Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Jablečná šťáva a MMS

Příspěvek od děda Slavík »

Mám zajímavou zprávičku.
MÁM TAKY ZAJÍMAVOU ZPRÁVIČKU,

Četl jsem pojednání o vitaminu D. V kombinacvi s MMS je to síla na naše problémy.

1. Rozsáhlá většina západní populace má nedostatek vitamínu D.
2. Nedostatek vitamínu D podporuje rakovinu, cukrovku, osteoporézu, onemocnění ledvin, deprese, obezitu a srdeční choroby, a další zdravotní problémy.
3. Nedostatek vitamínu D může být napraven dodáním tohoto vitamínu v doplňcích nebo rozumným vystavováním slunečnímu světlu.
4. Krémy proti slunci blokují produkci vitamínu D v kůži a tím způsobují jeho ještě větší nedostatek u uživatelů těchto výrobků.
5. Náprava široce rozšířeného nedostatku vitamínu D by značně omezila výskyt degenerativních chorob v populaci, čímž by státy ušetřily trilióny dolarů na společných nákladech na léčbu v příštím desetiletí.
6. Potravinové doplňky s vitamínem D jsou velmi snadno dostupné. Zabránit nemocem dodáním vitamínu D je velmi nenáročná investice do zdraví, která se státu vrátí více než stonásobně na ušetřených nákladech na zdravotní péči.
7. Vitamín D je extrémně bezpečný. Lidé, kteří berou doplňky s vitamínem D, nepociťují naprosto žádné vedlejší účink i při zdánlivě vysokých dávkách 4000 – 8000 IU denně (více než desetinásobek doporučené denní dávky v USA.)
8. Nedostatek vitamínu D je způsoben ve značné míře moderním životním stylem v uzavřených místnostech. Lidé žijí, pracují a sportují v uzavřených místnostech pod umělým světlem. To způsobuje těžké nedostatky vystavení přirozenému světlu (slunečnímu světlu), jehož prostřednictvím se vitamín D obvykle vytváří.
9. Vitamín D dramaticky redukuje náchylnost k infekčním chorobám, jako jsou běžná chřipka a H1N1. Aktivuje imunitní systém a umožňuje mu, aby fungoval agresívněji při obraně proti napadení viry.
Lepší než vakcíny, bezpečnější než léky...
Vitamín D je ve skutečnosti lepší vakcínou než vakcíny. Je lepším lékem proti rakovině, než protirakovinné léky. Je lepším lékem proti osteoporéze než léky proti ní. Je lepší léčbou cukrovky než léky proti cukrovce.

Tato myšlenka – že pacienti si mohou sami vyléčit rakovinu tím, že se procházejí v přírodě – je nejstrašidelnější věcí pro rakovinový a vakcínový průmysl. Big Pharma se děsí toho, že lidé se stanou vzdělanými v oblasti výživy a že si uvědomí, že samotný vitamín D sám o sobě eliminuje potřebu stovek různých léků a vakcín. Aktivuje uzdravování, brání tělo proti nemocem a tak je tou největší hrozbou pro ziskovost léčebného průmyslu, který vládne dnešní medicíně.

Kluci, do toho.
jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: Jablečná šťáva a MMS

Příspěvek od jani »

děda Slavík píše:Četl jsem pojednání o vitaminu D. V kombinacvi s MMS je to síla na naše problémy.

Tak i já přidám svojí troškou do mlejna o vit. D
A prý stačí 20 minut denně na sluníčku, nejlépe pod listnatým stromem a člověk do sebe slunečním svitem dostane dostačující dávku.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

MMS + D3

Příspěvek od Batles »

Díky informacím na netu o vitamínu D3 jsem si již před měsícem objednal 4 balení od Swansona.
Jestli se nepletu, tak 1 tobolka má obsah 2000 mj. V ČR se nic takového vůbec nedá sehnat.
Taky si myslím, že ve spojení s MMS máme v rukou skvělou věc....

