Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

belamachina
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Re: !!!"Na to musi kazdy prijit sam"!!! Vsak to po

Příspěvek od belamachina »

Ilem píše:
belamachina píše: Ako mozes o cloveku co ziada dokaz a zdravo pochybuje povedat, ze niekoho vystval?
Vsetko je to v rovine jedna pani povedala. Tak sa necudujte ludom co sa tiez snazia aj ked bez ocakavanych uspechov, ze maju zdravu skepsu k vyhlaseniam kolegov co tvrdia ze im to slape .
Takhle to začalo:
Iv napsal:

"Leštili by jste boty i mně?Možná Vás vezmu za slovo,ale vybral bych si sám člověka,kterému to odkryji!

Peter napsal:
Chceš se pochlubit, ale nevíš jak. Držím ti palce

Já to vidím tak, že Ivan nabídl důkaz a dostal za to za uši. Takže nevím, o čem to píšeš. Možná to tak Peter nemyslel, ale šel na tenký led. Teď neseme následky všichni.
A to že to není jedna paní povídala vím stoprocentně. Byl jsem u Iva doma a viděl jsem to. Stačí? Ale stejně tak nemusíš věřit ani mě a pravděpodobně bys nevěřil ani nikomu z fóra, koho si by Iv vybral, kdyby k tomu bývalo došlo.
Kdo chce psa být, ten si hůl vždycky najde.
necitas pozorne inak by si vedel ze nepochybujem ze mu to slape , ja som bol jednim s prvych ktory replikoval jeho napady :-)) takze mna uz presviedcat nemusite aj ked si to budete ukazovat navzajom :-)))
podstata veci je inde a sice v tom ze co z toho maju ostatni? na co je to dobre tahat ludi na varenej nudli? len zbytocne sa vyostruje napatie medzi ludmi co im to funguje a medzi timi ac sa snazia akokolvek nedari sa im tak ako by chceli .
A ludia nemaju radi ak ich niekto skatulkuje na vyvolenych a hodnych a nehodnych . zamysli sa ci nahodou sposob akym sa tu zverejnuju objavy nie je pricinou diskusii ktore vedu k mazaniu prispevkov.
Naposledy upravil(a) belamachina dne úte 16 říj 2007 15:27, celkem upraveno 1 x.

xzzzx
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

for Ilem

Příspěvek od xzzzx »

Smazano.
Naposledy upravil(a) xzzzx dne stř 17 říj 2007 12:14, celkem upraveno 1 x.

Svět zboř! Já budu stát.
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

pro maloevropana

Příspěvek od 1220 »

xzzzx píše:Jsou veci co jsem si nestihl precist nebo stahnout. Nic vic. Konflikt mezi petrem a Iv je mi ukradenej. Vzpomente si na MilMaxe. Neudelal tolik skody jako Iv protoze nemazal. Jsem si jist ze to srovnani Iva dost nastve, ale co mam napsat? Tak ti dik za to co jsi tady napsal? Uz se tesite jak sem zitra nekdo pride a budete mu rikat: Jo kdyz tady byl .... tomu to fungovalo.
Ilem vam poradi koho si tam muzete dosadit. :D
Tot muj nazor.
Skoda ze sem nepoznal Milana. Mozna bych uz jezdil a mel smazane vsechny zpravy.
Závidím Ti tvoji upřímnost, a dej si pozor na svůj bazén hodný a přející člověče, a na všechno svoje ,jěště štěstí , že je to o náznaku a dej si za mně :pivko: , nebo dvě a čekej potom že Ti něco dojde. Kosmické technologie pro všechny :D takhle Ti to dojít nemůže ,a tak to má být.
Ale stejně je mi to líto :(
:cry:
Je to čím dál poučnějsí Ivane, Petře, Ileme ,Bele, Pepo a všichni ostatní !
už se nedivím /opět/ničemu, ale to co jsem si dávno myslel vidí teď víc lidí.
Je tady málo slunce a xzzzx děkuju za názornou ukázku chápavosti.
A proč by si vlastně nemohl poděkovat Ivanovi za to co napsal ? Sám si neudělal ani 1/10 z toho ......
Odcházím do hospody.
K. :shock:
K.

