Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
arabela777
Starší člen
Dal: 61 poděkování
Dostal: 38 poděkování

Re: kniha

Příspěvek od arabela777 »

arabela777
Starší člen
Dal: 61 poděkování
Dostal: 38 poděkování

Re: kniha

Příspěvek od arabela777 »

Nová kniha o MMS brzy vyjde v ČR

Spolupracovník Jima Humbla vydá v blízké době knihu o MMS v České Republice s novými informacemi o používání MMS ze školicího střediska MMS v Dominikánské republice a s popisem několika cest Jima Humbla v Africe. Ta kniha je skvělá! Jim Humble v ní dostává velký prostor pro sdělení nových poznatků a je v ní také zveřejněn nový protokol MMS 3000.

Již brzy budete mít možnost přímých telefonických konzultací v ČR o použití MMS. Sledujte tento web, bude zde zveřejněno tel. číslo kam bude možno volat pro přímé konzultace o použití MMS.

J.W.

http://www.emms.cz

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Vitamín C

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše: Žádný běžný vědec nepotvrzuje ani nevyvrací, pokud za to nedostane dobře zaplaceno. A těžko se pustí do potvrzování či vyvracení, pokud by to jistým firmám mělo odstranit zisky. Hrozí mu totiž zničení jeho života, ať je to kýmsi "dokázaný" tresní čin nebo dokonce jeho fyzická likvidace.

Jedině slušný vědec, kterému jde pouze o zjištění pravdy bez ohledu na zisk či odměnu, dosáhne necenzurované pravdy, ale tam to končí, nikdy to nerozšíří do světa, protože na to jsou potřeba peníze a někdy i známosti, které nemá.

Pauling byl VELMI slušný vědec a na své výzkumy o vitamínech nepotřeboval cizí peníze, ty měl z fondu Nobelovy ceny, čili byl naprosto nezávislý.

No, Palo,

Merlin má s Pauligem recht. Paulig je ještě z dob, kdy akademioe nebyla totálně zkorumpovaná Rockefelorovu klikou. Paulig byl slušný chlap, velice schopný chlap a za to Céčko si to taky dost schytal. Neházej to vše do jednoho pytle.

Ahoj, Slávek.

P.S. Jirkovi jsem odpověděl na C v příspěvku na minulé stránce, kde se připomenul. Už jsi mi potvrdil dalším příspěvkem, že zcela oprávněně.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Vitamín C

Příspěvek od Palo »

Měl jsem na mysli přítomnost, nikoliv minulost. Dříve byli lidé všeobecně slušnější ze všech hledisek. Ale také neříkám, že všichni jsou stejní, občas se najde nějakej "magor", co zatouží po pravdě bez ohledu na prachy... Jednoduše téměř všechny pravidla mají nějaké vyjímky ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Doktor vyzkoušel MMS

Příspěvek od Palo »

Jeden z bývalých doktorů vyzkoušel MMS a ohodnotil ho. Sice spíše negativně, ale ve výsledku celkem obstojně.

http://homeopat.mypage.cz/

> ARCHIV ČLÁNKŮ > MOJE ZKUŠENOSTI S MMS

ale musím se smát, když na konci čtu "pod kontrolou lékaře". Už vidím nějakého doktora, jak souhlasí s kontrolou pacienta, užívajícího "nepovolené", spíše "zakázané" MMS.

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Vitamíny

Příspěvek od NAVAR »

Nejsem sice odborník a tak se musím spoléhat na vlastní úvahu, zkušenosti a případně i to co kdo napíše. Můj názor na vitamín C je takový že kdyby nebyl opravdu potřeba zřejmě by námořníci neměli kurděje. Je taktéž známo že přebytečný vitamín C se vyloučí, proto se říká o američanech že mají nejdražší moč :)
Dále si myslím že všeho s mírou a to se týká některých vitamínů, všeho moc škodí a organismus si musí dát práci nadbytečné látky vyloučit či uložit. Mez už je pak otrava vitamínem, tuším že jeden polárník se otrávil vitamínem když konzumoval mozky svých psů. Osobně mám zkušenost že když jsem si v parném létě jaksi nevědomky v krátkém čase dal asi 3 litry šumáku asi 6ti tablet multivitamínu, bylo mi blbě.
Sám zastávám příjem vitamínů spíše přírodní cestou, takový přemrzlý šípky to je pochoutka. Dále mám informace že co se týče zeleniny tak každý den skladováním někde v marketu ztrácí asi 10% hodnoty vitamínů, takže po týdnu už je to z větší části jenom plnící hmota.
Pokud má někdo jiný názor či zkušenost, rád se nechám poučit.

Pokud bych se měl ptát, tak kde všude se kyselina chlorovodíková v metabolismu účastní a co je výsledným produktem. Dále pak jakým systémem si ostatní organismy vitamín C vyrábí a proč to lidské tělo neumí a co mu chybí aby to umělo.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Vitamíny

Příspěvek od Palo »

NAVAR píše:Můj názor na vitamín C je takový že kdyby nebyl opravdu potřeba zřejmě by námořníci neměli kurděje. Je taktéž známo že přebytečný vitamín C se vyloučí, proto se říká o američanech že mají nejdražší moč.
Můj názor je zase takový, že sice mohli mít nedostatek vitamínu C, ale mohla by jim pomoci i HCL ;)

Už jsi někdy slyšel, že by někdo měl takový nadbytek HCl, že by šel tento přebytek močí ven?

