Ano, na vykuka by se přišlo.marx píše:..zadny vykuk by se nevloudil a pokud ano, prijde se na nej....
Jakmile by se dostaly nějaký prachy na hromadu, hned by je "investoval" - a pak by se teprv na něj přišlo...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A on by byl vysmátý,založil by nějakou výrobní pobočku s vietnamskými levnými dělníky a pokud by se ho někdo snažil dohnat k tomu aby koruny získané vrátil podal by hromadnou žalobu na případné žalobce a protože je u nás vše možné vyhrál by a žalovatelé by museli zaplatit odškodné za pošpinění čistého štítu výrobny včetně všech výdajů s tím vzniklích.Poté by firmu prodal se ,,ztrátou,,Karban píše:Ano, na vykuka by se přišlo.marx píše:..zadny vykuk by se nevloudil a pokud ano, prijde se na nej....
Jakmile by se dostaly nějaký prachy na hromadu, hned by je "investoval" - a pak by se teprv na něj přišlo...
Nehrozí, už pro samotný fakt její neexistence...Aquarius1 píše:......a stal by se z něj vážený podnikatel či dokonce politik a navrhnul by zákon o zpoplatnění veškeré volné energie a to i takové která ještě nebyla v praxi uvedena![]()
Ne to si jen dělám prču ale co kdyby náhodou...že??
No, ty ses asi taky bavil - návštěva dobře vybavené dílny - to není každodenní věc pro amatéra.martin11 píše:
...hezký večer všem....zatímco jsem tvrdě pracoval, tak jste se všichni tady bavili na můj účet....že jako co a jak ....až to bude makat...
....makat to nebude...
...řekl Akord...a ...." možná "...má pravdu....
...nebudu rozebírat vliv magnetu na čelní hranu clonky....o problému vím...a řešil jsem ho....s jakým výsledkem ..neřeknu...ale třeba kladným....
...jediný omyl v celé diskusi byl gromit...vcucem clonky v Du získá to co ztratí V HU....tak to není ztráta v HU...!!!...není žádná....akord promine...ale není...a v dú se energie získává....
...tak co přinesl dnešní den....navštívil jsem tak špičkovou dílnu , že jsem byl jak Alenka v říši divů...jsou zde stroje které jsem netušil , že existují.....pro Karban...veškerá práce i material co spotřebuju je zadarmo....asi mě mnozí závidí....ale není co....
...dostalo se mi dalších cenných info...zdravím Gromit....jsou to střípky, z kterých se skládá poznání....a polovic poznání je na nic,,,a poloviční pravda je lež....to známe...
...tak dnes jsme 12 hodin projektovali ojnice , písty. kliku1 a kliku 2..upevnění clony a konstrukci toroidu....tady to jsou jen slova....ale skutečnost....kdo ví o čem mluvím tak ví....
...jen na okraj...jakou silou se dají přiblížit 2 neodymy N42 20x20x10 ty v motoru budou...
...myslím + na +...vypisuju soutěž....kdo to uhodne dostane.....no nechte se překvapit....a tahle síla bude v motoru pusobit 12x....nápověda...uvažujte ve stovkách kg...!!!...
...čas letí.. mam jen neděli na bastlení...v tejdnu se musim živit prací.....
...líbí se mě to sci-fi.....jak to bude , až to bude.....díky opět Akord, Poota a Gromit, za konstruktivní přístup....Karban mě pobavil...100 000.- to je tady na šumák.....Karkulka červená a m11p.s. nereagujte na Karban-ovy reakce...dík martin11
je to takový převlíknutý MFAAA
..kdo ví kdo to je MFAAA, tak mě rozumí...![]()
Máš tam chybu.martin11 píše:...jo jo jo počítat umíš...
karbanuv početní usudek
1 + 1 = 2 , ovšem (-1) + (-1) = -2 , a protože 2 - 2 = 0 , dostaneme se k výsledku
...a martin dodává....-2 +/-2/=-4...a o tom to je...
karbanovi to tam chybí....martin11...fotograf
NE!bus píše:a už někdo na vlastní oči!! viděl, že něco takového pracuje, mohl si to někdo prohlédnout. osahat ?? Nezajímají mě nějaké filmky, takových se dá udělat
Chyba, špatně zadaná hodnota pro výpočet.martin11 píše:.../-2/+/-2/=-4 ja tam nemam+2 ale minus....omluv se...!!!! martin11chybí tam ta první zavorka...což mě nesere....jsem fotograf a néééé..matematik...joooo...
Myslím, že se dráždí sám - a zbytečně.Akord píše:Karban, nedráždi vyšpičkované lidi, kterí strávili hodne času a práce namísto virtuálních rečí.
....