Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Re: Násoska

Příspěvek od adam.benda »

poota píše:Téda,
jak nejsem závistivej, tak takovouhle "vopici" bych chtěl mít!
Aspoň jednou v životě! Jedinkrát!

Zdravím - poota
:laugh: :good: :good:

Ne nadarmo různí umělci vytvářejí svá životní díla pod vlivem.... ;)

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Páni tvorstva

Příspěvek od Iv »

Musím se jen smát, na to se nedá ani jinak reagovat a ostatním děkuju, jsem rád, že stále jsou na světě tací, co hledaj a jdou dopředu. Kydat hnůj na druhé se lidstvu vždy líbilo.
Obrana:Vzdejme se náchylnosti k ospravedlňování se, pokud nám vinu někdo vnucuje. Tehdy manipulátor pochopí, že vás nemá za co chytit, a nechá vás na pokoji. Tak to přesně udělal Poota :good: , no moje osůbka chtěla pomoci nemocnému, ale zbytečně.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Rivale

Příspěvek od Iv »

nejde mně odeslat . mpg ! Žvatlá to: Nebyl zvolen typ odeslání! Ale byl.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

poota píše: Téda,

Zdravím - poota
Buď ujištěn, že nechtěl. :evil: Pěkně se nadrnět a třeba týden si v tom pochodit je balada, ale tohle jsou, alespoň pro mne byly, dva nejotřesnější zážitky v životě. Nikdy více!

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Slavek Krepelka píše:
poota píše: Téda,

Zdravím - poota
Buď ujištěn, že nechtěl. :evil: Pěkně se nadrnět a třeba týden si v tom pochodit je balada, ale tohle jsou, alespoň pro mne byly, dva nejotřesnější zážitky v životě. Nikdy více!

Ahoj, Slávek.
A byls na tom tak, že jsi dokázal vytvořit taky tak nádherné obrazce v obilí?
Vo to mi šlo!

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

poota píše: A byls na tom tak, že jsi dokázal vytvořit taky tak nádherné obrazce v obilí?
Vo to mi šlo!

Zdravím - poota
Já vim. :lol: Ale nedalo mi to.
No obrazce v obilí občas jo, ale ne tak nádherné, velké a nápadné, zato s průvodními efekty. :laugh:

Ahoj, Slávek. :D

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Poděkování za nadávky a urážky kolegům

Příspěvek od Iv »

Dnes jsem zahlíd na Novinkách tuto fotku, v očích děs a běs a ať jsem chtěl nebo nechtěl, vybavil jsem si hned tady pár lidiček, jež bojují s takovým zapálením proti zdejším nadčencům, nebýt jich, umřem blbí - Děkujem !!!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

pepo.bn
Zasloužilý člen

Re: Poděkování za nadávky a urážky kolegům

Příspěvek od pepo.bn »

Iv píše:Dnes jsem zahlíd na Novinkách tuto fotku, v očích děs a běs a ať jsem chtěl nebo nechtěl, vybavil jsem si hned tady pár lidiček, jež bojují s takovým zapálením proti zdejším nadčencům, nebýt jich, umřem blbí - Děkujem !!!
Ale no tak... Iv , ak lídri tohto fora prestanú ,,vykrádať hroby a závidieť zosnulým ich poslednu večeru", toto forum sa pohne do predu . Ak sa na tomto nič nezmení (osobne kedže pomeri tu poznám tomu neverím) je to tu už len o ,,Snívajte s nami". PePo

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Poděkování za nadávky a urážky kolegům

Příspěvek od martin11 »

Peter píše:
Iv píše:Dnes jsem zahlíd na Novinkách tuto fotku, v očích děs a běs a ať jsem chtěl nebo nechtěl, vybavil jsem si hned tady pár lidiček, jež bojují s takovým zapálením proti zdejším nadčencům, nebýt jich, umřem blbí - Děkujem !!!
Nejde o nadávky a urážky. Jde o konstatování.
Jsi lhář.
Kdo lže, ten i krade.

zdravím...dneska je Valentýna :oops: ...

