Palo, urcite to bolo nieco, co tam nemalo nic hladat, takze az sa ti ulavi, bude lepsie nez predtym. :-)Palo píše:A... žádná bolest, jen zmíněné nepříjemné stavy...
Ludia, co si davali dlhsie hladovky, tiez vselico vy.rali :-)
Palo, urcite to bolo nieco, co tam nemalo nic hladat, takze az sa ti ulavi, bude lepsie nez predtym. :-)Palo píše:A... žádná bolest, jen zmíněné nepříjemné stavy...
No takže jsem se pak cítil až tak bezvadně, že jsem ještě večer šel na pívo s tím, že jsem za celý den do sebe dostal (kromě toho oleje) jeden a půl kyselého grepu a jedno kiwi. Vůbec jsem neměl hlad a nemusel jsem nic jíst A měl jsem tak výbornou náladu, že byla děsná srandaPalo píše:Teď se cítím ještě dost olejově, no uvidíme, co se bude dít dál V každém případě vylučování žlučovýho borčusu nebylo plánováno, chtěl jsem zkusit vypudit nějaké ty parazity A... žádná bolest, jen zmíněné nepříjemné stavy...
Do 24 hodin jsem dostala silnou chřipku, kterou se mi nedařlo zvládnout žádnými způsoby, jindy velmi dobře zabírajícími - KS, vysoké dávky vit. C, nemluvě o bylinkových čajích apod.. Následující den jsem k tomu přidala Zapper na bakterie a viry, frekvence Clarkové i CAFL, zaprovala jsem celý den - bez účinku. Všemi těmi postupy jsem dosáhla jenom toho, že jsem neměla horečku, ostatní chřipkové stavy byly velmi intenzivní a položily mě. Myslela jsem si, že jsem dostala chřipku, o které se pořád mluvilo. Přesto jsem nechápala, jak mohla doáhnout takové intenzity, a jak to tak nechápu, vzpomněla jsem si, že stejně tak nechápal i Craft a jeho přátelé po zaprování parazitů. ....Tehdy jsem si vzpomněla na toho svého parazita, kterého jsem den předtím zlikvidovala. Dala jsem si to dohromady a ještě jsem pátrala na netu, abych se ujistila - dneska můžu říct toto: dávejte si pozor, jakého parazita likvidujete a nebuďte překvapeni, jestliže potom dostanete chřipku, svědčí to o tom, že jste se trefili a parazit se rozkládá .hanka píše: ....Dneska v noci jsem zažila zajímavost: Pár let cítím v játrech či žlučníku v jednom místě jakousi "bulku", hlavně vleže. ....v noci cítím v těch místech nepříjemný tlak. Dneska v noci se tlak změnil v bolestivé "vrtání". Naštvala jsem se a přiložila na to místo větší magnet (5x5x3 cm) severem na tělo. A začaly se dít věci - vrtání se změnilo doslova v hemžení a jakoby svíjení a za 3-5 minut nastal klid. Utichlo to. Jsem zvědava na dnešní noc .
hanka píše: ....Dneska v noci jsem zažila zajímavost: Pár let cítím v játrech či žlučníku v jednom místě jakousi "bulku", hlavně vleže. ....v noci cítím v těch místech nepříjemný tlak. Dneska v noci se tlak změnil v bolestivé "vrtání". Naštvala jsem se a přiložila na to místo větší magnet (5x5x3 cm) severem na tělo. A začaly se dít věci - vrtání se změnilo doslova v hemžení a jakoby svíjení a za 3-5 minut nastal klid. Utichlo to. Jsem zvědava na dnešní noc .
Koukám Hani, že jsi si prožila úplně to samé, co sé te chřipky týče, snad jen s tím rozdílem, že u mě další zaprování po dvou dnech ještě problém "vyakcelerovalo". Jinak úplně stejná zkušenost.hanka píše: Do 24 hodin jsem dostala silnou chřipku, kterou se mi nedařlo zvládnout žádnými způsoby, jindy velmi dobře zabírajícími - KS, vysoké dávky vit. C, nemluvě o bylinkových čajích apod.. Následující den jsem k tomu přidala Zapper na bakterie a viry, frekvence Clarkové i CAFL, zaprovala jsem celý den - bez účinku. Všemi těmi postupy jsem dosáhla jenom toho, že jsem neměla horečku, ostatní chřipkové stavy byly velmi intenzivní a položily mě. Myslela jsem si, že jsem dostala chřipku, o které se pořád mluvilo. Přesto jsem nechápala, jak mohla doáhnout takové intenzity, a jak to tak nechápu, vzpomněla jsem si, že stejně tak nechápal i Craft a jeho přátelé po zaprování parazitů. ....Tehdy jsem si vzpomněla na toho svého parazita, kterého jsem den předtím zlikvidovala. Dala jsem si to dohromady a ještě jsem pátrala na netu, abych se ujistila - dneska můžu říct toto: dávejte si pozor, jakého parazita likvidujete a nebuďte překvapeni, jestliže potom dostanete chřipku, svědčí to o tom, že jste se trefili a parazit se rozkládá
Takže další důkaz toho, že se tohle při účinné likvidaci parazitů opravdu děje. Díky hani za důležité info, protože to vypadá, že ona odpověď organismu při účinné likvidaci parazita v podobě silné herx reakce (chřipka) je správnáPři posledním zaprování, kdy jsem provedl ještě úpravy přístroje jsem do 24hod. dostal parádní chřipku, která nešla jen tak potlačit (běžně něco takového řeším do 48hod. KS), ale takovou intenzitu jsem ještě neměl a k tomu se přidal parádní zánět v krku. Známá, co pro mě testuje můj přístroj, které jsem provedl na přístroji stejnou úpravu to samé, ale ne tak intenzivně a k tomu ještě bolesti břicha. Kamarád mi také psal, že při užívání zentelu dostal taky parádní chřipkové příznaky, aniž by přišel do kontaktu s někým nemocným a potvrdila to i paní Bláhová, že se tohle při odčervování děje. Pamatuji se, že i při jedné jaterní kůře se mi objevil stejný problém, ale nebyl tak intenzivní a to jsem pokládal pouze za náhodu, ale vypadá to, že to náhoda nebyla, protože jsem tím něco vypustil ven.
Nezapomeň, že jsem si přitom dával klystýrek a vyteklo ze mě fakt hodně litrů všehomožnýho, takže to, co je na fotce je jen to, co zbylo v míse... A taky jsem nebral všechno, jen něco - tak pro infoCraft píše:Koukám, že Palo zase experimentuje s elejem , ale jsou to příliš malé kousky, takže si udělej několik pořádných jaterních kůr a pokud z tebe náhodou vylezou větší šutry, jaké jsem měl k mému údivu, tak bez glauberovy soli by jsi z bolesti skončil v nemocnici, ale tak nepocítíš vůbec nic.
Na předchozí stránce jsem uvedl, co se píše na štítku glauberovy soli (kupováno v obchodě pro chemiky). Měla by se brzy objevit v Blešáku.Denny píše:...ale není žádoucí se čistit a zároveň zanášet.
Jen doufám, že se ty příměsi nevyskytují také v ,,solích pro lidi" (vč. Glauberovy), i když to tam neuvádějí.