Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Mentální Ozdrava

Léčebné postupy.
Odpovědět
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Mentální ozdrava

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše:
Před hodinou jsem přijel z posledního dne semináře Eric Pearl.
.. :ethink: Eric Pearl .. to jméno mi připomíná Rekonektivní terapii, která mě před nějakým časem zaujala - tehdy o ní ale bylo k dispozici velice málo informací (v češtině), http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 97#p115797 .. mně tehdy zaujaly hlavně ty povědomé pohyby rukou .. Jestli je to ono, tak jsem strašně ráda, že se o něm dovídám více :).. Ale je dost možné, že se pletu a jde o něco jiného .. Slávku, je to tentýž Eric Pearl? Tu terapii jste dělali s rozpohybovanýma rukama (jako vidíme na videu) nebo jde hlavně o vyvolání toho pocitu v rukou i bez pohybu?
Jestli je to dotaz mimo zdejší téma, tak se omlouvám za plevelení :oops: :lol:
Ahoj, Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Mentální Ozdrava

Příspěvek od Slavek Krepelka »

ceskymo píše:Diky, citim to stejne, jenom to "logicky" zduvodneni mi nejde...
:) Pusť to zdůvodňování z hlavy.
ceskymo píše: PS: Este jsem napsala dalsi hafo, ale smazala, pac mi to zni jako blaboly... to je prave ta potiz se slovama.
Nesouhlasím. To je projev Tvé vlastní nejistoty a posuzování se proti druhým. Neřídíš tím co jsi, ale tím, co ty si myslíš, že si o Tobě budou myslet druzí. Hele panenko, podívej se na Kdyby se ta ženská nepřenesla přes to, že vypadá jak strašidlo v porovnání ke kde komu kdo vyleze na jeviště, v životě neudělá díru do světa. Když už něco napíšeš, možná to po sobě uprav, ale nemaž. Nikdy nevíš, kdo si z toho vezme co pozitivního. T, co zní Tobě jako blábol si určitě najde své ocenění, pkud je to upřímné.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše: ... Eric Pearl .. to jméno mi připomíná Rekonektivní terapii ....
Jde skutečně o rekonektivní terapii a stejného Erika.
hanka píše: Tu terapii jste dělali s rozpohybovanýma rukama (jako vidíme na videu) nebo jde hlavně o vyvolání toho pocitu v rukou i bez pohybu?
:)

To máchání rukama je divadelní představení a velice působivé. Má svůj význam jako impresivní metodologie dávající pacientovi pocit, že léčitel se skutečně snaží a léčitelovi více méně aktivně krátí chvíli a vlastně se to tím pro něj stává spíše hrou s tím, jak se působení chová. To by bylo vysvětlování. Je príma si to vyzkoušet třeba i na sobě, jak se pocity, charakter i intensita na rukou mění i nad vlastním tělem, nad jeho různými částmi. Bengston tohle používal v domnění, že tím cílí specifická problémová místa, ne nezbytně ta, která byla nějak diagnozovaná. Eric zase má pocit, že se tím ladíme do systému čaker a přitahujeme si je na dlaň. Já osobně to vidím někde mezi, obojí dohromady a ještě malinko jinak. Jak to je ale ve skutečnosti nevím :dknow: a je mi to buřt. Hlavně, že to funguje.

Nakonec dojdeš na to, že teatrální máchání rukama lze stejně úspěšně provádět třeba i nad radiátorem ústředního topení, nebo nad rakví (pokud si ji člověk moc nebere) s tím, že člověk má v povědomí někoho, komu chce pomoct. Může rukama máchat, nebo je držet pod vodou v záchodě, na svým zadku, popřípadě jednu na druhé a obě proti zdi, či kmenu stromu. Je to putna. Proto ta věc působí i na jakoukoliv myslitelnou, i nemyslitelnou vzdálenost. Co člověk v rukou cítí, je jen barometr nějaké aktivity. Hanko, když se mi tohle konečně začalo ozývat a nějakou chvíli už jsem to dovedl přivolat kdykoliv, furt to ještě spolehlivě zhášelo, když jsem ruce přímo přiložil na cokoliv. Dnes je to jedno. Prostě to tam je. Člověk se naučí aj ignorovat fyzický pocit hmatu ve prospěch pocitu této komunikace. Čím víc to člověk praktikuje, tím je vnímání výraznější a je snazší si ho přivolat a zintenzívnět.

