Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Pro neználky(potřebuji vědět.....)
To jo, a to jsem si chtěl koupit od armády vyloužilej letecký reflektor. měl vlastní podvozek a vlastní elektrocentrálu 40 kw. Sdělano v cccp.
chtěli za to 25 000 za komplet. Pak se mi naskytla za podobné peníze laserova šou z diskotéky. Umělo by to nakreslit ten prostředníček hodně realisticky. Já však mám rád betmena. A tak mi nezbývá, než se do konce mých dní bavit zbytečnostma zcela infantilníma. Držím smutek. V pátek mi státní orgán vyjevil, že k balistickému posudku je třeba přiložit i 20000 kolek.A musel bych složit náročnou zkoušku. Žádám o soukromou střelnici ve svém pískovém lomu. Nikdo mi neříkejte, že máte složitý život.
ps, kdybys věděl o tom 5 kw reflektoru, myslím, že bychom se dohodli.
chtěli za to 25 000 za komplet. Pak se mi naskytla za podobné peníze laserova šou z diskotéky. Umělo by to nakreslit ten prostředníček hodně realisticky. Já však mám rád betmena. A tak mi nezbývá, než se do konce mých dní bavit zbytečnostma zcela infantilníma. Držím smutek. V pátek mi státní orgán vyjevil, že k balistickému posudku je třeba přiložit i 20000 kolek.A musel bych složit náročnou zkoušku. Žádám o soukromou střelnici ve svém pískovém lomu. Nikdo mi neříkejte, že máte složitý život.
ps, kdybys věděl o tom 5 kw reflektoru, myslím, že bychom se dohodli.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Svítivost mají jednoznačně vyšší výbojky třeba 70W metal halidová výbojka má svítivost jako 500w halogenová vana. Raději bych se řídil svítivostí v lumenech. Nechceš raději balón? Viz. http://www.zahas-sro.cz/techlisty/22-Bu ... N_2007.pdfjarda ovčák svitavy píše:Nemáte někdo myšlenku, kterak nahradit žárovku 500w? Není to jen tak obyčejná potíž..... Ze zištných důvodů jsem si opatřil divadelní reflektor. Taková kistna z plechu, žárovkou zrcadlem a čočkou. Pomocí páky se dá měnit ohnisková vzdálenost a tím měnit průměr promítaného kruhu. Nejsem zanícený ochotník, ale chtěl bych promítat na nebe v noci vstyčený prostředníček po vzoru batmana....... Nevím však, čím bych mohl nahradit žárovku. Nejde mi o energetickou úsporu, ale o zvýšení svítivosti Poradíte někdo??
Dal by si tam hezky nápis a bylo by to.
Že Ty kuješ nějakou politickou propagandu, soudím dle toho vztyčeného prstu.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Ano, jedná se o propagandu. Stejně mi bude kamarád vyměřovat na pastvině obří prostředníček, jenž bude vyset travinou o tři odstíny tmavší, než podklad. Mám pocity mouchy ve flašce. Ouřadové mne sledují z družice i leteckým průzkumem. Chci jim dát najevo svůj životní postoj. Soukromí je totiž záležitost, která zmizela. Přemýšlel jsem, jak svoje pozemky ochránit před špizováním z družice...... Nějak je sundávat, nebo tak nějak. Nebo je oslepit na konkrétní úsek. A do mapy bych namaloval: zde žijí lvi.....Balon ano, ale pouze horkovdušný. Upoutal bych si jej na dvorku k navijáčku s dálkovým ovládáním, do koše stoleček a křesílka , dlouhý špagát a relaxovat
Je to alternativa rozhledny.Přemýšlel jsem i o vodíku, ale my kuřáci bychom mohli následovat hindenburg........
Je to alternativa rozhledny.Přemýšlel jsem i o vodíku, ale my kuřáci bychom mohli následovat hindenburg........
