poota píše:Téda,
jak nejsem závistivej, tak takovouhle "vopici" bych chtěl mít!
Aspoň jednou v životě! Jedinkrát!
Zdravím - poota
Ne nadarmo různí umělci vytvářejí svá životní díla pod vlivem....
poota píše:Téda,
Zdravím - poota
Buď ujištěn, že nechtěl. Pěkně se nadrnět a třeba týden si v tom pochodit je balada, ale tohle jsou, alespoň pro mne byly, dva nejotřesnější zážitky v životě. Nikdy více!poota píše: Téda,
Zdravím - poota
A byls na tom tak, že jsi dokázal vytvořit taky tak nádherné obrazce v obilí?Slavek Krepelka píše:Buď ujištěn, že nechtěl. Pěkně se nadrnět a třeba týden si v tom pochodit je balada, ale tohle jsou, alespoň pro mne byly, dva nejotřesnější zážitky v životě. Nikdy více!poota píše: Téda,
Zdravím - poota
Ahoj, Slávek.
Já vim. Ale nedalo mi to.poota píše: A byls na tom tak, že jsi dokázal vytvořit taky tak nádherné obrazce v obilí?
Vo to mi šlo!
Zdravím - poota
Ale no tak... Iv , ak lídri tohto fora prestanú ,,vykrádať hroby a závidieť zosnulým ich poslednu večeru", toto forum sa pohne do predu . Ak sa na tomto nič nezmení (osobne kedže pomeri tu poznám tomu neverím) je to tu už len o ,,Snívajte s nami". PePoIv píše:Dnes jsem zahlíd na Novinkách tuto fotku, v očích děs a běs a ať jsem chtěl nebo nechtěl, vybavil jsem si hned tady pár lidiček, jež bojují s takovým zapálením proti zdejším nadčencům, nebýt jich, umřem blbí - Děkujem !!!
Peter píše:Nejde o nadávky a urážky. Jde o konstatování.Iv píše:Dnes jsem zahlíd na Novinkách tuto fotku, v očích děs a běs a ať jsem chtěl nebo nechtěl, vybavil jsem si hned tady pár lidiček, jež bojují s takovým zapálením proti zdejším nadčencům, nebýt jich, umřem blbí - Děkujem !!!
Jsi lhář.
Kdo lže, ten i krade.
Jistě. Vždyť je to jen současný stav poznání. Jakýpak zákon - je to teorie.lajos píše:a japonci vynechali z učebnic zákon zachování energie
Iv píše:Konečně jsem po nějakém pátrání došel k tomu, co tvou osobu stále nutí mně urážet zde na veřejném foru a svým ovlivňováním se i někteří členové dívají pak na mne přes prsty.
Přece jen si dovolím Ti trochu oponovat.Iv píše:Konečně jsem po nějakém pátrání došel k tomu, co tvou osobu stále nutí mně urážet zde na veřejném foru ...