Eventuelně se ten jev stává někdy i docela nepříjemným. V pátek a v sobotu na semináři mně ruce vyloženě otravovaly samy. Pocity - teplo, pálení, špice nože proti dlani, kůže dlaně natažená k prasknutí, mravenčení v koncích prstů, blána mezi prstama a chvílema i tupá bolest dlaní. Těžko se to vše popisuje. Běžně se mi ozývá pravá ruka, ale levá dnes už kdykoliv na zavolanou.

V neděli byly pocity už jen na přivolání, když jsme něco měli praktikovat. Proč? Nevím. Mohu se jen dohadovat, že v pátek a v sobotu kolem mne byla spousta lidí, kteří ještě byli potřební a kteří si "cucali". Možná to bylo jen mou představou, že bych měl "vysílat", protože tam nutně musí být. Už pár měsíců se mi hlásí ruce samy od sebe, pokud se vyskytnu v blízkosti někoho, o kom vím, že je marod, nebo je to očividné. Už dlouho, určitě rok, se na mně taky "lepěj" nemocný zvířata, zatímco zdravým jsem ukradenej. Zvířata vědí, aniž by si myslely, že něco vědí.

Stačí se tomu věnovat a hledat si, jak to nejlépe pracuje Tobě. Základ chytíme v momentě, kdy to poprvé přijde a kdy to poprvé ucítíme. Dál už jen vylepšujeme své vnímání. Dříve jsem se s tím moc nekasal, protože jsem si nebyl jistý zda se nešálím a nechtěl jsem šálit druhé. Dnes už relativně hodně vím, i když to vědění = poznání krzevá vlastní zkušenosti a vlastní vnímání má nekončné možnosti a to mé je jen kapičkou v oceánu, které nejspíše hned tak neprobádáme. Nemysli si Hanko, že to je nějaká špice hory. Je to jen stupínek, který nás může vest o hodně dál. To je jen na nás.

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

Díky, Slávku.

Ptám se na ty pohyby rukou, protože se mi totiž zdají dost důležité - viz moje zkušenosti s etikoterapeutem, který umí pracovat rukama s energií přímo zázračně .. umí ji uchopit a nejen poslat na potřebné místo, ale také její pomocí doslova na počkání upravovat psychiku. Nesmírně mi pomohl přežít ztrátu dcerky, hlavně v den jejího pohřbu, který bych bez jeho pomoci (na dálku!) určitě neustála... kdo tuhle sílu na sobě nepocítil, neuvěří ... já to cítila a chci tomu přijít na kloub :)
Děláš dobře, že jsi se v rekonektivním léčení našel, máš energie na rozdávání až z Tebe úplně prýští ven. Zdá se mi dokonce, že ji cítím až tady :lol: (nedělám si legraci!) .
Myslím, že energii ve svých rukou cítím také docela dobře, kdysi mě bioenergie a práce s ní nadchla a dost jsem se tomu věnovala ;) . Po nějakém čase jsem ale zjistila, že se stávám "potravou" pro energetické zloděje a neuměla jsem se tomu bránit ... přestala jsem s tím... jak vidím, zájem je ale jenom potlačený, stačí se zmínit a hned jsem ve střehu :D :D :lol:

Měj se hezky, Hanka.

"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

hanka píše:Po nějakém čase jsem ale zjistila, že se stávám "potravou" pro energetické zloděje a neuměla jsem se tomu bránit ...
Ty energie jsou dvojího druhu - jedna je Tvoje vlastní a druhá je "zvnějšku".
Tu svoji považuj za svůj soukromý "majetek", který není na nějaké rozdávání, protože ho potřebuješ ke svému životu. S touto energií pracuj jenom pro svůj "prospěch" - a neber to jako nějaké sobectví! Už tím by na ni energetičtí zloději, tedy pokud se jim nepodaří Tě nějak vychýlit z rovnováhy, neměli dosáhnout.
Pro ostatní používej tu energii zvnějšku, kde je jí dostatek, a funguj pro ni jenom jako "čerpadlo", kterým prochází a které ji může "modulovat" a směrovat.
Třeba Ti to pomůže :bye:

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše: Ptám se na ty pohyby rukou ....
To, co jsem Ti k tomu řekl, nepochází ze mne, ale z Pearla. Považuj to za kus semináře, který nezveřejňuje. Osobně to vidím přeci jen trochu jinak. Když se člověk podívá na systém čaker, je celkem jasné, že se dají prostorově pochytat silnější a slabší místa a taky cíleně, ale taky se daj jednotlivé čakry natahovat a kombinovat, podobně jako se natahuje pole mezi dvěma a více magnety, ale jen podobně. V tom se mi jeví jako příhodnější vysvětlení a praktikování rukou od Bengstona. Jenže aj Pearl mluví o vychytání správných míst a to se projevuje u pacienta především nekontrolovatelným pohyben očních víček, takže je tam pro začátečníky viditelná reakce. Tady bych asi měl podotknout, že naprosto famózně funguje jedna rika v sedmé čakře a druhá kdekoliv, jak se cítí. Vyzkoušeno. Akorát jsem ještě fyzicky nevyřešil, jak natáhnout ruce přes většinu lidí, abych došáhl až na dolní konec těla :D pokud na tom vůbec záleží, jako že mi to nepřijde. Je to stejně v makovici.

Že jsem na tom lůžku během semináře ležel sám a třikrát, vím, že se člověku může cukat kde co, co léčitel nevidí. Proto bych šel eventuelně spíš podle pocitů v ruce, či rukou. Osobně jsem udělal mrkací panenku z paninky na vzdálenost nějakých 4 metrů (dál nebylo kam ustoupit). Ona ji udělala ze mne daleko míň, ale zato mi rozškubala svaly mezi lopatkama na stejnou vzdálenost. Osobně bych se tomu přijítí na kloub moc nevěnoval. Nepovažuju to za nijak důležité. Nicméně vím to, že ať si kdo chce vysvětlí jak chce, pokud na to dojde sám, velice to umocní jeho vlastní důvěru ve vysvětlení a tím v sebe sama. Ale pozor. Takové vysvětlení může člověku zablokovat jeho další rozvoj, protože může být mnoha věcem výlučné. Erik k tomu dodává, že v momentě, kdy se naučíme: "vím, že nic nevím", jsme za vodou. Ve skutečnosti se toho ale sám moc nedrží. To je rozdíl mezi věděním vědomým a podvědomým. Má autopilota, kterého v tomhle ještě neukecal a ten ho brzdí v rozletu.
hanka píše: Děláš dobře, že jsi se v rekonektivním léčení našel
:ethink: Mám velice silné podezření, prakticky jistotu, že si našlo mne. Někdy je až zarážející, jak rychle mi "osud" přihraje to, co hledám (to někdy ani nevím, co to vlastně hledám), mnohokrát ze stran, kde by mne ani nenapadlo hledat. Nicméně je to prakticky vždy odněkud, kde jsem něco zasel :laugh: například z tohoto fóra. :oops: Tedy spíš od jeho členů, včetně Tebe. Pro druhé můžou být takové střípky naprosto nepodstatné, stejně jako mohou být střípky nepodstatné mně podstatné pro někoho jiného. Proto miluju dialogy i mnohalogy.
hanka píše: Po nějakém čase jsem ale zjistila, že se stávám "potravou" pro energetické zloděje a neuměla jsem se tomu bránit ... přestala jsem s tím...
:) Přečti si tu knihu a zjistíš, co k tomu má Pearl. Totéž k tomu má Bengston. V momentě, kdy si nějaký takový problém připustíš, i když k němu třeba ještě ani nedošlo, zařadila jsi do rovnice obavy a tím strach. To se týče naříklad všech metod jakési ochrany pomocí orgonitů, rituálů, ametystů, přibírání andělů strážných a čehokoliv. Eric k tomu říká, že ta energie je boží, či kosmická, na termínu nezáleží, a že ji jenom zprostředkováváme, pokud do toho netaháme strach, nebo naši maličkost. Já s ním vřele souhlasím. Podle něj je třeba si připomínat, že každý z nás je "boží" světlo a že je jen na nás, jestli se necháme zastínit, nebo ne. Jako další uvádí, že pokud se chceme zbavit obav a s nimi i následků, jako je tvůj pocit vyčerpání, či ztráta energie, stačí si slíbit, na věky věků, že si až do smrti nikdy, nikde, nikomu a za žádných okolností nepostěžujeme, že se nám nějaké takové nekalosti dějou, že je nám z léčení blbě, nebo jsme z něj unaveni, nebo si koledujeme o přebrání nějakých nemocí atd. Prý se tím odstřihneme od zpětné vazby, přerušíme bludný kruh, do kterého se vmanévrujeme, nebo se nechali vmanévrovat, a je pokoj.

