Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Co kde na netu
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: Co kde na netu
parní stroj poháněný výfukovými plyny
http://auto.idnes.cz/renault-trucks-zko ... tomoto_vok
http://auto.idnes.cz/renault-trucks-zko ... tomoto_vok
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
vasava píše:John Hutchison:
Link http://www.lifechangingtv.com/hutchison.htm
http://www.gofundme.com/hutchison-effect-energy
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... lidi proboha neblázněte ... ...eXiT píše:Zařízení pro tuto činnost vlastní policie ..... a hovory jako například můžeš přijít manžel není domamartin11 píše:že lze na dálku spustit váš mobil v kapse
- klíčenky s integrovaným GPS jsou naprostá pitomost, energeticky velmi náročné (navíc by opravdu muselo být vybaveno "zpětnou vazbou, např. GSM data-modemem, který navíc musí mít aktivní "simku") ... GPS/GSM trackery sice existují a vypadají nějak takto http://www.conrad.cz/monitorovaci-zariz ... 70.k373775 , ale to s klíčenkou opravdu nemá nic společného ... ...
- pokud je mobil vypnutý, tak vám ho nikdo "na dálku" nezapne ... jiná situace je, pokud se jedná o mobil s upraveným firmware tam by to šlo (ale jedině tak, že by se třeba každých 20 minut automaticky zapnul (tvářil by se přitom jako vypnutý), aby si zkontroloval SMS a pokud by přišla spešl "aktivační", tak by se potom dal na dálku ovládat), jinak to na dálku nejde zapnout ani za prase ...
- a pokud někdo někdy něco chytil na telku, co se "tvářilo" jako telefonní hovor, tak jedině snad dříve, dokud se ještě používala NMT síť (i tak by byla slyšet pouze půlka hovoru / tzn. pouze jedna strana) ...... v GSM a dalších moderních systémech je vše přenášeno digitálně v časových timeslotech (navíc kódovaně), což se dá "odposlechnout" jedině pomocí specializovaných zařízení, za tímto účelem vyráběných (jejich cena je od milionu výše) ...
... takže asi tak ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Uf, to se mi ulevilo.
Takže teda "už letím"
Zdravím - poota
Edit: ... tak hlavně lítej pomalu a nízko ... ... A(&F) ...
Že by měl manžel radar - poo.
Takže teda "už letím"
Zdravím - poota
Edit: ... tak hlavně lítej pomalu a nízko ... ... A(&F) ...
Že by měl manžel radar - poo.
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- poota
- Zasloužilý člen
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Tažný paprsek ... jako ze StarTreku ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Zasloužilý člen
...nevím kam to dát...je to zdraví ale je to tedy tady....
jde o srážlivost krve a problémy s tím související...m11
http://zena.centrum.cz/zdravi/domaci-le ... ?id=769119
jde o srážlivost krve a problémy s tím související...m11
http://zena.centrum.cz/zdravi/domaci-le ... ?id=769119
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/2 ... elinu.html chtěl je trošku vyléčit a ještě ho potrestají :-D
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Rezonance
Převzato z blogu Petra Šedého. Vcelku zajímavé, se změnou času při bouřce to mne vcelku zarazilo.
Proč dojde ke vzniku šumu jsem se dozvěděl od jednoho experta z Čakovic, který se zabývá zajímavými jevy při bouřce. Má svoji zahradu rozdělenou na malé sektory a vždycky v létě nebo na jaře při každé bouřce měří čas v každém sektoru a sleduje odchylky. Před bouřkou nastaví všechny hodinky na přesnou stejnou hodnotu a pak po bouřce zkontroluje čas na hodinkách. Každé hodinky má očíslované a tvrdil mi, že po takové hodinové bouřce se čas v některých sektorech zpomaluje i o několik minut. Dochází však pouze ke zpomalování. Při další bouřce a provedeném měření, kde jsou hodiny na svých starých místech, přesně podle čísel, jsou údaje jiné. Z toho vyplývá, že dilatace času migruje i v závislosti na typu bouřky a na čase.
Šum který vzniká při naskočení rezonance je dán časovou kapsou, která pravděpodobně vznikne v blízkosti rezonátoru. Právě v této kapse utíká čas mnohem pomaleji a okolní zvuky mimo kapsu se reprodukují do ucha mnohem rychleji. To je právě ten šum.
Další doprovodné efekty rezonátoru můžou být závažné na ovlivnění fyzických a psychických oblastí těla. Jedná se o takzvanou částečnou eutanázii, kde infrazvukové vlny vysoké intenzity prostupují naším tělem a likvidují membrány našich buněk, především těch nemocných nebo starších a slabších.
Proč dojde ke vzniku šumu jsem se dozvěděl od jednoho experta z Čakovic, který se zabývá zajímavými jevy při bouřce. Má svoji zahradu rozdělenou na malé sektory a vždycky v létě nebo na jaře při každé bouřce měří čas v každém sektoru a sleduje odchylky. Před bouřkou nastaví všechny hodinky na přesnou stejnou hodnotu a pak po bouřce zkontroluje čas na hodinkách. Každé hodinky má očíslované a tvrdil mi, že po takové hodinové bouřce se čas v některých sektorech zpomaluje i o několik minut. Dochází však pouze ke zpomalování. Při další bouřce a provedeném měření, kde jsou hodiny na svých starých místech, přesně podle čísel, jsou údaje jiné. Z toho vyplývá, že dilatace času migruje i v závislosti na typu bouřky a na čase.
