Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Prezidentské ... a ty další volby ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
V romském ghettu prezidenta nevolí ...
...a ejhle, ... cigoň s velmi podobným názorem, jakej má většina lidí, co nešli volit ... ( ..."asi nějakej lepší [realisticky smýšlející] oddíl" ... )
... "V jednopokojovém bytě se tu tísní celkem osm lidí. "Mám jedenáct dětí, ale některé z těch starších žijí na Slovensku," vypráví Miroslav Horvát. Obě místnosti vytápějí kamna, na nichž se vaří hrnec s hovězími žebry. "Stejně se bude pořád zdražovat," pronese Horvát nad kastrolem. "A robota není," říká jeho syn Ivan. Loni přitom pracoval v čokoládovně v Opavě. "Nelíbilo se mi, kolik jsem tam denně musel vyslechnout narážek proti cigánům," vypráví. "My cigáni nevolíme nikoho," shrne debatu Miroslav Horvát.
Proč ale vlastně Romové nepostavili vlastního kandidáta? Získat 50 tisíc podpisů v možná až půlmilionové komunitě by bylo teoretické možné. "Proč bych měl volit cigána, který mi naslibuje hory doly, ale pak bude stejně hrabat jen pro sebe," kroutí odmítavě hlavou Miroslav Horvát. Romové si totiž příliš nedůvěřují. Možná proto nemají ani žádného zástupce v parlamentu, přitom v devadesátých letech komunitu hájilo hned několik poslanců." ...
( http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/boj- ... 59493.html )
... "V jednopokojovém bytě se tu tísní celkem osm lidí. "Mám jedenáct dětí, ale některé z těch starších žijí na Slovensku," vypráví Miroslav Horvát. Obě místnosti vytápějí kamna, na nichž se vaří hrnec s hovězími žebry. "Stejně se bude pořád zdražovat," pronese Horvát nad kastrolem. "A robota není," říká jeho syn Ivan. Loni přitom pracoval v čokoládovně v Opavě. "Nelíbilo se mi, kolik jsem tam denně musel vyslechnout narážek proti cigánům," vypráví. "My cigáni nevolíme nikoho," shrne debatu Miroslav Horvát.
Proč ale vlastně Romové nepostavili vlastního kandidáta? Získat 50 tisíc podpisů v možná až půlmilionové komunitě by bylo teoretické možné. "Proč bych měl volit cigána, který mi naslibuje hory doly, ale pak bude stejně hrabat jen pro sebe," kroutí odmítavě hlavou Miroslav Horvát. Romové si totiž příliš nedůvěřují. Možná proto nemají ani žádného zástupce v parlamentu, přitom v devadesátých letech komunitu hájilo hned několik poslanců." ...
( http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/boj- ... 59493.html )
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: Prezidentské volby
...hanka píše:Jít se s dětmi projít ven, když venku je takový smog, že se špatně dýchá, je zdraví nebezpečné. Za hezkou přírodou nemůžeme vyjít na procházku, ale musíme odjet pryč. Protože máme tu smůlu, že místa, která jsou hezká, skupuje Bakala, aby pod nimi těžil uhlí. Z míst, kde žijeme a na kterých jsme si roky stavěli domy, chaty, zahrady, musíme pryč, protože je chce Bakala.. a my se můžeme jenom bezmocně dívat, jak se z nich před našimi zraky stává měsíční krajina.. země se těžbou uhlí propadá ..... Do bytů, které vlastní, si přiváží ze šluknovska cikány, aby z nich dostal peníze, které jim na nájem přispívá stát. A taky, aby je nasadil tam, kde mu lidé nechtějí prodat svoje domy… možná někdo víte, jak se s cikány, kterým nikdo v ničem nebrání, žije.
Černé a hnědé uhlí ... jen ať si dál tamní lidé klidně truchlí ...
