Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Pro neználky(potřebuji vědět.....)
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Díky
Díky ,já věděl že to tu někde bylo ,ha a ultrazvuková čistička 2,5l bude vytížená ,už se těším na mňamku. A o přestávce si vyčistím brejle.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
založíme nové vlákno
...Myslím , že je načase...založit nové vlákno...ULTRAZVUKOVÁ KUCHAŘKA...martin11 p.s u mě je jedna volná....tedy bude asi v uterý.....cenu upřesním až dorazej...jsou objednaný 3ks....jednu má Karkulka červená druhou jeden gurmán tady z Fora...3tí...kdo dří přijde ten dřív.....marinuje, čistí,odvzdušňuje...
.....kdo má nápad, na co ještě 2,5 l ultrazvuk čističku využít....týpky do nového vlákna....založím ho v sobotu....m11
.....kdo má nápad, na co ještě 2,5 l ultrazvuk čističku využít....týpky do nového vlákna....založím ho v sobotu....m11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
...jooooo...psovité šelmy
...jelikož jsem .." U Pramene.." nového vědního oboru,,,....uprava pokrmu ultrazvukem...v pondělí mám na to stroj....La také...tak zakládám nové vlákno....ta moje ...se už nemuže dočkat na první testy....1 kousek masíčka ...normal...2 kousek z ultrazvuku....sice to moc nekoresponduje s tematem VOLNÁ ENERGIE...ale kdo ví.......La ...je úplně mimo....při myšlense na ultrazvukový bůček...zdravím La ..po základních testech...se s La ...ozveme....přístroj je za 2800.-zatím nekupovat....jsme pokusná morčata....pak vám řekneme...jestli joooo...nebo nééééé.....martin11
Nesmysl!!! Právě tento pseudoobor je volná energie. Energie ducha, neuvěřitelná síla a mocná čarodějka. Život je pouze o smyslech. Chuť, vůně, slast, pohoda, štěstí, a naopak. To je ten důvod, proč jsme na světě. Je to o pocitech. Z křehoučkého šťavnaťoučkého masenka nemůže mít nikdo špatný pocit. Jedině pár mimozemšťanů, kteří zde kdysi havarovali a dodnes si říkají vegetariáni ohrnou pysk, ovšem k vlastní újmně.......
Pokud bude ultrazvuk fungovat, nechám si postavit kistnu na celé jehně.Ať se práší za kočárem. Bude to stejný rozměr jako na sele.
Pokud bude ultrazvuk fungovat, nechám si postavit kistnu na celé jehně.Ať se práší za kočárem. Bude to stejný rozměr jako na sele.
Musím říci, že to tak nějak je - celá ta "volná energie" jsou ty pocity.jarda ovčák svitavy píše:Nesmysl!!! Právě tento pseudoobor je volná energie. Energie ducha, neuvěřitelná síla a mocná čarodějka. Život je pouze o smyslech. Chuť, vůně, slast, pohoda, štěstí, a naopak. To je ten důvod, proč jsme na světě. Je to o pocitech. Z křehoučkého šťavnaťoučkého masenka nemůže mít nikdo špatný pocit. Jedině pár mimozemšťanů, kteří zde kdysi havarovali a dodnes si říkají vegetariáni ohrnou pysk, ovšem k vlastní újmně.......
Asi jako existuje možnost si představit vůni - prostě ji nějak vnitřně vygenerovat....
Jak bych to nemyslel. Chtěl jsem dementovat karkulčiny pochyby, že to nekoresponduje s volnou energií. Právě že ano. A zpochybňovat volnou energii bych také nechtěl. Stříhat křídla podobně postiženým.... Na to jsou jiní, chytřejší a lepčí....
I když.... co člověk venuje tělu.... myjeme se, voníme se, holíme se, chodíme k frizérovi, nevíme samou roztažností, od kterého adidase si koupíme klůcky a cumplochy na sebe, škorně jakbysmet. A duše? Co uděláme pro duši? Pocity tam patří. Co můžete mít za pocity z to fu polévky s praženými sojovými boby. Již od homo erectus jsme lovci.
Samozřejmě že by mi za tyto hlášky kamarád lamaista kopnul vřele do rozkroku.... Já to však vidím takhle. Jedno konopné semínko denně je pro sidhartu.
I když.... co člověk venuje tělu.... myjeme se, voníme se, holíme se, chodíme k frizérovi, nevíme samou roztažností, od kterého adidase si koupíme klůcky a cumplochy na sebe, škorně jakbysmet. A duše? Co uděláme pro duši? Pocity tam patří. Co můžete mít za pocity z to fu polévky s praženými sojovými boby. Již od homo erectus jsme lovci.
Samozřejmě že by mi za tyto hlášky kamarád lamaista kopnul vřele do rozkroku.... Já to však vidím takhle. Jedno konopné semínko denně je pro sidhartu.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Já kámoše taky nežeru. Posledního jsem sežral na vojně jednomu lampionovi. Ale do akademické diskuse se rád zapojím. Navíc šetření času je fajn. Musíš si uvědomit, že maso by mělo viset na háku. To zn, že by mělo dozrávat 4 až 7 dní pověšené v chladnu. No jo, ale to bych si do podzimu ani nevrznul.Nemám chladnici světnici. Takže po zabití zchladit a do mražáku. Pak musíš suplovat různým nakládáním, marinováním a tomu podobně.
Pokud by to fungovalo, bylo by to fajn. Účel totiž světí prostředky. V tomto případě určitě.
