Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Jistá Míša se chce mocí mermo zbavit tesťáku na CDS. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 12#p108412 SDK

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
eleanor
Nový člen

Příspěvek od eleanor »

Slavek Krepelka píše:
eleanor píše:Dobrý den, užívám už třetí týden mms po 3 kapkách .... ale stává se mě dost často, že mám nevolnost od žaludku, malátnost, únava... .
Jestli Tě to potěší, je nám z toho nevolno vícero. Druhá možnost je se podívat na CDS, to je podstatně snesitelnější, ale jaksi není jistota, že až tak účinné jako MMS. Další možnost je ještě VMS, což je lokální specialita a taky na to je vlákno. Ahoj, Slávek.
Ahoj slávku, diky moc za info, trochu me to uklidnilo..., člověk si pak říká, jestli třeba něco nedělá blbě, protože někteří hovoří o nárustu energie, ale mě to připadá, že u mě je to spiš naopak... Cds znám, na Vms mrkmu, dik za model, pěkný den M. :pivko:

eleanor
Nový člen

Příspěvek od eleanor »

poota píše:
Mimo téma (offtopic)
eleanor píše:Snažím se řešit jeden chronický problém, který trvá už cca 8 let - pálení při čůrání...
Poradím Ti dvě věci, které na to dost spolehlivě zabírají.
Asi tak polévková lžíce sušených brusinek, nejlépe na noc.
Čaj Chanca Piedra, pije se většinou ráno a večer.

Další věcí, která by případně mohla pomoci, je Pythium Oligandrum, ale nejspíš vnitřně, což ještě není dostatečně ověřené, takže to by byl spíš jenom pokus na vlastním korpuskulu.

Zdravím - poota
diky moc za radu, toto ještě neznám, ale určitě vyzkouším..., pěkný den M.

michalek
Stálý člen
Dal: 30 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od michalek »

Zdravím Batles chci se zeptat ješte k tomu odkyselení organismu a upravě PH moče,zatím jsem nikde nesehnal TAPPER.odkyselovací směs,mohu použít Alkala N prášek 150g-http://www.lekarna.cz/alkala-n-prasek-150g/tady je odkaz,jen mi vrta hlavou že tam píšou o té Alkalaně že to nemohou užívat lide se špatným žaludkem a ten kdo má překyselenej žaludku.Chystám se do Brna pro Tapper směs zatím jsem chtěl použít tohle,nemá někdo s touto směsi zkušenosti a nebude se to hádat s MMS1?Tapper.odkyselovací směs jak píšeš by měla ješte navíc pomoct tomu kdo má málo HCL-JE TO PRAVDA?Děkuji za informaci s pozdravem.

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Michalku, Alkalan se mi moc nezdá. Složení - natriumhydrogencarbonát, kaliumhydrogenkarbonát a natriumcitrát, je nevhodný pro dlouhodobé užívání.
Už jen doporučená denní dávka neodpovídá denním dávkám nejpotřebnějších minerálů. Minimálně 2 gramy vápníku je potřeba při nedostatku dostat do těla + další minerály kvůli vazbám a vstřebatelmosti. 3 gramy Alkalanu tomuto stavu neodpovídají ani vzdáleně.
Jako nouzový prostředek na týden bych řekl že jo.
Tepperw. směs se významě podílí na obnově vlastní tvorby HCl. To poznáš po pár týdnech sám :D
Jde o dostatek draslíku a to v Tepp. sm. je.

michalek
Stálý člen

Příspěvek od michalek »

Batles děkuji za pohotovou odpověd. ;)

awa
Nový člen

Příspěvek od awa »

Ahojte, prosím poraďte mi. Chcem začať užívať aktivovaný MMS.
Sú tu rôzne druhy dávkovanie, ale ani jednému nerozumiem úplne. Chcem začať užívať , aby som sa čo najlepšie detoxikovala.
Napíšem tu rôzne druhy dávkovania , prosím poraďte , ktorý je ten najlepší, či im dobre rozumiem.