Mně osobně to fachá prakticky obráceně, stejně jako Bengstonovi a vlastně i Erikovi. Čím víc to dělám, čím víc jsem si vědom, že se daří, tím větší z toho mám radost a tím se cítím sám líp a jsem si naprosto jistý, že mi nikdo nic nekrade. Nemůže !!!!. Nedostává ode mne, ale přese mne. Dostává vše, tak co by jako ještě chtěl, nebo mohl krást navíc. Pokud ještě navíc přizvu každého kdo chce a potřebuje se přiživit, mám to z Prahy doma. Já to vše, co se děje, pouze částečně reguluji úmyslem a očividně se dostává aj na mně.

Jo. Pořád na tohle zapomínám. Kdyby si jeho seminář někdo chtěl projít, pokud bude Pearl v Česku, tak tady to provedl tak, že začal zlevněnou cenou někdy před Červencem, která mne vyšla na těch 488 kanadských peněz. Hádám ale, že jakmile má dost prodáno aby věděl, že se mu vyplatí vůbec věc zorganizovat a že se zaplatí, nahodí tak zvanou regulérní cenu, což by mne bývalo koštovalo 760 americkejch, takže kolem 790 kanadskejch. Takže raní ptáče sice dál nedoskáče, ale tolik nezapláče.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

K té knížce od Erika Pearla. Překlad je celkem fajn, ale je v něm obsažena jedna zásadní chyba, která se táhne zatím celým textem a jsem na straně 108. Mnohým bude připadat malicherná, nicméně je zásadní pro případné porozumění rozdílu mezi organizací eteru do gravitačních silových polí a do magnetických silových polí. Je to vyšší dívčí :) ne-li universita.

Strings and Strands - přeloženo jako Vlákna a Řetězce pokud mluví o těch "proroctvích.
Anglický termín string lze bezpečně přeložit jako "vlákno", i když "struna" je častějším případem. V tomto případě je slovo "vlákno" celkem vhodný termín, i když struna by byla vhodnější, protože jde o jev pod stresem, jmenovitě v tahu.
Avšak anglické slovo "strand" je přeloženo definitivně špatně jako "řetězec". To je v anglině "chain". Pokud bychom za vlákno (strunu) považovali lidský vlas, pak pramínek vlasů vyjařuje význam slova "strand" velice dobře a je tak používán i v angličtině. Jde vždy o mnoha vláknový útvar. Jde například o stejný rozdíl jako je v češtině mezi drátem a kabelem (přesněji bofdenem). Strand může být i kroucený (jako bofden), ale vlákna jsou vždy paralelní a bez propletení.

Dále překladatel použil stejný termín "řetězce" v odkazech na vědu a "Teorii Řetězců" opět špatně. Jde o "String theory" = "Teorii Strun", či "Strunovou Teorii", která se zabývá mnoha-souřadnicovými (mnoha dimenzními, mám pocit že naposledy 13) výpočty charakteristiky elektronu a asi aj dalších atomových částic.
Mimo téma (offtopic)
Jen pro zajímavost, dimenze neznamená něco mystického, ale pouze souřadnicový koncept. Všeobecně je znám tří souřadnicový, pravoúhlý Pythagorův systém. Lze si však zvolit jakýkoliv počet souřadnic a jakýkoliv systém souřadnic včetně úhlového vektorového. Populární plácání o jiných dimenzich jsou jen sci-fi a New Age techno-bláboly, které s vědou nemají nic společného a konec konců ani s realitou, ať již materiální, nebo eterickou. Použití ne-pytagorovských systémů souřadnic a i souřadnicových charakteristik v mnohých případech usnadňují jinak daleko složitější a nesmírně komplikované topologické výpočty a topologicko-dynamické výpočty, jejichž další souřadnicí se pak stává i časová informace (souřadnice-dimenze) posloupnosti děje.
Ahoj, Slávek.