Pokud by to fungovalo, bylo by to fajn. Účel totiž světí prostředky. V tomto případě určitě.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 10 poděkování
Náhodou takovej toulavej dingo asi přítelem stáda nebude... A jak to s tim ultrazvukem vlastně funguje? To se to maso "rozklepe" aniž by došlo k nějakým viditelným změnám tvaru a zároveň se marináda "vtřese" dovnitř?
Jinak co bych potřeboval vědět doopravdy: kolik váží laser na řezání kovů. Zajímá mě hlavně ta řezací hlava a potom ještě zvlášť zdroj, i když tam bude údaj zkreslený váhou skříně a dalších serepetiček. Na netu jsem nic moc nenašel, jen že do řezacího centra se dá strčit strašně velká tabule plechu a to je mi zrovna k ničemu :-(
Jinak co bych potřeboval vědět doopravdy: kolik váží laser na řezání kovů. Zajímá mě hlavně ta řezací hlava a potom ještě zvlášť zdroj, i když tam bude údaj zkreslený váhou skříně a dalších serepetiček. Na netu jsem nic moc nenašel, jen že do řezacího centra se dá strčit strašně velká tabule plechu a to je mi zrovna k ničemu :-(
Na zle položenú otázku (tá súvysí s poznaním) , čakaj zlú odpoveď . Takže laser na rezanie kovov váži tak bajočko od 0,5kg npr. laséri typu YAG , až do pár ton npr. laseri typu CO2 . Zaleží nielen od toho , aký kov s tým chceš rezať ale aj od toho , do akéj hrúbky materialu to má byť použitelné . PepeTuco píše:... kolik váží laser na řezání kovů...
Naposledy upravil(a) pepe dne pát 27 úno 2009 14:17, celkem upraveno 1 x.
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 10 poděkování
Věc se má tak že o podrobnostech prakticky nevim nic Z tvého příspěvku jsem pochopil že YAG vychází lehčí, z toho co vím tak nepotřebuje krmit plynem, je tedy můj favorit. Nevím ale v jakých výkonech je dostupný. Na netu jsem zatím potkal největší vyzářený výkon asi 5kW, ale to byl CO2 případ v takové té monstrbedně. Existuje nějaký podobný YAG? Nehledám nástroj pro konkrétní aplikaci, jde mi čistě o poměr výkon/hmotnost, maximálně přivedený/vyzářený výkon, tak nějak orientačně kde se to pohybuje. Nejlépe pro zařízení s co nejvyšším výkonem.
Nielen v prípade laséru je ,,výkon" velmi relatívný pojem . Prečo tomu tak je ? Aj pár kilový pulzný lasér dokáže ,,šlapať" v MW v pulze na rozdiel od pár tonového laséru v kontinualnim režime , ktorý má dosť velký problém s teplom pri pár kW . Musíš vedieť , čo od toho chceš . Pepe
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
-
- Zasloužilý člen
maso a laser
....z jedný vody načisto....
laser....jen skromný dotaz...na co to chceš...s lejzrem není žádná sranda...!!!....nikde....chirurgové nosej brejle....odraz od čehololi....viděl jsem vlastní Laser.....tedy jen to co jako svítí....je to docela malý...na to co to profikne.....pak je to různě zabalený....já bych začal u laseru ve vypalovačce.....tady jsou zadarmo....
....maso v ultrazvuku....
....no jsme tu 2 pokusní....La a já...karkulka...zdravím SAO....v pondělí večer to zkouším.....dopoledne přijede přístroj....vana 2,5 l....LA...zdravím.... to dostane ve čtvrtek....ale to vás už zavalím pokusnými recepty....a přístroj eventuelně pošlu....cenu zdělím v pondělí,,,,ještě ji přesně neznám.....ale je daná počtem odebraných kusů.....min 3....což jsem učinil....1 je...bude volná.zatím...ale až to zkusíme...cena bude cca 2850.-českých....
...nápadů máme mnoho....
...jinak se běžně používá na čištění čehokoli...brýle,součástky.hodinky...ty kolečkový....vana je z potravinářského antikora....martin11
laser....jen skromný dotaz...na co to chceš...s lejzrem není žádná sranda...!!!....nikde....chirurgové nosej brejle....odraz od čehololi....viděl jsem vlastní Laser.....tedy jen to co jako svítí....je to docela malý...na to co to profikne.....pak je to různě zabalený....já bych začal u laseru ve vypalovačce.....tady jsou zadarmo....
....maso v ultrazvuku....
....no jsme tu 2 pokusní....La a já...karkulka...zdravím SAO....v pondělí večer to zkouším.....dopoledne přijede přístroj....vana 2,5 l....LA...zdravím.... to dostane ve čtvrtek....ale to vás už zavalím pokusnými recepty....a přístroj eventuelně pošlu....cenu zdělím v pondělí,,,,ještě ji přesně neznám.....ale je daná počtem odebraných kusů.....min 3....což jsem učinil....1 je...bude volná.zatím...ale až to zkusíme...cena bude cca 2850.-českých....
...nápadů máme mnoho....
...jinak se běžně používá na čištění čehokoli...brýle,součástky.hodinky...ty kolečkový....vana je z potravinářského antikora....martin11
Nemáte někdo myšlenku, kterak nahradit žárovku 500w? Není to jen tak obyčejná potíž..... Ze zištných důvodů jsem si opatřil divadelní reflektor. Taková kistna z plechu, žárovkou zrcadlem a čočkou. Pomocí páky se dá měnit ohnisková vzdálenost a tím měnit průměr promítaného kruhu. Nejsem zanícený ochotník, ale chtěl bych promítat na nebe v noci vstyčený prostředníček po vzoru batmana....... Nevím však, čím bych mohl nahradit žárovku. Nejde mi o energetickou úsporu, ale o zvýšení svítivosti Poradíte někdo??