Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, atd.
Moderátor: aNONym
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Ukázka znalosti problematiky.
Markus Pape opět exceloval - a to je prosím zástupce Evropského právního střediska pro Romy. Non
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1011 ... -spektrum/
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1011 ... -spektrum/
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
-
- Zasloužilý člen
Louny.
To je tak když Telecom ruší budky. Non
Jak jinak maj potom ti chudáci telefonovat?
11 minuta http://voyo.nova.cz/multimedia/televizn ... 1.html?s=0
Jak jinak maj potom ti chudáci telefonovat?
11 minuta http://voyo.nova.cz/multimedia/televizn ... 1.html?s=0
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Průjezd městem Bílina v noci je poměrně nevšedním zážitkem
... níže připojený e-mail dnes obdrželi všichni radní a zastupitelé města Bíliny ... jsem docela zvědav, co mi odpoví ... ... (tedy, pokud mi vůbec něco odpoví, ale měli by, jelikož jsem to poslal i na e-podatelnu) ... ...
Zdravím Vás, ...
... pokud je to jen trochu možné, žádám Vás tímto o nápravu situace ohledně "stopařek" obklopující hlavní tah uvnitř vašeho města ... byly doby, kdy tyto byly pouze nehezkou vizitkou města Bíliny (tudíž i vás radních a zastupitelů), nyní již však dochází k přímému ohrožování projíždějících řidičů, o čemž jsem se tuto neděli přesvědčil takříkajíc na vlastní kůži (vezl jsem totiž kolem 22. hodiny svou matku do lázní v Teplicích, kde je na léčení) ...... první ohrožení nastalo na kruhovém objezdu, kde přímo na jeho obrubníku mezi dvěmi výjezdy seděla "kouřící rómka s kabelkou" a s nohama zasahujícími do jízdní dráhy ... druhý konflikt potom nastal v "měřeném úseku", kde mi jedna z několika na chodníku v řadě stojících "soc. pracovnic" za mohutného mávání nenadále vstoupila téměř před auto ... naštěstí byl levý jízdní pruh volný, tudíž jsem měl kam uhnout ... o těchto obou incidentech jsem následně telefonicky informoval operátora MP Bílina na lince 417 810 999, ... tento se mi omluvil a přislíbil zjednat nápravu ...... při cestě zpátky (zhruba po půl hodině) jsem se tudíž ulekl již pouze jednou (zato ale pořádně) ...... v momentě, kdy jsem opouštěl kruhový objezd u nádraží, "snědá dlouhovláska" (postávající na ostrůvku přechodu mezi pruhy na výjezdu) mi za jízdy do otevřeného okénka auta (u řidiče) z bezprostřední blízkosti hlasitě zařvala "AHOJ !!!" (přestože ji vůbec neznám), v důsledku čehož jsem málem havaroval ..... dosti nepříjemný to zážitek ... ...
... docela by mne zajímalo, jakým způsobem by posuzovala PČR následnou havárii, ... tj. zda-li jsem snad měl přizpůsobit styl jízdy a předpokládat, že mi někdo bude skákat před kapotu ... anebo mi bude z méně jak metrové vzdálenosti křičet do okna auta ...
... do té doby, než se vám zdárně podaří vyřešit tento problém, doporučuji omezení rychlosti na 30 km/hod (aby nedošlo k možnému poranění "občanek města Bíliny na noční šichtě") ... a rovněž se přimlouvám za umístění nějakého vhodného dopravního značení, jenž by v inkriminovaných úsecích varovalo projíždějící řidiče před nebezpečím ... např. výstražnými trojúhelníkovými značkami A13 v kombinací s A15 (pasoucí se krávy + práce na silnici) doplněné možná též ještě o A14 (skákající zvěř) ...... nebo rovnou použít dopravní značení používané v Itálii (viz přílohy) ...
... s pozdravem a přáním pohodového dne ... Anri (Most) ...
PeS: ... Vanish - skvrn a špíny se zbavíš !!! ...... a pokud by snad ani toto nepomohlo, použijte SAVO !!! ...
Přílohy: ...
+
Zdravím Vás, ...
