Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Relax u kávičky

Společenské dění u nás i ve světě.
Zamčeno
Návštěvník

Zateplení

Příspěvek od Návštěvník »

Nechte si vyměnit okna před zimou.
P.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: Zateplení

Příspěvek od Aquarius1 »

Anonymous píše:Nechte si vyměnit okna před zimou.
P.
:D :D To je kvůli tomu sklu je drahé tak nač ztěžovat lupičům cestu dovnitř :D :D Tu firmu co to dělala bych chtěl znát.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Návštěvník

okna

ajeto

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Blondýna vaří kuřecí vývar

Příspěvek od aNONym »

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Blondýna vaří kuřecí vývar

Příspěvek od Palo »

Jojo "nikdy nevařte podle receptů, protože Vám to nebude nikdo žrát" :lol: Tak to znám moc dobře :lol:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Návštěvník

ovčáckej ...... :-)))))

Pase ovčák ovce na zelené louce. Po horské cestě přijíždí bavorák, za ním oblaka prachu. Za volantem mladý muž ve skvěle padnoucím obleku od Broniho, v naleštěných botách od Gucciho, vázanka Dolce & Gabanna, na očích tmavé brýle Ray Ban.
Stisknutím tlačítka stáhne okénko, vykloní se a povídá : “Hej, ovčáku, když ti řeknu, kolik máš ve svém stádě ovcí, dáš mi jednu ?”
Ovčák se pomalu podívá na úspěšného mladého muže a řekne klidně :
“Ale jo, proč ne ?”
Muž zaparkuje svůj vůz, vytáhne notebook Dell, připojí ho ke svému mobilu AT&T, pomocí GPS určí svoji polohu, pakse připojí na satelit ESA, kde zadá svoje souřadnice a vyžádá si pořízení řady fotografií s maximálním rozlišením.
Pak pomocí Photoshopu otevře pořízené digitální obrázky a exportuje je do zpracovatelského střediska v Hamburku. Během pár vteřin dostane na svůj Palm Pilot zprávu, že obrázky jsou zpracovány a uloženy v databázi SQL. Propojí databázi s Excelem, kde má stovky složitých vzorců, a uploaduje všechna uložená data.
Po několika minutách má data zpracovaná. Vytiskne je na miniaturní barevné tiskárně HP LaserJet jako stopadesátistránkovou zprávu a otočí se k ovčákovi:
“Máš přesně 1 586 ovcí !”
“To je pravda. Takže podle naší domluvy si můžete vybrat jednu ovci.”
Ovčák pozoruje pobaveně mladého muže, jak se snaží napasovat jedno zvíře do kufru auta, a pak povídá : “Když Vám řeknu, jaké je Vaše povolání, vrátíte mi, co jste si vzal ?”
Mladý muž se na vteřinu zamyslí a odpoví : “Jistě.”
“Jste konzultant Evropské unie,” řekne ovčák.
Mladému muži spadne čelist : “To je pravda. Jak jste to poznal ?”
“Vůbec jsem nemusel hádat,” povídá ovčák. “Přijel jste, aniž by pro Vás kdokoliv poslal. Chtěl jste dostat zaplaceno za odpověď, kterou jsem už dávno znal - navíc na otázku, na kterou jsem se ani neptal, a přitom o mé práci víte úplný hovno.
A teď mi vraťte mého psa …!”

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Beďar :)

Příspěvek od Palo »

Chlapi, abych trochu narušil ty krásné a srandovní věci, tak trochu něco neobvyklého - jen pro otrlé!

http://www.break.com/index/two-girls-one-cyst.html

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Návštěvník

Problémy romů v Kanadě

Přijde cikán v Kanadě k zubaři. Sedne si do křesla a prstem ukáže na bolavý zub a hovori: “TU!”
No, a zubař mu vytrhne dva zuby.
Celý rozčilený přijde za svým kamarátem a vraví mu: “Ukázal som na moj bolavy zub a hovorim TU a ten kokot pojebany mi vytrhol dva zuby.”
“Víš, TU znamená v angličtině dva, tak si musíš dávat pozor!”
Romák poučený z této situace jde na kontrolu k jinému zubaři, ukáže přesně na jeden bolavý zub a povídá: “TEN !”