Bolek
Nový člen

Re: Smutek....

Příspěvek od Bolek »

tbest píše:Sorry pánové, že se vměšuji. Z toho co se tu občas děje je mi smutno....
....Pokud někdo oznámí úspěch, nemůže ho nikdo nutit aby dokázal že to funguje! To je jakoby se ocitnul před tribunálem a měl se hájit. Proč? Za co? Za to že se to jiným nedaří? Vždyť nic neprovedl. Kdo mu chce věřit věří, kdo nechce, ať nevěří, a na této úrovni by to mělo zůstat...........
tak až potud s tebou musím souhlasit,
ale u Mima se jedná o něco jiného!
On hovoří o svém úspěchu tak, že mu spousta lidí věřila, investovala nemalé prostředky do jeho repliky kterou po částech dal do fóra a výsledek se nedostavil! Kdyby jen u někoho, ale u všech kteří to zkoušeli. V podstatě svým jednáním vyprovokoval stavbu své repliky a již to je morálně zavazující. Kdyby se takto veřejně projevila nedůvěra v moji repliku, tak bych se snažil dokázat všem že je to funkční a pak s klidným svědomím mohu říkat- snažte se, nepochopili jste princip apod.......
Pokud Mim necítí morální povinnost dokázat účastníkům fóra že
n e k e c á ,
tak ať se nediví že mu již ostatní nevěří. Od veřejné výzvy uběhlo již dost času na to, aby se ozval. Ten jeho nezájem nasvědčuje jen tomu, že se doposud bavil na úkor jiných.
A ještě stále se dobře baví, to si pište!!!

belamachina
Zasloužilý člen

Bolek píše:
tbest píše:Sorry pánové, že se vměšuji. Z toho co se tu občas děje je mi smutno....
....Pokud někdo oznámí úspěch, nemůže ho nikdo nutit aby dokázal že to funguje! To je jakoby se ocitnul před tribunálem a měl se hájit. Proč? Za co? Za to že se to jiným nedaří? Vždyť nic neprovedl. Kdo mu chce věřit věří, kdo nechce, ať nevěří, a na této úrovni by to mělo zůstat...........
tak až potud s tebou musím souhlasit,
ale u Mima se jedná o něco jiného!
On hovoří o svém úspěchu tak, že mu spousta lidí věřila, investovala nemalé prostředky do jeho repliky kterou po částech dal do fóra a výsledek se nedostavil! Kdyby jen u někoho, ale u všech kteří to zkoušeli. V podstatě svým jednáním vyprovokoval stavbu své repliky a již to je morálně zavazující. Kdyby se takto veřejně projevila nedůvěra v moji repliku, tak bych se snažil dokázat všem že je to funkční a pak s klidným svědomím mohu říkat- snažte se, nepochopili jste princip apod.......
Pokud Mim necítí morální povinnost dokázat účastníkům fóra že
n e k e c á ,
tak ať se nediví že mu již ostatní nevěří. Od veřejné výzvy uběhlo již dost času na to, aby se ozval. Ten jeho nezájem nasvědčuje jen tomu, že se doposud bavil na úkor jiných.
A ještě stále se dobře baví, to si pište!!!
ak si si nevsimol mim to berie cisto komercne takze vsad svoje botky ze mu to slape ale o konkurenciu nestoji co je podla mna celkom rozumne. A to ze nemoze dalsim zabranit v tom aby objavili to co on berie ako fakt ktory treba minimalizovat :-)). Keby si ty chcel na tom zarabat tiez by si to nevykrical do sveta pokial by si si nebol na istom :-))

Marteen
Stálý člen

peter610

Příspěvek od Marteen »

Ked som si precital zaznam z chatu tak som uveril, ze to Peter610 postavil. Kecal? Peter610 sa ojavil po dlhom case na fore vcera. 15.10.2007
Co Novak
http://www.upramene.cz/forum/download.php?id=2455
Kecal? (aj ked ten nerobi repliku).

