Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Samé lepší správy změřeno tasemničky, nějaké červi, roup, škrkavky, největší prúser měchožil lidský, něco vodního atd. Jediný pozitivum je že prý nemám vlasovce ty se prý nejhůře odstranují. No nevím kde se to ve mě všechno udrželo po braní prazi. aben. iver. MMS atd.
-
- Starší člen
- Dal: 84 poděkování
- Dostal: 81 poděkování
vokoun, nepanikar. meral si sa u toho isteho poradcu? za dalsie, mozno to zmeralo este aj neodpratane mrtvoly, ktore este telo neporiesilo a pristroj nameral, za dalsie, never(im) vsetkym poradcom! uprimne, obcas treba robit bu-bu-bu aby klient chodil aj cele roky a stale mu nieco najdu, lebo ved klient rovna sa peniazky. snad by som uplne verila len p. Blahovej ci tuna Craftovi co priamo vyvija pristroje, alebo sebe, keby som si pristroj zaobstarala a naucila sa s nim robit
keby to tak neslo do penazi, idealne by bolo sa ist zmerat aj k piatim a vidiet, ci je to rovnake (a na kolko) alebo kazdy povie uplne odveci. myslim si, ze dobre je preventivne precistenie tabletkami, ale nie brat ich do aleluja, radsej poriesit IS
drz sa a neboj
keby to tak neslo do penazi, idealne by bolo sa ist zmerat aj k piatim a vidiet, ci je to rovnake (a na kolko) alebo kazdy povie uplne odveci. myslim si, ze dobre je preventivne precistenie tabletkami, ale nie brat ich do aleluja, radsej poriesit IS
drz sa a neboj
-
- Starší člen
- Dal: 123 poděkování
- Dostal: 80 poděkování
Niky.tak od nedele vypukla u mna viroza, opať po 3mesiacoch. ale potešila som sa, konečne TEPLOTA vystupila na 37, 2. Citila som sa vsak ako na 39. triaška, bolest celeho tela. prave som sa prezliekla z prepotenia a uz mam 36, 3. Uvidim ako v noci. No vcera a dnes som vzala Cesol po 3tbl. Mozno vdaka nemu ma nebola hlava ako inokedy a nemusela som brat panadol.Niky píše:no to je zaujimave, ja mam tiez roky znizenu teplotu od tych 35 do 36, ale nie som zimomriva, naopak mi je stale teplo. a tiez mi bolo povedane, ze mam zly teplomer a presne, ked mam pocit ze mam horucku a odmeriam si, tak mam normalnych 37.
Cesol som mala len 1krabicku,zatial na nohy nezabral. Mozno by bolo dobre vziat opať o tyzden, ale mam uz len HELMEX pre psov, ten tiez doporucuje Blahova ako nahradku, tak neviem, ci ho vziať.Risknem to.
a tiez sa chystam najskor urobit šanku v čase splnu, vtedy ma najlepsie účinky. Mam epsomku, tak s nou to pojde rychlejsie. Po vyčistení, doporučuje Malachov kremik na ochranu a este čo by sa hodila na upravu črie? laktobacily beriem furt a aj ten carbofit, by bol vhodny. No a jesť tá ryža s kurkumou.
vsetko tu sledujem co píšete, len nemam sil rozmýšľať a sustrediť sa na vsetko.
