Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Pro neználky(potřebuji vědět.....)

Společenské dění u nás i ve světě.
Zamčeno
pepe
Zasloužilý člen

Hmm...

Příspěvek od pepe »

Páni nechápem prečo Vás ,,trápi" to , čo Vás v skutočnosti netrápi ? V prírode predsa inštinktývne (inštinkt je u každého živého druhu vždy nadradený ,,rozumovým" schopnostiam daného druhu) v rámci prirodzenéj selekcie druhu platí jeden nepísaný zákon ,,Slabšie kusi idú vždy ,,dole" ako prvé aby mohli prežiť gény len tých silných ". O tom to celé a to nielen medzi luďmi ale aj medzi národmi je . Je defakto jedno či ide o Maďara , Slováka , Čecha alebo ,,oného - izého". Takže na čo sa to v mene ,,humanity" ako ludia hráme ? Žeby to bolo pre ,,dnešok" na diplomatov ? Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Myslím, že nás nic netrápí. Vyměňujeme si názory. Je na tom něco špatného?
To co napsal chiq jsem třeba vůbec netušil.........

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Hmm...

Příspěvek od chiq »

pepe, až tak by ma to netrápilo, mám dosť pracovnej záťaže (nemám tú drzosť demolovať sociálky s výkrikom, že štát okráda moje džamóre!) ale v súvislosti s Chelemendikom sa tá mozaika ucelila a zrazu sa ten obraz celkom vyjasnil... je to desivý obraz...
...chlapi neviete, kde zohnať veľké konzervové obaly?
Naposledy upravil(a) chiq dne sob 05 zář 2009 12:13, celkem upraveno 3 x.

pepe
Zasloužilý člen

Hmm...

Příspěvek od pepe »

Jardo veď presne o tom v mojóm názore píšem tj. v skutočnosti to nikoho netrápi . A to ,,teátro" okolo ? Veď to už z principu nášho druhu má každý rád . To o čom píše Chiq je od príchodu nomádských kmeňov na územie Evropi dávno známe . Madari sú jednou z etnýk nomádských kmeňou a v historiji Evropi sú známejší pod názvom ,,Húni". Budeš prekvapený ale je to aj historióu potvrdený fakt , že celé to ich ,,okupovanie" a otravovanie okolitého sveta pramení od ich až neskrotnéj túžby po zlate . http://www.zona.blog.sme.sk/c/93317/Dob ... tilom.html . Pepe

chiq
Zasloužilý člen

Příspěvek od chiq »

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Chiq :good: :good: :good: . Dúfa že si tie články s čistou hlavou prejde aj Lajoš , náš ,,Slovensko-Maďarský-Čech". http://www.youtube.com/wath?v=ZVE_JJsaNKY , velmi dobrý text a nielen k danéj tématike . Pepe
Naposledy upravil(a) pepe dne sob 05 zář 2009 15:46, celkem upraveno 1 x.

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Merlin »

pepe píše:
Chiq :good: :good: :good: . Dúfa že si tie články s čistou hlavou prejde aj Lajoš , náš ,,Slovensko-Maďarský-Čech". http://www.youtube.com/wath?v=ZVE_JJsaNKY , velmi dobrý text a to nielen k danéj tématike . Pepe
Chelemendik má obrovský nadhled, je to Rus a vidí všechno z pohledu nezkaleného historickými bolístkami. Proto je schopen formulovat čistý názor, a říká: Jestli se včas nevzpamatujete, přijde vás to draho.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Hmm

Příspěvek od lajos »

No Huny za své předky též nepočítám, mně stačí ty druhý krvelační bestie-maďaři. Jsem si hezky početl něco o histórii, děkuji za odkazy.
Trochu váhám jestli se mám zříct svého původu a začít se stydět že jsem maďar, no ale snůška očerňujících řečí, obvzlášť slovenských autorů mně nerozhází. Kamarádi slováci mi snad prominou.
Mi tak ještě docházi že jsme na začátku jen vraždili a na konci vlastně připravujeme totéž a uprostřed jsme vám chránili zadečky před turky pod vedením vůdců slovanského a německého původu, maďaři tam vlastně dělali jenom balast.
Doufám že mi zítra prodají chleba v krámě.

jarda ovčák svitavy

Proč se všichni nesejdou, nevykouří špeka míru, neožerou se a neskončí společně do sebe zaháknutí na nějaké transvestitšou?? Život je tak krátký a ještě si škrábat něco starého..... Kde na to berou čas?? Jak to, že na to mají místo v hlavě?? Cožpak nemají kopce jiných starostí?

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: jarda (bezpředmětný)

Příspěvek od poota »

jarda ovčák svitavy píše:Proč se všichni nesejdou, nevykouří špeka míru, neožerou se a neskončí společně do sebe zaháknutí na nějaké transvestitšou?? Život je tak krátký a ještě si škrábat něco starého..... Kde na to berou čas?? Jak to, že na to mají místo v hlavě?? Cožpak nemají kopce jiných starostí?
Přece jde jen o to, aby se pro atraktivnější a aktuálnější starosti nestihli zamyslet nad těmi, které jsou pro ně opravdu důležité - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
chiq
Zasloužilý člen

Re: Hmm

Příspěvek od chiq »

lajos píše:...Trochu váhám jestli se mám zříct svého původu a začít se stydět že jsem maďar...
lajošu, to né e! bola by škoda pristúpiť na ich "hry"...
jardo, to by bolo skvelé riešenie... bohužiaľ je zatiaľ v oblasti rozprávok Dobšinského...

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

jarda ovčák svitavy píše:...Život je tak krátký a ještě si škrábat něco starého..... Kde na to berou čas?...
Tak tak Jardo , dobre hovoríš ako hovoríš . Nič nové neprezradím ak poviem , že život každého z ,,nás" (otrokov) je v dnešnéj dobe z večéj časti buď len o tomto (nedoporučujem nikomu kto má pocit že je ,,Svätý alebo Dokonalý" klikať na tento prvý klip) alebo len o tomto . Každému čo právom patrí . Mimochodom , Lajošovi ,,qitujem" jeho odstup nad danou problematikou (,,H") , takže Lajoš z mojéj strany :good: . Pepe

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

ovčák

Příspěvek od lajos »

Je to jen otázka kdy se sejdem na srazu u Jeffa nebo jinde.

jarda ovčák svitavy

Lajosh

Jsou věci, co jsou možné a co nejsou možné. Do prahy sám nejedu, to není možné. Mám na prahu alergii, hned začnu slzet, pčikat, hýkat a prdět a říhat
Takže jedině vzít někoho sebou.Aby mi v té mé agonii a smradu ukazoval cestu...........Musí to být celý muž, ocelových nervů, s kolíčkem na nose a mapou v ruce.Musím přesvědčit navara. To je možné.Možná pojedou kucí z Brna..... A kdy že to je? Abych zoral a už nezasel........

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Lajosh

Příspěvek od poota »

jarda ovčák svitavy píše:... Mám na prahu alergii, ...
Zkus použít MMS, to je na alergie výborné, do srazu to určitě stihneš vykurýrovat :D - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Zamčeno

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“