Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
mataj
Nový člen

cirhoza jater

Příspěvek od mataj »

Ahoj, neviem ci pisem spravne do tejto diskusie, ale snad...
Chcem sa spytat ci sa moze uzivat mms pri cirhoze jater a po operacii zaludka. Aby som to upresnila:
Otec siel cez Velku noc do nemocnice so zachvatom bolesti a zistili mu zlcnikove kamene... Nechali si ho tam, potom zistili ze je to pankreatitida a nasadili mu dietu (pri ktorej nejedol myslim skoro nic) a tak dalej az to skoncilo tym, ze na CT mu zistili nalez na pankreasi, siel do inej nemocnice, kde ho operovali a pri operacii zistili ze sa jedna o rakovinu uz neviem presne coho s metastazami v pobrusnici, a cirhozu jater.
Uz asi desat rokov sa liecil na hepatitidu - bral kopec liekov...
Nador sa zrejme nedal pri operacii odstranit, tak mu len spravili nejaky presek zaludkom(poprerezavali a poodrezavali co sa dalo)... Potom relativne dlho nemohol jest a dostaval len infuzie, pretoze sa mu tvorilo prilis vela zlce (sonda), a okrem toho voda zo zaludka odtekala hadickou asi 4l denne (chore jatra). Ked konecne sondu vybrali a mohol zacat s jedlom (po takmer mesacnom hladovani a dokonca mu ani pit nemohol) tak som mu raz dala javorovy sirup so sodou ale nechcel velmi experimentovat, pretoze chcel najprv doliecit zaludok - stehy a tak... tak som ho nechala, ked trochu zosilnie.. ale prave som sa dozvedela, ze doktori to s nim vzdali a ziadna dalsia liecba uz zrejme nebude... dopuju ho oblbovakmi, aby nemal take silne bolesti... tak som znovu sadla za net a hladam dalsie moznosti a vcera som sa dostala na tuto linku s mms (citala som o tom prvy krat¨) ... dnes som si objednala knihu "Zásady pouzivania MMS aj kompletny balicek MMS ale pride mi to najskor v utorok a domov na slovensko pojdem az cez vikend... Tak sa chcem aspon opytat, ci v takomto stave moze uzivat mms (zrejme len po jednej dvoch kvapkach - lebo je naozaj velmi slaby a je len vyvar). Dakujem za akukolvek pripomienku... :)

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: kandidoza

Příspěvek od děda Slavík »

Aktivuju dvě kapky, doleju do 250 ml vodou a vypiju. A takto to opakuju ihned po sobě, dokud to tělo "bere" ;) Pít se to dá a takhle klidně vypiju i opravdu hodně kapek MMS
Tímto způsobem to dělám od začátku. 15 kapek (aktivovaných) dolitých do poloviny hrnku meltou (co mám k snídan)i a dá se to v pohodě pít. Potom ještě zapiji dva, tři hlty melty samotné aby zmizela ta kyselá chuť z jazyka. Dělal jsem to vcelku asi šest neděl, potom chvilku pauza v podobě změny, nebo spíš pokusu přejít na malé dávky po hodině a půl, ale u mne se to neujalo. Nebyl jsem schopen hlídat čas. Vrátil jsem se tedy na 3 X 15 a po dvou měsících na 1 X 15 a občas 2 X 15. Teď mám druhý den pauzu, protože tělo další dávky odmítá. Cítím silnou nechuť a odpor.

Kluci, do toho.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: cirhoza jater

Příspěvek od Palo »

mataj píše:Ahoj, neviem ci pisem spravne do tejto diskusie, ale snad...
Ahoj, píšeš správně ;) Počkal bych, až bude jistota, že zvládnete zvracení nebo průjem, který se může objevit kdykoliv při MMS1. Není to pravidlem, ale pro jistotu. Pak bez obav nasaďte MMS1 a postupujte podle původního návodu. Tzn. začít na jedné kapce, pomalu navyšovat atd., při problémem buď ubrat nebo zůstat, při nechutenství k MMS1 ho vysadit atd. ;)

Dle mého názoru - když byste nasadili antihelmintika, tak uzdravování půjde rychleji. Chtělo by to diagnostiku Salvia pro potvrzení.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

mataj píše:Ahoj, neviem ci pisem spravne do tejto diskusie, ale snad...
Chcem sa spytat ci sa moze uzivat mms pri cirhoze jater a po operacii zaludka.
Pokud to snese žaludek, tak MMS zřejmě pomůže. Ale není mnoho prostoru pro experimentování. nejlépe by s "fárplánem" asi poradil Merlin. Užívání se bude měnit podle stavu a průběhu.
Dobrá pomůcka je taky OVOSAN, ale není samospasitelný.
Budeš-li chtít, napíšu ti do SZ spojení na člověka, který se léčbou rakoviny také zabývá. Můžeš zkusit, co poví. Je to seriozní člověk, řekne na rovinu co může, nebo nemůže.

PS: proti těžký nemoci je potřeba jít aspoň třemi různými metodami, které se navzájem neruší. Jedna metoda nestačí.

isabel
Zasloužilý člen

..

Příspěvek od isabel »

tak už jsem bezproblémově na 8 kapkách..jinak mám zase nový poznatek..