:D :D :D :D :D :D

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dnes...9,10 09

Příspěvek od martin11 »

Sledujte živě: NASA bude bombardovat Měsíc
10:11 | Dnes
Report

Sonda mise LCROSS má konečně ukončit dohady, zda na Měsíci voda je, či nikoli
větší obrázek
Autor: NASA
Washington - Je na Měsíci voda, nebo není? Jelikož vědci dosud nedokázali spolehlivě odpovědět, chce NASA její přítomnost dokázat hodně rázným pokusem.

Odpoledne středoevropského času narazí na povrch Měsíce více než dvoutunová raketa, která vzedme prach do výše minimálně deseti kilometrů.

Z "vybombardovaných" částeček pak bude sonda mise LCROSS, která se na poslední chvíli odpojí od rakety, analyzovat, zda se v nich nenachází i voda.

Kolonizace Měsíce
Raketa se sondou, která odstartovala letos v červnu z amerického Mysu Canaveral, by měla pomoci lidem v plánované kolonizaci Měsíce.

"Pokud se v měsíčních kráterech nachází led, může to znamenat možný zdroj vody pro případnou základnu na Měsíci," vyjádřil se v hodně podmiňovacím způsobu Vincent Eke z britské univerzity v Durhamu, jeden z členů mise LCROSS.
Fotogalerie
další fotografie »

Raketa dopadne dnes okolo půl druhé středoevropského letního času do oblasti měsíčního jižního pólu. Síla nárazu by měla odpovídat zhruba jedné a půl tuně TNT.

Vytvoří se tak kráter o šířce asi dvaceti metrů a hloubce zhruba čtyř metrů.

Vesmírné divadlo budou moct sledovat nejen lidé s teleskopy, ale takřka každý prostřednictvím internetových stránek NASA .

....sledujte....martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Spaceball.

re

Příspěvek od Spaceball. »

Pres satelit na net primym prenosem zde - http://www.astro.cz/nasatv/public

Satelit NASA TV je na pozici 75w, takze neni mozny prijem v SD/HD v nasich koncinach, pokud to nebude soubezne vysilat nejaka Evropska TV mostem. Prijemny vikend

q

mesic

Příspěvek od q »

počítačové simulace....jsou to hajzlíci

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

mesiac

Příspěvek od chiq »

presne tak - v správach samé počítačové simulácie... nič nesmie byť bez totálnej kontroly!

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dnes...9,10 09

Příspěvek od aNONym »

martin11 píše:Sledujte živě: NASA bude bombardovat Měsíc

Washington - Je na Měsíci voda, nebo není? Jelikož vědci dosud nedokázali spolehlivě odpovědět, chce NASA její přítomnost dokázat hodně rázným pokusem. Odpoledne středoevropského času narazí na povrch Měsíce více než dvoutunová raketa, která vzedme prach do výše minimálně deseti kilometrů.

Raketa dopadne do oblasti měsíčního jižního pólu. Síla nárazu by měla odpovídat zhruba jedné a půl tuně TNT.

Stejně by mne zajímalo, co byste konkrétně dělali, pokud by přišla zpráva, že se Měsíc začíná po nárazu rozpadat. :D Non

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dnes...9,10 09

Příspěvek od Aquarius1 »

aNONym píše:
martin11 píše:Sledujte živě: NASA bude bombardovat Měsíc

Washington - Je na Měsíci voda, nebo není? Jelikož vědci dosud nedokázali spolehlivě odpovědět, chce NASA její přítomnost dokázat hodně rázným pokusem. Odpoledne středoevropského času narazí na povrch Měsíce více než dvoutunová raketa, která vzedme prach do výše minimálně deseti kilometrů.

Raketa dopadne do oblasti měsíčního jižního pólu. Síla nárazu by měla odpovídat zhruba jedné a půl tuně TNT.

Stejně by mne zajímalo, co byste konkrétně dělali, pokud by přišla zpráva, že se Měsíc začíná po nárazu rozpadat. :D Non
Nic mám ha vyfocenej v celku :D :D

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
pepe
Zasloužilý člen

Hmm...

Příspěvek od pepe »

Stačí si porovnáť ,,susedné" kratery z dopadov meteoritov s kráterom čo tam spravila táto ,,smietka". Ja osobe by som sa pri takéjto ,,zvesti" schuti zasmial preto že takúto správu by som považoval za ,,manévrovú kačicu". No ale keď že medzi ,,pospolitým ludom" sa naivite medze nekladú , tak medzi nami , bol by to v celku dobrý a myslím si že aj dosť úspešný manéver na ,,Ohýbanie Jana". Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Zamčeno

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“