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS + D3

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Batles píše:Díky informacím na netu o vitamínu D3
Opepříme :D

Velmi rozsáhlá statistická studie černé populace USA shledala přímou závislost mezi výskytem rakoviny a závažnosti jejího průběhu a geografickou výškou. Čím víc na sever, tím hůř. Zde je dobré si uvědomit, že pigmentace kůže má nesmírný vliv na tvorbu VD a že černá populace ve svém nejčernějším extrému je schopna tvořit sotva 5% VD v porovnání s bílou tváří ze slunečního záření. Sluneční záření pak ještě pro člověka neudělá až tak moc, pokud dotyčný nepapá taky mrkvičku. Ortodoxní demagogie hypotéz straší touto kombinací, zatímco alternativní medicína si její skutečné výsledky nemůže vynachválit. Jo, a ještě trochu Vitamínu K-2.

Dvacet minut denně na sluníčku je poněkud zatraceně nepřesné tvrzení. To záleží na spoustě faktorů. Nicméně, VD je akumulativní a z těla se moc nevylučuje, alébrž tělo si ho schraňuje na dobu nouze. Co si nachytá od jara do podzimu ho nese přes zimu a jarní únava je všeobecně nejspíše důsledek toho, že nám VD v našich severních šířkách dochází. Eskimáci ho dostávají (pokud nejsou na hamburgrech a jiných McDonald atp. příšernostech) v potravě, proto s tím nemají problémy.

Chemické sunscreen a sunblock (omlouvám se, Českou terminologii neznám) produkty jsou jedním z nejkriminálnějších vynálezů 20 tého století odhlasovaných našimi vládami jako prospěšné zdraví. Pomlátily víc lidí než všechny války tohoto století dohromady a co nepomlátily dorazily onkologické ozařování a chemoterapie.

Ať žije král. :evil:

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

re

Příspěvek od Mo »

+1 :good:
myslel si opaľovacie krémy Slávku, či?? to sunblock ;)
pekný dník :D

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: re

Nazdar Mo, dík,

Opalovací krém je OK, pokud jde jenom o tuk. To nemá chybu. Problém je s těmi věcmi, které (prý) blokují ultrafialové světlo, takže jak se tím člověk namaže, ani se neopálí, nebo jen trochu, podle čísla na krému uvedeného. Je to strašný průser, protože to lidem dává pocit bezpečnosti před spálením a jsou pak na přímém slunci s klidem celé dny. Jenže jak je vidět ze zkušeností posledních 35 let, chemie obsažená v těch "sunblocích" (sun-slunce, block-blokovat) kombinovaná s UV světlem dělá pěknou paseku v lidském metabolismu a taky nutně brání tvoření D3. Je to horší než protipotící mazadla do podpaží atp. hlavně proto, jak veliká plocha těla je tím zasažena.

Mázni si to do oka a poznáš, jak je to nesmírně iritující. No a to se Ti vstřebává do kůže a i když to kůži nezbytně neirituje natolik, aby to člověku fyzicky vadilo, co to asi tak dělá, když to vleze do organizmu? Den za dnem, třeba celé léto a v teplejším slunném podnebí i tři čtvrtě roku. Nejhorší je, že to rodiče plácaj i na dětičky. Vždyť je to šílenství. Tělo se normálně snaží kůží a potem sajrajt z těla vylučovat, hlavně pak kovy a kyseliny, a my ho do těla přes kůži cpeme v "kosmetice" proti pocení a sluníčku a kdo ví, co ještě. Už samo barvení vlasů je třeba taky dnes prokázáno jako rakovinotvorné.

V Česku ten sunblock ještě nebyl, když jsem odešel, ale tady ano a vedle margarínu to byla jedna z věcí, kterou jsem bez vyjímky v rodině zatrhnul. Jak se ukazuje, dobře jsem udělal, i když jsem si kvuli tomu své vyslechl. Škoda, že jsem ještě nevěděl o Budwigové, to bych býval už tenkrát zatrhnul všechny rostlinné komerční oleje, kromě kokosu, olivy. Je však pravdou, že jsem alespoň do značné míry vedl rodinu k živočišným tukům. Jsou dražší, tím se jimi šetří a jsou nám podstatně bližší.