kachna
Zasloužilý člen
Dal: 419 poděkování
Dostal: 437 poděkování

Příspěvek od kachna »

Když jsem začínala pokusnictví léčení energií, používala jsem svoji vlastní a opravdu to děsně vyčerpávalo, nikam by to nevedlo. Pak jsem si začala "hrát" a i s využitím Erikových rad jsem najednou přešla na využití energie kolem nás. Jak píše Slávek - naprosto to neunavuje, naopak je potom člověku dobře po všech stránkách, lze "to" posílat na jakoukoliv vzdálenost... Pootovo vysvětlení těchto dvou energií se mi do puntíku potvrdilo na vlastní "koži" :D
Jen málokomu to asi prostě "přijde", my ostatní se musíme učit, ale jde to a radost je pak veliká. Jak napsal jeden můj moudrý kamarád : "Nenech se odbýt tím, co nevyjde. Jen si to nech jako budoucí projekt na dobu, kdy Ti jiné a úspěšnější pokusy dále pootevřely dveře, pokud bys ještě pak měla zájem. Učme se z dobrých zkušeností a ponechme si blbé jako výzvu. " Nádhera, že?
kachna

Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

K té knížce - pokud nechcete číst až do časných ranních hodin, tak ji nezačínejte číst pozdě večer :lol: = vlastní zkušenost, chtěl jsem jenom "nakouknout" a už to bylo.

Osobně mám dojem, že se prostě nedá číst na několikrát :eclap:

Zdravím - poota

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

poota píše: Ty energie jsou dvojího druhu - jedna je Tvoje vlastní a druhá je "zvnějšku".
To jsem tehdy nevěděla, poctivě jsem dávala energii ze svého ;). Bývala jsem z toho sice občas dost unavená, ale když jsem si dala pauzu na dobití, tak se s tím pracovat dalo. Když se k tomu ale později přidružili "vysávači" stalo se to neúnosné.. Poznala jsem sice dobře, kteří to dělají, jenže co s tím, zabránit tomu se mi nedařilo .. Nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem si zadala program, že zloději si ode mne mohou vzít jenom energii nemocnou, které se stejně potřebuji zbavit. Tu dobrou že si nechávám pro sebe.. Netušila jsem, že to bude mít až takový úspěch :D .. "kamarádka" najednou nějak pobledla a necítila se dobře (docela rychle jí došlo, co nemá dělat, a dala mi už pokoj); další člověk z mé blízkosti silně omezil vyvolávání hádek, které mě předtím k smrti vyčerpávaly ... Teď se tedy naučím dávat k dispozici tu druhou energii, když píšete, že to jde .. ;)

Na tu knížku od Erika se těším čím dál tím víc .......

Ahojte, Hanka.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

hanka píše:Na tu knížku od Erika se těším čím dál tím víc .......
Eric Pearl: Uzdrav sebe i druhé
http://www.uloz.to/xRt7gAz/ericpearl-uz ... ?_fid=abub
- odtamtud je to skoro hned :lol:

Zdravím - poota

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

poota píše: K té knížce ....
:laugh: Taky jsem udělal tu chybu, že jsem začal číst dost pozdě večer. Utnul jsem to až po druhé v noci na straně 137. Moc dík Českymě :good: že to vyšťourala a samozřejmě dobrodějovi, co to dal k dispozici.

Teď trochu jinak. Jak jsem krz knihu jel, chytil jsem něco, co nám Eric na kurzu neřekl. "Pokud chcete léčit sebe, vžijte se při vyvolání pocitů do role pacienta." Nešlo mi ihned do hlavy, jak to udělat a četl dál, nicméně se mi ta věta zadrhla v paměti. Než jsem šel do hajan, vyběhl jsem ven dát si :smoke: a jako obvykle popřemítat. Skoro by se tomu dalo říkat meditace. Vdycky při tom nechám hlavou běžet čemu se zachce. Tím mi ta věta znova vlítla do hlavy a já si řekl: "Jak, pacient, když vysílám? ( :roll: Jako bych nevěděl, že jde o dvousměku) Ale udělal jsem to stejně. Pomyslel jsem na sebe jako na pacoše. :laugh: :jump: Zatím vždy mi naskakuje pravá ruka první sama od sebe a levá velice vyjímečně, tý většinou musím říct. Tentokrát mi sama od sebe okamžitě naskočila pravá a levá nic. Mám pocit, že jsem se zase dozvěděl něco nového o tom, jak mi to funguje. Nevykládám si to tak, že mi pravá dělá druhé lidi a levá mě. Spíš mi přijde, že tělo reaguje podle potřeby a že ty ruce nejsou kvalitativně ekvivalentní. Byvše sám :D docela případ, holt to přišlo tentokrát na pravou.