-
- Zasloužilý člen
Aha,jarda ovčák svitavy píše:Ano, jedná se o propagandu. Stejně mi bude kamarád vyměřovat na pastvině obří prostředníček, jenž bude vyset travinou o tři odstíny tmavší, než podklad. Mám pocity mouchy ve flašce. Ouřadové mne sledují z družice i leteckým průzkumem. Chci jim dát najevo svůj životní postoj. Soukromí je totiž záležitost, která zmizela. Přemýšlel jsem, jak svoje pozemky ochránit před špizováním z družice...... Nějak je sundávat, nebo tak nějak. Nebo je oslepit na konkrétní úsek. A do mapy bych namaloval: zde žijí lvi.....Balon ano, ale pouze horkovdušný. Upoutal bych si jej na dvorku k navijáčku s dálkovým ovládáním, do koše stoleček a křesílka , dlouhý špagát a relaxovat
tak je tomu, oni Ti neřádi počítají ovečky z družice a běda jak jednu sníš bez jejich vědomí Darmožroutům se ovčáka šikanovat zachtělo. Jestli máš dost místa na nějaký vzkaz, tak to ti tu trávu osobně pomůžu vyset. Čím dál více platí pravidlo že tento stát nás za naše peníze šikanuje a trápí.
Je to sranda, když musíš dodanit i to, co zbaštíš sám a nebo s kámošema klobásy..... Je to stav, kdy se lidi vyloženě demotivují k jakékoli činnosti.
Jako by nějaká entita dbala na to, aby lidi degenerovali a nic nedělali. Připadá mi to programově tvořené, než aby se jednalo o nějakou náhodu či vedlejší produkt. Jako by celkové znechucení někam vedlo, nebo tak něco.
Kamarád, říkáme mu jadérko, chodí po přírodě a sází semínka konopí. Je mu kolem padesátky a vyučuje angličtinu.Většinou technické. Všude možně. Sem tam i indické. Policajty udržuje v akci a neuvěřitelně tříští jejich pozornost. Docela fajn koníček.Říkal, že dokáže se svými komplici vyset deset tisíc kytek ročně. Taky bych se připojil, ale chybí čas. Možná vznikne nějaké hnutí na toto téma. JE TŘEBA SYSTÉM ZBLBNOUT, ABY NEVĚDĚL, KTERÁ BIJE.........
Jako by nějaká entita dbala na to, aby lidi degenerovali a nic nedělali. Připadá mi to programově tvořené, než aby se jednalo o nějakou náhodu či vedlejší produkt. Jako by celkové znechucení někam vedlo, nebo tak něco.
Kamarád, říkáme mu jadérko, chodí po přírodě a sází semínka konopí. Je mu kolem padesátky a vyučuje angličtinu.Většinou technické. Všude možně. Sem tam i indické. Policajty udržuje v akci a neuvěřitelně tříští jejich pozornost. Docela fajn koníček.Říkal, že dokáže se svými komplici vyset deset tisíc kytek ročně. Taky bych se připojil, ale chybí čas. Možná vznikne nějaké hnutí na toto téma. JE TŘEBA SYSTÉM ZBLBNOUT, ABY NEVĚDĚL, KTERÁ BIJE.........
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Stálý člen
Projekce
S bigbítem jsem skončil, k tomu štychu se už asi nedostanu... Je to škoda. A teď jsem si uvědomil že už nedokážu vymejšlet různé ptákoviny jako dřív, neboť jsem zcela vytížen zvyšováním výkonů, protože spousta lidí je zaměstnána tím, že čím dál rychleji píší stále vyšší cifry na složenky které mi posílají a tvrdí že na to mají právo... Všude se musí zvyšovat výkony víc, víc, procenta, procenta aby se víc, víc prachů vyházelo za čím dál větší blbosti a víc a víc nacpalo do chřtánů různých darmožroutů...Mám zas deprési. Kde jsou ty časy kdy jsme v hospodě drze tvrdili že kůň neumí plavat. Po chvíli se osazenstvo samozřejmě rozdělilo na dvě části, jedna souhlasila, druhá ne. Ve chvíli kdy se drželi pod krkem bylo na čase jim vysvětlit že jen kůň převalského umí plavat. Převalí se totiž a plave znak. A potom už bylo třeba se dát na taktický ústup... No nic, jsou dvě možnosti. Buď se ti co si kazí zrak pošilháváním do našeho soukromí budou tvářit že vztyčený prostředníček se jich netýká nebo ti to dají vyžrat jinak. Přeji hodně dobrých nápadů.