1.) spôsob:
Začať sa má jednou aktivovanou kvapkou MMS. Ale každú hodinu zvyšovať o jednu kvapku mms, samozrejme aktivovanú.
Takže 8 hodin za deň. Každú hodinu zvyšovať dávku. A to do kedy? Píšu že sa to má užívať 3 až 4 týždne, to mi nedáva zmysel, To by som brala až príliš veľa kvapiek za celé 4 týždne.

2.) spôsob:
Za jeden deň, každú hodinu 1 kvapku mms, v priebehu 8 hodín. Na druhý deň v priebehu 8 hodín , každú hodinu 2 kvapky. Na tretí deň v priebehu 8 hodín 3 kvapky. Štvrtý deň každú hodinu 4 kvapky v priebehu 8 hodín.

3.) spôsob:
Jednu kvapku každú hodinu, v priebehu 8 hodín za jeden deň, celý týždeň? A druhý týždeň 2 kvapky každú hodinu v priebehu 8 hodín za jeden deň. A tretí týždeň 3 kvapky každú hodinu. A Štvrtý týždeň 4 kvapky?

Ktorý z týchto spôsobov je správny? Ani jeden? Tak ako to má byť. Som zmatená. Už mám doma MmS , ale chcem byť dobre informovaná, než ich začnem užívať. Ale už to chcem začať užívať čo najskôr, tak prosím poraďte. :idea: :D

michalek
Stálý člen

Příspěvek od michalek »

Batles prosím ješte o jednu radu,uživám MMS1 3 KAPKY 3 KRÁT DENNĚ S CITRONOOU ŠTAVOU,dodaval jsem 3,5 procentní HCL cca 10 kapek denně protože jsem měl helicobaktera v žaludku,UŽ TAM NENI NAŠTESTI užívam ALOEVERAGEL,25 mililitru do vody denne a lisuji si červenou syrovou řepu plus mrkev v poměru 50 na 50 abych odkyselil organismus a zbavil se bordelu z těla.Včera jsem byl u urologa a ten mi řekl že mám na obou ledvinách cysty,na levé jsem měl jednu malou asi 15 milimetru na pravé nebylo nic a těd mám 3 malinké cysty na pravé ledvině.Mohlo ty cysty rozjet ta očista organismu a těla???Jak se jich těd zbavím??Doktor řekl že to bude hlídat.Vím že cysty jsou bordel a tvoří se když tělo vyplavuje nepořádek-JAK SE JICH TĚD ZBAVIT PROKLETÝCH CYST?VŠEM DĚKUJI ZA RADU A PŘEJI PĚKNOU SOBOTU A NEDĚLI.

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Michalku, cyst se nijak neboj. V našem těle se jich během života vytvářejí i stovky na různých místech.
Jsou to lidově řečeno bunkry a odkladiště, kam se ukrývá kde co. Odborných vysvětlení proč a nač je hromada....
Cysty se vytvářejí tehdy, když se poruší rovnováha. Je to jeden z projevů těla.
Mám takové tušení, že tvoje Bowmanovy váčky jsou prolévány dlouhodobě množstvím kyselin....Jak jsi na tom s pH?
Cysty ti sami zmizí, pokud se zase dostaneš do rovnováhy, neboj se, nic zlého se teď neděje.
MMS bych řekl, ti to nerozjelo, protože užíváš jen 3x denně. Já osobně bych navýšil právě v této době na 8x denně aspoň dva týdny. Chce to ale odstup od šťáv z čer.řepy a mrke aspoň hodinu, snižují účinek chlordioxidu (těžko se to měří, ale snížení poznat jde).
Samozřejmě pokračuj v alkalizaci šťávami, je to výborný způsob a chce to samozřejmě dostatečné množství. Snaž se během dne vypít půl litru a radši nepřekračuj, všechno má své plus i mínus. Pokud jsi překyselený, tak to bude při denním popíjení přibližně trvat 3 týdny na úpravu celého tvého těla. To je velmi dobrá zpráva, že se takto dá doladit 70 kg živé váhy :!:
To, co bys měl hlídat, je krevní tlak, jestli ti nezačne skákat.
Odhaduji, že do měsíce až dvou, budou cysty pryč. Je to jen odhad podle mých zkušeností.
Držím palce, Batles :D

michalek
Stálý člen

Příspěvek od michalek »

