Díky za typ. Kdysi jsem jí viděl. No lepší je mít jí v knihovně.neoanthropus píše:Jardo zožeň si túto drobnú knižočku. Je v nej rozobrata tato problematika z každej strany tj. jak po stranke legislatívnej, zdravotnej tak i po stranke technickej a praktickej. Njarda ovčák píše:Potřeboval bych vědět, zdali existuje nějaký přístroj na měření elektromagnetického záření či vlnění.....
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Pro neználky II (potřebuji vědět.....) ... pokračování ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: Pro neználky II (potřebuji vědět.....) ... pokračování .
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
-
- Zasloužilý člen
(tj. nejlépe odstěhovat se z paneláků zpátky do přírody ) ... jinak je ta knížka normálnímu člověku celkem k ničemu,.....
1) To jo ale já nejsem normální
2) Přesně tak.... Z paneláků zpátky do přírody.
Nemůžu si pomoct ale v místě kde skoro není žádný signál se mi žije jaksi lépe. Televize nejde, mobil nezvoní, internet skoro nejde, přívod z nasolenejch tkaniček atd...
Nemůžu si pomoct ale v místě kde skoro není žádný signál se mi žije jaksi lépe. Televize nejde, mobil nezvoní, internet skoro nejde, přívod z nasolenejch tkaniček atd...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... proč ne, ale podotýkám, že na zátop jsou vhodnější jiné podstatně tlustější knihy ... ... mno, svůj názor na tuto knihu jsem řekl, takže kdo chete, tak si kupte ... ale pro jistotu ještě připojuji odkaz na recenzi, s jejímiž závěry se plně ztotožňuji ... http://elektrika.cz/data/clanky/clanek. ... 7942020780 ...NAVAR píše:Díky za typ. Kdysi jsem jí viděl. No lepší je mít jí v knihovně.neoanthropus píše:Jardo zožeň si túto drobnú knižočku. Je v nej rozobrata tato problematika z každej strany tj. jak po stranke legislatívnej, zdravotnej tak i po stranke technickej a praktickej. Njarda ovčák píše:Potřeboval bych vědět, zdali existuje nějaký přístroj na měření elektromagnetického záření či vlnění.....
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
ad 1. ... původně jsem v příspěvku měl dovětek znění "většina lidí svůj život nedokáže představit (tedy kromě Navara)" ... ... ale odeslal jsem to nakonec bez něj, vědíc že se beztak ozveš i bez něj ... ...NAVAR píše:(tj. nejlépe odstěhovat se z paneláků zpátky do přírody, pryč od vymožeností, bez kterých si však většina lidí svůj život nedokáže představit ... ) ... jinak je ta knížka normálnímu člověku celkem k ničemu,.....
ad 2. ... to je totiž jediná moudrá rada, která Ti z toho po přečtení vyplyne ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Starší člen
- Dostal: 2 poděkování
Mimo téma (offtopic)
A&F moje skúsenosti zo života mi hovoria že o veciach nie je potrabne za každu cenu komunikovať s ludmi ktorých "nevychovala" ich vlastná prax a že na pivo si môžem zbehnuť aj tu u nás... . N
-
- Zasloužilý člen
Možná by bylo i něco zde http://www.megaknihy.cz/elektrosmog-ele ... s-p-60012/jarda ovčák píše:Mám 22kv a 12kv.
Knížečku si pořídím. ještě bych ssi přál sehnat morčata kabayos. Totiž, seznámil jsem se s podivínama a dovezli mi na košt šunku z cuy morčat..... Fakt delikatesní. jenže, pak jsou ještě morčata cabayos a ty mají i 5 kg...... Nevíte, kde je sehnat, nebo kdo vozí zvířata z venku?
Morčátko seženeš nejsnáze s mašličkou jako domácího miláčka. Gewo tuším psal o Uruguayských morčatech, to by mohlo být ono.
Inspiraci máš v příloze
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
Ano, morčo knedlo zelo....
Já zatím jehňo knedlo zelo.
Ještě se budem divit a huby hrůzou křivit....... Hele, dá se někde sehnat statistika dovozu potravin?
Já dnes četl v jednom buletinu, že dovážíme 70%n potravin...... je to vůbec možný????
Já zatím jehňo knedlo zelo.
Ještě se budem divit a huby hrůzou křivit....... Hele, dá se někde sehnat statistika dovozu potravin?
Já dnes četl v jednom buletinu, že dovážíme 70%n potravin...... je to vůbec možný????
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
-
- Zasloužilý člen
Já dnes četl v jednom buletinu, že dovážíme 70%n potravin...... je to vůbec možný????[/quote]
Potravin??? spíš plnící hmoty.