proč píšu....[/b]...jak praví sloka jedné písně..." hele lidi nechte chvilku zmatku, já vám za to na památku zazpívám...."
Vo co se tady furt hádáte,,,,na tomhle foru by byl klídek pohoda a teplíčko, kdyby..!!!...
fyzikové uznali, nebo alespoň mlčky přešli že " dřevo je magnetické, chemici že se voda dá zapálit, mechanici, že PM je běžná věc, outdoři, že vohýnek z větviček je lepší nežli vařič na petrolej, že kruhy v obilí uměj dělat všichni, Trka šetří víc než polovinu benzínu, gravitace je nesmysl, protože neexistuje,, zrovna tak jako elektrický proud,....." jestli se někdo poznal v nějaké kategorii odpůrců, tak tu nemá co dělat....tady ne Foru "Energie u Pramene" Kovaní členové tohoto fora jsou snílci, mágové, skrytí "ufoni" a podobná havěť a jejich protipolem / záchranou/ jsou "pomocníci" názorný příklad....Martin11 :lol: a Gromit..../ m11 :lol: neználek s nadšením - Gromit pedagog s přehledem/ a jak to krásně funguje...
...no a pak tady jsou "šťouralové"...sice chytří a vzdělaní / všechna čest/ ale tady k ničemu....jen a jen potápějí ty "martiny11 :lol: ", kteří vymejšlejí magnetické motory a seč jim síly stačí se snaží dokázat, že to nejde, nemůže jít a nikdy nepůjde..
...mám takový nápad...zkuste tady ode dneška 1 týden neodporovat...nikomu, ničemu . překousnout a smířit se s tím, že tamten zapálil vodu, a že jinej má COP větší než 1...a kritiku třeba podat tak nějak "sametově"...víte jak by mě pohladilo po duši, kdyby mě Karban-hatlík napsal,,,"...víš martínku, ten magnetickej motor je sice hezká myšlenka, ale já si myslím, a ber to tak , že to je jen můj názor a nemusíš se s ním řídit, ale že ten magnetickej motor ASI nebude fungovat, ale zkus to, a zlepši tam třeba to a to.......zdá se vám to jako sci-fi ,,, mě na tomto Foru ano :idea: tak hezký den všem a šťouralům obvzláště. martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

??

Příspěvek od lajos »

a japonci vynechali z učebnic zákon zachování energie

Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ??

Příspěvek od Jim68 »

lajos píše:a japonci vynechali z učebnic zákon zachování energie
Jistě. Vždyť je to jen současný stav poznání. Jakýpak zákon - je to teorie. :roll:

Jim68
Be happy!
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Před potopou jsme věděli víc než Japonci teď

Příspěvek od 1220 »

Potopa nebyla , že :roll:
A zase mi vytanula báseň , jen malý úryvek z Balady o námořníkovi.
Jedná se o výběr na službu na majáku.

Hola, stateční námořníci,
zda mezi vámi jest,
komu svět zřítil se v sutiny
a zůstal beze hvězd?
Ten krunýř samoty železné nechť vezme
na svou hruď.
Kdo hvězdu ztratils ve světě, -
sám jiným hvězdou buď!"

Padesát mužů naslouchá
a stojí jako sloupy,
žádný však v řadě nehne se
a žádný nevystoupí.

Hola, stateční námořníci,
zda mezi vámi dlí
ten, jemuž zločin jako krysa
hryže svědomí?
Pro toho muže místo je
v majáku hlídat pláň.
Kdo ve světě jsi život vzal, -
ty život tady braň!"

Dnes je asi jiná doba nebo co ???????
Lžete si do vlastní kapsy.
Naštěstí asi jenom jeden či nanejvýš dva :roll:
I jeden je moc.
Nebudu dál prudit.
jdu si po svých ..........

K.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Peter

Příspěvek od Iv »

Konečně jsem po nějakém pátrání došel k tomu, co tvou osobu stále nutí mně urážet zde na veřejném foru a svým ovlivňováním se i někteří členové dívají pak na mne přes prsty.
Jedná se o jedno krátké video ze Seriálu, u kterého jsi údajně byl.
Nevidím vůbec nic špatného na uvedeném videu, viz úvodní věta: Jen malé nahlédnutí pod pokličku práce našeho Týmu (takže nevím co jsi tam měl co pohledávat)..... Tato úvodní věta svědčí jasně o tom, že zde není ale vůbec žádný návod a ani to nebylo smyslem tohoto videa, s nějakými tech. detaily a radami vyjít na veřejnost. Jen nahlédnutí do rozpracované práce. Video bylo tedy jen a jen informativní z kousku naší probíhající práce. Tedy toto video patří do kategorie všeobecných informací rozdělané práce.
Naší povinností není u vývojové, tedy nedokončené práce, ventilovat na veřejnost nějaké parametry, ani nikde jinde na světě, protože ty se mohou zákonitě kdykoliv změnit, navíc to zůstává jen a jen v naší pravomoci, kolik a jaké informace dáme na veřejnost u rozpracované práce. Tvoje osoba nemá právo a ani nárok si usurpovat jakékoliv informace z této naší činnosti, ikdyž jsi v ten moment byl přítomen, na to nemáš ani v nejmenším nárok a je to jen a jen v naší kompetenci a na našem uvážení. Uvědom si to!!!
Tvoje osoba si dělá nároky na něco, na co nemáš ale vůbec žádné právo, natož z tohoto pohledu očerňovat mou osobu. Měl by jsi si toto uvědomit, protože se chováš jako nejhorší bytost, která tady na Zemi chodila a ve své aroganci očerňuješ nejhorším kalibrem práci druhých a samou podstatu dotyčného člověka. Z naší práce nemáš právo na nic, jsou to jen a jen tvé arogantní nároky, dohady, pomluvy, to vždy je a bude jen na nás, co ze své týmové práce sdělíme, protože je to naše práce a ne tvá, uvědom si tuto základní věc. Nemáš ani právo naši práci kritizovat, protože nemůžeš ani znát všechny základní souvislosti. Neboj, vím moc dobře kdy a jak to sdělit lidem zde, ty to určovat nebudeš!!!!!
Můžeš se na mne zase vyzvracet pokud ti to udělá dobře, ale na tvou úroveň sprostých a arogantních urážek se nikdy nesnížím.
Nechtěl jsem zpočátku reagovat vůbec na tvé drzé až právně hraničící výpady, ale pro ostatní, aby věděli o co jde, jsem to tady dal. Tuším, že zase budeš reagovat negativně, jak jinak, reaguj si jak chceš, ale po naší práci ti vůbec nic není, nemáš ani nejmenší právo nás kritizovat, navíc i o sdělování jistých informací z Týmu taky, abych je zde ventiloval bez společné domluvy a souhlasu členů pracovního Týmu stejně nikdy neudělám, a kdyby se to náhodou nedopatřením stalo, tak tebe i s tvými přívrženci by museli omývat, protože ty vaše naučené a papouškující poučky jsou k ničemu, vlastně jsou k něčemu a to, aby z lidí udělali jen poslušné ovečky a to většina bytostí zde na foru právě nechce, proto se tito lidičkové tady spojili, aby čelili takovým typům manipulátorů, provokatérů jako jseš ty a tvým podobným.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Peter