(vzhledem k použitým absolutním rýmům recitovat rozvážně v budovatelském duchu ... )
jak podobné jsou naše regiony,
jak podobné jsou naše osudy,
vám propadaj se poddolovaný chaty, zahrady i domy,
a my z MUSáckýho tunelu tu zas máme pytel ostudy ...
je málo práce a tak jsou v obou krajích lidé chudí,
jedině cikánů, těch rozhodně nemáme tu málo,
díky čemuž člověk po nocích se vůbec nenudí,
ale to asi není to hlavní, co by za řeč stálo ...
smutný je, že naše kraje vždy tvořily pilíře průmyslu,
ty bohužel však byly jen a pouze z toho uhlí,
tudíž dolovalo se a doluje se ještě dnes,
tak dál padají domy v rámci těžebního nesmyslu ...
(a po obyčejnejch lidech však neštěkne tu ani pes ... mnohdy ani tehdy když jsou už "celí ztuhlí" ...)
jo, špatně se tu dýchá, a poslední dobou čím dál hůř,
ať už severní Čechy anebo snad severní Morava,
výsledky voleb tu blbou atmosféru beztak nijak neovlivní,
takže je ňák úplně vcelku jedno, zda volit doleva či doprava ...
vy máte Bakalu poblíž vaší řeky Ostravice,
my tu zase léta u říčky Biliny měli Tykače,
takže co všechno na závěr si přáti více ??
nic víc, než jen aby jim podobní šmejdi, už konečně táhli do pi** !!!!! ...
(anebo trochu víc rozhejbat boží mlejny ... a pak na jejich památku zapáliti svíce ... vždyť co jinýho s těmi "miliardářskými lejny" ... )
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
Mno, je to tendenční a časově omezené, ale stojí to za poznámku.hanka píše: Bakala
Otevřete si dnes ihned.cz . Dneska. Je to studna plivanců na Zemana. idnes vydává economia a předsedou představenstva je : ...... Bakala.
http://economia.ihned.cz/667/obsah-sekc ... olecnosti/
Tož tak k medyjam. Každe medyjo někomu patří. Ani ČTK, kterou si platíte z koncesionářských poplatků není nestranná. ( já nemám elektroměr, tak neplatím )
Moje poselství : filtrujte si každou informaci jak jen můžete.
Ožralu ani Žbrblu nemám rád, jsem saitsfied, že Kalousek nepostoupí na uvolněné posty, ale že bych byl šťastný z volby lidí uzavřených v této kotlince, to tedy nejsem.
Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
django1 píše:Moje poselství : filtrujte si každou informaci jak jen můžete.
Ožralu ani Žbrblu nemám rád, jsem saitsfied, že Kalousek nepostoupí na uvolněné posty, ale že bych byl šťastný z volby lidí uzavřených v této kotlince, to tedy nejsem.
Mnoho lidí filtrovalo a proto volba dopadla jak dopadla.Nevím kde žiješ ale zvenčí se zdá vše jinak.Pan Schvanzenberg by byl dobrý pro styk se zahraničím ale ne jako president a tak to i je.Podle mého jej nezajímá osud čechů a jejich země ale hlavně jak budeme vypadat v očích zahraničí,konec konců vyrostl v jiné zemi a má jinou výchovu tak nemůže do důsledků pochopit českou mentalitu a na té právě ztroskotal.Tato země má obrovský lidský potenciál který je a byl potlačován ať už byl ve vládě kdokoliv,před volbami volič,po volbách lůza která nemá do ničeho strkat nos.Pan Zeman udělal za své politické kariéry spoustu chyb a sám je přiznal.V tom vidím jistou garanci že tato země bude mít v čele člověka s mnoha zkušenostmi nehledě že i on je ve světě znám a uznáván a to především svojím nekompromisním postojem a přímočarostí.V posledních dnech se vynášela různá špína na oba dva kandidáty,jsem rád že oba dva tuto kampaň brali s nadhledem,jen čas ukáže jak dobrá tato volba byla ale na sliby naších zákonodárců se nedá spoléhat stejně jako v každé zemi tohoto světa.Co vůdčí představitel to jen hezký lak na fasádě.Necháme se překvapit.Doufám že ono překvapení nebude negativní.
