Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Prezidentské ... a ty další volby ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: Prezidentské volby
nazdar jindro ...
media jsou jedna věc a vlastní názor druhá. Názor jednoho státu na stát druhý je mezinárodní politika, která pramení s politiky vnitřní. tuto vnitřní dělají zájmové skupiny, které ovlivňuje politika mezinárodní vlastní mocenské...a jiné....zájmy...a tak furt dokola...
takže si stejně nevybereš...měj se fajn a zachovej mě přízeň...zdraví martin
media jsou jedna věc a vlastní názor druhá. Názor jednoho státu na stát druhý je mezinárodní politika, která pramení s politiky vnitřní. tuto vnitřní dělají zájmové skupiny, které ovlivňuje politika mezinárodní vlastní mocenské...a jiné....zájmy...a tak furt dokola...
takže si stejně nevybereš...měj se fajn a zachovej mě přízeň...zdraví martin
... věřím, že se " TO " povede ......
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Ahoj Martine.
Jo ty média,ale nechme vášní a dejme si to pivko
Jindra
Jo ty média,ale nechme vášní a dejme si to pivko
Jindra
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Tím "německá média" jsem myslela český tisk v německých rukách. :-)
Jinak můj názor je ten, že bychom se měli orientovat na východní trhy, ne na Německo. Ti mají co dělat sami se sebou.
Jinak můj názor je ten, že bychom se měli orientovat na východní trhy, ne na Německo. Ti mají co dělat sami se sebou.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Kšeft je kšeft!
A politika je svinstvo.
Tím chci říct, že z hlediska kšeftu je úplně jedno, jestli Západ nebo Východ, Mohamedán nebo Žid - rozhodující je jenom zisk.
Zdravím - poota
A politika je svinstvo.
Tím chci říct, že z hlediska kšeftu je úplně jedno, jestli Západ nebo Východ, Mohamedán nebo Žid - rozhodující je jenom zisk.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 10 poděkování
poota píše:Kšeft je kšeft!
A politika je svinstvo.
Svět ovládají finanční skupiny přes skorumpované a zdegenerované politiky.
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
To taky, ale ne všichni. Ti co nejsou ale nemají šanci nic změnit právě z důvodu skorumpovanosti politiků finančními žraloky.Jim68 píše:a zdegenerované voliče.
- poota
- Zasloužilý člen
To je dané právě tím, že kromě peněz, které jdou přímo od kupujícího k prodávajícímu, běží ještě další a to nemalé peníze jakousi paralelní cestou i mezi subjekty, které se vlastního obchodu nijak neúčastní, ale bez jejich vlivu se daný obchod uskutečnit nedá.buky píše:Svět ovládají finanční skupiny přes skorumpované a zdegenerované politiky.
Zdravím - poota
-
- Starší člen
- Dal: 87 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Je to tak. Češští placení dopisovatelé německých bulvárů jsou normálně nasmlouvaní nebo dělají načerno. Výhoda takové spolupráce je taková, že si pátá kolona může okomentovat po svém každý vlastní panflet, který si německá strana jen doupraví. Normální německý tisk bere zvolení prezidenta standardně. Nedávný únos děcka do Německa prosákl až oficiální cestou zásluhou PČR, protože Němci drželi pod krkem vlastní bulvár - přece, citace: To se nemohlo stát. Němci žádné děti nekradou, to je výsada východního barbarského bloku včetně vraždění pro orgány !!! Povětšinou se jedná o mediální díla modrých strak, protože když byl komunistickými hlasy zvolen Klaus, nikdo se neodvážil ani pípnout a zvenčí jen občasné hlasy kolem Temelína (kde byli knížetem zmanipulovaní studenti?) Zeman není pro republiku žádné terno, ale chápu všechny ty, kteří dali hlas proti modrým strakám, hopkám a nestrany z Lídlu. Je udivující, že řada lidi neví, ze které strany se profiluje kníže, která navíc skrývá ještě větší škodnou - nekompetentního chemika. Až se ten ožralý, antabusy přecpaný debil z hopky vyšplhá po chodící becherovce na významný post, máme se na co těšit, třeba DPH 25 procent a další vychytávky. Levný textil od ťamanů není až takový zářez, aby se zvýšilo DPH o jedno procento, ale každé malé děcko ví, že vybírat DPH je bezpracné narozdíl od jiných daní.sisa píše:Tím "německá média" jsem myslela český tisk v německých rukách. :-)
Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
-
- Zasloužilý člen
A to jsou miliardové kšefty do kterých vidí jen vyvolená skupina banditů a jen zlomek se dostává do státní kasi. Když peníze chybí, tak neostává nic jiného než zvýšit DPH na 25 procent. A tuhle zbojníckou mašinerii nezmění ani prezident.poota píše: ale bez jejich vlivu se daný obchod uskutečnit nedá.