tak sa majte zatial pekne
-
- Starší člen
- Dal: 84 poděkování
- Dostal: 81 poděkování
julietta, na nastolenie spravnej crevnej flory podla vsetkeho nestacia len lactobacily (ci probiotika akekolvek) lebo ich je tam velmi malicko a aby plne obsadili crevo, treba ich "krmit" mikrovlakninami. mam to od cloveka, ktoreho nazor povazujem za relevantny (a aj som si pozerala ine info po gugli a stotoznujem sa s tym). takze treba kazdy den jest mikrovlakniny (ja na tom pouzivam 1az 2 cajove lyzicky psylia, ale odporucaju sa este vyssie davky, ja mam ale aj pomerne pestru stravu aj jablka atd - tam je zas pektin, dalsi typ prebiotika) a tym podporovat namnozenie prospesnych bakterii. no mne osobne to takto facha lepsie ako ked som zbytocne tlacila do seba len probiotika a efekt dokopy ziadny. najma ked som si dala glauberovu sol, tak potom bolo dolezite si tam nasadit a namonozit probiotika. carbofit je dobre tiez brat, aby na seba vzal toxiny a odisli prec, ale to psylium okrem tiez upratovacej funkcie je zaroven aj dolezita zivina pre probiotika (alebo aj inulin a este ine, ale ten sa da tiez v nasich podmienkach kupit, to su tie prebiotika, ktore umoznia probiotikam sa namnozit na potrebne mnozstvo, lebo z tabletky ich stale nedostanes dostatok a mozes ich brat donekonecna bez riadneho efektu)
ze to "facha" vidim na svojom jazyku, ktory nie je teraz biely a teda candida a spol isli do prec (rozumej, su stale pritomne ale v spravnej rovnovahe ako to ma byt, takze myslim, ze moja flora sa dostava do zdraveho stavu - lebo to je to posledne co by som chcela, dat tam priestor zas nejakym parazitom)
cize tym chcem povedat, ze ked clovek podstupi akukolvek riadnu ocistu criev, tak sa treba potom aj postarat o ich navrat k normalu, inak je riziko autoinfekcie (alebo akejkolvek novej infekcie) vysoke. a ked si to teoreticky predstavim, ze sa vyzenu tak zle ako i dobre kmene, tak potom sa pri navrate ku povodnej strave nastoli velmi lahko nerovnovaha (napr. si da sladke ale neda si nic s prebiotikami - mikrovlakninami - hned sa podporia zdecimovane kvasinky a plesne a pekne sa zacnu roztahovat v creve, kedze sa nepodporili zdecimovane probiotika a uz je tu nerovnovaha a chorobne prostredie atd.)
ze to "facha" vidim na svojom jazyku, ktory nie je teraz biely a teda candida a spol isli do prec (rozumej, su stale pritomne ale v spravnej rovnovahe ako to ma byt, takze myslim, ze moja flora sa dostava do zdraveho stavu - lebo to je to posledne co by som chcela, dat tam priestor zas nejakym parazitom)
cize tym chcem povedat, ze ked clovek podstupi akukolvek riadnu ocistu criev, tak sa treba potom aj postarat o ich navrat k normalu, inak je riziko autoinfekcie (alebo akejkolvek novej infekcie) vysoke. a ked si to teoreticky predstavim, ze sa vyzenu tak zle ako i dobre kmene, tak potom sa pri navrate ku povodnej strave nastoli velmi lahko nerovnovaha (napr. si da sladke ale neda si nic s prebiotikami - mikrovlakninami - hned sa podporia zdecimovane kvasinky a plesne a pekne sa zacnu roztahovat v creve, kedze sa nepodporili zdecimovane probiotika a uz je tu nerovnovaha a chorobne prostredie atd.)
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
-
- Starší člen
Niky, vsetko, co píšeš viem, rozumiem tomu. Lactobacily su len doplnkom.Psylium vraj tiez nie je ktoviečo, že nepomaha ako si mnohí myslia. Uz som skusila aj to aj sanogel...no vselico. Jablka jem denne aj 3-4kusy a večer bez nich ani neviem zaspať. Teraz mi chutia pomaranče, su vyborné a vlakniny mam dost, lebo som vegetarianka, ciže zeleninu jem denne. Sladkosti len obcas aj to malo, pre chut. Lenze pridu vselijake oslavy, svadby atd. a to uz sa ťažko da odolať...Niky píše:julietta, na nastolenie spravnej crevnej flory podla vsetkeho nestacia len lactobacily (ci probiotika akekolvek)
Viem, že kde su paraziti je aj candida, spolu žiju, vidim to na jazyku. pri koreni mam biele a aj take pupienky vacsie. Teraz ked som mala "horučku", tak som mala MODRY JAZYK miestami a pod jazykom tiez.Vyzeralo to ako ked sa hovorí: Smrt mala na jazyku.
slavku, prečitala som , urina je určite cesta , len nedokažem sa na to odhodlať. Skusim pravidelnu kuru kupalov noh. Aj cez nohy sa da vselčo riešiť. len chce to čas a priestor...