Kolko ludi postavilo presne to co Mim?

tbest
Zasloužilý člen

RE:Re: Smutek....

Příspěvek od tbest »

Mima ani Iva osobně neznám. Celé fórum jsem měl přečtené někdy v lednu. Moje intuice mi říká, že ani Iv, ani Mim nejsou lháři. Sledoval jsem jejich příspěvky od začátku. Nápad pustit se do repliky hromadně, vznikl kvůli tomu, aby se ušetřily náklady. Nikdo nikoho k ničemu nenutil. V tu dobu jsem o vodíku také vážně uvažoval. Vyvedl mě z toho až sraz u Jeffa. Uvědomil jsem si, že můj mozkový potenciál, ani nasazení, se ani z desetiny nepřibližuje ostatním účastníkům srazu. A jsem tomu rád. Zůstávám nadále snílkem a nemusím se obávat, že v případě úspěchu budu zavalen SZ a žádostmi o nekonečné vysvětlování stále stejných dotazů a také podezřívání, že si z někoho dělám legraci.
Jestli má někdo další šanci na úspěch, je to podle mě Novák. A jak se mu bude líbit, až ho začnou lidi podezírat, že je jenom kecal, si můžeme domyslet. Nenapadlo nikoho, že pokud se ten úspěšný odmlčí, je to tím, že třeba změnil názor (na což má každý nárok) a najednou nechce aby se jeho technologie dostala do nepovolaných rukou? V případě Mima, pokud vím, tak pracuje v alpách a je nanejvýš neslušné podnikat proti němu výpady v jeho nepřítomnosti. Sám jezdím na montáže, tak vím, že ze zahraničí se můžu jen těžko bránit.
Neschvaluji mazání příspěvků, Když už to tady jednou bylo...
Je to každopádně obrovská škoda, pro celé fórum, protože pokud zmizí konstruktivní příspěvky a zbydou jen takovéhle úvahy, můžem se přesunout na server novinky.cz a tam debatova a debatovat a ...

Bolek
Nový člen

Příspěvek od Bolek »

belamachina píše:ak si si nevsimol mim to berie cisto komercne takze vsad svoje botky ze mu to slape ale o konkurenciu nestoji co je podla mna celkom rozumne. A to ze nemoze dalsim zabranit v tom aby objavili to co on berie ako fakt ktory treba minimalizovat :-)). Keby si ty chcel na tom zarabat tiez by si to nevykrical do sveta pokial by si si nebol na istom :-))
Nějak si nerozumíme?
Kdybych chtěl na něčem komerčně vydělávat, tak bych s tím sem sem do fóra vůvec nešel!!!
Pokud mu to opravdu chodí, (jako že ty boty klidně vsadím že ne!) tak jediný účel jeho účasti na fóru je ten, aby se bavil na náš účet jak jsme nemožní že neumíme přijít na to co on! Prostě se jen baví, dlouho a velmi dobře. Zazlívám mu jen jeho morální přístup!
N I K D O po něm nechce aby řekl podstatu vynálezu nebo komerčního výrobku, stačí když přesvědčivě prokáže, že využití BP je funkční a že to není jen fikce a naše zbožné přání, že nemrháme prostředky ani časem nad nefunkčním zařízením. Zajímám se o VE dlouho a ještě mně NIKDO nepřesvědčil že ty bláboly na netu opravdu fungují :|
Vždy až pracně vniknu do problematiky tak zjistím že se jedná o podvrh nebo nefunkční repliku. Mim je zdejší, nabídl repliku a pokud neprokáže komukoliv že ta jeho replika je funkční, tak mu N E M ů Ž U věřit.
Otevřeně, kdo z vás viděl něco z toho co si tu stahujeme ze světa využitelné v běžném provozu? Nechci znát řešení, jen znát někoho kdo viděl to, co se na netu prezentuje, v chodu. (myslím využitelného pro běžný život, ne např. Mayerovy šumáky! ještě nikdo z nás to neuvedl dle Mayera do chodu! a proto bych byl rád, kdyby to alespoň někdo dokázal)