Další taková kravina je se vyholovat v podpaží a vůbec kdekoliv. Ty chlupy nám na těle nerostou pro srandu králíkům, nebo pro to, aby si na tom výrobci žiletek mastili kapsy. Jenže to už je trochu "nevědecká" záležitost související s výměnou orgonového záření. Ostříhej kočce fousy a uvidíš, jak jí to bude dělat dobře. Tam je to poznatelné drasticky. Nám připadá, že oholením našich chlupů se nic neděje, ale je to jak s tím sunblokem. Chce to čas a pak to přijde jak lavina. Tělo kompenzuje a kompemzuje až najednou nemůže. Ty chlupy rostou hlavně na nejhustších mízních zauzleních nesmírně důležitých pro čištění mízního systému a na žlázách, a taky samozřejmě v místech největšího pocení. Proč asi? :bhead: To snad by nemělo vzít moc uvažování se dovtípit, jak si těmito věcmi ubližujeme. O totéž jde se vším ochlupením, i na nohou. Jde o stejný princip jako u rostlin. Ohol listí, nebo jehličí, a je po rostlině. My lidi těch chlupů máme takhle málo a ještě to ze sebe holíme.

S laskavým pozdravem, Slávek.

aldapu
Stálý člen

Příspěvek od aldapu »

Batles píše:Díky informacím na netu o vitamínu D3 jsem si již před měsícem objednal 4 balení od Swansona.
Jestli se nepletu, tak 1 tobolka má obsah 2000 mj. V ČR se nic takového vůbec nedá sehnat.
Taky si myslím, že ve spojení s MMS máme v rukou skvělou věc....
Ja nedavno 3 baleni od toho sameho vyrobce.Vesele si jedu na 8000 mj.Mam bechtereva 5 stupen a nyni se chystam na mms

alexa123
Nový člen

Příspěvek od alexa123 »

Par informacii ku vitaminu D.
http://www.fiftyfifty.cz/Dostatek-vitam … 604490.php
http://www.nutraceutica.sk/sk/nutaceuti ... min_d.aspx
(celá táto stránka je veľmi hodnotná, nie sú to žiadne bulvárne články)

"... nedávno jsem četl fascinující zprávu o předběžných zjištěních z laboratoře dr. Zheng Cui z univerzity ve Wake Forest. Tato výzkumná skupina odebrala vzorky krve od stovky lidí a izolovala z ní druh imunitní buňky zvaný granulocyt. Poté vyhodnocovali schopnost granulocytů zabít buňky kultury rakoviny děložního čípku. Zjistili, že tato schopnost se mezi lidmi velmi lišila. Granulocyty jedné osoby zabily 97% rakovinných buněk za 24 hodin, zatímco granulocyty jié osoby jich zabily pouze 2%. Objevili některé zajímavé trendy. Granulocyty lidí nad 50 let měly sníženou schopnost zabíjet rakovinné buňky, stejně jako granulocyty lidí s rakovinou. To nadnáší možnost, že rakovina není jednoduše výsledkem stáří, ale výsledkem velmi specifického oslabení imunitního systému. Nejdůležitější zjištění bylo nicméně to, že imunitní schopnosti granulocytů se výrazně snížily během zimních měsíců. Zde hovoří dr. Cui:
Zdá se, že nikdo neměl schopnost ničit rakovinu během zimních měsíců od listopadu do dubna.

Hm, zajímalo by mě, čím by to mohlo být. Že by vitamín D?"

Ja by som sa predsa len viac orientoval na prírodné zdroje vitamínu - napr. pečeň (játa) z tresky aj s jej olejom, plnotučné mlieko a pod. resp. by som kombinoval umelé a prírodné zdroje.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Nejdůležitější zjištění bylo nicméně to, že imunitní schopnosti granulocytů se výrazně snížily během zimních měsíců. Zde hovoří dr. Cui:
Zdá se, že nikdo neměl schopnost ničit rakovinu během zimních měsíců od listopadu do dubna.
Hm, zajímalo by mě, čím by to mohlo být. Že by vitamín D?"
Ja by som sa predsa len viac orientoval na prírodné zdroje vitamínu - napr. pečeň (játa) z tresky aj s jej olejom, plnotučné mlieko a pod. resp. by som kombinoval umelé a prírodné zdroje.
Asi to bude ten nedostatek vytaminu D. Podobně je příčinou tohoto nedostatku i JARNÍ ÚNAVA. Vyleze sluníčko a je po únavě.

Kluci, do toho.
roman07
Nový člen

ziadny

Příspěvek od roman07 »

na toto forum sem tam zajdem a rad si to tu citam a pozeram ze uz davno tu neprispel ziadnym prispevkom Palo co sem uz nechodi? rad som si citaval jeho prispevky a jeho nove poznatky akosi mi to tu chyba.

Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

re - sublock

Příspěvek od Mo »

Ahoj Slávku ;)
a čo odporučuješ na opaľovanie?? hocijaký olej, či skôr živočíšny tuk?? najmä tým deťom ...
s tým holením, to je zaujímavé, no ako vždy, dnešná doba a móda je nastavená tak, že keď ideš do spoločnosti s neoholeným podpazuším, alebo nohami, tak si myslia, že si snáď z inej krajiny, alebo dediny, čo je blbé ...
Roman, Palo na fóre je, vraví, že nemá nič nové, čím by mohol prispieť, teda aspoň zatiaľ ;) teda niečo v tomto zmysle ;) ale na sz ti bezproblémov kedykoľvek odpovie ;)
pekný dník všetkým :D

jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: re - sublock

Příspěvek od jani »

S tím opalováním je to zajímavé, já byla před 4mi lety v Itošce a ani tam jsem se napiplala žádnýma opalovákama, spálená jsem nebyla, kluk se natíral jakýmsi vysokým faktorem a byl řácky opálený, tak nevím. Můj dědeček se při pobytu na slunku natírával špekem a býval opálený do hněda, prý jako děcka to dělávaly také a to byly celé dne polonazí na slunku, když se jim stal nějaký drobný uraz, tak si ránu vydesinfikovali tak, že ji prostě počůrali, tenkrát prej nebylo nějakých desinfekcí a tahle byla nejúčinější.
Jinak Palo tu byl včera, dával "někam " tento příspěvek: http://www.osud.cz/do-prahy-miri-na-pre ... dr-virapen
bohužel se tam nedostanu, ale třeba někdo dá reference. Přeji slunečný den.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Mo píše:.. keď ideš do spoločnosti s neoholeným podpazuším, alebo nohami, tak si myslia, že si snáď z inej krajiny, alebo dediny, čo je blbé ...
Dnes narazit na nevyholenou, je jako vyhrát ve sportce

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Mo píše: a čo odporučuješ na opaľovanie??
Na opalování bych se v prvé řadě vykašlal. Pokud člověk na sluníčko jde za účelem se třeba koupat, nebo pracovat, prostě je tam lvůli čemukoliv jinému, než zhnědnout, jakékoliv organické oleje, i ten špek jsou fajn, ale klobouček a triko je lepší snad kromě potu.

S těma chlupama Ti dám pár otázeček:
"Až všichni skočí z mostu, skočíš taky?" "Co Ti je po tom, co si parta vygumovaných, konformních lidí o Tobě myslí a jak na Tebe koukají?" "Budeš taky jásat, když "všichni" jásají, jak se pěkně čarodějnice smaží u kůlu, nebo jak pěkně k nám promlouvá hromadný vrah Obama?" No a nakonec: "Co je pro Tebe důležitější, Tvé zdraví a zdraví Tvých blízkých, nebo názory lidí, na kterých ti venkoncem vůbec nezáleží?

Tohle, Mo, je přesně ten důvod, proč žijeme ve společnosti takové, jaká je a k čemu je důležitý individualismus, který v nás hadi čím dál tím víc potlačují i takovými "nevinnými" nástroji, jako jsou holítka, odsmraďovače, Barbie panenky atd. Většina lidí radši zkalí, než by vybočili z tohodle uměle vynucovaného společenského normování a modifikování a popřemýšleli si o sobě a ostatních. U dětí je stádní mentalita ještě snad jakž takž omluvitelná, že ale u dospělých.....?

Podle mne by člověk měl(a) být čistotný(á) a úpravný(á), při zvláštních příležitostech i vyfešákovaný(á), ale neměl(a) by se hrubě montovat do pánaboha, nebo přírody (jak se komu líbí) a povýšeně opravovat jejich výtvory. Přirozenost ví daleko líp než my budeme vůbec kdy vědět, proč věci zařídila tak jak je zařídila.

Ahoj, Slávek. :)

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

lajos píše: Dnes narazit na nevyholenou, je jako vyhrát ve sportce
Jak říkám, hlas lidu, hlas boží. :lol:

Ahoj, Slávek.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“