... pokud je to jen trochu možné, žádám Vás tímto o nápravu situace ohledně "stopařek" obklopující hlavní tah uvnitř vašeho města ... byly doby, kdy tyto byly pouze nehezkou vizitkou města Bíliny (tudíž i vás radních a zastupitelů), nyní již však dochází k přímému ohrožování projíždějících řidičů, o čemž jsem se tuto neděli přesvědčil takříkajíc na vlastní kůži (vezl jsem totiž kolem 22. hodiny svou matku do lázní v Teplicích, kde je na léčení) ...... první ohrožení nastalo na kruhovém objezdu, kde přímo na jeho obrubníku mezi dvěmi výjezdy seděla "kouřící rómka s kabelkou" a s nohama zasahujícími do jízdní dráhy ... druhý konflikt potom nastal v "měřeném úseku", kde mi jedna z několika na chodníku v řadě stojících "soc. pracovnic" za mohutného mávání nenadále vstoupila téměř před auto ... naštěstí byl levý jízdní pruh volný, tudíž jsem měl kam uhnout ... o těchto obou incidentech jsem následně telefonicky informoval operátora MP Bílina na lince 417 810 999, ... tento se mi omluvil a přislíbil zjednat nápravu ...... při cestě zpátky (zhruba po půl hodině) jsem se tudíž ulekl již pouze jednou (zato ale pořádně) ...... v momentě, kdy jsem opouštěl kruhový objezd u nádraží, "snědá dlouhovláska" (postávající na ostrůvku přechodu mezi pruhy na výjezdu) mi za jízdy do otevřeného okénka auta (u řidiče) z bezprostřední blízkosti hlasitě zařvala "AHOJ !!!" (přestože ji vůbec neznám), v důsledku čehož jsem málem havaroval ..... dosti nepříjemný to zážitek ... ...
... docela by mne zajímalo, jakým způsobem by posuzovala PČR následnou havárii, ... tj. zda-li jsem snad měl přizpůsobit styl jízdy a předpokládat, že mi někdo bude skákat před kapotu ... anebo mi bude z méně jak metrové vzdálenosti křičet do okna auta ...
... do té doby, než se vám zdárně podaří vyřešit tento problém, doporučuji omezení rychlosti na 30 km/hod (aby nedošlo k možnému poranění "občanek města Bíliny na noční šichtě") ... a rovněž se přimlouvám za umístění nějakého vhodného dopravního značení, jenž by v inkriminovaných úsecích varovalo projíždějící řidiče před nebezpečím ... např. výstražnými trojúhelníkovými značkami A13 v kombinací s A15 (pasoucí se krávy + práce na silnici) doplněné možná též ještě o A14 (skákající zvěř) ...... nebo rovnou použít dopravní značení používané v Itálii (viz přílohy) ...
... s pozdravem a přáním pohodového dne ... Anri (Most) ...
PeS: ... Vanish - skvrn a špíny se zbavíš !!! ...... a pokud by snad ani toto nepomohlo, použijte SAVO !!! ...
Přílohy: ...
+
Naposledy upravil(a) A(&F) dne pon 26 zář 2011 10:54, celkem upraveno 2 x.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: Průjezd městem Bílina v noci je poměrně nevšedním zážitk
Kolize s divokými zvířaty představuje značné rizikoA(&F) píše:... níže připojený dopis dnes do e-mailových schránek obdrželi všichni radní a zastupitelé města Bíliny......................
+
http://www.istrojirenstvi.cz/technika/p ... veri&id=74
Případně dát do nádržky ostřikovače automobilu močůvku a trysky pootočit do boku. Stačí jedn špryc a holky mají po šichtě
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zřejmě se znáte jen napůl. Ona tebe jo , ty ji ne ..... Nebo je to vodačka a spletla si tě s vodákem.A(&F) píše:.....mi za jízdy do otevřeného okénka auta (u řidiče) z bezprostřední blízkosti hlasitě zařvala "AHOJ !!!" (přestože ji vůbec neznám), ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... také mne to napadlo ... ... ale jak jsem je viděl, tak u některých by to odér asi už moc nezměnilo ... :D:D ...... někteří Němci to prý mají rádi ... (bléééé) ...NAVAR píše:Případně dát do nádržky ostřikovače automobilu močůvku a trysky pootočit do boku. Stačí jedn špryc a holky mají po šichtě
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... no občas sice jsem "kurva", ale že by se to vědělo i v Bílině ??? ... ...huhu píše:Zřejmě se znáte jen napůl. Ona tebe jo , ty ji ne .....A(&F) píše:.....mi za jízdy do otevřeného okénka auta (u řidiče) z bezprostřední blízkosti hlasitě zařvala "AHOJ !!!" (přestože ji vůbec neznám), ...