Šum který vzniká při naskočení rezonance je dán časovou kapsou, která pravděpodobně vznikne v blízkosti rezonátoru. Právě v této kapse utíká čas mnohem pomaleji a okolní zvuky mimo kapsu se reprodukují do ucha mnohem rychleji. To je právě ten šum.
Další doprovodné efekty rezonátoru můžou být závažné na ovlivnění fyzických a psychických oblastí těla. Jedná se o takzvanou částečnou eutanázii, kde infrazvukové vlny vysoké intenzity prostupují naším tělem a likvidují membrány našich buněk, především těch nemocných nebo starších a slabších.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
-
- Zasloužilý člen
...když si to přeberu, tak to znamená, být v takové kapse tak z ní vystoupím proti svému okolí mladší, převedeno ..ad absurdum, pobýt zde třeba 20 roků, tak všichni proti mě zestárnou o 20 roků...nebo jinak, dám sem třeba jablko, a ono se mě nezkazí tak rychle????NAVAR píše:...Každé hodinky má očíslované a tvrdil mi, že po takové hodinové bouřce se čas v některých sektorech zpomaluje i o několik minut....
umíto někdo lépe vysvětlit. zdraví m11
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Řekl bych že jsis odpověděl správně. On Petr Šedý popisuje zhruba toto:martin11 píše:...když si to přeberu, tak to znamená, být v takové kapse tak z ní vystoupím proti svému okolí mladší, převedeno ..umíto někdo lépe vysvětlit. zdraví m11NAVAR píše:...Každé hodinky má očíslované a tvrdil mi, že po takové hodinové bouřce se čas v některých sektorech zpomaluje i o několik minut....
Další doprovodné efekty rezonátoru můžou být závažné na ovlivnění fyzických a psychických oblastí těla. Jedná se o takzvanou částečnou eutanázii, kde infrazvukové vlny vysoké intenzity prostupují naším tělem a likvidují membrány našich buněk, především těch nemocných nebo starších a slabších. Již druhý den jsem pozoroval po několika zkouškách na sobě obrovské změny. Okolní zvuky byly tak silné, že mě do uší působily bolest. Ptáci zpívali tak silně, že jsem si dával vatu do uší. Přitom před tím jsem je sotva syšel. Prudce se mi zostřil a zesílil zrak a přestaly mě bolet klouby v koleně a plotýnky. I když jsem před tím sotva chodil, hlavně kvůli veliké nadváze, najednou jsem mohl i běhat a dokonce jsem byl schopen dělat i dřepy. Pak když jsem si nechal u doktora změřit tlak, byl v normálu, cukry též, ale i cholesterol a rentgen kloubů byly také v normě, i když jsem již čekal na výměnu kloubu v koleně. Nyní to není potřeba. Nejzajímavšjší je však to, že se mi vrátila paměť. Dnes si pamatuji i příběhy z dob, kdy mi bylo 5 let a všechno ostatní se opět objevilo v mé mysli jako před mnoha léty.
Efekt podle doktora docenta Nováka(vojenského lékaře) může být i obrácený.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
- poota
- Zasloužilý člen
Tvrzení docenta Nováka mi připadá jako "zadní vrátka" pro případ, že by to "nefungovalo" žádoucím směrem a nebo aby se tím někdo příliš nezabýval.NAVAR píše:Další doprovodné efekty rezonátoru můžou být závažné na ovlivnění fyzických a psychických oblastí těla. Jedná se o takzvanou částečnou eutanázii, kde infrazvukové vlny vysoké intenzity prostupují naším tělem a likvidují membrány našich buněk, především těch nemocných nebo starších a slabších.
...
Efekt podle doktora docenta Nováka(vojenského lékaře) může být i obrácený.
Pokud by měl pravdu, pak by ta "částečná eutanázie" musela postihovat přednostně buňky zdravé a mladé - a ty staré a slabé nechávat. Připadá mi krajně nepravděpodobné, že by se s nějakou vnější zátěží dokázaly vyrovnávat buňky defektní lépe než buňky zdravé.
A zřejmě nelze při této příležitosti nevzpomenout zářného příkladu naší medicíny, která používá chemoterapii na docela surové rozpočítávání buněk na "živá - mrtvá", aniž by bylo možné "selektivitu filtru" nastavit jinak, než jenom velice hrubým odhadem.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ruská obdoba " pořadu Detektor" o ufo
(dokonce mají i takřka stejnou hudbu)
(dokonce mají i takřka stejnou hudbu)
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
-
- Zasloužilý člen
a dotaz..Navar píše:...Řekl bych že jsis odpověděl správně. On Petr Šedý popisuje zhruba toto:
...od okamžiku, kdy jsi sem dal tuto info tak na to myslím, tedy na ten infrazvuk. je možné poslat nějaký odkaz na toho Petra Šedého, nebo jeho jakékoliv info k této problematice. napadly mne nějaké souvislosti, a rád bych je s někým konzultoval.
Ví někdo ze zde čtoucích nějaké souvislosti k tomuto problému? dík za odpovědí martin11
Neboj, však Ty se ty citace taky jednou naučíš - poo.