Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Moje "škodovka" na vodík!
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Škodovka.....
Moje "skodovka" dokončila dlouhodobý cyklus testování....Po rozebrání motoru musím konstatovat, že skoro sedmset hodin na vodíku jí neuškodilo....tedy příliš...Pár vychytávek ještě bude třeba...Mim
Však ono to půjde!!!
Re: PŘÍTEL-LUKE
TAK TO JO.TO JE V POHODE ŽÁDNA BOUCHLA VANA TO TEN MOTOR NA TÉ ŠKODOVCE MUSÍ BEJT DOBREJ.NENI VYŠLEHANEJ.JA SE SNAŽÍM PŘIJÍT NA TO JAK TEN MEYER MĚL TEN SISTEM UDELENEJ S TOU PLAZMOU.PŘIJÍT NA TO JAK SPALOVAT VODU PŘÍMO VE VALCI,TAK TO JE SEN KAŽDYHO.JO NA TO PŘIJÍT.ALE JA NATO PŘÍJDU POŘAD MI TO NEDA SPÁT KAŽDEJ DEN O TOM PREMYŠLÍM JAK TO UDĚLAT.PROJIŽDÍM INTERNET UPLNĚ NA MAX A ZJIŠTUJI VEŠKEROU DOKUMENTACI.NAŠEL SEM TAM UPRAVENOU SVÍCKU,KTERA AKORAT MĚLA ZA NASLEDEK MENŠÍ SPOTŘEBU BYLA TO NĚJAKA PLAZMOVÁ SVÍČKA NEBO TAK NĚJAK.NO MOC ANGLICKY NEUMIM.
- Mim
- Zasloužilý člen
Pro LUKA...
Přečti si pozorně vlákno plasma car a elektrolýza plasmou. I tady je opravdu vše.....
Však ono to půjde!!!
- Mim
- Zasloužilý člen
Re: PRO MIMA
TAK UŽ TO MAM PŘEČTENÝ A JO JE TO V POHO FORUM.JE TAM FAKT DOST VĚCÍ.TAKŽE SVIČKA UŽ SEM NAD TÍM PŘEMYŠLEL JAK JÍ UPRAVIT A TAK.NO TAK BUDU BADAT.SAKRA ,ALE JA NA TO PŘÍDU TO TI POVIDÁM
- Mim
- Zasloužilý člen
Pro Petera...
Zdá se, že jsi objevil "nový světadíl". Nechme to prosím nadále do sekce Plasma car....
Však ono to půjde!!!
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Edgar
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 24 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Mim
- Zasloužilý člen
Re: Pro Mima
Souhlasím i nesouhlasím, Ivane. Víš, snažil jsem se dle mého názoru dost....A co z toho bylo? Jen averze a nezájem a napadání.....Někdy si říkám, mám tohle zapotřebí? Odpověď je jednoznačná. Obětoval jsem tomu dlouhý čas....a také hodlám pomoci jen těm, kteří skutečně chtějí...Toť vše. MimIv píše:Příteli,trochu mně zde chybí reference po nějaké době provozu,tak to naprav,myslím ,že dost lidí by si to ráda přečetla.Vždyť to za to stojí!
Fotky mohou být jaké-koliv,to už si přizpůsobíme,tak do toho!!!
Však ono to půjde!!!
- Karel IV
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
Říká se tomu svička s potulným jiskřištěm a musí být pro ni spešl zapalovací cívka (modul). Je určena pro motory s vícebodovým vstřikováním paliva. Zapalování je řešeno jako sekvenční, vždy pálí dvě a dvě současně (1+4 a 2+3).Jiskra se "plazí" od střední elektrody po izolátoru a pak přeskočí na jednu ze čtyř eledtrod po obvodu.
Ohne Bier geht´s nicht
- Mim
- Zasloužilý člen
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro Mima
Tak to je ten stejný pohled na věc,souhlasím,ten český národ patří nakopat,víš kam.No a teď se spustí další smršť averze a bude se kritizovat jen ten druhej,zrcadla jsou v Česku vyprodaná,je to asi v povaze národa,vždyť si ani nedovede vládnout a když tak blbě,proti lidem.Víš,člověk pořád věří a vždycky se spálí a znovu a znovu.Uvidíme.Mim píše:Souhlasím i nesouhlasím, Ivane. Víš, snažil jsem se dle mého názoru dost....A co z toho bylo? Jen averze a nezájem a napadání.....Někdy si říkám, mám tohle zapotřebí? Odpověď je jednoznačná. Obětoval jsem tomu dlouhý čas....a také hodlám pomoci jen těm, kteří skutečně chtějí...Toť vše. Mim
- Mim
- Zasloužilý člen