Tím to :ethink: samozřejmě v makovičce neskončilo a další jaksi samovolná úvaha mě dovedla k tomu, že vlastně nejspíše většina pomatenců, jako jsou tihle léčitelé, jsou naprosto zafixovaný na to pomoct druhým a "dávat", ale zapomínají na to, že by aspoň sem tam měli taky pouze přijímat. Jen jsem si tohle sesumíroval, učinil jsem rozhodnutí, že přijímám co ruka páně, nebo universum nabízí. Okamžitě se po mně rozlil pocit nesmírného blaha, a musel jsem si vyndat uši z huby než jsem ji zavřel. Že jsem šel pozdě do pelechu, už jsem to dál nepostrčil, ale dnes si to vyzkouším ve velkém.

Poučení z toho plyne: "Nezapomínat na sebe a naučit se být i na příjmu."

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Slavek Krepelka píše:"Pokud chcete léčit sebe, vžijte se při vyvolání pocitů do role pacienta."...
Jak, pacient, když vysílám?
Eric zdůrazňuje, že při působení "nevysíláš", ale pouze "přijímáš" - přenos mezi Tebou a pacientem probíhá tak nějak automaticky a tím líp, čím míň se o něj staráš - máš se soustředit jenom na kontrolování "zpětné vazby". Takže pokud léčíš jenom sebe, tak "přijímáš" úplně stejně a rozdíl je jenom v tom, že už se to nikam dál nijak nepřenáší, ale působí to rovnou na Tebe.
Slavek Krepelka píše:...léčitelé, jsou naprosto zafixovaný na to pomoct druhým a "dávat", ale zapomínají na to, že by aspoň sem tam měli taky pouze přijímat.
U Silvovy metody je léčení naprogramované tak, že léčením kohokoli současně léčíš hlavně sám sebe.

Zdravím - poota

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

poota píše: .... Eric zdůrazňuje, že při působení "nevysíláš", ale pouze "přijímáš" ...
:D Oni toho lidi nakecaj :pivko: Williams zase tvrdí, že jde vždy o dvousměrku a já to tvrdím taky. Jde jen o to, jak si to člověk v hlavě naprogramuje, jaký je jeho záměr, co si bere a co dává z toho všeho, co vzájemně probíhá. To by si každý měl naordinovat jak jen mu to nejlépe sedí. Vybrat si z možností jednu a ty druhé nepitvat a nenechat se jimi mást. Já to dokonce vidím tak, že předávaná informace vůbec předávaná není, že nejde jen o vibrace, jak si to vysvětluje každý kromě mně, ale hlavně o změny struktur v gravitačním poli a jejich čtení, či vnímání a přestavování, ale to jsem já a mně to vyhovuje, protože to je moje porozumění a venkoncem to nemá žádný vliv na to, jak to skutečně pracuje a s jakou filosofií druhým.

turtle22
Stálý člen
Dal: 59 poděkování
Dostal: 15 poděkování

Příspěvek od turtle22 »

Slávku, po xx tvých zmínkách o Norbekovovi jsem se k němu asi po třech letech vrátila, a fakt teprve teď jsem si všimla, jak stále zdůrazňuje, jak, s jakým pocitem a postojem má člověk cvičit nebo cokoliv dělat, že to je to klíčové, a snad mi to už taky došlo. Při předchozích čteních jsem to sice zaregistrovala, ale jaksi úplně nebrala za své. Teprve teď mám pocit, že se mi to uhnízdilo v hlavě. Takže díky za stálé zmínky, jinak by mě to snad nedocvaklo!

Odpovědět

Zpět na „Léčba těla i ducha“