-
- Starší člen
vokoun, tak to nie velmi potešujúce. Zrejme vsetci robíme niekde chybu, ked sa toho nevieme po tyhto kurach zbaviť. ved na to prídemevokoun píše: Samé lepší správy změřeno tasemničky, nějaké červi, roup, škrkavky, největší prúser měchožil lidský, něco vodního atd. Jediný pozitivum je že prý nemám vlasovce ty se prý nejhůře odstranují. No nevím kde se to ve mě všechno udrželo po braní prazi. aben. iver. MMS atd.
ktovie ako sa ma Kacaba po šanke a Hela či uz bola v kryokomore ...
uz mi klesa teplota na 36,3. som slaba, tak polehujem.Pijem citron šťavu s horucou vodou ako doporučuje Malachov
-
- Zasloužilý člen
Julčo dík za podporu. Já si začínám myslet že ti paraziti nejsou to hlavní. Protože lidstvo s nimi asi žije hodně let aniž by cítili nějaké větší problémy. Bude to asi od jedince jakou má jinou zátěž a na kolik je zaměstnaná jeho imunita a autoimunita. Pakliže nestíhá tak se spouštěj různé problémy až to tělo přestává zvládat.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No tak je to myslím hlavně tím jak se za posledních několik desítek let zhoršily podmínky-ovoce a zelenina z marketů pěstovaná v kdoví čem téměř bez vitaminů a minerálů, chemickoplastické jídlo, znečištěné životní prostředí a v neposlední řadě čímdál větší elektrosmog a el.mag. vlny v čímdál větším spektru. Takže se IS není co divit, jak to dneska vypadá.
Otázka nejspíš na Slávka nebo další členy co se vyznají v lipozómových roztocích: Bylo by dobré udělat lipozómový roztok z tekutého albendazolu a ivermectinu? Lecitin stačí ten obyčejný v tobolkách z lékárny a bez ultrazvuk. čističky by to asi nešlo, že? Stačila by nějaká nejlevnější čistička co je na trhu?
Otázka nejspíš na Slávka nebo další členy co se vyznají v lipozómových roztocích: Bylo by dobré udělat lipozómový roztok z tekutého albendazolu a ivermectinu? Lecitin stačí ten obyčejný v tobolkách z lékárny a bez ultrazvuk. čističky by to asi nešlo, že? Stačila by nějaká nejlevnější čistička co je na trhu?
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
1 Nikdo by Ti nebyl schopen říct jak to dávkovat a který. Mnoho jich funguje s tím, že se do organismu prakticky nevstřebávají a vstřebávat nemají. To by sis musel zatra naštudovat a nějak otestovat. Zapomeň na to, taky by ses mohl dobře přiotrávit.Igi píše: ... 1 Bylo by dobré udělat lipozómový roztok z tekutého albendazolu a ivermectinu? 2 Lecitin stačí ten obyčejný v tobolkách z lékárny 3 a bez ultrazvuk. čističky by to asi nešlo, že? 4 Stačila by nějaká nejlevnější čistička co je na trhu?
2 organický, jinak je to asi buřt.