... no řeknu Ti, mít sebou pádlo, tak jí tím asi rovnou vezmu přes hlavu ... fuj to byl šok ... ...huhu píše:Nebo je to vodačka a spletla si tě s vodákem.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Re: Průjezd městem Bílina v noci je poměrně nevšední zážitek
... to jsem ani nezmínil, že jsem po cestě do Teplic na čtyřproudu kousek za Bílinou minul odstavené auto na krajnici (zn. Golf, odstavený mezi odbočkami Hostomice a Křemíž) ... a když jsem se vracel, viděl jsem za ním nějaký pohyb ... zastavil jsem tedy, posvítil si baterkou, potom odjistil Magnum, přelezl středová svodidla .... a zavolal na policii ...... bylo už bez tří kol, s rozbitými skly a vyškubnutým rádiem .. ... mimochodem, tak nezúčastněně otrávenýho policajta jsem už dlouho neslyšel ... "Jóóó, tak jáá tam někoho pošlu" ...
PeS: ... zrovna minulý týden se nedaleko nás stal podobný případ ... kolem páté ráno (během jízdy do práce) odstavil majitel poblíž Obrnic své auto pro poruchu, ale když si pro něj o pár hodin později přijel s odtahem, už tam nebylo .... po poledni ho však policisté telefonicky kontaktovali, že mu vůz našli zhruba o kilometr dál v přírodě ... no, vůz ...... takhle vypadalo ...
PeS: ... zrovna minulý týden se nedaleko nás stal podobný případ ... kolem páté ráno (během jízdy do práce) odstavil majitel poblíž Obrnic své auto pro poruchu, ale když si pro něj o pár hodin později přijel s odtahem, už tam nebylo .... po poledni ho však policisté telefonicky kontaktovali, že mu vůz našli zhruba o kilometr dál v přírodě ... no, vůz ...... takhle vypadalo ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
romanie romům
Většinou jsem tolerantní , ale tu odrůdu nechcou češi , frantíci , bratři bulgaři ,z Kanady je vyhání, tak kradu v anglii.
Myslím ,že asimilace není možná
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... sukni.html
Myslím ,že asimilace není možná
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... sukni.html
-
- Zasloužilý člen
Re: romanie romům
Možná že pomocí Borgského asimilačního injektoru by to šlo. Nonhuhu píše:Myslím ,že asimilace není možná
Borgové by je ale asi nejspíš nechtěli protože ignorují všechny druhy a zaostalé civilizace které pro ně nemají žádný přínos.
To jenom my.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Bulharsko
Jak mnozí zaznamenali,tak problém s cikány není jen naše specifikum.Jedná se o nad národní problém neřkuli světový.,,Většina" a to píši v úvozovkách kvůli té menšině slušných cikánů, se prostě nikdy nikde nezačlení.Snad jen do využívání(zneužívání) soc dávek.Jak jeden náš vládník prohlásil že dávky budou vypláceny jen prostřednictvím bankomatu a to na základě povinnosti posílání dětí do škol a veřejně prospěšné práce.Kdo nebude toto dodržovat nedostane dávky.Je to hezká vize,jsem zvědav kolik to bude stát nás daňové poplatníky a jestli je taková možnost toto zajistit.Nedokážu si totiž představit administrativu která by toto dokázala provozovat a zajistit.
Tohle píšu proto že v naší zemi jakmile se řekne cikán je člověk rasista,to v bulharsku to berou pěkně od podlahy a nikdo jim do rasistů nenadává,asi to bude jen postoj naší vládní garnitury která se brání aby nemusela tento problém řešit.
A na konec jeden vtip který zobrazuje názorovost populace ke ,,všem" cikánům.Já a mnozí z vás jistě znají cikány kteří se hrdě hlásí ke své cikánské národnosti,nejsou to žádní ,,Romové",jsou to prostě slušný lidi a jsem rád že je můžu považovat za své kamoše a naopak oni zas mne.A teď ten vtip.