Szif je nádherná inštituce. Já byl v hradci a ten úřednický včelín ve mne zanechal stopu pokory, asi jako stalinův pomník nebo hrobky v gíze.
Pamatuju si větičku: rád budu chodit bos, jestliže má bota zůstane v prdeli nějakého vola. Tak asi tak.
Je zcela irelevantní, kolik prostředků dokážeme vygenerovat. Stejně je všechny utratíme.
To mi připomíná že jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nechcete jet v konvoji na nordkapp? Plánujem to příští rok a čím víc, tím líp. Chce to pouze spolehlivou popelnici, co zvládne 8 tisíc na jeden zátah.Jedem s rodinama a nejsme žádní skauti. Ubytování v chatkách a penzionech cestou.
Pamatuju si větičku: rád budu chodit bos, jestliže má bota zůstane v prdeli nějakého vola. Tak asi tak.
Je zcela irelevantní, kolik prostředků dokážeme vygenerovat. Stejně je všechny utratíme.
To mi připomíná že jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nechcete jet v konvoji na nordkapp? Plánujem to příští rok a čím víc, tím líp. Chce to pouze spolehlivou popelnici, co zvládne 8 tisíc na jeden zátah.Jedem s rodinama a nejsme žádní skauti. Ubytování v chatkách a penzionech cestou.
-
- Zasloužilý člen
Cílená "debilizace" společnosti. Nenápadně, nenásilně. Nejlepší jsou otroci kteří se svým údělem dobrovolně souhlasí, potažmo nevědí že jsou otroky. A kdyby se náhodou chtěli šprajcovat tak jim napereme do hlavy nějaké emoce, zástupné problémy, zakážeme, znechutíme atd. Jednou bude v dějepise po feudalismu, komumnismu a kapitalismu napsáno "Novodobá otrokářská společnost".jarda ovčák svitavy píše:Je to sranda, když musíš dodanit i to, co zbaštíš sám a nebo s kámošema klobásy..... Je to stav, kdy se lidi vyloženě demotivují k jakékoli činnosti.
- hapalainen
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Něco co je uvnitř
Vlastní postřeh,nechal jsem se ať vědomě či nevědomě natlačit do stavu ovčana,no a teď se horko těžko dostávám do stavu občana.Ono je to asi o pohodlnosti a nechání se zmanipulovat tím vším okolo bez pohledu do budoucna.Teď už vím že spoustu věcí vlastně nepotřebuji,člověku se buď oči otevřou nebo si znovu sedne s lahváčem před tu bednu sraček a hltá ty voloviny anebo si řekne tohle nemusím a začne s tím něco dělat.Jsem rád že jsem našel cestu ven i když za cenu dosti vysokou a to i díky tomuto foru,to mne vlastně dostalo z toho kolotoče ven.Bude to ještě trvat dlouho než se ze všeho vyhrabu ale tím že vidím jak se to blíží mne to posiluje.Dík všem tady kdo mi nevědomky očiska otevřeli. Nechci být něčím otrokem ať už nevědomky nebo vědomě,vím že v dnešní společnosti bude člověk neustále buzerovám a šikanovám ale snad se s tím v budoucnu něco dá dělat.Nevím ani přesně co,je to jen pocit asi takovej jakej jsem poznal s bezva kamošema na vandrech,pocit naprosté svobody a volnosti bez esenbáka za zadkem.Boží to časy.........
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
Anonymní ozvi sa
Anonymní, napísal si svoju meilovú adresu, ohľadne istého zariadenia na zvýšenie výkonnosti plynových ohrievačov. Neviem mu nájsť.
Prosím napíš ju od mojich súkromných správ, alebo kto viete tento jeho odkaz naveďte ma naň.
ďakujem,
sano
Prosím napíš ju od mojich súkromných správ, alebo kto viete tento jeho odkaz naveďte ma naň.
ďakujem,
sano