Iv píše:Konečně jsem po nějakém pátrání došel k tomu, co tvou osobu stále nutí mně urážet zde na veřejném foru a svým ovlivňováním se i někteří členové dívají pak na mne přes prsty.

Nazdar Ivane, :)

To ho vůbec nenutí. Je to jenom nesmyslně ubohá záminka :ptrain: a jedinná věc, na kterou se mu za těch pár let, skoro tři, podařilo kápnout a kterou mohl alespoň jakž takž použít proti Tobě, nemuvě o něčem podstatném. Peterova nutkání :piss: jsou solidnímu člověku zcela cizí. :enaughty: Tam se není čemu divit.

Spíše bych se pozastavil nad tím, :shock: co se stalo, nebo nestalo, že jsi byl tak dlouho ve tmě s tím, o co vlastně šlo, což Ti ani nedovolilo to nějak porovnat byť i jen v očích těch, kteří si tvou akci vyložili jako levotu přesto, že by Tě měli velmi dobře znát a drželi jazyk za zuby :esilenced: v domnění, že Ti prokazují loyalitu :P a zbytečně si ničili své svědomí :color:a budou si ho ničit dál, :evil: pro tu tmu :roll: tam kde stačilo pár slov a kde Tebe ani nenapadlo :idea: že by někdo mohl vidět levotu :oops: tam, kde byla jen tvá snaha a kde jsi levotu nejen nezamýšlel, ale ani vidět nemohl, právě proto, že jsi jaký jsi.

Jsem velice rád, že jsem se té tmy nezůčastnil. Ono by to u mne ani nefungovalo. Na druhé straně je to venku, jaksi s prodlením uvedeno na pravou míru hlavně pro Ty, co dají na své vlastní Já víc než na zkušenost s Ty. Jak snadné je některým sebe samé přesvědčit o nekalých úmyslech druhých, a proč :?:

Že byla za vyvíječem vývěva? Samozřejmě. 8) Měla tam praktickou funkci a proč bys s tím, jakožto s technickým údajem měl nezbytně lézt ven v půli projektu, nebo vůbec kdy na veřejnost? Nelezl jsi ven ani s mnoha jinými údaji a není to nic překvapivého. Ta vývěva tam nebyla proto, aby někoho oblbovala, i když oblbnout mohla. :oops: Já bych taky čučel :shock: jak vrána nevěda o ní a věda kolik by to bez ní mělo asi tak být. A co :?: Buďto se zeptám :baby: a něco se dozvím, nebo se nedozvím a popřemýšlím :ethink: a možná něco vykoumám. :idea:

Že se toho :evil: Peter chytil jak hovno košile? Chytil. Pro něj to košilí je a čert vzal kabát a nic "lepšího" jsi mu nikdy nenabídl ani omylem. Že se na to tři roky odvolává :?: Samozřejmě, a ta tma mu móóóc vyhovovala a trápil s tím i potemníky a možná víc než Tebe. :dknow: Tímto Peter, Roughboy, Hmm, a jak si všelijak říká nemá ani kulový hovno :ptrain: nemluvě o sedmě.

S laskavým pozdravem, Slávek. :pivko:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Peter

Příspěvek od poota »

Iv píše:Konečně jsem po nějakém pátrání došel k tomu, co tvou osobu stále nutí mně urážet zde na veřejném foru ...
Přece jen si dovolím Ti trochu oponovat.
Z mého pohledu ono video není příčinou změny Peterova chování, ale pouze záminkou, která mu dodává zdání práva na to, aby takto projevoval svou pravou povahu. Zřejmě jeho přirozenosti vyhovuje záškodnický a partyzánský způsob boje - nebo lépe řečeno, je rád, že se může volně a svobodně pohybovat mezi těmi, kterým chce vrážet při každé vhodné příležitosti nůž do zad.

"Všem milost, jenom zrádcům ne!"

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“