Jindra
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
Jindro dík za reakci.
Jak jsem psal dříve - já sem si nezvolil ani jednoho z uchazečů. Já bych volil Pana Omalovánku pro vyjádření národní recese a neschopnost zorientovat se v osobní realizaci.
Tato země je historicky násilně oddělena od celé zeměkoule pomocí politiky. Geograficky je to z dostatečné vzdálenosti a malého rozlišení koule. A rozdělení na území, kde se mluví jinak a uznávají jiní bozi je úsměvné.
Jak jsem psal dříve - já sem si nezvolil ani jednoho z uchazečů. Já bych volil Pana Omalovánku pro vyjádření národní recese a neschopnost zorientovat se v osobní realizaci.
Tato země je historicky násilně oddělena od celé zeměkoule pomocí politiky. Geograficky je to z dostatečné vzdálenosti a malého rozlišení koule. A rozdělení na území, kde se mluví jinak a uznávají jiní bozi je úsměvné.
Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Zdravím.
Ta oddělenost bude nejspíše tím že tato země ještě nedosáhla v politické rovině úrovně demokracie.Demokracie není anarchie ani nátlak,je to slušná domluva všech zůčasněných.Bohužel zde taková situace zatím nemá místo,ti kdož se prezentují jako demokraté se chovají jako vlastníci všelidstva a pokud je projeven odlišný názor je zničen,upálen popř za živa párán médii která nejsou nestranná ale pro politická.Lidé kteří toto platí ze svojich daní jsou ubíjeni a znásilňováni byrokracií která je živena právě těmito lidmi aby občan neměl čas na důležitá rozhodnutí.Jak se ukázalo i negativní reklama je reklamou.To nejsou má slova to je slogan západní kultury.A právě tady se ukázalo že my Čechové jsme odlišní.Dokážeme si udělat prdel i z vážné situace ale v hloubce duše cítíme kde je či není ona cesta ven.Nepodceňujme sebe ani jiné! Jsme lidské bytosti s vlastním názorem a pokud se nám bude někdo snažit vnutit jiný pro mne či nám cizí názor, podvědomě chápu že to nebude to pravé.Je to pud sebe záchovy v tom zůstane člověk ať už vzdělán či nevzdělanec stejný.
Jindra
Ta oddělenost bude nejspíše tím že tato země ještě nedosáhla v politické rovině úrovně demokracie.Demokracie není anarchie ani nátlak,je to slušná domluva všech zůčasněných.Bohužel zde taková situace zatím nemá místo,ti kdož se prezentují jako demokraté se chovají jako vlastníci všelidstva a pokud je projeven odlišný názor je zničen,upálen popř za živa párán médii která nejsou nestranná ale pro politická.Lidé kteří toto platí ze svojich daní jsou ubíjeni a znásilňováni byrokracií která je živena právě těmito lidmi aby občan neměl čas na důležitá rozhodnutí.Jak se ukázalo i negativní reklama je reklamou.To nejsou má slova to je slogan západní kultury.A právě tady se ukázalo že my Čechové jsme odlišní.Dokážeme si udělat prdel i z vážné situace ale v hloubce duše cítíme kde je či není ona cesta ven.Nepodceňujme sebe ani jiné! Jsme lidské bytosti s vlastním názorem a pokud se nám bude někdo snažit vnutit jiný pro mne či nám cizí názor, podvědomě chápu že to nebude to pravé.Je to pud sebe záchovy v tom zůstane člověk ať už vzdělán či nevzdělanec stejný.
