necitas pozorne inak by si vedel ze nepochybujem ze mu to slape , ja som bol jednim s prvych ktory replikoval jeho napady :-)) takze mna uz presviedcat nemusite aj ked si to budete ukazovat navzajom :-)))Ilem píše:Takhle to začalo:belamachina píše: Ako mozes o cloveku co ziada dokaz a zdravo pochybuje povedat, ze niekoho vystval?
Vsetko je to v rovine jedna pani povedala. Tak sa necudujte ludom co sa tiez snazia aj ked bez ocakavanych uspechov, ze maju zdravu skepsu k vyhlaseniam kolegov co tvrdia ze im to slape .
Iv napsal:
"Leštili by jste boty i mně?Možná Vás vezmu za slovo,ale vybral bych si sám člověka,kterému to odkryji!
Peter napsal:
Chceš se pochlubit, ale nevíš jak. Držím ti palce
Já to vidím tak, že Ivan nabídl důkaz a dostal za to za uši. Takže nevím, o čem to píšeš. Možná to tak Peter nemyslel, ale šel na tenký led. Teď neseme následky všichni.
A to že to není jedna paní povídala vím stoprocentně. Byl jsem u Iva doma a viděl jsem to. Stačí? Ale stejně tak nemusíš věřit ani mě a pravděpodobně bys nevěřil ani nikomu z fóra, koho si by Iv vybral, kdyby k tomu bývalo došlo.
Kdo chce psa být, ten si hůl vždycky najde.
podstata veci je inde a sice v tom ze co z toho maju ostatni? na co je to dobre tahat ludi na varenej nudli? len zbytocne sa vyostruje napatie medzi ludmi co im to funguje a medzi timi ac sa snazia akokolvek nedari sa im tak ako by chceli .
A ludia nemaju radi ak ich niekto skatulkuje na vyvolenych a hodnych a nehodnych . zamysli sa ci nahodou sposob akym sa tu zverejnuju objavy nie je pricinou diskusii ktore vedu k mazaniu prispevkov.