..vytáhla jsem si sklinku ještě horkou z myčky a MMS se mi aktivovalo ve sklince do žlutohnědé barvy už po 2!vteřínách :!: :!:

jinak jsem to pila v teplém čaji a mělo to o hodně lepší chuť! :lol:

isabel
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: ..

Příspěvek od Palo »

isabel píše:...jinak jsem to pila v teplém čaji a mělo to o hodně lepší chuť! :lol:[/b]
Jen jestli ten (např. zelený) čaj nebyl nějaký antioxidant ;)

mataj
Nový člen

Příspěvek od mataj »

Palo píše:Dle mého názoru - když byste nasadili antihelmintika, tak uzdravování půjde rychleji. Chtělo by to diagnostiku Salvia pro potvrzení.
Dakujem za odpoved :) , uvidime ako na tom bude o tyzden, ci aspon trochu zosilnie (uz by som mohla mat aj prestudovanu knihu) a skusime mozno aspon po jednej kvapke. A dovtedy aspon javorovy sirup so sodou...

isabel
Zasloužilý člen

Re: ..

Příspěvek od isabel »

Palo píše:Jen jestli ten (např. zelený) čaj nebyl nějaký antioxidant ;)
já teď do sebe liju akorát jaterní čaje :D Truskavec a Tužebník Jilmový a Ostropestřec :D :P ;)

isabel
mataj
Nový člen

Příspěvek od mataj »

milda píše:Dobrá pomůcka je taky OVOSAN, ale není samospasitelný.
PS: proti těžký nemoci je potřeba jít aspoň třemi různými metodami, které se navzájem neruší. Jedna metoda nestačí.
Tiez dakujem za reakciu. Pravdu povediac uz aj o ovosane som uvazovala :) A o spojenie na toho cloveka by som tiez poprosila...

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

Máš to v SZ (soukromé zprávě)

Emilio69
Nový člen

MMs

Příspěvek od Emilio69 »

Tak v tom jedu 6 dní už do sebe peru 2x ddenně půl čajový lžičky mms aktivovaným půl lžičkou kyseliny(udělal jsem jí 50%) Dva dny jsem si ani neprdnul a řek bych,že stolice se mi spíš upravila na rozdíl od kolegů jak jsem četl.S lupenkou je to tak ,že se fleky snížily co do vrstvy kůže a zesvětlaly ale zatím nemizí ,asi je brzy, protože i při léčbě na kožním to trvá tak měsíc.Ovšem zmizelo svědění což hodnotím kladně.Pravda je ,že tu kyselou pachuť cítm stále, je to fuj ale musím vydržať.Zkoušel jsem to s vodou s ananasovým džusem z lídlu a vyjde to stejně a ten chlorovej smraádek vydejchávám celej den :o)Jinak nevolnosti ani jiný blémy nevedu zajímávéé....

Emil Skopec
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: MMs

Příspěvek od Palo »

Zkus tu lžičku nakapat, abychom věděli alespoň orientačně, kolik bereš kapek, teď bych odhadl tak 10-18. Jinak je to fajn, že se Ti to všechno zlepšuje. U každého je to s problémy trochu jinak, tak mě moc nepřekvapují ty věci ohledně stolice ;)

Místo ananasového zkus 100% jablečný z koncentrátu bez přídavku čehokoliv, nejsou drahé a měli by je mít v podstatě všude.

Něco jako lupenku jsem měl po kůře s Praziquantelem, tak je možné, že se Ti to bude už jen zlepšovat, ikdyž bys přestal s MMS, ale pokud tělo MMS zvládá a neprotestuje, tak pokračuj ;)

Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Mo »

To mataj:
Ahoj :) na Tvojom mieste by som sa kukla aj na problémy ohľadne parazitov, ono, neviem, čo na to vravia ostatní, ale taký zapper by nepomohol??keď sa to týka čriev a zažívania, či by to nebolo prijateľnejšie riešenie, hlavne na tie črevá, lebo ak som to správne pochopila, fungujú na podobnom princípe, odčervenia, odparazitovania, odvírenia človeka, je pravda, že mms je lacnejšie riešenie, len či by zapper nebol lepší, na tie črevá, alebo aspoň začať zapperom a doliečiť s mms-kom, ale to je len názor, ktovie, čo by na to povedali ostatní :)

lena

jatra

Příspěvek od lena »

take bych se podivala pod vlakno:

ruzne ocisty

kde je informace ohledne ocisty jater, urcite neuskodi nikomu, jenom je dulezite si procist vsechny zpravy od A - Z.

jinak bych pomalu brala mms1 a zvysovala opravdu pomalu, denne 1 kapku na vic nebo i obden, staci sledovat jestli telo je v pohode a pomalu zvysovala o 1 kapku. telo si rekne samo, kdyz je nechut ci odpor k mms pokud je toho moc.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Mo píše: .. taký zapper by nepomohol??
Opravuji svoje doporučení: Zapper do střev pronikne až po delším zaprování - aspoň týden 3x denně. :lol:
Naposledy upravil(a) hanka dne ned 30 kvě 2010 22:23, celkem upraveno 1 x.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“