Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Faktom je
Nový člen

Re: Rozloučení se slušnými lidmi

Příspěvek od Faktom je »

martin11 píše:...každý si nejraději hraje na to , čím se cítí nejlépe... :idea: :good: m11 :lol:
Martin11 suhlasim, i to faktom je...

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Nové bany

Příspěvek od rival »

Nepřipadá mi fóru prospěšné počínání níže uvedených uživatelů a proto jsem jim udělil ban, tedy zákaz vstupu na fórum.

Zabanovaní uživatelé:

schizofrenickej ivan

Faktom je

Peter

Zabanovaní uživatelé mne mohou v případě zájmu kontaktovat na mé mejlové adrese: rival@upramene.cz Nebráním se vzájemné diskuzi a případnému přehodnocení mého postupu...

rival - živý člověk - suverén
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Nové bany

Příspěvek od martin11 »

Rival píše:Nepřipadá mi fóru prospěšné počínání níže uvedených uživatelů a proto jsem jim udělil ban, tedy zákaz vstupu na fórum.

Zabanovaní uživatelé:

schizofrenickej ivan

Faktom je

Peter

Zabanovaní uživatelé mne mohou v případě zájmu kontaktovat na mé mejlové adrese: rival@upramene.cz Nebráním se vzájemné diskuzi a případnému přehodnocení mého postupu...
:eclap: ...v podstatě žádná škoda, mám pocit , že je to jen jdeden a ten samej.... :idea: m11 :lol:
p.s. také si myslím, že mělo být trestné mít zde na foru 2 adresy /jména/ viz pepobn karban a spol. pokud někdo z jakéhokoli důvodu změní jméno, tak to okamžitě přiznat :idea:

... věřím, že se " TO " povede ......
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: riva a spol...

Příspěvek od Slavek Krepelka »

pravda je svina píše:Vážený......martin11, Mim, Iv, chiq, Slavek Krepelka a další... čo keby ste si otvorili konečne oči
Hlavně čumím :roll: jak ti ta slovenština najednou jde.

Slávek

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: riva a spol...

Příspěvek od chiq »

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

faktom je....

Příspěvek od martin11 »

pravda je svina napsal(a):
Vážený......martin11, Mim, Iv, chiq, Slavek Krepelka a další... čo keby ste si otvorili konečne oči

...Faktem je, že právě my máme ty oči otevřené :idea: a nejen oči. myslím, že spousta lidí zde má otevřený i "šestý" smysl, a to možná více nežli těch pět lidskejch. Takže tak milé "faktum je".... a že několik rejpalů buď neumí pochopit, že to je možné, a nebo sami mají dar" šestého "smyslu a nemohou pochopit , že nejsou ve Vesmíru sami.
...no a proto jsme právě tady na Foru a ne u Sisifů, či jinejch vědců.....my tady , se neučíme "biflováním známého" ale hledáním... :idea: takže tak.....krásný slunečný májový den přeje kč :oops: & martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
rival
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Zrušení

Příspěvek od rival »

Nick "pravda je sviňa" byl zrušen. Až do odvolání jsem pozastavil automatickou registraci. K dokončení nové registrace je nyní třeba souhlasu administrátora, tak jak je to i na jiných fórech. Už je mi jasné, proč to takto mají některá fóra nastavené...

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: Zrušení

Příspěvek od NAVAR »

Rival píše:Nick "pravda je sviňa" byl zrušen. Až do odvolání jsem pozastavil automatickou registraci. K dokončení nové registrace je nyní třeba souhlasu administrátora, tak jak je to i na jiných fórech. Už je mi jasné, proč to takto mají některá fóra nastavené...
V tom případě bych přidal i nick "vankabanka".
Možná se pletu ale jedno z pravidel fóra je zachování anonymity uživatelů (pokud sei nepřejí opak) a jakékoliv očerňování či nevyžádané informace k tomu vedoucí tu nemají co dělat.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
rival
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Ano

Příspěvek od rival »

Máš pravdu Navare. Příspěvek i nick "vankabanka" byl nyní také zrušen.

tutonc

Re: Zrušení

Příspěvek od tutonc »

Rival píše:Nick "pravda je sviňa" byl zrušen. Až do odvolání jsem pozastavil automatickou registraci. K dokončení nové registrace je nyní třeba souhlasu administrátora, tak jak je to i na jiných fórech. Už je mi jasné, proč to takto mají některá fóra nastavené...
myslím si že ti napísal pravdu týpek z nicom pravda bolí... a preto si ho zrušil !!!! To je fakt pekné ! Nenapísal to inde len do boxovárny...

rival
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Pro tutonc

Příspěvek od rival »

