aNONym píše:pepo.bn píše:Slavku kedze tvoje prispevky su plne hovien a to doslova , tvoje prispevky necitam.
Sic rozhodně nesoulasím, že Slávkovo příspěvky jsou plné toho, co jsi o nich napsal.
Non
Tak ale myslím , že hlavní je především
"nemít v hlavě nasráno".
páč to má název leonardo..../ a da Vinchi, to jsem já...
/
začnu příslovím..." jinak voní seno koňům, jinak zamilovanejm..."...
z hlediska atomového fyzika má karkulka červená
v hlavě nasráno...no z hlediska ondřeje se ta sračka ještě ředí rtutí
...
ono je "nasráno a nasráno" takže každý svůj svému
...už jsem tady několikrát psal....
Hoši...klídek... jsou tu dámy....třeba karkulka
a to nevíte že kč
je blondýnka....pepo bn se doufám uklidní, páč Slávek křepelka na tom je zcela jinak než Akord, který zase nemusí někoho jiného....
...se vám divím , jste jak malí kluci...na jednu stranu je to dobře...hrajeme si a nezlobíme...na druhou stranu tu jsou SRÁČI, kteří nám ty hračky berou
a pepo bn alias kdokoli....ty k nim patříš....je mi to líto....karban, hatlík, stepan a spol....občas z vás vypadne docela dobrá myšlenka, která svědčí o přehledu v oboru ale jako celek....grrrrrr....proč tu nemůže vládnout mír ...a hlavně tolerance
....
Já osobně mám magnetický motor....kdo nevěří...ať si políbí....kdo věří, může ho vidět....a jakékoliv kecy kolem je jen spam
...chci prozradit tajemství, prozradím. Chci pomoci -pomohu. nechci, tak neprudím blbejma poznámkama.../ pokud nejsou konstruktivní/....furt kecám dokola....
".... tak chlapi nelejte to pívo z vokna...podívejte se jak vypadám.... / m11
... věřím, že se " TO " povede ......