3 Nešlo.
4 Můžeš jezdit jak na kole, tak autobusem a stejně tak mercedeskou. Zážitek i cena budou adekvátní.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
Niky tak toho měchožila mě potvrdila a tu sebranku zbývající taky. K tomu ledviny na 30 procent. Jediné co mám zdravé na 100 procent je srdce a imunita na raka. Taky jsem čet že ten měchovec baští krev a jiné pochutiny a pak se hodně rychle hubne a já jsem zhubl za rok o 22 kg. Dřív to byl můj sen ale ted jsem s toho vykulený No uvidím jak to bude probíhat a budu informovat do posledního dechu
-
- Stálý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 31 poděkování
Na ulož.to jsem náhodou našla Deník poradce od p. Bláhové. Třebas se to bude někomu hodit:
http://uloz.to/xY4ayWX/detox-blahova-ha ... oc-pdf-rar
http://uloz.to/xY4ayWX/detox-blahova-ha ... oc-pdf-rar
-
- Starší člen
- Dal: 25 poděkování
- Dostal: 231 poděkování
Zdarec děcka
dostala jsem na email další chytré rady dědka kořenáře , je to povídání o tymiánu a toto mě vážně pobavilo, asi mám moc bujnou fantazii, ale musím se s váma podělit
Když si připravíte protiparazitickou směs (protiroupní, protiškrkavkovou ap.) například z tymiánu, máty, pelyňku a šalvěje a po vypití tohoto čaje podezřelé až strašlivé chuti nalačno si po hodině vezmete projímadlo nebo silnější čaj ze senny, tak po další půlhodince již svěže a po několika minutách již velmi svěže až nejsvěže hlasitě a pilně bušíte jak hluchý a nevnímající protiargumenty do dveří záchodu obsazeného vaším v tu chvíli málo náviděným bližním. Potom nastane úžasné uvolnění bez ohledu na to, ze které strany dveří záchodu jste.Nyní určitě správně oceníte případný uvolňující efekt na spazmy průdušek s následným důležitým plíce čistícím odkašláním, protože stačí lehce pokašlat a střevní úleva se dostaví ihned… Obávám se totiž, že potom už budete kašlat nejen na vytříbenost spisovné češtiny, ale úplně na všechno. Na úklid a praní po parazitech si ovšem vezměte den dovolené.
Sranda musí být...
pa
dostala jsem na email další chytré rady dědka kořenáře , je to povídání o tymiánu a toto mě vážně pobavilo, asi mám moc bujnou fantazii, ale musím se s váma podělit
Když si připravíte protiparazitickou směs (protiroupní, protiškrkavkovou ap.) například z tymiánu, máty, pelyňku a šalvěje a po vypití tohoto čaje podezřelé až strašlivé chuti nalačno si po hodině vezmete projímadlo nebo silnější čaj ze senny, tak po další půlhodince již svěže a po několika minutách již velmi svěže až nejsvěže hlasitě a pilně bušíte jak hluchý a nevnímající protiargumenty do dveří záchodu obsazeného vaším v tu chvíli málo náviděným bližním. Potom nastane úžasné uvolnění bez ohledu na to, ze které strany dveří záchodu jste.Nyní určitě správně oceníte případný uvolňující efekt na spazmy průdušek s následným důležitým plíce čistícím odkašláním, protože stačí lehce pokašlat a střevní úleva se dostaví ihned… Obávám se totiž, že potom už budete kašlat nejen na vytříbenost spisovné češtiny, ale úplně na všechno. Na úklid a praní po parazitech si ovšem vezměte den dovolené.
Sranda musí být...
pa
-
- Stálý člen
- Dostal: 8 poděkování
alfka prosim te muzes mi napsat jake je slozeni te smesi tymianu atd, jak ti prislo mejlem? Diky. S
Naposledy upravil(a) smajlicekk dne sob 26 led 2013 17:47, celkem upraveno 1 x.
-
- Starší člen
- Dal: 25 poděkování
- Dostal: 231 poděkování
no to tam presne dedek nepíše, což je skoda, celý clanek jsem nasla i tady http://www.dedekkorenar.cz/clanky/o-byl ... ymian.html
jinak ta tymiánová směs tady http://www.dedekkorenar.cz/zbozi-a-prod ... s-p15.html
ale podle mě tam namixoval i další směsy, mozna by stálo za to mu napsat kolik ceho.
jinak ta tymiánová směs tady http://www.dedekkorenar.cz/zbozi-a-prod ... s-p15.html
ale podle mě tam namixoval i další směsy, mozna by stálo za to mu napsat kolik ceho.