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Vitamín C a HCl

Příspěvek od hanka »

Ze zkušeností, které tady byly řečeny, bych řekla, že otázka, zda vit. C lze nahradit kyselinou chlorovodíkovou je individuální a závisí na tom, zda si tělo vytváří dostatek vlastního HCl. Dobře to lze vidět na příkladech v rodině Beatlese - všem dělá HCl dobře, kromě jeho syna. Já mám k HCl podobný vztah, jako jeho syn. Moje zkušenosti s HCl jsou opačné, než tady čtu od jiných a dlouho jsem to považovala za moji chybu (vlastně až dosud) :oops: . Všechny zkušenosti, které se tady psaly, mluvily o výborných účincích na každého - o opačných zkušenostech se neví, protože tady o nich nikdo z těch lidí, kteří je mají, bohužel nepíše. Nutila jsem se do braní HCl i když mi to nedělalo dobře, zastavily mě pokaždé (2x!) až velké bolesti kloubů, kterých jsem se pak dlouho zbavovala. Nechtěla jsem pochopit, že u mne je to prostě jinak :bhead: . Díky, Beatesi, ani nevíš, jak jsi mi pomohl :lol:!

Vitamín C dodávat potřebuji. Jeho nedostatek se špatně zjišťuje a lidé o jeho nedostatku neví, dokud se neobjeví choroba. Mohu poradit jeden způsob: tomu, komu chybí vitamín C, se tvoří zespodu jazyka jakési modré "pruhy" - jejich barva ukazuje, jak velký je nedostatek. Tyto "pruhy" se ale tvoří až při dlouhodobém nedostatku, a dlouho také trvá, než se ztratí. Že vstřebávání vitamínu C je u každého jinak, jsem vypozorovala u mé rodiny - zatímco mně stačí pár dnů aby se mi "pruhy" objevily, mému muži se neobjevily nikdy, ačkoliv se stravujeme stejně. Dodávat vit. C nemusí, jeho tělo vystačí s vitamíny z jídla.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
zdenin
Nový člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od zdenin »

A můžu se zeptat když už je řeč o modrých žilkách pod jazykem-čím a proč se mi na jazyku dělá bílý povlak?
Děkuji Zdenek.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Do toohoto vlákna to nepatří, ale snad mi to Merlin promine - jenom stručně: - Čistíš se. Seškrábni to a pij hodně vody. ;)

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od jvj56 »

Přesně tak, stačí kávová lžička (bříškem nahoru) a je po problému. Teď si nevzpomínám na název, ale je to stará jóginská technika, která funguje :D

kalyp
Stálý člen
Dal: 27 poděkování
Dostal: 31 poděkování

bolesti klbov

Příspěvek od kalyp »

obry den pred cca 1mesiacom som si objednal MMS od jednej firmy SANO
VIDA Kolarova 88 z Martina a skusal som jeho ucinky na detoxikaciu
organizmu zhruba po tyzdni uzivania som sa zacal citit nejak divne v tom
zmysle ze ma zacalo dost boliet zdrave rameno myslim ako reumaticka
bolest tak ze som sa ani moc nevyspal, Ja som prerusil uzivanie kedze boli
aj vianoce a nasledne silvester.Moj stav sa nejako neupravil az na to ze
sa mi bolesti myslim reumaticke presunuli do oblasti krizovaj chrbtice,
potom ma zacali pobolievat ladviny,nasledne triesla, zadna strana
stehien a takto mi to koluje dodnes raz v jednej casti raz v druhej.Okolo
08.01.2011 som znova zacal uzivat MMS a preto prosim o radu ci
mam pokracovat v uzivani(,pretoze si myslim ze je to nejaky zapal
dokazuje to aj cca 2 tyzdnove nocne potenie)pripadne ci existuje neja ky
protokol na tieto problemy.Podotykam dovtedy som bol absolutne
zdravy.Moje MMS je chloritan sodny 24.5% a aktivator kyselina citronova
10% aktivavana jedna ku piatim a neskor 50% aktivovana jedna ku
jednej.Dakujem za odpoved! PS: dakujem pani Hanke za pomoc.

jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Zhoršení stavu po MMS

Příspěvek od jvj56 »

Ačkoliv jsem to tu mnohokrát psal, je při užívání (ze začátku) problém se zhoršením zdravotního stavu. Je to naprosto normální a tělo se uzdravuje (jenom bacha na ledviny!!!). Prostě musíš vydržet, pak následuje stav uzdravení. Měj se fajn. Honza :D

julia
Nový člen

Vydrž!

Příspěvek od julia »

Kalyp vydrž,tiež ma všetko bolelo,kombinácia kúpel v mms,masáž s DMSO,veľmi pomáha a všetko ustúpilo!!

kalyp
Stálý člen
Dal: 27 poděkování
Dostal: 31 poděkování

bolesti klbov

Příspěvek od kalyp »

zdravim v sucasnosti aktivujem MMS citronovou stavou stav sa nejako neupravil akurat sa to lepsie znasa,myslim co sa tyka zaludka no rozmyslam prestat uzivat MMS.Uzivam celaskon, sirokospektralne mineraly,no zacinam rozmyslat nad nejakymi antibiotikami pretoze mam dost velke reumaticke pohybove bolesti.Podotykam ze som este v decembri aktivne posiloval a teraz som ako 80 rocny dedo.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“