A jakou nebo ještě lépe, čí pravdu máš na mysli ? Svou pravdu máme každý z nás. Pravda je nesdělitelná, pravda je vnitřním prožitkem a poznáním... Kromě jiného... Dle mého cítění je pravdou, že zde nikdo nikoho k ničemu nenutí. Toto fórum je v mnoha věcech velmi specifické a svérázné. Jednou z předností tohoto fóra, dle mého názoru je i to, že se zde každý může realizovat dle svého umu. Tato seberealizace by měla probíhat formou tvoření, nikoliv rozbíjení (aspoň takový byl a stále je původní záměr, který se bohužel nedaří naplnit). Každý zde může prezentovat své myšlenky, své chápání světa i sebe sama. A tuto svou niterní pravdu, pokud v sobě najde dosti odvahy, může zkusit sdílet i s ostatními. A tady právě vidím problém... Velká řada jedinců toho není schopna, umí jít jen s proudem a na každou odlišnost hledí s jistým opovržením. Ale kdyby jen hleděli, mnozí z nich cítí "svatou povinnost" zasáhnout a "ochránit" ostatní před "bludy a tmářstvím" takovéhoto samostatně smýšlejícího člověka.

Proč těmto "ochráncům víry" jednoduše nestačí vyjádřit svůj odmítavý názor k prezentovaným myšlenkám ? Proč nenechají ostatní uživatele fóra, ať si sami utvoří vlastní názor na základě argumentů jedné i druhé strany ? To je to opravdu tak těžké ? Proč je nutné jinak smýšlejícího člověka uštvat a vyhnat ? A že těch vyhnanců nebylo málo...

Myslím, že se posouváme spolu s dobou do další úrovně... Možná, že ne všichni to tak cítí, ale to neznamená, že tomu tak není. Pokusme se obstát a rozvíjet v sobě jen to dobré...

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Rival píše:Nepřipadá mi fóru prospěšné počínání níže uvedených uživatelů a proto jsem jim udělil ban, tedy zákaz vstupu na fórum.

Zabanovaní uživatelé:

schizofrenickej ivan

Faktom je

Peter

Bany jsou sice hezké a oprávněné, ale i v Boxovárně by měla být dodržována pravidla základní slušnosti.
Tím chci říct, že značná část příspěvků měla, nikoli mohla, být rovnou bez jakýchkoli skrupulí smazána.
Pokud by k tomu měl být nějaký komentář, tak nikoli omluva za smazání, ale upozornění, že v případě opakování hrozí pozastavení členství.
Demokracie je sice hezká věc, ale rozhodně se v ní nesmí trpět její zneužívání.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Nové bany a demokracie

Příspěvek od Slavek Krepelka »

poota píše: Peter

Bany jsou sice hezké a oprávněné, ale i v Boxovárně by měla být dodržována pravidla základní slušnosti.
Tím chci říct, že značná část příspěvků měla, nikoli mohla, být rovnou bez jakýchkoli skrupulí smazána.
Pokud by k tomu měl být nějaký komentář, tak nikoli omluva za smazání, ale upozornění, že v případě opakování hrozí pozastavení členství.

Zdravím - poota[/quote]

Zdravím Půtu at al,

Co to zkusit ne jako demokracii, ale jako fotbal. Zahraješ rukou, odpískáno, kopneš do autu, odpískáno, nakopneš naschvál protihráče, trestný kop, žlutá a červená, nakopneš sudího, konec kariéry. Vlezeš sem jako nový člen s očividným cejchem předešlého ukončení kariéry, bez diskuzí do koše. Zformulovat jasná pravidla, nevypadá to víc jak na tři až čtyři, a podle nich to nelítostně pískat.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

poota píše:

Zabanovaní uživatelé:

schizofrenickej ivan

Faktom je

Peter

Zdravím - poota
Buď zdráv,
ono stejně "paseku" na fóru dělá jenom pár lidí. Takže bych se s nima nemazlil, nevidím jediný důvod proč by měla být kvůli pár jedincům obtěžována většina.
Hádat se ("boxovat") lze i slušně. A byť sebechytřejší člověk diplomy pomazaný se bude chovat jako buran, bude to vždy a zase jenom buran.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

bany...

Příspěvek od laik »

Zdravím
nevím nevím...ale já vás nechápu.....
proč to neustále probíráte....jediný co platí na lidi z kterýma se nechcu bavit je,je ignorovat, nereagovat,dělat že neexistují....a oni sami zmizí.....
jakmile na neco zaraguju, už dávám najevo že o tom člověku vím a že je v mým životě......a bude tak dlouho dokud ho budu mít v hlavě.....
zabanuje se jeden a řízení osudu nam přivede dalšího a zrovna dva......já chápu že to člověka dovede někdy nasr.....ale berte to jako školu.....
jako hru......každej víte že to co nechcem,co si nepřejem a čeho se bojíme, je nám předhazováno neustále dokola.....v životě se taky nebudete z někým hádat donekonečna.....prostě ho smažete ze života a je to.....to že někam uteču a tam si postavím nový domov (forum) nic neřeší, protože si ty nevyřešený problémy nesem stále sebou.......
.....asi žvaním jak nějakej potrhlej psycholog co?
.... ale ono to tak opravdu je......

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“