro, to začíná rohlíkama v knatýně a státníma zakázkama za miliardy končí. Trochu se pak člověku zvedá žaludek když vidí jak je to provázané a kolik pijavic je přisátých.
No nic. Je to hodně peněz. Tak když si to vezmu kolik nás ročně stojí jisté etnikum díky tomu že krade a nemaká? Blbci jako Kalousek a Nečas řeší drobáky a tady myslím utíká mnohem více.
Kikina si vesele za peníze daňových poplatníků cestuje po americe a píš zápisky z NY na místo aby psal zápisky třeba ze Šluknova atd.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Re: Jinak je škoda,že to co se děje na severu se nerozšiřuje
... zřejmě je to bohužel opravdu jediné řešení ... sebrat všem dávky bez rozdílu (a omezit porodnost) ... potom ale pro každého z nás díky zvýšené zločinosti vyvstane nutnost pořídit "si něco", co bude pro ochranu zdraví a majetku produkovat úplně "jiné dávky" (potřebnou kadencí) ...... obé bude mít jistě za následek i to, že se k nám houfně přestanou hrnout nepřizpůsobiví z jiných zemí ... chtělo by to také posílit policii ... do několika let by byl klid ... ...Aquarius1 píše:Bod číslo dva.
PeS: ... z ušetřených peněz postavit vývařovny pro chudé, jenž by byly umístěny uprostřed hlídaných ghett v nějakých odlehlých končinách (bývalé vojenské prostory, nezrekultivované šachty, apod.), protože stejně to tak dříve nebo později skončí ...... otázkou však je, jestli to bude jenom "několik menších ghett" anebo bude jedno velké přes celou republiku (s pár "ghetty" pro bohaté) ....
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Re: MNO....
jarda ovčák píše: Návrat k přírodě a zlepšení populace rosomáků a vlků....
... klucííí ... už dóóóst ... :D:D ... už zase brečím ...... smíchy ... ...NAVAR píše:Kikina si vesele za peníze daňových poplatníků cestuje po americe a píš zápisky z NY na místo aby psal zápisky třeba ze Šluknova atd.
Naposledy upravil(a) A(&F) dne pát 23 zář 2011 13:31, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
Re: Jinak je škoda,že to co se děje na severu se nerozšiřuje
Ještě mne napadlo že vzhledem k ceně státních zakázek svým zkušenostem by se mohl Anri stát poskytovatelem kázeňských služeb. Stačí sehnat nemovitost u nějaké železnice, oplotit, sehnat bachaře..... Už vídím jak se po železnic na jednom konci káznice i sunou nekonečné vlaky dřevěných klád, někde uprostřed se ozývá bušení seker a na druhém koci vyjíždí kamiony se paletama dřeva
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Ještě jeden ftípek z totalitních časů ...
... tehdy se mezi lidem šířilo, že v zemi zase nastane pořádek, až budou dvě vrstvy ...... vrstva komunisů ... a vrstva vápna ... ...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ještě jeden ftípek z totalitních časů ...
Chlapi sákryš, vždyť řešení jsou tisíce, jen paňáci mají nějaký pochybný důvody je nepoužít. Asi se bojí, že tam brzy taky skončí nebo co.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
RE
Vše je jen o tom, že cigáni dovedou řvát víc nahlas a nestydí se řvát. Jeden ukřivděnej černej se díky našim masmédiím dostane do hlavních zpráv a je politiky litován. Deset ukřivděných bílých se naopak naloží do antonu, vlastně ne. Nejdřív je poliši seřežou a pak naložej a zavřou. Vše jen proto, že neumí tolik křičet do světa.
M.
M.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Hlas lidu, hlas boží ... kdyby, kdyby, tam někde jsou ryby
... Palo, to sice jsou, ale třeba já bych si chtěl uchovat nepokřivenou tvář, abych se mohl podívat na svůj odraz v zrcadle ... přestože je to mnohdy na hraně zákona, dělám "odlov" zatím pouze v rámci jimi páchaných krádeží (a napomínám v rámci spatřených nepravostí) ... rozdílů přitom ale nedělám (na barvě kůže nezáleží) ...... tudíž jsem se zařídil a jsem připraven i na mnohem horší situace ... ...... ať si Hantr co chce blemcá (že za to vraj može systém s jeho voličmi), tak pokud by se po revoluci "nepřizpůsobiví" nevrhli na hromadné odčerpávání dávek (a dále se věnovali práci, kterou tehdy měli), zřejmě bychom se zde nyní měli všichni mnohem lépe ... republika mohla být vlivem nevyplacených dávek minimálně o miliardu peněz bohatší (pokud by je však neprošustroval někdo jiný) ... také kriminality by určitě tolik nebylo ..... tedy možná ... je to velmi pravděpodobné ...Palo píše:Chlapi sákryš, vždyť řešení jsou tisíce, jen paňáci mají nějaký pochybný důvody je nepoužít.
... budíž nám to všem ponaučením ...... pokud by vláda zase chtěla udělat nějaké další nezdravé rozhodnutí, tak se jí zkrátka postavme !!! ... a nepůjdeli to jinak, postavme se jí všichni společně !!! ... postavme se jí napřímo !!! ...... vždyť si tu naši republiku ohlídejme !!! ... je přece nás všech a našich dětí !!! ... nikoliv pouze jejich !!!!! ...... máme k tomu teď poměrně slušnou příležitost ... ...