Batles ph moči mám někde kolem 6 což je málo,když jím okurky a piu druhej týden cca 10 dni štavu lisovanou z červene řepy a mrkve surové půl na pul tak mi občas skoči ph moči kolem 7,což je dobré ale stači abych si dal kousek masa nebo bíle pečivo a jsem opět na ph moč 6,držim odkyselovaci dietu a HCL UŽ NEBERU,jen ješte nemám cestu do Brna abych si mohl koupit tu Tapper odkyselovaci směs,nevím jak dlouho teda mám brat tu štavu z červene řepy a mrkve moje váha je cca 82 kilo plus mínus ,zda se mi že se mi toči hlava,možna nasledek piti štavy z řepy nebo detox???nevím,jak dlouho teda brát tu štavu z červené řepy a mrkve ,budou stačit 3 tydny nebo déle když vážim 80-82 kg,děkuji ješte jednou za odpověd.Batles ješte píšeš o krevním tlaku kdyby začal haprovat co s tím?VYSADIT ŠTAVU Z ČERVENÉ ŘEPY A MRKVE NEBO POKRAČOVAT??DĚKUJI TI ZA INFO.

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Ano, pohyb pH dole hore, ukazuje dobrou a základní věc. Že ti funguje acidobazický píst. Ve tvém těle se teď dějou věci! Je vidět, že je hladové po alkalátech :!:
*Šťávu pij pokud možno pravidelně, podle tvé váhy to bude trvat o něco déle. Až budeš mít Tepperw. směs k dispozici, tak napiš a poradím ti dávkování. Nemusíš jezdit zrovna do Brna, můžeš si ji objednat poštou zde, doufám, že má správné složení. Já osobně platím za půl kila v lékárně 497 Kč.
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=2354
Je to od Pala a jemu v tomto naprosto věřím. Má tam spoustu výborných věcí k dispozici.
*Točení hlavy může souviset s detoxikací, ano. Kdyby se ti dělalo špatně od žaludku, tak vše co bereš, sniž.
*Kdyby skákal krevní tlak, tak to znamená, že především pravá ledvina zuří a chce zklidnit. Tohle by se zjistilo rychlým náměrem EAV. Byla by tam hodnota okolo 20-40. Prostě na nějakou dobu - den, dva - přestat se vším.
*Než se ti obnoví tvorba vlastní HCL, tak bych doporučil vždycky okolo hlavních jídel dát si pár kapek v decince vody a hlavně pij přes den pouze vodu. HCl velmi významě pomáhá při zpracování masa a tučných jídel.

michalek
Stálý člen

Příspěvek od michalek »

Batles děkuji moc ,bůh ti žehnej :!:

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

I tobě, příteli :D

michalek
Stálý člen

Příspěvek od michalek »

Zdravím Batles obědnal jsem si od Pala tapper.směs zítra mi přijde,můžeš mi řict jak ji uživat,Palo mi napsal 2 krat denně asi 8 gramu,a mám k té odkyselovaci směsi uživat i nadale trochu -pár kapek HCL do vody a mohu nadale užívat štavu z červené řepy s mrkvy v poměru 50 na 50 a mohu uživat MMS1??DĚKUJI TI MOC ZA ODPOVĚD.

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Ahoj,
8 gramů 2x denně, tak tím rozhodně nezačínej. Jelikož bereš ještě další věci, pošlu ti radši rozpis na SZ.
Tohle už je mimo téma MMS.
Batles :D

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“