Marteen
Stálý člen

Ja som nevidel

Příspěvek od Marteen »

Ale Peter610 na IV. Tuning Zraze Letisko Čerín-Čačín pri BB SK.

belamachina
Zasloužilý člen

Re: peter610

mdz píše:Ked som si precital zaznam z chatu tak som uveril, ze to Peter610 postavil. Kecal? Peter610 sa ojavil po dlhom case na fore vcera. 15.10.2007
Co Novak
http://www.upramene.cz/forum/download.php?id=2455
Kecal? (aj ked ten nerobi repliku).

Kolko ludi postavilo presne to co Mim?

novak pokial som videl na stretnuti u jeffa urobil obsiahlu prednasku :-) a to je podla mna super ze sa podeli o svoje poznatky .

Marteen
Stálý člen

Novak

Příspěvek od Marteen »

Novak ma presvedcil. To bolo jedine co som vydel bezat na tomto fore.

belamachina
Zasloužilý člen

Re: Ja som nevidel

mdz píše:Ale Peter610 na IV. Tuning Zraze Letisko Čerín-Čačín pri BB SK.
bol si tam ? videl si to? :-)) lebo na fore su ludia co vobec pochybuju ci Peter610 existuje :-))

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Důvod

Příspěvek od Iv »

Tady je důvod proč jsem to smazal:
Petr napsal:
Mimochodem. Na fóru je víc lidí kteří jsou asi dál než ty. Jenom vrozená skromnost jim brání se velkohubě prezentovat.

Pak není důvod,aby již věci,které jsou překonány zde strašily.
Jinak sleduji,analyzuji Vaši diskuzi,někdy velmi poučná a fundovaná,jindy rovná řeznickému psu.Další zajímavý aspekt je ten,že když někdo něco potvrdí kladně,tak se to rychle přejde a honem se skočí na negativní aspekty,kterým se věnuje pak nejvíce energie,taky zajímavé.Jinak Ilem měl pravdu,ano chtěl jsem nabídnout exkurzi-dostal jsem políček.Kdybych to vše neudělal,tak bych si opravdu sám před sebou připadal,jak tady někdo řekl: jako debil.Nekamenovat!

Peter
Zasloužilý člen

Re: Boty

Příspěvek od Peter »

...
Naposledy upravil(a) Peter dne sob 18 říj 2008 22:55, celkem upraveno 1 x.

belamachina
Zasloužilý člen

Re: Důvod

Iv píše:Tady je důvod proč jsem to smazal:
Petr napsal:
Mimochodem. Na fóru je víc lidí kteří jsou asi dál než ty. Jenom vrozená skromnost jim brání se velkohubě prezentovat.

Pak není důvod,aby již věci,které jsou překonány zde strašily.
Jinak sleduji,analyzuji Vaši diskuzi,někdy velmi poučná a fundovaná,jindy rovná řeznickému psu.Další zajímavý aspekt je ten,že když někdo něco potvrdí kladně,tak se to rychle přejde a honem se skočí na negativní aspekty,kterým se věnuje pak nejvíce energie,taky zajímavé.Jinak Ilem měl pravdu,ano chtěl jsem nabídnout exkurzi-dostal jsem políček.Kdybych to vše neudělal,tak bych si opravdu sám před sebou připadal,jak tady někdo řekl: jako debil.Nekamenovat!

Ked tak rozmyslam
fakt ze ASI existuju ludia co su dalej ako ty a neprezentuju sa celkom sa vylucit neda.
Ale fakt ze sa neprezentuju degraduje to ze su ASI dalej , lebo ich informacny prinos pre komunitu na tomto fore sa limitne blizi k nule.
Takze ked si to zvazis falosna skromnost nie je vzdy vyhra . A ludia ocenia aj malo ale istoty , lebo ako sa hovori ked sa niekto topi aj slamky sa chyta a momentalne sme v situacii ze nam ta voda siaha az po krk ;-))) tak nas v tom nenechaj plavat .

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“