Jindra
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Dovolil bych si docela oponovat tomuto tvrzení. Slovo "demokracie" pochází z klasického helénského Řecka a doslova říká Demo (lid) - kritos (vláda), což může být lidová vláda, ale také vláda lidu. Lidovou vládu jsme si zažili za takzvaného komunismu. Ačkoliv je pravdou, že ve staré řečtině mohla mít tato slovní spřežka význam "vláda (koho, čeho) lidu", nestojí nic v cestě tomu tutéž spřežku číst jako "vláda (komu, čemu) lidu. To jen z pohledu jazyka.Aquarius1 píše: ... Demokracie není anarchie ani nátlak,je to slušná domluva všech zůčasněných....
Co však je podstatně důležitější je fakt, že opěvovaná a proslavená řecká demokracie fungovala v rámci otrokářského řádu a byla již tenkrát, stejně jako dnes, vládou oligarchickou a despotickou nad zbytkem populace a je tomu tak dodnes. Změnila se akorát trochu kosmetika, poměry a způsob zotročení. Jedním z nich a velice efektivním způsobem je zařídit takový všeobecný volební systém, aby konečným výběrem byl vždy člen oligarchie a pramálo záleží na tom, který člen oligarchie to je. On pouze representuje stejný zájmový klub. To jste si právě prodělali.
Je tedy na snadě, že demokracie dnes vládne většině světa, akorát že byla populaci vnucena myšlenka, že demokracie je zřízení, ve kterém májí všichni rovnocenný hlas. Nemají. Nemají ho, protože většina je zmanipulovatelná a spousta zkorumpovatelná. Zatím co klasická řecká demokracie stála především na fyzickém násilí, nebo hrozbě téhož (a nezapoměňte, že i jižní státy Ameriky byly před občanskou válkou demokratické přesně podle řeckého vzoru), stojí dnešní demokracie na korupci, masové propagandě a opět hrozbě náslilí, nemluvě o finančním vydírání.
Demokracie, Akvariusi, je součást otrokářského řádu, vždy byla a vždy bude a lze mezi slova oligarchie a demokracie dát rovnítko. Rozdíl je kosmetický a ne podstatný.
Ahoj, Slávek.
P.S. Jestli si někdo myslí, že amnestie udělená jistým Klausem vylezla z jeho hlavy a osobních přesvědčení, je na omylu. Klub se pouze postaral o své vlastní a že to nemohlo být tak okaté, pustil zároveň mezi ovce kromě vlků i kojoty.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
- Dal: 32 poděkování
- Dostal: 58 poděkování
Podle mě je jedno co znamená slovo demokracie. Dnešní loutková vláda jdoucí proti "blahu" většiny nesnese jakékoliv slušné označení. Otroctví má jen jinou podobu, nikdo vás teoreticky nebude bít za neposlušnost. To už řeší zákony, bohužel opět v neprospěch většiny. Když se podíváte na zaměstnance který je nucen okolnostmi pracovat za nejnižší mzdu, tak co mu zbude po zaplacení nutných věcí? To že může cestovat za hranice s občankou, to že si může v případě potíží najmout právní ochranu je mu k ničemu, jako bonus když onemocní sotva zaplatí nájem. Toto nikoho nezajímá a koho toto téma zajímá s tím nic nezmůže. Jediné co dnes stát umí je vybírat daně, ovšem občané z toho nemají nic.