Jde cikánská rodina a potká kouzelného dědečka,Zdravím vás a splním vám jedno přání tak co to bude ptá se.Noó chtěli bychom být bílí,povídá muž.Tak jo,přeplavte tuto řeku a na druhém břehu budete bílí,na to děda.První plave muž ,vyleze na břeh a je bílí,pak plave žena a i ona je na druhém břehu bílá.Pak plavou děti ale v půlce řeky jim dojdou síli a začínají se topit,žena se hrne do vody a chce je zachránit a v tom muž prohlásí.Ser na ně jsou to jen cikáni!!
Tohle píšu proto že v naší zemi jakmile se řekne cikán je člověk rasista,to v bulharsku to berou pěkně od podlahy a nikdo jim do rasistů nenadává,asi to bude jen postoj naší vládní garnitury která se brání aby nemusela tento problém řešit.
A na konec jeden vtip který zobrazuje názorovost populace ke ,,všem" cikánům.Já a mnozí z vás jistě znají cikány kteří se hrdě hlásí ke své cikánské národnosti,nejsou to žádní ,,Romové",jsou to prostě slušný lidi a jsem rád že je můžu považovat za své kamoše a naopak oni zas mne.A teď ten vtip.
Jde cikánská rodina a potká kouzelného dědečka,Zdravím vás a splním vám jedno přání tak co to bude ptá se.Noó chtěli bychom být bílí,povídá muž.Tak jo,přeplavte tuto řeku a na druhém břehu budete bílí,na to děda.První plave muž ,vyleze na břeh a je bílí,pak plave žena a i ona je na druhém břehu bílá.Pak plavou děti ale v půlce řeky jim dojdou síli a začínají se topit,žena se hrne do vody a chce je zachránit a v tom muž prohlásí.Ser na ně jsou to jen cikáni!!
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
Romové chtějí založit vlastní politickou stranu.
http://www.novinky.cz/domaci/245897-rom ... tranu.html . Non
"Romové chtějí založit vlastní politickou stranu, která by ovlivňovala dění v regionech. Bez takového politického tělesa se podle nich situace Romů v Česku lepšit nebude. Stávajícím stranám nevěří. Někdejší Romská občanská iniciativa (ROI), která na začátku 90. let měla sedm poslanců, je v insolvenčním řízení."
"Romové chtějí založit vlastní politickou stranu, která by ovlivňovala dění v regionech. Bez takového politického tělesa se podle nich situace Romů v Česku lepšit nebude. Stávajícím stranám nevěří. Někdejší Romská občanská iniciativa (ROI), která na začátku 90. let měla sedm poslanců, je v insolvenčním řízení."
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
zaplatíme asistenty a bude po problému
http://www.mediafax.cz/politika/3290974 ... riminality
Městská policie v Novém Boru se rozšíří o dva asistenty prevence kriminality, Varnsdorf získá nový kamerový monitorovací systém.
Asistent prevence kriminality je vybírán z obyvatel sociálně vyloučené lokality a svým jednáním se snaží předcházet nejenom páchání trestných činů
jipijajéj a máme to pořešené .... zbytek evropy jen tupě čumí, jak jsme si s tím poradili....
Městská policie v Novém Boru se rozšíří o dva asistenty prevence kriminality, Varnsdorf získá nový kamerový monitorovací systém.
Asistent prevence kriminality je vybírán z obyvatel sociálně vyloučené lokality a svým jednáním se snaží předcházet nejenom páchání trestných činů
jipijajéj a máme to pořešené .... zbytek evropy jen tupě čumí, jak jsme si s tím poradili....
-
- Zasloužilý člen
Re: zaplatíme asistenty a bude po problému
A ještě jsi zapoměl na VPP. Nonhuhu píše:jipijajéj a máme to pořešené .... zbytek evropy jen tupě čumí, jak jsme si s tím poradili....
Technické služby Šluknov: "Často se nám například ztrácelo pracovní nářadí. V jednu dobu to vypadalo, že to co, města ušetří na mzdách, vydají právě za nové pracovní pomůcky". A v Lomu u Litvínova, kde měli v rámci prospěšných prací posekat trávu, jim cigáni okamžitě ukradli sekačky.
Šéf mostecké policie: Z deseti Cikánů je devět šmejdů http://www.parlamentnilisty.cz/parlament/208128.aspx
http://www.novinky.cz/krimi/245231-zlod ... prace.html