Zdravím - poota
Naposledy upravil(a) buky dne sob 02 úno 2013 12:18, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 139 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
A co tahle bájka?
.......
...no děti, Trautnberg byl... to byl.. byl to..... Je to lišák!
......??.....
......??.....
Cha, cha. To není žádná bájka, ale hnusný, přisprostlý a ten nejubožejší vtípek, jaký jsme kdy slyšeli!!
..............
..............
(Kéž by to byl jenom vtípek)
------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------
Vážení přátele fóra.
Jako člověk, který vůbec nesleduje politiku, jsem 8.ledna otevřel televizi, podíval jsem se na internet, pár článků v tzv mainstreamových médíích a 9. ledna jsem předpověděl zuřivou rvačku médii mezi KS a Z s vítězstvím KS. Přecenil jsem reklamu na presidenta.
Právě jsem dočetl toto vlákno, které jsem objevil před 4 dny a přikládám velice stručný výtah toho, co mne zaujalo bez mých komentářů. V tomto krátkém příspěvku uvádím bez komentářů(až na absolutória) souhrn Vašich názorů, jak jsem je monitoroval pro naší tajnou službu, KGB, CIA, MI5, MOSAD, (rozsypaný čaj), a další jejichž jsem placeným agentem.
Jsou to příspěvky, které mne pobavily, rozesmutnily k pláči, urážely, nasraly, poučily, rozchechtaly až k slzám a nad kterými jsem se zamyslel. Omlouvám se, že v příloze nejsou uvedení všichni přispívatelé, ale nebudu tam opakovat celé vlákno!!!!
Vzhledem k tématu považuji tuto diskusi za mnohem kultivovanější, než jiné.
Protože všechno, co bych dokázal říci k volbám jste řekli Vy a mnohem lépe než já končím.
A pokud to někomu pomůže zlepšít náladu, tak i píseň na konec (jejímž ovšem nejsem autorem).
Tímto pro sebe uzavírám toto vlákno a kamenům nastavím tvář až 2.2.2015.
P.S.
Bohužel, žádnou přílohu se mi nedáří odeslat, tak až někdy příště nebo na vyžádání mailem.
.......
...no děti, Trautnberg byl... to byl.. byl to..... Je to lišák!
......??.....
......??.....
Cha, cha. To není žádná bájka, ale hnusný, přisprostlý a ten nejubožejší vtípek, jaký jsme kdy slyšeli!!
..............
..............
(Kéž by to byl jenom vtípek)
Vážení přátele fóra.
Jako člověk, který vůbec nesleduje politiku, jsem 8.ledna otevřel televizi, podíval jsem se na internet, pár článků v tzv mainstreamových médíích a 9. ledna jsem předpověděl zuřivou rvačku médii mezi KS a Z s vítězstvím KS. Přecenil jsem reklamu na presidenta.
Právě jsem dočetl toto vlákno, které jsem objevil před 4 dny a přikládám velice stručný výtah toho, co mne zaujalo bez mých komentářů. V tomto krátkém příspěvku uvádím bez komentářů(až na absolutória) souhrn Vašich názorů, jak jsem je monitoroval pro naší tajnou službu, KGB, CIA, MI5, MOSAD, (rozsypaný čaj), a další jejichž jsem placeným agentem.
Jsou to příspěvky, které mne pobavily, rozesmutnily k pláči, urážely, nasraly, poučily, rozchechtaly až k slzám a nad kterými jsem se zamyslel. Omlouvám se, že v příloze nejsou uvedení všichni přispívatelé, ale nebudu tam opakovat celé vlákno!!!!
Vzhledem k tématu považuji tuto diskusi za mnohem kultivovanější, než jiné.