-
- Starší člen
- Dal: 87 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
I komunismus se na papíře tváří jako demokracie. Dokonce odlišit demokracii od diktatury je mnohdy problém. Teorií demokracie je bezpočet a ve výkladu těchto teorií nepanuje shoda ani uvnitř konkrétního typu demokracie. To, co je v Česku, takzvaná elitní demokracie nebo přesněji konsociační demokracie, nemusí, a asi ani bez použití síly nepřejde do chtěné nebo toužebně očekávané proximitní demokracie. Vypráskat modré straky ze Strakovy akademie lze jen s použití síly, ale daný typ zastupitelské hybridní demokracie toto neumožňuje. Nový kladeč věnců může leccos ovlivnit v rámci nějakých mantinelů daným typem demokracie, ale ne zcela. Kníže měl zajistit jakési status quo, především k radosti ekonomické a justiční mafii, ale ani Zeman není pro tento organizovaný zločin žádnou významnou překážkou. Bulvární tisk, tvářící se jako seriózní a modrovize, pojedou ve svých kolejích bez ohledu na Zemana. Mediální příspěvky ukřivděných modropolitologů mluví za vše. Modrovize několikrát ukázala celé modré kontinenty aby se částečně rehabilitovala od skryté modrokampaně, ale hlavně ze zlomyslnosti, zanechat po volbách nepříjemný ocas = celý svět přece volil knížete..., i když se ve skutečnosti jednalo o malinkaté ostrůvky emigrantů. Skrytá kritika k těm, kteří se nezúčastnili voleb a výmluvy, že inzerát poškodil knížete, jsou jen dalšími obrannými aspekty, ale že volby měly symbolizovat i tah proti mafiánské vládní chobotnici, z modrovizionářů si nikdo netroufl proklamovat. Čeho se dočkáme za koncesionářské poplatky? Chybí jen takzvaný seriozní průzkum, který odhalí, že Zemana volila jen lůza. LOL :-)
Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Demokracie je velice oblíbené slovo, protože se s ním (zatím stále ještě ) pojí dojem, že se jedná o jakousi formu svobodného a spravedlivého rozhodnutí na základě vůle většiny.
Ve skutečnosti je to prachsprostý podvod a vůbec ničím se neliší třeba od diktatury proletariátu. Vždycky se jedná jenom o posvěcení a legalizování zvůle úzké skupiny, která si uzurpovala moc k rozhodování o tom, z kolika a jakých (pro ni přijatelných a jí vyhovujících) kandidátů bude plebsu dovoleno "svobodně" "vybírat".
Zdravím - poota
Ve skutečnosti je to prachsprostý podvod a vůbec ničím se neliší třeba od diktatury proletariátu. Vždycky se jedná jenom o posvěcení a legalizování zvůle úzké skupiny, která si uzurpovala moc k rozhodování o tom, z kolika a jakých (pro ni přijatelných a jí vyhovujících) kandidátů bude plebsu dovoleno "svobodně" "vybírat".
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Starší člen
- Dal: 87 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Každý z kandidátů měl něco do sebe. Tvrdá BOBO s antiunijními postoji, samuraj a jeho šavlový tanec nebo Avatar, kterému byla neoprávněně přisouzena jakási moudrost. Recesisté měli určitě z čeho vybírat. Pestrost kandidátů ocenilo i zahraničí LOL :-)django1 píše: Já bych volil Pana Omalovánku pro vyjádření národní recese a neschopnost zorientovat se v osobní realizaci.
Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
No jo, demogracie a komunistickej manifest s diktaturou proletariátu, to všechno jo, ale jaký zřízení by teda mohlo fungovat? Nemyslím, že by mohli být všichni spokojení, to určitě ne, ale aby nebyl takovej šílenej marast, že by se člověk styděl za všecku tu verbež, tvořenou bezcharachterníma mlokama. feudálové nám nešmakovali, ani monarchie, kapitalismus taky ne, o fašistech nemluvit, komančové bylii neco podobnýho.... Je vlastně nějaká alternativa, a nebo musíme padnout na dno a začít znovu s nějakým komunitním právem či osadním desaterem?
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
- abul
- Zasloužilý člen
- Dal: 106 poděkování
- Dostal: 197 poděkování
à propos, když jsme u té demokracie. Dostal jsem demokratickou možnost. Předložili mi kýbl ho..en z žumpy a že prý si mám vybrat to nejfajnovější, které mně bude reprezentovat.
... tak proto jsem volit nešel.
... tak proto jsem volit nešel.
Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší než ticho.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Už jsem to tu někde kdysi psal.jarda ovčák píše:..ale jaký zřízení by teda mohlo fungovat?
Diktatura.
S jedním jediným diktátorem a jenom jemu přímo a osobně se zodpovídajícími ministry jednotlivých rezortů. Kdykoliv a za cokoliv "na hodinu" jím osobně odvolatelnými.
Je mi jasné, jaká rizika přináší absolutní moc, ale mám za to, že i tak nad nimi mnohonásobně převažují výhody.
Především - žádný diktátor nebude takový idiot, aby vedl svou zem k neodvratnému krachu pro nějaký svůj okamžitý prospěch, jak to dělají, abych pro příklad nechodil zbytečně daleko, od sametové revoluce všechny naše dosavadní vlády.
Pokud bude diktátor hrabat majetek, tak s cílem zabezpečit sebe a svoji rodinu, a bude na to mít dostatek času, protože bude ve svém postavení pochopitelně doživotně. To znamená, že okrádání státu bude provádět jenom jeden člověk, místo aby podobnou činnost prováděl každý, kdo má na vládnutí nějaký podíl. Navíc si sám diktátor pohlídá, aby mu nikdo "jeho" stát nerozkrádal. Jakýkoli průšvih na kterémkoli ministerstvu může diktátor řešit okamžitým zbavením funkce a předáním k rychlému vyšetření s odpovídajícím odsouzením. Žádné vyšetřovací komise darmožroutů, kteří mají za úkol to jenom nějak tiše do ztracena sprovodit se světa.
Samozřejmě ze všeho nejvíc záleží na inteligenci a charakteru diktátora. Myslím, že i v tom nejhorším možném případu bude obé stále ještě dost vysoko nad "inteligencí a charakterem" v demokraciích běžně používaných mnohahlavých rozhodovacích sborů šejdířů, kteří hledí jenom na prospěch svůj vlastní a prospěch svých loby a svých "loutkovodičů".
Uznávám, že mnou nabízený model vlády není vůbec moderní, ale otázka zněla: "ale jaký zřízení by teda mohlo fungovat?". Osobně si myslím, že právě jeho jednoduchost a funkčnost je hlavní příčinou toho, že není "moderní". Dává totiž šejdířům zatraceně málo možností k rozkrádání, a navíc s příliš vysokým rizikem.
Od modelu absolutistického vladaře se šlechtě díky ekonomickým tlakům podařilo vytvořit určitou vůči panovníkovi protiváhu ve formě vlády, což časem vyústilo v model konstituční monarchie, který je v některých státech funkční dodnes. Opět ekonomickým tlakem se domohla značného vlivu i města se svým patriciátem, v Itálii dokonce ve formě městských států. A opět ekonomickým tlakem se k moci dostala buržoazie, která si vytvořila svoje prostředí - kapitalizmus.
Příčinou dalších změn, tedy k diktatuře proletariátu -> lidová demokracie -> socializmus a návrat ke kapitalizmu, je zase jenom ekonomický tlak, tentokrát ovšem nikoli jako získávání výhod za nějaké peníze, ale jako legalizaci možnosti určitou formou násilí někde již existující majetek "přerozdělovat" s jinou nerovnoměrností.
Omlouvám se tímto za sice nepříliš přesný, nicméně poněkud ukecaný příspěvek
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Slovo demokracie lze prezentovat mnoha způsoby,asi podle toho jak si ho každý sám vyloží.Stačilo málo a máme tu i ten kýbl hoven.Jak zde čtu je úplně jedno co zde člověk napíše,vše se zkarbaní.Nevolit je jedna možnost jak nechat vše jak je a pak nadávat.Možnost volby je v této zemi asi to poslední co nám není upřeno tak proč toho nevyužít.To že není z čeho vybírat nebude až tak pravda,nic není dokonalé stejně jako já a i ostatní i když mnoho lidí si myslí že ne.
Jindra
Jindra