StepanPepan píše:
Pane Křepelko, když jsem si přečetl, co jste napsal, tak mě zarazilo tohle - vy někomu říkáte, že je dřevo, protože něco nepostavil, ale Vy sám jste to nepostavil také? Jste tedy stejné dřevo? Proč by se jedno dřevo mělo vysmívat druhému dřevu, že je dřevo, když je samo úplně stejné dřevo? To mi prosím Vás vysvětlete, opravdu tomu nerozumím.
Nevysmival, zkonstatoval.
StepanPepan píše:Dále mi prosím vysvětlete, co je ten Smot. Jaký je jeho smysl. Před chvílí jsem o něm nic nevěděl, předpokládal jsem, že je to něco co aspoň chvíli samo běží. K mému překvapení Smot neběží vůbec. Nikdo zatím nedokázal udělat cyklus, který by kulička dokázala alespoň několikrát dokola oběhnout. Dokonce ani ne dvakrát. Ani jednou!!!
Pujdes-li trochu zpatky v tomto vlakne, najdes co presne rikam o Smotu. OU ci VE v nem nevidim a nikdy nevidel. Proto jsem nikdy nepovazoval za nutne se jim zaobirat. I kdyby byl OU, je to naprosto neprakticke. To neznamena, ze se s OU Smotu nemohu mylit, jenom nemam zajem. To ale neznamena, ze se neda postavit jako linearni urychlovac.
StepanPepan píše:Pokud bych já osobně byl fanda alternativních přístupů, hledač volných energií a nových přírodních zákonů, tak bych o Smotu raději mlčel. Vy o něm přesto mluvíte, přestože je to věc která vůbec nefunguje, a to ani chvíli. Tomu také nerozumím. To mi také prosím vysvětlete.
Nerozumis tomu proto, protoze jsi se do toho vlozil, aniz by sis dal praci se vratit. To neni muj problem, ale tvuj.
StepanPepan píše:Zatím, mi připadá, že máte nekonzistentní myšlení. Neléčíte se pro nějakou duševní nemoc??? Tím by se vysvětlilo vše naráz.
Za dusevni nemoc bych spise povazoval tve pindani, bez ohledu na me predesle pindani. Delas zavery z velice neuplne informace. Celkem vedecky postup, ze?
Uzij si to. Krepelka
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.