Z pultů mizí potraviny tuzemského původu a nahrazují je ty ze zahraničí. Loni se do Česka dovezly produkty za rekordních 155,5 miliardy korun, což je nejvíce v historii. Schodek zemědělského obchodu se tak propadl o 97 milionů, na skoro 35 miliard korun. Nejvíc míří na český trh maso, zelenina a mléčné výrobky.
Takže to máš 15500kč ročně na osobu v dovozu což může být klidně i 30tis v prodejní ceně. Typnul bych že dovoz bude tak 50%.
Proto ty habaďůry kolem polských vajec, soli, masa atd.... Je to byznys možná lepší jak kalašnikovy a někomu z EU se to nelíbí....
Potravin??? spíš plnící hmoty.
Z pultů mizí potraviny tuzemského původu a nahrazují je ty ze zahraničí. Loni se do Česka dovezly produkty za rekordních 155,5 miliardy korun, což je nejvíce v historii. Schodek zemědělského obchodu se tak propadl o 97 milionů, na skoro 35 miliard korun. Nejvíc míří na český trh maso, zelenina a mléčné výrobky.
Takže to máš 15500kč ročně na osobu v dovozu což může být klidně i 30tis v prodejní ceně. Typnul bych že dovoz bude tak 50%.
Proto ty habaďůry kolem polských vajec, soli, masa atd.... Je to byznys možná lepší jak kalašnikovy a někomu z EU se to nelíbí....
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
Potřebuj nutně vědět, v které epizodě useknul Darth Wader Lukovi Skywalkerovi ruku??
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Pro neználky
Vzhledem k tomu, že není udán spád trati, je tato diskuze o ničem. Cos to vlastně Ťuťu potřeboval vědět?ťuťu píše: Pro neználky; hlavně pro takové, co žerou fake na youtube:
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Mám skoro jistotu že to bylo v anglině Imperium Strikes Back, v němčině Imperium Slagt Zurich, či tak nějak, v češtině nevím, asi Odveta Imperia? nebo Protiůtok Imperia? Imperiální protiůtok? tak nějak. Každopádně 2. díl 1. trilogie.jarda ovčák píše:Potřebuj nutně vědět, v které epizodě useknul Darth Wader Lukovi Skywalkerovi ruku??
Ahoj, Slávek.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Imperium Strikes Back = imperium vrací úder
Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
No, morče jsem nikdy nejedl, ale zato jsem jedl nutrii, v Usovicích velice přemnoženou a považovanou za velice ekoškodnou. Bóže, to bylo dobrý papání. Lepší jak divokej králík a to už je co říct a průměr váha za dva králíky. Se divím, že se to nepěstuje na maso. Potok, nebo rybník s nějakejma košťálama a je vystaráno.jarda ovčák píše:Ano, morčo knedlo zelo....
Ahoj, Slávek.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
To je pravda pokud je to doslova přeloženo.huhu píše:Imperium Strikes Back = imperium vrací úder
To tomu dali skutečně v Česku takový název?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
dali
http://www.hvezdnekvalky.estranky.cz/cl ... -uder.html
některé překlady jsou perly, třeba film " BASIC " se tu jmenuje " ZELENÉ PEKLO "
---------------------------------------------------------------------
ad nutrie - máčíš ji v kýblu vody pár dní a pak jí vnutíš jakoukoli chuť, podobně jako sojovému masu....
Tady se dříve pěstovaly na kožich, ale výkupní ceny jsou už nízké a je s tím drbání. Králík potapěč, jak se nutrii říká potřebuje čistou proudící vodu. Je to zdravé, čistotné zvíře. Maso z tech chovů vykupovaly nemocnice a vařily z nich jídlo pro pacienty. Takže brzdou je náročnost chovu v poměru k nízké ceně....
http://www.hvezdnekvalky.estranky.cz/cl ... -uder.html
některé překlady jsou perly, třeba film " BASIC " se tu jmenuje " ZELENÉ PEKLO "
---------------------------------------------------------------------
ad nutrie - máčíš ji v kýblu vody pár dní a pak jí vnutíš jakoukoli chuť, podobně jako sojovému masu....
Tady se dříve pěstovaly na kožich, ale výkupní ceny jsou už nízké a je s tím drbání. Králík potapěč, jak se nutrii říká potřebuje čistou proudící vodu. Je to zdravé, čistotné zvíře. Maso z tech chovů vykupovaly nemocnice a vařily z nich jídlo pro pacienty. Takže brzdou je náročnost chovu v poměru k nízké ceně....
Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.