pozrel som si toto vlakno a musim povedat.. okrem 3/4 ludi ktory svoj pokus a usilie aj zdokumentovali fotodokumentaciou tak ostatny su len teoretici a nemaju ani snahu podporit ich v skumani

.. ba naopak ich odradzaju .. mudry clovek povedal.. iba jednoduuche veci mozu fungovat

..
no a dalsia vec stale nechapem co znamena G E E T ani ako pracuje pretoze nikdo to nema rovnake
najviac zo vsetkeho sa mi pozdava drevoplyn a bengalska svieca uz len to nejako skombinovat a vymysliet regulaciu aby sa to dalo vyuzivat na kurenie a ohrev vody .. co ja viem

na generator by som pouzil bud vodu alebo paru pripadne vietor proste bez piestov najlepsie turbinu ale motor z auta no neviem

.. tesim sa ked tu da niekto centralu s motorom po mesiaci fungovania a napise o tom svoje poznatky.. domnievam sa ze motor by mal byt inej konstrukcie pretoze toto uz je standart a nikomu sa nic nechce skusat vymyslat co je chyba

..na nete su videa ktore umyselne zavadzaju ludi .. tou a tou cestou sa treba uberat.. a pritom tade cesta nevedie .. preco to asi neni problem si domysliet ..

ak ja nieco vymyslim co sa uplne bude odlisovat a bude funkcne ..budem sa tym chvalit ? asi nie vsak ked si prepocitate cas namahu financie a hlavne nervy .. no a o tom to je je

len par ludi ktory sa podelia o svoje poznatky a tym par ludom vzadam hold ..
a este otazka ,, skusal niekto CEEL generator ? s ultrazvukom ?