Protože všechno, co bych dokázal říci k volbám jste řekli Vy a mnohem lépe než já končím.
A pokud to někomu pomůže zlepšít náladu, tak i píseň na konec (jejímž ovšem nejsem autorem).
Tímto pro sebe uzavírám toto vlákno a kamenům nastavím tvář až 2.2.2015.
P.S.
Bohužel, žádnou přílohu se mi nedáří odeslat, tak až někdy příště nebo na vyžádání mailem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) E_man dne sob 02 úno 2013 22:08, celkem upraveno 1 x.
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
Ano, já taky neříkám tak, ani tak, ale na moje slova dojde.....zkus to srozumitelněji, já se v tom ztrácím.
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
musím to citovat...dobře jsi to smotal všechno ...dohromady. ale musím přiznat, že celkem logicky. jen se zeptám, co jsi nám chtěl vlastně zdělit. že jsi nespokojený ....to jsme tady , jaksi všichni. tvůj příspěvek je spíše inspirací pro další přemýšlením nad dalším osudem jedinců, za které se tady, my hledající "volnou energi" jsme.bagri píše:Je to tak. Češští placení dopisovatelé německých bulvárů jsou normálně nasmlouvaní nebo dělají načerno. Výhoda takové spolupráce je taková, že si pátá kolona může okomentovat po svém každý vlastní panflet, který si německá strana jen doupraví. Normální německý tisk bere zvolení prezidenta standardně. Nedávný únos děcka do Německa prosákl až oficiální cestou zásluhou PČR, protože Němci drželi pod krkem vlastní bulvár - přece, citace: To se nemohlo stát. Němci žádné děti nekradou, to je výsada východního barbarského bloku včetně vraždění pro orgány !!! Povětšinou se jedná o mediální díla modrých strak, protože když byl komunistickými hlasy zvolen Klaus, nikdo se neodvážil ani pípnout a zvenčí jen občasné hlasy kolem Temelína (kde byli knížetem zmanipulovaní studenti?) Zeman není pro republiku žádné terno, ale chápu všechny ty, kteří dali hlas proti modrým strakám, hopkám a nestrany z Lídlu. Je udivující, že řada lidi neví, ze které strany se profiluje kníže, která navíc skrývá ještě větší škodnou - nekompetentního chemika. Až se ten ožralý, antabusy přecpaný debil z hopky vyšplhá po chodící becherovce na významný post, máme se na co těšit, třeba DPH 25 procent a další vychytávky. Levný textil od ťamanů není až takový zářez, aby se zvýšilo DPH o jedno procento, ale každé malé děcko ví, že vybírat DPH je bezpracné narozdíl od jiných daní.sisa píše:Tím "německá média" jsem myslela český tisk v německých rukách. :-)
Proč reaguji na tento příspěvek. V tomto bloku...Presidentské volby...se zaregistrovalo několik našich členů, vyměnili jsme si VLASTNÍ názory na situaci vzniklou volbou "někoho". Co člověk , to jiný názor, všechna názora si navzájem respektujeme. jsem rád, že zde nevznikla žádná ivektiva, nikdo nenapadl nikoho, čehož jsem velmi rád. Sečteno podtrženo. na tomto vláknu uvítám hodnocení rozhodnutí nového prezidenta vztahy vlády k tomuto a další na tema naše vláda...bude to paralelní tema. Všem diskutujícím tímto děkuji, pokud je ten váš Zeman, tak ho obhajujte, pokud kníže, tak mu zachovejte přízeň, jestli někdo jiný , tak....tak nevím...všem jen to nej hlavně dostatek / nebo MMS/ všechy zdraví m11
... věřím, že se " TO " povede ......
- poota
- Zasloužilý člen
Včera jsem se díval na Jana Krause a Meda Mládková tam prohlásila, že podle ní by měl být někdy časem prezidentem Jiří Pospíšil - byl tam taky a musím říct, že ten by mi jako prezident vůbec nevadil.
http://www.nasipolitici.cz/cs/politik/121-jiri-pospisil
Zdravím - poota
http://www.nasipolitici.cz/cs/politik/121-jiri-pospisil
Zdravím - poota
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
Jo ten Pospíšil by se mi tam taky líbil. mládí v před Škoda že už mně to mládí minulo ale stejně mladým držím palce.